Tamam o zaman haftaya bekliyorum mezuniyetiniKaptanim su 700gr da gitsin haftaya mezun oluyum.hem regl de atlatırım.
Tamam o zaman strese girdirmeyeyim seniYok kaptan strese giriyorum o zaman hiç veremiyorum hatta cumaları bildirim yapacağım için strese çok giriyorum perşembeylr en az 300 gr oynuyor bazen daha fazla.
Çok geçmiş olsun canımMerhaba 3 gün oldu regl olalı bu ay hem çok sandım var hem de çok ama çok aşırı oluyorum yattığım yerden kalkamıyorum 21 gün adetin üzerine birde böyle olunca tüm vücut dengem şaştı kusura bakmayın elime telefonu bile alamıyorum eşim izin aldı dünde annem yanıma geldi sabahtan kızımla ilgilendi bugün biraz daha iyiyim
Kaptanım menü yazamadım kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta 83.8 kg
Güncel 82.9
Fark -900 gr hedefe ulaşamadım çok üzgünüm
Tamamdir.Aslinda 55i zorlasammmi diyorum ama çok gelir.1.66 cıktı boyum.Tamam o zaman haftaya bekliyorum mezuniyetini
Teşekkür ederim kaptanım. Neden böyle oluyor anlamıyorum perşembeleri hafif de geçirsem böyle çıkıyorTamam o zaman strese girdirmeyeyim seni
Tamamdir.Aslinda 55i zorlasammmi diyorum ama çok gelir.1.66 cıktı boyum.
Bugün daha iyiyim ama 5 gün arayla regl olunca kaldıramadım önümüzdeki günlerde dr kontrolüne gitmem gerekecek kan sayımı içinÇok geçmiş olsun canımŞimdi nasıl iyi misin biraz daha?
Teşekkür ederim kaptanım. Neden böyle oluyor anlamıyorum perşembeleri hafif de geçirsem böyle çıkıyor
Bugün daha iyiyim ama 5 gün arayla regl olunca kaldıramadım önümüzdeki günlerde dr kontrolüne gitmem gerekecek kan sayımı için
önümüzdeki haftayız atlatırsam inşallah gideceğim tekrar hedef belirler misin bu hafta başaramadım ama inşallah önümüzdeki hafta tutturacağımGit canım mutlaka ihmal etme. Sağlık her şeyden önemli
Artık gram gram gidiyo zaten.Ama havalar ısındı.Yuruyus spor arttıracam.Yaz geliyo sikilasmam gerek.Mezun olduktan sonra da gitme zaten yine kilo vermeye devam edersin. Ama çok değil azar azar gider. Hemde korumayı öğrenirsin.Ayrıca evde sıkılaşmak için spor yaparsan bir beden daha ince görünürsün.
Tebrikler kaptanim ve kizlarKızlar listemizi paylaştım. Maşallah bu hafta hiç kilo alan yoktu. Az da olsa herkes verdi. Nasıl mutluyum anlatamam
Kocaman seviyorum hepinizi
Ben henüz akşam yemeğimi yemedim. Vakit geçiyor. Akşama gelir free listeyi de düzenlerim. Hedeflere hazır olun
Aman Canım kaptanım, haftalık 1 kilo yaz bana, fazlası gözümü korkutup karamsarlığa itiyor..sen 1 kilo yaz, ben fazlasını vermeye çalışırım, söz.. böyle daha motive oluyorum, hedefi aşacam diye..olur muve
Kızlar listemizi paylaştım. Maşallah bu hafta hiç kilo alan yoktu. Az da olsa herkes verdi. Nasıl mutluyum anlatamam
Kocaman seviyorum hepinizi
Ben henüz akşam yemeğimi yemedim. Vakit geçiyor. Akşama gelir free listeyi de düzenlerim. Hedeflere hazır olun
Geçtik canım geçtik hatta müjdeyi böyle vereyim bu haftanın birincisi bizizzzzzzzzzzzzzzAman Canım kaptanım, haftalık 1 kilo yaz bana, fazlası gözümü korkutup karamsarlığa itiyor..sen 1 kilo yaz, ben fazlasını vermeye çalışırım, söz.. böyle daha motive oluyorum, hedefi aşacam diye..olur mu
Diğer takımları geçtik mi merak ettim?
Maşahllah kizlar tebriklerGeçtik canım geçtik hatta müjdeyi böyle vereyim bu haftanın birincisi bizizzzzzzzzzzzzzz
Maşahllah kizlar tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?