- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Evet canım, vücut kıtlık moduna giriyor, sahibim beni beslemiyor, bari elimdeki yağları tutayım, sonradan lazım olabilir diyor...dün çok hafif bir kahvaltı yaptım.
son 3-4 gündür düzenim bozuk olduğu için hafif beslenip, günü 17:00 dan sonra hiçbirşey yemeden kapatmak istedim. çok zorda olda başardım.gündüz yoğurdun içine kereviz doğradım yada meyva falan yedim.gece çok acıktım ama inatlaştım ve yemedim
fakat beni şaşırtan bu kadar direnmeme rağmen sabah tartıda dünkü kilomdan bariz bir fark görememem oldu
acaba vücut böyle zorlanınca kendini korumaya alıp yağmı depoluyor
ya çok ilginç akşam kaç bardak su içtim ona bile wc ye çıkmadım doğru dürüst
OuuuMerakla beklenilen soruların cevaplarını vermeye geldim
EvetEfsun64 o cheesecake i ben yedim
Keşke sadece onunla kalsaydım ama ondan önce zaten kahvaltıda serptim serpiştirdim
Akşamını da hiç anlatmayayım. Cumartesi - Pazar ı ben unuttum yoksa hatırlanacak gibi değil
Bu arada fuarda çok çok dolaştım. Dünde 8 Mart kadınlar günü dolayısıyla doğa severler grubumuzla birlikte güzel bir yürüyüş yaptım.
Sabah tartı beni dövecekti çünkü 73.5 çıktıYani yeni haftaya + 800 ile başladım.
@polokey2244 çok acele etme yani bu hafta birinci büyük ihtimal sensin
Ne güzel canım, çook sevindim...Müjdeeee müjdeeee
Spor salonuna yazıldık eşimle ve birazdan ilk sporuma gidicem...
Giderken yanıma neler almalıyım kızlar ?
Havlu, varsa suluk, vede spor kıyafetlerini giyip gidiceksen spor sonrasu giymek için kıyafet yeterli cnmMüjdeeee müjdeeee
Teşekkğr ederim canm şuan bisikletteyim yarım saat dediler 10 dk oldu ama benm kemiğim tutulma sinyali veriyor sol ayak parmağm uyuştuNe güzel canım, çook sevindim...
Spor salonuna uzuuun zamandır gitmediğim için pek bi bilgim yok ama rahat eşofmanlar alsan yanına iyi olur..bi de terleyebilirsin, çıkınca üşütmemek için atlet vs de alabilirsin.
Umarım çok güzel geçer ve faydalı olur..gelince yaz neler yaptıklarını..
Teşekkğr ederm canm :)Havlu, varsa suluk, vede spor kıyafetlerini giyip gidiceksen spor sonrasu giymek için kıyafet yeterli cnm
Çok iyi olmuş senin için canım.Evde spor yapmak çok zor oluyo.Disari desen havalar daha düzelmedi.Ama yedek kıyafet eşofman suluk ve çıkınca üşütme dikkat etMüjdeeee müjdeeee
Tamam cnm dikkat ederim çok teşekkür ederim evet hem eşimin de gelmesi ayrı güzel oldu :)))Çok iyi olmuş senin için canım.Evde spor yapmak çok zor oluyo.Disari desen havalar daha düzelmedi.Ama yedek kıyafet eşofman suluk ve çıkınca üşütme dikkat et
Hah işte... bugun daha sağlıklı ve dengeli beslenmişsin, böreğe iyi dayanmışsın tebrik ederimiyi akşamlar herkese
kahvaltı(09.00)
2 h yumurta
lor peyniri
5-6 siyah zeytin
1 sade kahve
ara öğün
2 ceviz+üzüm ve leblebi bir avuç
akşam(19.00)
4 mercimek köftesi
1 kase yayla çorbası
Patatesli börek yiyecektim dedim ki yedim yedim de ne oldu
2.5 lt su
14k adım bacaklarım hala ağrıyor
Daha önce yapmışsın, başarmışsın...yine başaracaksın...sen bi başla, gerisi çorap söküğü gibi gelecek...haydi bismillah..başlamak, bitirmenin yarısıdır..Kızlar yarınnbende kilomu ölçülerimi alıp başlamayı düşünüyorum inşallah gerçi çok konsantre değilim ama bana yardım edin gaza getirin falan bu iş kesinlikle önce kafada bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?