Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet canım, vücut kıtlık moduna giriyor, sahibim beni beslemiyor, bari elimdeki yağları tutayım, sonradan lazım olabilir diyor...
Benim de zaman zaman kilom sabitleniyor, vazgeçmeden devam edince düşüyor sonra..vücudumuz zannettiğimizden daha akıllı, korumaya alıyo kendini..

Ouuu
Şnsan kendi çok yiyince başkalarına da çok yemişsin şunu yeme bunu yeme de diyemez

Bende menü açılışını yapayım..
10.00. Limonlu sıcak su
12.00. 1 elma
13.00. 6 yaprak marulun arasına 4 kaşık kısır koyup sarıp yedim..1 küçük kuru patlıcan dolması
16.00. 1 kupa yeşil çay, 4 yaprak sarması
18.00. 1 tabak bulgurlu sebze yemeği(kabak,havuç karnabahar, brokoli), tepside kalan kek kırıntıları( 1 yemek kaşığı kadar)

2.5 litre su, 75 dakika yürüyüş= 9000 adım..

Müjdeeee müjdeeee

Spor salonuna yazıldık eşimle ve birazdan ilk sporuma gidicem...
Giderken yanıma neler almalıyım kızlar ?
Ne güzel canım, çook sevindim...
Spor salonuna uzuuun zamandır gitmediğim için pek bi bilgim yok ama rahat eşofmanlar alsan yanına iyi olur..bi de terleyebilirsin, çıkınca üşütmemek için atlet vs de alabilirsin.
Umarım çok güzel geçer ve faydalı olur..gelince yaz neler yaptıklarını..

İyi akşamlar kızlar
Sabah 07.00; 1 h.yumurta
2 kaşık menemen
Salatalık
1 dilim peynir
1 dilim t.b ekmeği
Ara 10.30; 7/8 adet çiğ fındık
Yeşil çay
Öğlen ; 1 kase buğdaylı yoğurt
3/4 kaşık haşlanmış brüksel lahanası
Ara 15.30; 1 paket kako ve yulaflı bar (canım tatlı istedi çikolatadansa bunu yiyim dedim içeriği temizdi şeker falan yoktu ama paketli ürün sonuçta yemesem daha iyiydi )
Şekersiz türk kahvesi
Akşam 18.00; epeyce bulgur pilavı yedim
4 kaşık kadar mantarlı tavuk sote
1 kocamtabak yeşil salata
Su 2 litre
Spor şimdilik yok belki sonra yaparım yaparsam yazarım artık

Bugünkü menum
Sabah 8 buçukta
1 kase çorba

Saat 10 buçukta
5 tane hurma cay

Saat 1 de
Patates salatası
Bi parca tam bugday ekmegi ve bikac catal biber kızartması

Saat 5 te
1 kase çorba
1 tabak salata
1 dilim tam buğday ekmeği ve öğlenden kalan az bisey yoğurtlu biber

Şu 2 buçuk
Spor yok

LAydLiNe

Teşekkğr ederim canm şuan bisikletteyim yarım saat dediler 10 dk oldu ama benm kemiğim tutulma sinyali veriyor sol ayak parmağm uyuştu

iyi akşamlar herkese
kahvaltı(09.00)
2 h yumurta
lor peyniri
5-6 siyah zeytin
1 sade kahve
ara öğün
2 ceviz+üzüm ve leblebi bir avuç
akşam(19.00)
4 mercimek köftesi
1 kase yayla çorbası
Patatesli börek yiyecektim dedim ki yedim yedim de ne oldu
2.5 lt su
14k adım bacaklarım hala ağrıyor

Müjdeeee müjdeeee

Spor salonuna yazıldık eşimle ve birazdan ilk sporuma gidicem...
Giderken yanıma neler almalıyım kızlar ?
Çok iyi olmuş senin için canım.Evde spor yapmak çok zor oluyo.Disari desen havalar daha düzelmedi.Ama yedek kıyafet eşofman suluk ve çıkınca üşütme dikkat et

Iyi akşamlar kızlar.
Kahvaltı 09.30
1dilim ekmek
2kasik kıymalı yumurta
Salatalik domates
1dilim peynir
1cay kas pekmez

12.00
1kucuk müz

14.00
Şekersiz türk kahvesi
1limonlu maden suyu

15.30
1dilim kepek ekmek yeşillik peynirli mini sandviç
1fincan yeşilçay limonlu

18.30 Akşam
2kasik ıspanak yemeği
1kase yoğurt
1kase Yesilmercimek çorbası
Salata

2.5lt su
1mile leslie
30dak pilates

Hah işte... bugun daha sağlıklı ve dengeli beslenmişsin, böreğe iyi dayanmışsın tebrik ederim
14 bin adım mı... maşallah

İyi akşamlar..

2 gündür, yemekten sonra miskinlik oluyor diye erkenden spor yapiyorum.

Sabah ceviz suyu
Kahvaltı 7.30 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim sucuk, 2 küçük elma dilim patates, 2 zeytin, bol salatalık domates, 2 küçük küp peynir

Öğlen 12.30 yarım kase ezo gelin çorba, köfteli sebze yemeği 1 buçuk servis kaşığı, 1 servis kasigi pirinc pilavı, 2 servis kaşığı brokoli haşlanmış, tonbalikli salata (dünyayı yemişim yine)

Akşam 18.00; 3 küçük biber dolmasi, 1 kase yoğurt
20 de bir küçük muz
22 de yeşil elma (ders çalışıyorum diye annecim getiriyo sağolsun da getirmese aklıma gelmiyo yemicem)

Hareketler, 50 mekik, 30 alt karin mekik, 30 çapraz mekik, 30 squat, 30 iç bacak squat, 20 şer bacak kaldırma, 30 yastıklı iç bacak hareketi, 30 yanlara eğilerek squat, 50 şer yanlara doğru eğilme, 50 şer yanlara doğru kollar açık eğilme, 30 zıplama, 50 şer kol çevirme.

İyi geceler.. yine bayılacak gibiyim uykusuzluktan. yarın görüşürüz nasipse..

Kızlar yarınnbende kilomu ölçülerimi alıp başlamayı düşünüyorum inşallah gerçi çok konsantre değilim ama bana yardım edin gaza getirin falan bu iş kesinlikle önce kafada bitiyor

Kızlar yarınnbende kilomu ölçülerimi alıp başlamayı düşünüyorum inşallah gerçi çok konsantre değilim ama bana yardım edin gaza getirin falan bu iş kesinlikle önce kafada bitiyor
Daha önce yapmışsın, başarmışsın...yine başaracaksın...sen bi başla, gerisi çorap söküğü gibi gelecek...haydi bismillah..başlamak, bitirmenin yarısıdır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…