Sağlığın yerinde olsunda kilo verilir kaptanım ❤ benimde önümüzdeki hafta spora başlamam lazım sporsuz yerimde sayıyorum malesefMaalesef bu hafta yediklerime hiç dikkat etmedim, hareket etmedim ve reglde üstüne gelince tartıda çok fazla bir rakam gördüm. Takım ortalamasını çok kötü etkilediğim için hem çok üzgünüm hem de hepinizden özür dilerim. Haftaya telafi etmeye de söz veriyorum
Sağlık olsun, senin canın sağolsun canım, stresten bu hastalık haberlerinden ne yapacağımızı şaşırdık..şu hastalık tamamen bitsin inşallah , eminimki daha güzel günler göreceğiz, kilolarınızı sağlıkla daha kolay vereceğiz.. şu hastalık bitene kadar vücut direncimizi yüksek tutmamız lazım..çok abartmadan, sağlıkla beslenip kilomuzu korumamız bile bir başarıdır bence.Maalesef bu hafta yediklerime hiç dikkat etmedim, hareket etmedim ve reglde üstüne gelince tartıda çok fazla bir rakam gördüm. Takım ortalamasını çok kötü etkilediğim için hem çok üzgünüm hem de hepinizden özür dilerim. Haftaya telafi etmeye de söz veriyorum
Ben tartılmayı unuttum biraz yine koptum ama çok yakında toparlanacağım birkaç güne
Çünkü kadınlar kulübüne giremedim ben de aksaklık var zannettim
Belli bir rutine oturuyor demek Ki ama çok iyi vermişsin tebrik ederimDiyete ilk başlandığımda sporla birlikte ilk hafta 3, ikinci hafta 2 kilo vermiştim. Sonra 1,5 kiloya ve hafta da 1 kiloya düştü..gerçi şimdi onu da veremiyorum...
ilk haftalarda ödem, sıvı kaybı vs..den çok güzel kilo verilebiliyor, sonra azalıyor... Ama o ilk haftalar çok mutlu ve motive olmuştum, sana da iyi kilo vermeler dilerim...
Yediklerine çok dikkat edip sporunu yaparsan 3-4 kilo verebileceğinine inanıyırum
Günaydın canım, inşallah dediğin gibi toparlanalım, vücut direncini yüksek tutayım derken, gram gram kilo almaya başladımGünaydın kızlarGüzel bir haftaya başlayalım inşallah hep birlikte
Birazcık canlanıp kendimize gelmemiz lazım, yoksa gidişatımızı hiç beğenmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?