Günaydın canım, inşallah dediğin gibi toparlanalım, vücut direncini yüksek tutayım derken, gram gram kilo almaya başladım
Bugün den itibaren, yürüyüşüme tekrar başlıyorum, ve diyetime daha dikkat edicem inşallah..
Sen nasılsın, hastane yoğun mu? İşler nasıl gidiyor? Kendini koruyabiliyor musun?Daha öncede sordum ama yoğunluktan görmedin sanırım?
Haklısın canım, insanların çoğu duyarsız..benim çocuklarda pencereden evin önündeki parka, halı sahaya bakıp çıkmak oynamak istiyorlar, sahada top oynayan çocukları gördükçe daha çok çıkmak istiyorlar. Zor durduruyoruz onları..evde oyunlar oynuyoruz mecburen.. Bizde de sadece eşim 3-4 güne bir zaruri ihtiyaçlar için çıkıyor, gelince kırklıyorum onu.. inşallah kısa sürede atlatırız bu süreci..Sende kendine ve ailene çok dikkat et, hastalarla mesafeni uzak tutmaya çalış, işte bulunduğun ortamı sık sık havalandırmaya çalış..Vücut direnci için değil de ben psikilojik olarak yiyorum maalesef. Günlük bir tane maske hakkımız var hastanede. Şükür onu bulabiliyoruz, bulamayan hastaneler var diye biliyorum. Hasta çok azaldı ama maalesef hala gelenler var. Dezenfektan sıkmaktan, el yıkamaktan bir hal olduk. Kendimden hiç korkmuyorum, şükür sağlıklıklıyım ama virüsü taşımaktan eve götürmekten korkuyorum. İnşallah bir an önce kurtuluruz bu işten ama vatandaş laf dinlemiyor, evlerinde kalmıyor. O yüzden çok çok kızgınım insanlara. Cumartesi pazar tatildi ve evden dışarıya adımımı atmadım. Gülce yalvarıyor anne çok sıkıldım evde dışarı çıkalım diye çıkarmıyorum. Çocuklar 10 gündür evden dışarı çıkmadılar. Diğer insanların sorumsuzlukları yüzünden vaka sayısı git gide artıyor. Lütfen sizler çıkmayın hiçbir yere. Çok mecbur kalınca evden bir kişi çıksın o da çok korusun kendini.
Haklısın canım, insanların çoğu duyarsız..benim çocuklarda pencereden evin önündeki parka, halı sahaya bakıp çıkmak oynamak istiyorlar, sahada top oynayan çocukları gördükçe daha çok çıkmak istiyorlar. Zor durduruyoruz onları..evde oyunlar oynuyoruz mecburen.. Bizde de sadece eşim 3-4 güne bir zaruri ihtiyaçlar için çıkıyor, gelince kırklıyorum onu.. inşallah kısa sürede atlatırız bu süreci..Sende kendine ve ailene çok dikkat et, hastalarla mesafeni uzak tutmaya çalış, işte bulunduğun ortamı sık sık havalandırmaya çalış..
Evet, psikolojik olarak ben de çok yemeye başladım, bu yüzden bu süreçte çok kilo veremesem de, daha sağlıklı beslenmeye, ve en azından kilomu korumaya karar verdim
Allah sana ve tüm sağlık çalışanlarımıza güç kuvvet versin..iyiki varsınız..
Kayısı üzüm vs.. meyve kurusu yiyebilirsin..Pazartesi menüm.
12.30 fırında zeytinyağlı mantarlı karnabahar üstüne sarımsaklı yoğurt. Yanında 7 fındık 15 antep fıstığı
18.30 bol salata ile 1 konserve ton balığı
Aralar. 3 lt su 1 filtre kahve
Gece 10 sade türk kahvesi
Gece 1 limonlu soda
Spor 1 saat yürüyüş...
Hsonunu gene hatırlamıyorum ama ctesi sabahı 2 tk tahin yedim. Şeker/tatli ihtiyacimi geçirecek bir formül bulmam lazım...
Pekmez yada bal neden yemiyorsun canımPazartesi menüm.
12.30 fırında zeytinyağlı mantarlı karnabahar üstüne sarımsaklı yoğurt. Yanında 7 fındık 15 antep fıstığı
18.30 bol salata ile 1 konserve ton balığı
Aralar. 3 lt su 1 filtre kahve
Gece 10 sade türk kahvesi
Gece 1 limonlu soda
Spor 1 saat yürüyüş...
Hsonunu gene hatırlamıyorum ama ctesi sabahı 2 tk tahin yedim. Şeker/tatli ihtiyacimi geçirecek bir formül bulmam lazım...
Günaydın canım, nasılsın iyi misin?Günaydın kızlarBen biraz biraz toparladım kendimi çok şükür. Kusura bakmayın lütfen ilgilenemedim sizlerle
Günaydın canım, nasılsın?Günaydın kızlarBen biraz biraz toparladım kendimi çok şükür. Kusura bakmayın lütfen ilgilenemedim sizlerle
Günaydın canım, nasılsın iyi misin?
Şeker yasak.. bal ve pekmez de yenmiyor...Pekmez yada bal neden yemiyorsun canım
Dogrudur canım ben hayatım boyunca bu şekilde beslenmek istediğim için bal ve pekmez yiyorum ama tahin helva yemiyorum meselaŞeker yasak.. bal ve pekmez de yenmiyor...
Çok sevindim senin adınaİlk zamanlara göre daha iyiyim canım çok şükür. Esnek çalışmaya geçtik. Perşembe, cuma izinliyim inşallah evde olacağım. Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?