Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gözün aydın canım eferki dış gebelik geçmişin varsa hemen Dr git derim inşallah bir sıkı ti yoktur mide bulantin varsa zaten görülür ki hemen
Gozunxaydin tekrardan

@Gonul83 , rica ederim ne demek, bende eskiden içemiyordum, su takipçisini doldura doldura alıştım..dediğim yere bi bak mutlaka..

Açıkçası yürüyüş dışında bi spor ben de pek yapamıyorum..diz kapağımda gıcırdama ve ağrı olduğu için Leslie yapamadım, mekikte de dikiş yerlerim ve belim ağrıdı.. yürüyüş yapıyorum sadece spor adına, bi de ev işi..önce evin içinde hızlıca yürüyordum, 2 haftadır yürüyüş bandında yürüyorum.

Bandın yoksa ve dışarı da çıkamıyorsan evin içindeki en uzak 2 nokta arasında yürüyüş yapabilirsin, başta saçma ve sıkıcı oluyo ama sonra alışıyorsun..Ben yaklaşık 3 ay boyunca nerdeyse her gün evin içinde yürüdüm ve diyetle birlikte bayaa kilo verdim..

Öncelikle geçmiş olsun dikiş yeri derken yeni doğum falan mi yaptın
Ev işi de bayağ kalori yaktırıyor bence ve heryer çalışıyor
Gerçi ben bugünlerde bir yorganı kaldırmak bile istemiyor az önce zoraki yalap şalap evi süpürdüm

14 ay oldu 3. Sezeryanım dı..gerçi en son mekiği denediğimde 86 kiloydum, o yüzden zorlanmış olabilir dikişlerim..bu aralar hiç denemedim..

Bende bi kaç yerden baktım her yerde ayrı çıktı çok sağol cnm 1.5 kesin içiyorum hergün 2 ye çıkarayım bugün itibariyle
Her yerde ayrı çıkmasının bi sebebi de günlük aktivitene göre su ihtiyacın da değişebiliyor..

masabaşı iş yani en az hareket 1. Seviye,
az hareket 2. Seviye,
orta hareket 3. Seviye,
Yoğun hareket 4. Seviye,
Spocu gibi yoğun hareket 5. Seviye

Seninkini 2. Seviyeden hesapladım, seninki 1. Seviye 1.7 litre çıkmıştı..3-4-5. seviyelerde giderek daha çok su ihtiyacı çıkıyo..

Harikaa bı haber cookk sevindim.. hayırlı haberlerle inşallah canım
İnşallah değildir...

Ben de bu hafta beraber mezun oluyoruz diye seviniyordum hemşerim yaa

Canım mezun olacakmisin gerçekten? Hedefin 75 kilo olarak gordum. 75 olunca Duracakmisin yeni bir hedef belirleyip devam edecekmisin?

Canim gönlünden geçen olsun inşallah, zaten düşünüyormussunuz insallah doğrudur.

Anladım cnm önce 2 litreye çıkarıyım bi suyu sonrasında spor yaptığım günler çoğaltırım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…