Cook sağol canım okurum insallahCanım kardeşin için üzüldüm, Rabbim hayırlısını versin, güç kuvvet versin.. inşallah bundan sonrası için herşey daha güzel olur...için daraldıkça inşirah suresini oku, elem neşrahleke...diye başlayan sureyi.. Türkçe anlamıyla okursan çok ferahlatır rahatlatır inşallah...
Kendi başıma gelse baş etmem daha kolay ama kardeşim olunca ya bişey olursa tek başına yapayalnız biz burada eşimle.sikiliyoruz o napıyor düşüncesi elimizden birşey de gelmiyor böyle.biraz o bunalttı işte Allah sağlık versin de halledilir herşeyGünaydın hanımlar mutlu bir hafta dileğiyle...berceste_ canım kardeşin için üzüldüm ama şöyle söyleyeyim benim şu şekilde bir bakış açım var. Hayatta ne olursa olsun beni şaşırtmıyor çünkü hep olanda hayır vardır derim ben göremiyorumdur vardır bir şeyi derim ve bu beni inanılmaz rahatlatır. Ne kadar üzücü rahatsız edici durumlar olsa da sizinki bunda da vardır bir hayır. Ben bu hastalık durumları için de bunu düşünüyorum. İnsanların yasakların yapamadığını şu hastalık yaptı insanları evine soktu ve doğa kendini yenileme sürecine girdi bunun sayesinde. O yüzden vardır bir hayır
Seviyorum hepinizi biraz rahatladım gercektensağolun kızlar sizden gelen mesajla biraz daha rahatladım gerçekten sarmaya zaafım var
Bugün spora ağırlık vereceğim ve daha dikkatli besleneceğim bu haftanın kaçamadı da bu olsun artık
kıyamam ya emin ol hepimizde benzer şeyler var seni anlayan kız kardeşlerin var burada
Amin inş.. canım.bu süreçte çok kilo almamam lazım bakalım nasıl yapıcaz.İyi gecelerherkes iyidir umarım❤
Yarın pazartesi benim günüm
Kahvaltı da ekmek olmayinca annem kabartma yaptı sabah 10 tane falan yedim (kabartma pisinin mayasizi ve küçük kareler halinde oluyo yağda kizariyor ama pisi kadar yağlı olmuyor) rokalı domates salatası, peynir, 5 zeytin
16.00 1 tabak yeşil mercimek yemegi erişteli, yoğurt
20.00 2 çatal mantar sote
3oglanannesi hayırlı olsun canım yazışmalarda gördüm. Sağlıkla bebeğini kucagina almayı nasip etsin Allah
Canım ben 3 hamileliğimde sırasıyla 16-13 ve 4 kilo aldım..son hamileliğime 90 la başlamıştım, 97 ile doğuma gittim , eve geldikten bi kaç gün sonra 92e falan düşmüştüm..ilk hamileliklerimdeki gibi sınırsız yemedim, bide kız bebek olduğu için eskiden tatlıyı çok sevdiğim halde hiç yiyesim gelmedi, doktorumun da doğru ve sağlıklı beslenme konusundaki uyarılarını dikkate aldım. Hamur işlerinden , gereksiz karbonhidratlardan uzak durmaya çalıştım..nasılsa canım da çok istemedi eskisi gibi..bi de kilolu hamile kalanlar daha az kilo alıyormuş onun da etkisi sanırım..Amin inş.. canım.bu süreçte çok kilo almamam lazım bakalım nasıl yapıcaz.
Kaptanım, dün ne yedin içtin, spor vs...yaz ki ayağımı ona göre denk alayım
Düzeltme: 3.sünde 7 kilo ..Canım ben 3 hamileliğimde sırasıyla 16-13 ve 4 kilo aldım..son hamileliğime 90 la başlamıştım, 97 ile doğuma gittim , eve geldikten bi kaç gün sonra 92e falan düşmüştüm..ilk hamileliklerimdeki gibi sınırsız yemedim, bide kız bebek olduğu için eskiden tatlıyı çok sevdiğim halde hiç yiyesim gelmedi, doktorumun da doğru ve sağlıklı beslenme konusundaki uyarılarını dikkate aldım. Hamur işlerinden , gereksiz karbonhidratlardan uzak durmaya çalıştım..nasılsa canım da çok istemedi eskisi gibi..bi de kilolu hamile kalanlar daha az kilo alıyormuş onun da etkisi sanırım..
Sen de doğru ve sağlıklı beslenirsen daha az kilo alırsın..tabi ki sakın aç kalıp diyet falan yapim deme, şuan bebeğin sağlığı daha önemli...kilo sonra verilir elbet, ama eksik beslenmenin bebeğe etkisi değiştirilemez..
Bi tanıdığım o yanlışa düştü, hamileyken eksik beslendi, canı istediği halde yemedi, çok zayıf ve sık hastlanan bi bebeği oldu..
Dilerim sağlıkla bebeğini kucağına alırsın...Bu anların tadını çıkar..ben çok seviyordum o duyguyu..
Bu arada hatırlatmama gerek var mı bilmiyorum ama ben 96 lı kilolardan geliyorum, yani idmanlıyım kilo verme konusunda, beni hafife alma kaptancığım..
Harikasın canım ya.90lardan 70kusurlere.Masallah diyelim.Ben oğlum 3yasinda ama eski halime daha yeni döndüm.Canım ben 3 hamileliğimde sırasıyla 16-13 ve 4 kilo aldım..son hamileliğime 90 la başlamıştım, 97 ile doğuma gittim , eve geldikten bi kaç gün sonra 92e falan düşmüştüm..ilk hamileliklerimdeki gibi sınırsız yemedim, bide kız bebek olduğu için eskiden tatlıyı çok sevdiğim halde hiç yiyesim gelmedi, doktorumun da doğru ve sağlıklı beslenme konusundaki uyarılarını dikkate aldım. Hamur işlerinden , gereksiz karbonhidratlardan uzak durmaya çalıştım..nasılsa canım da çok istemedi eskisi gibi..bi de kilolu hamile kalanlar daha az kilo alıyormuş onun da etkisi sanırım..
Sen de doğru ve sağlıklı beslenirsen daha az kilo alırsın..tabi ki sakın aç kalıp diyet falan yapim deme, şuan bebeğin sağlığı daha önemli...kilo sonra verilir elbet, ama eksik beslenmenin bebeğe etkisi değiştirilemez..
Bi tanıdığım o yanlışa düştü, hamileyken eksik beslendi, canı istediği halde yemedi, çok zayıf ve sık hastlanan bi bebeği oldu..
Dilerim sağlıkla bebeğini kucağına alırsın...Bu anların tadını çıkar..ben çok seviyordum o duyguyu..
Bu arada hatırlatmama gerek var mı bilmiyorum ama ben 96 lı kilolardan geliyorum, yani idmanlıyım kilo verme konusunda, beni hafife alma kaptancığım..
Ben ilk ve 2. çocukta 3-5 yıl hiç veremedim, sonra verdim ama hep geri aldım..3.sünde kilom zirve yapınca 10 aylıkken diyete başladım ve buraya girdim.. şükür bu sefer öncekilerden daha hızlı ve eğlenceli verdim sizlerin sayesindeHarikasın canım ya.90lardan 70kusurlere.Masallah diyelim.Ben oğlum 3yasinda ama eski halime daha yeni döndüm.
1 sene önce 5.30 da kalkıyordu bizim kerata, şimdi 7 7.30 arasi çok şükür.Ay hiç deme gitsin yaa..6.30 ne ya..kabus gibi..ah annelik..
Cnm uzmemeye çalış kendini, moral olarak destek olmaya çalış şimdilik kardeşine, biraz sabır elbette geçecek bu günler.Kendi başıma gelse baş etmem daha kolay ama kardeşim olunca ya bişey olursa tek başına yapayalnız biz burada eşimle.sikiliyoruz o napıyor düşüncesi elimizden birşey de gelmiyor böyle.biraz o bunalttı işte Allah sağlık versin de halledilir herşey
Evet ya gerçektenBen ilk ve 2. çocukta 3-5 yıl hiç veremedim, sonra verdim ama hep geri aldım..3.sünde kilom zirve yapınca 10 aylıkken diyete başladım ve buraya girdim.. şükür bu sefer öncekilerden daha hızlı ve eğlenceli verdim sizlerin sayesinde
Karnemi de aldım.Duygulandim şimdi.Cok teşekkür ederim canım kaptanımLAydLiNe ve canım takımım.Iyiki varsınız.Ve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?