Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cook sağol canım okurum insallah
Adet oluyordum lekelenmem oldu geliyor dedim ağrım oldu şimdi oda kesildi oda gerdi iyice beni

Kendi başıma gelse baş etmem daha kolay ama kardeşim olunca ya bişey olursa tek başına yapayalnız biz burada eşimle.sikiliyoruz o napıyor düşüncesi elimizden birşey de gelmiyor böyle.biraz o bunalttı işte Allah sağlık versin de halledilir herşey

Seviyorum hepinizi biraz rahatladım gercekten

Amin inş.. canım.bu süreçte çok kilo almamam lazım bakalım nasıl yapıcaz.

Canım ben 3 hamileliğimde sırasıyla 16-13 ve 4 kilo aldım..son hamileliğime 90 la başlamıştım, 97 ile doğuma gittim , eve geldikten bi kaç gün sonra 92e falan düşmüştüm..ilk hamileliklerimdeki gibi sınırsız yemedim, bide kız bebek olduğu için eskiden tatlıyı çok sevdiğim halde hiç yiyesim gelmedi, doktorumun da doğru ve sağlıklı beslenme konusundaki uyarılarını dikkate aldım. Hamur işlerinden , gereksiz karbonhidratlardan uzak durmaya çalıştım..nasılsa canım da çok istemedi eskisi gibi..bi de kilolu hamile kalanlar daha az kilo alıyormuş onun da etkisi sanırım..

Sen de doğru ve sağlıklı beslenirsen daha az kilo alırsın..tabi ki sakın aç kalıp diyet falan yapim deme, şuan bebeğin sağlığı daha önemli...kilo sonra verilir elbet, ama eksik beslenmenin bebeğe etkisi değiştirilemez..
Bi tanıdığım o yanlışa düştü, hamileyken eksik beslendi, canı istediği halde yemedi, çok zayıf ve sık hastlanan bi bebeği oldu..
Dilerim sağlıkla bebeğini kucağına alırsın...Bu anların tadını çıkar..ben çok seviyordum o duyguyu..

Bu arada uzun zamandan sonra sabah yürüyüş yaptım Aysegul 6666 kork benden
Kaptanım, dün ne yedin içtin, spor vs...yaz ki ayağımı ona göre denk alayım
Bu arada ben bugun 73.5 i gördüm, sen nerelerdesin, kaçlardasın yaz bakalım..
Merdivenlerden 2 şer atlayarak iniyorum inşallah, büyük konuşmayım da

Düzeltme: 3.sünde 7 kilo ..

Harikasın canım ya.90lardan 70kusurlere.Masallah diyelim.Ben oğlum 3yasinda ama eski halime daha yeni döndüm.

Harikasın canım ya.90lardan 70kusurlere.Masallah diyelim.Ben oğlum 3yasinda ama eski halime daha yeni döndüm.
Ben ilk ve 2. çocukta 3-5 yıl hiç veremedim, sonra verdim ama hep geri aldım..3.sünde kilom zirve yapınca 10 aylıkken diyete başladım ve buraya girdim.. şükür bu sefer öncekilerden daha hızlı ve eğlenceli verdim sizlerin sayesinde

Ay hiç deme gitsin yaa..6.30 ne ya..kabus gibi..ah annelik..
1 sene önce 5.30 da kalkıyordu bizim kerata, şimdi 7 7.30 arasi çok şükür.
Cnm uzmemeye çalış kendini, moral olarak destek olmaya çalış şimdilik kardeşine, biraz sabır elbette geçecek bu günler.
esi, post: 63542284, member: 575417"]
[/QUOTE]
Cnm mide bulantı oluyor mu ilk aylarda, o zaman zaten insan çok bir şey yiyemiyor.

Evet ya gerçekten Bende bu gruba girmeden önce yerimde sayiyodum.Hatta gittikçe aliyodum.
Ama 2. Hatta 3.olunca daha kolay veriliyormuş.Biraz da azim ve istek olunca tamamdır sanki.

Aysegul 6666 gelemedim canım yine ama dün ve bugün tek lokma kaçamak yapmadım bilesin. Akşama menümü yazarım inşallah ama dünü tam hatırlamıyorum. Hatırlamaya çalışacağım. Ayrıca evde olduğum için iki öğüne geçtim. 3. öğün çok gelmeye başladı.

Kızlar dira90 nın karnesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…