Evet ben seviyorum yaBabuş survivor izliyorsun o zaman :)
aç karnına (tahmini 2 sa önceden yemek yenilmiş olmalı diyelim) yapılan her türlü aktivite daha iyi yaktırır.Bununla beraber yüksek aktiviteli spor sonrası protein yoğunluklu bir besin alınırsa proteinden gelen kalori olduğu için direkt vücut bunu yakmaya hazır oluyor ve kaslarınız güçleniyor.Neden yemek sonrası yapamayasin 1 saat sonra hafif bir spor güzel olur canım
Ama hiç spor yapmamaktan iyidir diyorum bende elbetteki soyledikleriniz doğru ama spor sadece yağ yakımı için değil sağlık için yapılıraç karnına (tahmini 2 sa önceden yemek yenilmiş olmalı diyelim) yapılan her türlü aktivite daha iyi yaktırır.Bununla beraber yüksek aktiviteli spor sonrası protein yoğunluklu bir besin alınırsa proteinden gelen kalori olduğu için direkt vücut bunu yakmaya hazır oluyor ve kaslarınız güçleniyor.
Evet o yüzden bir şeyler yemek de gerekiyor sanki:)Ama hiç spor yapmamaktan iyidir diyorum bende elbetteki soyledikleriniz doğru ama spor sadece yağ yakımı için değil sağlık için yapılır
Ben de kara kara düşünüyorum tatilde napacam diye çöplük gibiler her şeyi yiyolarKızlar hem iyi hem kötü sayılan bir şey söylemek istiyorum.
Kreşler açıldı gibi oldu ama her çocuk hergün gitmiyor bizde aradık tam öğrendik ki tatil planımızı ona göre belirleyelim çünkü çocuk kreşten çok geri kaldı her çocuk öğrenci gibi biz kreş deyip önemsememezlik yapmıyoruz çünkü gelişimi ve Almanca öğrenmesi için çok güzel bir ortam bu sebeple normalde tatil ne zamansa o zamana kadar götürmek istiyoruz. Gel gelelim haftada bir gidecekmiş bizde Türkiye’ye gitmeye karar verdik aşağı yukarı 2 ay biraz Erzurum ve biraz İstanbul ekstra biryerler olabilir. Ve ben bu Türkiye tatillerinde dehşet kilo alıyorum
spor yapmadan 2 saat once yenmesi gerekiyor ama spor sadece zayıflamak için yapıldığında sonra kilo verdikten sonra bırakılıyor en güzeli az da olsa egzersiz yapilmali hayat boyuEvet o yüzden bir şeyler yemek de gerekiyor sanki:)
Yok canım haklısın. Devam edemeyeceğimiz sporu yapmamak lazım. Ben beslenmenin içeriğine dikkat çekmek istemiştim. Zayıflamak için çok çok az kaloriyle beslenip ağır spor zayıflatmıyor maalesef.spor yapmadan 2 saat once yenmesi gerekiyor ama spor sadece zayıflamak için yapıldığında sonra kilo verdikten sonra bırakılıyor en güzeli az da olsa egzersiz yapilmali hayat boyu
Ah evet ve o yüzden fiyetisyenimi bu hafta değiştiriyorum çok zayıf kaldı bilgi açısındanYok canım haklısın. Devam edemeyeceğimiz sporu yapmamak lazım. Ben beslenmenin içeriğine dikkat çekmek istemiştim. Zayıflamak için çok çok az kaloriyle beslenip ağır spor zayıflatmıyor maalesef.
İnşallah gönlüne göre birini bulursun canım. Uyum her açıdan önemliAh evet ve o yüzden fiyetisyenimi bu hafta değiştiriyorum çok zayıf kaldı bilgi açısından
Hoşgeldin canımhoşbulduk canım memurdan çok bir farkı yok şefliğin
Ben de öyle zannettim ilk önceamaaan ben şey sandım.. aşçı şef sandım
Gelince yap büyük temizliğini, nasılsa kirlenecek. Ben öyle yapıcam, Eylül'de cam, kapı halı perde ne varsa temizleticemEvi cillop gibi temiz Bırakıp mı gideyim eşim evde olacak çünkü içine eder
Yoksa gelince mi yapayım
Ben gelmeden yardımcı arkadaşa anahtar veriyorum o önden yapıyor ben de gerisini
Her halükarda gelecek Ceylan bacım
Öyle kesinlikle arkadaşımla gittik onun kilosu farklı 75 ben 92 ikimizin listesi aynıİnşallah gönlüne göre birini bulursun canım. Uyum her açıdan önemli
Tamam işte .Spor sonrası enerji ihtiyacını da protein esaslı yemeklerden alırsan daha sağlıklı oluyor,onu demek istedimAma hiç spor yapmamaktan iyidir diyorum bende elbetteki soyledikleriniz doğru ama spor sadece yağ yakımı için değil sağlık için yapılır
Hımm standart o zaman bazı devlet hastanelerindeki diyetisyenler gibi yapmış. Maalesef işin kolayı oluyor herhalde standart listeler. Arkadaşın da gidince daha iyi anlamışsın. Arkadaşım iki sene önce çorum özel hastanesinde gidip kilo vermişti güzel. Hala aynı mıdır bilmiyorum aklında bulunsun. Tabi öncelik hastane dışı olsa daha iyi olur şu durumda:)Öyle kesinlikle arkadaşımla gittik onun kilosu farklı 75 ben 92 ikimizin listesi aynıbaşka durumlar da var mesela vücudumda ne kadar ödem var diyorum var iste diyo çok bile dayandim
Çorum Özel bana çok uzak ben fatif caddesi deyim buralarda olunca daha kolay oluyor. Özensiz sanki ondan başka diyetisyen yokmuş havalarinda birde bu cuma son gitmetecemHımm standart o zaman bazı devlet hastanelerindeki diyetisyenler gibi yapmış. Maalesef işin kolayı oluyor herhalde standart listeler. Arkadaşın da gidince daha iyi anlamışsın. Arkadaşım iki sene önce çorum özel hastanesinde gidip kilo vermişti güzel. Hala aynı mıdır bilmiyorum aklında bulunsun. Tabi öncelik hastane dışı olsa daha iyi olur şu durumda:)
Doğrudur canım inş memnun kalacağın birileri çıkar:)Çorum Özel bana çok uzak ben fatif caddesi deyim buralarda olunca daha kolay oluyor. Özensiz sanki ondan başka diyetisyen yokmuş havalarinda birde bu cuma son gitmetecem
Ama ilk mesajda demiştin ki spor yapmıyorum yemek öncesinde yapamadığım için dedin ben de aksam yemeğinden 1 saat sonra hafif biseyler yap dedimTamam işte .Spor sonrası enerji ihtiyacını da protein esaslı yemeklerden alırsan daha sağlıklı oluyor,onu demek istedim
Hoşgeldin canım.Selam ben geldimLAydLiNe
Kullanıcı Adı : İdol1
İsim (İsteğe Bağlı ):....
Mesleginiz: şef
Yaşınız :40
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:bayburt
Boyunuz :170
Kilonuz:75
Hedef kilonuz :63
Kilo alma hikayeniz :doğum + dikkatsizlik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : sağlık +güzellik
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
yanlış okudum o zaman,pardonAma ilk mesajda demiştin ki spor yapmıyorum yemek öncesinde yapamadığım için dedin ben de aksam yemeğinden 1 saat sonra hafif biseyler yap dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?