Taktik maktik yok bam bam bammYok kız aç kalır mıyım, dünyaları yiyorum bazen, ben de bu hafta hafif yiyerek ve sporumu artırarak yetişmeye çalışacağım size
Bu ne mübarek, psikolojik savaşla yenecek siniz bu gidişle bizi
Cips tuzu başka ya olsada yesek en büyük zaafım pringelscanım ekmek yemiyorum ben eve almıyoruz ama ben biraz alıp depolamıştım buzluğa sabah yedim bi dilim bugün
su 2 lt bitiyor ama saymaya alışamadım canım ama 2 net bitiyor
doritos da canım istedi ya öğle yemeği ne yiyeceğimi bilemedim ben de doritosla kiraz aldım markettenbir de doritos fırınlanmış mısır cipsi ya ne bileyim hafif geliyor aslında yenmemesi gerek ve ben çok uzun zamandır ilk defa ağzıma cips aldım sanırım 3 ay kesin daha da uzun olabilir
evet aslında tuz fazla ama normalde hiç tuz kullanmıyorum yani kaya tuzu kullanıyorum kendi yemeklerimde o yüzden çok sıkıntı yapmadım onu
Ahahaaaa sakın önemli olan sağlıkla kilo vermek işin sakasindayiz biraz gaza gelince haftanın sonuna kadar diyet kolay kacamaksiz oluyorHerkese günaydın. Ortalık kızışmış. Çok sevdim ben bu işiCuma’ya kadar oruç tutasım geldi. 1. Ye ödül var mı
Selam ben geldimLAydLiNe
Kullanıcı Adı : İdol1
İsim (İsteğe Bağlı ):....
Mesleginiz: şef
Yaşınız :40
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:bayburt
Boyunuz :170
Kilonuz:75
Hedef kilonuz :63
Kilo alma hikayeniz :doğum + dikkatsizlik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : sağlık +güzellik
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Kırıkkaleli. O yüzden sordum kaptana yürüyüşünüz nerelerde olacak diye. Arkadaşlarım yemeklerimi ikramlarımı görünce sen kesin hastanede karıştın sen Antep Urfa ya da Hataylı felansın derler. Kuru biberler , narekşileri felan hep ordan getirttiririm Hataylı arkadaşlarım var onlara misafir olmayı da çok severim
bu aralar işten dolayı geç çıkıyorum. Yemek 8 den sonraya kalacaksa ya salata ya yoğurt tarzı şeyler tüketmeye çalışıyorum. Sporu da yemek sonrası yapamayacağım için ,biraz hafif geçiştirmeye çalışıyorum.Bu günün menüsü olacak bu galiba.
Genel anlamda güzel.
Akşam normal yemek yeme şansın yok mu canım.
Bir de genel olarak sabahtan program yapıp uymaya çalışıyorum.Günlük ödev gibi oluyor. Böylece kendimi sıkıyorumBu günün menüsü olacak bu galiba.
Genel anlamda güzel.
Akşam normal yemek yeme şansın yok mu canım.
Selam ben geldimLAydLiNe
Kullanıcı Adı : İdol1
İsim (İsteğe Bağlı ):....
Mesleginiz: şef
Yaşınız :40
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:bayburt
Boyunuz :170
Kilonuz:75
Hedef kilonuz :63
Kilo alma hikayeniz :doğum + dikkatsizlik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : sağlık +güzellik
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
hoşbulduk canım memurdan çok bir farkı yok şefliğin
hoşbuldum☺
Hoşgeldiniz
hoşbulduk canım memurdan çok bir farkı yok şefliğin
Neden yemek sonrası yapamayasin 1 saat sonra hafif bir spor güzel olur canımbu aralar işten dolayı geç çıkıyorum. Yemek 8 den sonraya kalacaksa ya salata ya yoğurt tarzı şeyler tüketmeye çalışıyorum. Sporu da yemek sonrası yapamayacağım için ,biraz hafif geçiştirmeye çalışıyorum.
Bende öyle sandım TV 8 çok izliyoz ondan oluyo benceamaaan ben şey sandım.. aşçı şef sandım
Babuş survivor izliyorsun o zaman :)Bende öyle sandım TV 8 çok izliyoz ondan oluyo bence
Yapmayın yapmayın bunu bana gardaşYapayım kız adresi yolla hemen ne demek
Kız yap biryerin şişer ye aklında kalmasınBugün yemeğe sarma yapacaktım artık yapaaarr mıyım aslaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?