Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

2300 ml çıkıyor;sen ona 2,5lt de

bence hiiiç yorma kendini temiz ev bırakıcam diye boşver

bu arada diğer mesajına da cevap vereyim: ilk kez bir türkiye tatilinde kilo vermeye ne dersin çok basit üstelik denge ve bol hareket istediğini ye ama gün içi öğünlerinle dengele + bol hareket.. bu şekilde kilo vereceğine eminim

Ne güzel ailenin yanına gidiyorsun. Bol bol gezersen birşey olmaz. Olsa da dönünce telafi edersin. Bence tatilin keyfini çıkar. Anne yemekleri ye.

candy_candy ortim bu arada bütün cips kaçamak yok. Tozu dumana katacağız. Bizim 3-5 vermemiz lazım. Sabah kahvaltı niyetine oğlumun bıraktığı tostu yedim. Ekmek hakkımı yemiş oldum. Akşam hafif birşeyler atıştırmayı düşünüyorum. Tek sıkıntım hiç su içmiyorum. Ona çözüm bulmalıyım.

aynen sıfır kaçamak ortim ben sözümü verdim ve cumartesiden beri 0 kaçamak gidiyorum allah bozmasın

Ben de Balıkesirliyim.. Caanım memleketim Çok özledim
Balıkesir merkezden miydin canım? Ben de bandırmada iki yıl yaşadım çok sevmiştim oraları bir sonraki tayinde yine balıkesir bandırma taraflarını istiyorum ikisi de olabilir yer olarak. Biz en çok hadi bir dolaşalım deyip erdeğe ya da tatlısu karşıyaka taraflarına gider takılırdık balık ekmek yemeye ya da çay içmeye gider gelirdik. Deniz havasını solur gelirdik. Burası çok karasal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…