Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yavrum bu menü neeee.. gecenin 10'unda poğaçayı pastayı gömüp böyle iddialı olmak da ne bileyim

gerçi gündüzden hazırlamışsın kendini misafirliğe çakmadık sanma

canım balıkesir merkezdeyim ben ama bandırmada arkadaşım vardı çok gittim oraya gerçekten çok güzel.. ben balıkesirin merkezini de çok severim ama ilçeleri başka güzel bandırma, edremit, ayvalık, erdek.. hepsine de ayrı aşığım

Ben bu sefer tatilde sabah erkenden kalkıp denizde yuzecem sonra kahvaltıya geçip yine bol bol hareket edecem inşallah tatilde kendimi mutlu edecem bu sene çok kararlıyım 11 yıllık evliyim her sene memlekete gidip kaynanama hizmet ediyordum sevaptır yaşlılar diye hicbir anlamı yokmuş kilimi kipirdatmam artık

noldu kız hayırdır? canını mı sıktılar

insanın tatile de ihtiyacı oluyor ya başkalarını düşüne düşüne nereye kadar

Şu önemli çünkü yağ atımı su yoluyla oluyor nasıl gidecek şimdi yağlar o yüzden uyumu artır en az 2
Yarın soracak tamammi

En güzeli canım çocuklar olmadan önce yıllarca ben de aynısını yaptım başlarını bekledik eşimle elde ne var hiçbir şey. O yüzden kızım doğduğundan beri tatilin bir kısmını kendimize ayırıyoruz az biraz çocuklar büyükleriyle hasret gidersin diye kalıyor evimize dönüyoruz. Eşim hatta bu sene memlekete gitmek bile istemiyor şaşırıyorum ama en güzeli böyle. Annemlerin yanına gitmeye bu sene çekiniyorum telefonda sürekli sosyallik konusunda tartıştığım halde beni dinlemeyip birileriyle görüşüyor nerdeyse hiçbir günü boş geçirmiyor. Coronavirüs vakaları artmaya başladı hasta olmaktan çekiniyorum

Balıkesir merkez de güzel ama çok büyük bir yer değil. İlçeleri daha güzel. İnsanları şu an yaşadığım yerden çok farklıydı. Kısmet inş bir daha yaşamak nasip olur o taraflarda

noldu kız hayırdır? canını mı sıktılar

insanın tatile de ihtiyacı oluyor ya başkalarını düşüne düşüne nereye kadar
Balığın hattı değilse sahibinin haridir deyip susuyordum. Tatile bile gitmedim gerçi tüp bebekten dolayı parada yoktu
Artık sanki iyilik senin gorevinmis gibi davranilinca hadi ordan dedim geçen sene bu sene de tatilimi ayarladim taa Şubat'ta hayırlısı tabii öncelikle plan yapiyo ama hayat ne getirir bilinmez

Haklısın canım.. bı sürü kişisel gelişim videosu izle, olumlama yap, ritüel yap gel burda basaramayacagim vs... Ya ben nerede yanlış yaptığımı biliyorum aslında. Şöyle ki erken kalkmak benim için 05.00. ben kaçta yatarsam yatayım bunu istiyorum.. oysaki vücudun bı saati var.. örneğin dün gece 4 te yattim 8 de kalkmayı istemek bilinçsizce olur.. 6 - 7 saat olarak planladim ve o saatte ayaktaydim.. yani demem o ki.. birşey isterken yada yapmaya çalışırken daha tutarlı olmak gerekiyor.
Kendimizi tanımak gerekiyor.. 6-8 saat kendim için söylüyorum yetiyor ne az ne fazla...

İnşallah ortiim okeye dönelim miiiii
Dönelim canısı.. sporumu yaptım+ Challengimi yaptım, yulaflı yoğurtlu kahvaltı yaptım, şimdi 2-3 dilim fırında yumurtalı peynirli ekmek yemek istiyorum, akşam tavuklu salata
Hoşgeldin
Aaa adettendir Tr ye gitmeden temizle dip kiyi köşe, dönünce temizle dip kiyi köşe.. ne çektik be... İyi bari senin yardımcın varmis. Genelde çoğu kişi yardımcı almaz Almanya da..

yavrum bu menü neeee.. gecenin 10'unda poğaçayı pastayı gömüp böyle iddialı olmak da ne bileyim

gerçi gündüzden hazırlamışsın kendini misafirliğe çakmadık sanma
Vallahi plansız oldu kız hatta tatlı o kadar lezzetliydi ki 2 çatalla durabilmeme hayret ettim.. ama karbonhidrat yumuşak karnım orada duramadim işte.. 1 de durmakta iyiydi benim için.. iddiali olmayı severim her zaman

Ortiim ben evdeki işlerimi yapıp yemeği koyup akşam sporuna çıkacağım bugün coştum yarın misafirim gelecek zor biraz ama sabah 7 de gidebilirim yarın

Evet ben seviyorum ya
boşver ne utanıyorsun ben çok seviyorum yarışmacı ruhum heryerde :) favorim hemşehrim babuş Ardahan
Eskiden Müslüm Gürses dinleyenlere kro derlerdi gizli gizli dinlenirdi gerçi bende beğenmezdim ama şimdi her kesimden Ben dahil Müslüm dinleyenler var Aleyna tilkinbilen:)
Ben de kara kara düşünüyorum tatilde napacam diye çöplük gibiler her şeyi yiyolar
Çok fena çok Allahtan eşim gelmiyor o gelse nerede yiyeceğiz diye liste yapar ve hergün dışarıda yenirdi evde olunca da beni hep yoldan çıkarıyor.
Adam haftasonu 2 günlüğüne İstanbul’a gitti Sırf şu meşhur Etiler’deki etçi varya tuzCu kara oğlan “Nusret”:) ondan et yemeğe tabi ki beklentinin altında kalmış
bilmiyom ayşegülüm biletim alınsın vaktim varsa ne yapabilirsem yapacağım
evet normalde hiççç dikkat etmem Türkiye’de ama bu sefer edeceğim emeklerime yazık gittiğimde üst baş ta alırım bu sefer olmaz sinir olurum
Ne güzel ailenin yanına gidiyorsun. Bol bol gezersen birşey olmaz. Olsa da dönünce telafi edersin. Bence tatilin keyfini çıkar. Anne yemekleri ye.
kontrollü olacağım gerçekten vermesi zor oluyor eskisi gibi yapmayacağım tekrardan 7-8 kg almak istemiyorum
Ben 2. Çocuk olduktan sonra ve psikolojim bozulunca yardımcıya ihtiyaç duydum eşim böyle şeyleri hiç esirgemez sağolsun.
Dediğin gibi burada pek kimse yardımcı almıyor yabancılar zaten karı koca herşeyi yapıyorlar ve bizde. Öyle bir şey yok herşey annede
Benim Almanca yetersiz olduğu için ayrıca heryere benimle gelen bir asistanım da var

keşke olsaydım ama hiç de sevmem yemek yapmayı :)

ay ben severdim eskiden ama bıktırdılar bizim ev çok kalaba yap yap yetmiyor

bu arada ben de memurum meslektaşız

Şu önemli çünkü yağ atımı su yoluyla oluyor nasıl gidecek şimdi yağlar o yüzden uyumu artır en az 2
Yarın soracak tamammi

tamam bugün sayam bari.. şimdiywe kadar 800 ml oldu galiba

Şuan nerdesin? Ben de EDİRNE liyim bende çok özledim

Ben Mersinde yaşıyorum 8 yıldır.. eşim buralı diye buraya yerleştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…