korona var dugunu erteleyin de olsun :)Son dakika golü 2 ay sonra kaybimın düğünü olacaktı rahat rahat kalan kiloları veririm derken12 gün sonra düğün varmış benim acil kilolarımu vermem lazım
80 kilodan 73 kiloya indim bir yilda canım boyum 165 karaciğerimde 1 cm büyüme olmuş kilo kaynaklı. Doktor 65 e inmelisin diyor. Desteğe cok ihtiyacım varKaç kilosun canım , takıma katıl istersen elimizden geldiğince destek olalım...
Bebeden bana yemek yemeye vakit kalmiyor ki herkes daha cook zayiflarsin diyor ben kilo alsam mi derdindeyim bu yuzdenMerhaba, elimizden geldiğince dengeli beslenmeye ve spor yapmaya çalışıyoruz, hepimizin kendince farklı yöntemleri de var tabi, burda hem diyetle ilgili bilgilerimizi paylaşıyor, hem de birbirimizi motive ediyoruz. Yani eğlenerek zayıflıyoruz
Katılmak isteyen herkesi aramıza bekliyoruz
Diyet yapın ama yapacağınız diyet karbonhidratı ve yağı hayattan tamamen çıkarmak olsun. Ekmek neredeyse hiç yemeyin. Kızartmalardan kaçın. Öğünleriniz az ve öz olsun. Ben öyle yaparak bir ayda 5 kilo verdim. Gruba bende dün üye oldum burada da inşallah bi 5 vereceğimİyi gecelerr ❣ Ben de gruba katılmak istiyorum. Vermek istediğim minimum 5 kilom, bir türlü gidemediğim bir fitness üyeliğim, 2 ay sonra düğünüm ve bolca motivasyon ihtiyacım vaarrGüncel kilom 63, boyum 1.62. Düğüne kadar ki kısıtlı sürede hiç değilse 5'li rakamlara inmek istiyoruum
Kahvaltı zamanıHaşlanmış yumurta, 5 adet yeşil zeytin, bir dilim beyaz peynir, yarım domates, yarım salatalık ve bir karton bardak çay
Teşekkür ederim unutmamak için şimdiden yazmak istedim akşamda topluca yazarımBu mesaja istinaden hemen bir uyarı geçeyim. Menülerimizi akşam en son yediğimiz yiyecekten sonra genelde bu akşam öğünü oluyor. Tek tek ve saatlerini belirterek yazıyoruz. Böyle tek öğün yazdığımız zaman yorumlamamız zor oluyor. Ayrıca kahvaltın çok güzel olmuş afiyet olsun canım
Zaten çok az kişiyle yapılacak birinci derece yakinlarla ama işte aceleye geldi artık 12 gün de 3 kiloları verebilirisem verecem olmazsa göbekli gidecemkorona var dugunu erteleyin de olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?