Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Son dakika golü 2 ay sonra kaybimın düğünü olacaktı rahat rahat kalan kiloları veririm derken 12 gün sonra düğün varmış benim acil kilolarımu vermem lazım

Kaç kilosun canım , takıma katıl istersen elimizden geldiğince destek olalım...
80 kilodan 73 kiloya indim bir yilda canım boyum 165 karaciğerimde 1 cm büyüme olmuş kilo kaynaklı. Doktor 65 e inmelisin diyor. Desteğe cok ihtiyacım var

Bebeden bana yemek yemeye vakit kalmiyor ki herkes daha cook zayiflarsin diyor ben kilo alsam mi derdindeyim bu yuzden ah bu herkes yok mu her ise karisanlar..bir sabah yiyorum bir de aksam o da yiyebilirsem dogumdan kalan gobecigim disinda birseyim yok o da gitgide eriyor gibi.. yine de zayiflayim mi ki bilemedim bir de ben nerde tartilacagim nasil olacak hiv bir yerde tarti yok. Eczane cok uzak

İyi gecelerr Ben de gruba katılmak istiyorum. Vermek istediğim minimum 5 kilom, bir türlü gidemediğim bir fitness üyeliğim, 2 ay sonra düğünüm ve bolca motivasyon ihtiyacım vaarr Güncel kilom 63, boyum 1.62. Düğüne kadar ki kısıtlı sürede hiç değilse 5'li rakamlara inmek istiyoruum

Merhaba benim kilom 73 boy 1.65 hamilelik çalışmalarına başladık açıkcası eşimde bende karantinada kilo aldık acilen vermem gerek arkdslar 65 hedefim bolca motivasyona ihtiyacım var 15 günlük tatıl var önümde ondan snra sporada baslayacağim

Diyet yapın ama yapacağınız diyet karbonhidratı ve yağı hayattan tamamen çıkarmak olsun. Ekmek neredeyse hiç yemeyin. Kızartmalardan kaçın. Öğünleriniz az ve öz olsun. Ben öyle yaparak bir ayda 5 kilo verdim. Gruba bende dün üye oldum burada da inşallah bi 5 vereceğim ha günlük en az 45 dk yürüyüş ya da egzersiz yapmayı unutmayın. Bunlar için dışarı çıkMansız ada gerek yok you to be da walk at home diye bi sayfa var oradaki egzersizler çok güzel onları yapabilirsiniz

Bugün benim büyük temizlik günüm. Cuma günü tatile çıkacağım çıkmadan evi halledeyim dedim. Birazdan yardımcı abla gelecek. Bugün onunla birlikte sindrellaya dönüşeceğim. Ara ara bakmaya çalışırım. Bu arada sıkı durun kızlar 74,7 den 73,3 e inmişim. Biliyordum ödem olduğunu da bu kadar çabuk gideceğini sanmıyordum. Kaldı 1,6 kg. Bugün ki temizlikten sonra o da kalmaz

Kahvaltı zamanı Haşlanmış yumurta, 5 adet yeşil zeytin, bir dilim beyaz peynir, yarım domates, yarım salatalık ve bir karton bardak çay

Bu mesaja istinaden hemen bir uyarı geçeyim. Menülerimizi akşam en son yediğimiz yiyecekten sonra genelde bu akşam öğünü oluyor. Tek tek ve saatlerini belirterek yazıyoruz. Böyle tek öğün yazdığımız zaman yorumlamamız zor oluyor. Ayrıca kahvaltın çok güzel olmuş afiyet olsun canım

Teşekkür ederim unutmamak için şimdiden yazmak istedim akşamda topluca yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…