- 11 Aralık 2019
- 2.203
- 8.860
- 158
- 49
Ada müthişsin yine canım.Bugün menü
Sabah 11.00
2 yumurta omlet
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik
1 közlenmiş kırmızı biber
1 kızarmış form ekmek
Ara
1ç.bardağı kefir içine ketentohumu yağı
Akşam 16.45
Kıymalı patlıcan yemeği 11 yk kaşığı
1 kızarmış form ekmek
1 kase cacık
3 lt su içildi
Sabah spor
60 dk eliptik yapıldı
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm
Akşam
2 saat dışarda tempolu yürüyüş yapıldı...
Yeter ki iste olur canım.Bende kilo vermek istiyorum olmuyor
Hoşgeldin canım.Evet madem davet edildik gelelim bari
Canım regi olamıyorum tartı pek oynamıyor azcık sinir oluyorum ama devammmm 🖒🖒🖒Ada müthişsin yine canım.
Tebrik ederim.
Kendi üzerime alınıp Hoşbuldum diyeyim. Bu şekersiz 21 gün başladımı yoksa frre alım oluyor muGünaydın kızlar, yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Cnm bu grupta şekersiz 21 gün yapan yok bildiğim kadarıyla, biz yediklerimize dikkat ederek spor yaparak zayıflıyoruz daha çokKendi üzerime alınıp Hoşbuldum diyeyim. Bu şekersiz 21 gün başladımı yoksa frre alım oluyor mu
Hııı ilk sayfadaki yazıya istinaden dedim bende. Ben diyet değil ama kilo korumaya çalışıyorum. Sağlıklı beslenmek isteyip bir türlü yapamayan biriyim. Yemeği çok sevdiğim denCnm bu grupta şekersiz 21 gün yapan yok bildiğim kadarıyla, biz yediklerimize dikkat ederek spor yaparak zayıflıyoruz daha çokkimimiz diyetisyene gidiyor, if yapanda var, kendi listesini oluşturan, kalori sayan ne ararsan var yani ama zaten diyet demek şekerden uzak durmak demek hepimiz öyle besleniyoruz bi nevi zaten
Bende bu takım sayesinde fazla kilolarımı verdim şimdide korumaya uğraşıyorumHııı ilk sayfadaki yazıya istinaden dedim bende. Ben diyet değil ama kilo korumaya çalışıyorum. Sağlıklı beslenmek isteyip bir türlü yapamayan biriyim. Yemeği çok sevdiğim denvarsa yeriniz gelirim u arkadaşa.
Yok kız benim ki özel işlem yaptı kalıcı fön boyayi tek renk 200 e yaptı 1000 liraya boya yaptiramam heraldeHeryerde öğle fiyatlar canım.
Ben de saçımı boyatıyordum en son 750 den bırsktım. Tek renge döndüm. Eşime boyatıyorum
15 gün önce aradım kaça olur dedim 1000 TL dedi. Soyuyorlar bizi resmen.
Memnunum ama bakalım 6 ay sürecek miBurada 450 tl dedi bana ama 6 aylık değil 3 aylıkmış
Hoşgeldin canım sabah tartilman daha iyi olur hatta katil canımValalhi katılsam mı bilemedim. Her cuma tartılma olayını yaparım ama bazen cumadan annemlere gidiyorum cuma sabahtan tartılsam olur mu... Birde şu an diyetteyim ve spor yapıyoru. Kilom 81 idi şu an 75... Bilemedim.
Herkes nasıl isterse öyle diyetini yapabilir ama bazı kurallar var tabii ilk sayfada yazıyorMerhaba bildirim geldi öğrenmek istiyorum neler yapıyorsunuz ben2 haftadir ketojenik diyet yapıyorum .
Kısır mı oİyi akşamlar kızlar
Sabah kahvaltım 11.00 de
Ara öğün 15.00
Akşam 17.00
2 litre su
40 dk hitt kardiyo
Daha ilk günler canımSelamlar bugun evde degildim malesef diyetimi uygulayamadim o yuzden aciklama olarak yazmama gerek yok heralde
Aksam 40 dk tempolu yürüyüş yaptim birazda olsa telafi edebilmek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?