- 21 Ocak 2018
- 8.536
- 21.153
- 348
- 32
Ya ben aslinda disarda oluncada yemegimi yapiyorum gittigim yerde salatami falan ama bu sefer kvdem yazliga gidicek dolabini bosaltmis o evde bisey kalmadi gidicez diye bgn manti yapalim dedi bende bisey diyemedim mecburen oldu yani. Telafi etmeye calisicam yarin napalimDaha ilk günler canım ♥ normal
Ama bende kaçamak yapınca yazamayanlardanim yazmak lazim ama
Afiyet olsun daha cumaya var telafi edersin canımYa ben aslinda disarda oluncada yemegimi yapiyorum gittigim yerde salatami falan ama bu sefer kvdem yazliga gidicek dolabini bosaltmis o evde bisey kalmadi gidicez diye bgn manti yapalim dedi bende bisey diyemedim mecburen oldu yani. Telafi etmeye calisicam yarin napalim
İnsallah yarin ekstra sporada asilicamAfiyet olsun daha cumaya var telafi edersin canım
Benimde canim kısır istiyor cumartesi yapacam 🖒🖒Kısır mı oAllahım canım kaç gündür istiyor daha da istedi şimdi:) afiyet olsun canım çok güzel menün ve sporun.
Olsun canım yarından itibaren başlarsın düzenli menü vermeye...🖒🖒Selamlar bugun evde degildim malesef diyetimi uygulayamadim o yuzden aciklama olarak yazmama gerek yok heralde
Aksam 40 dk tempolu yürüyüş yaptim birazda olsa telafi edebilmek icin
Evet cnmKısır mı oAllahım canım kaç gündür istiyor daha da istedi şimdi:) afiyet olsun canım çok güzel menün ve sporun.
Takımca kısır zayıf noktamız galibaBenimde canim kısır istiyor cumartesi yapacam 🖒🖒
Tamamdir oyle yapicam :)Olsun canım yarından itibaren başlarsın düzenli menü vermeye...🖒🖒
Takımca kısır zayıf noktamız galiba
Canım , ben aralıklı oruç yapıyorum saat 5 ten sonra bişey yemiyorum... eğer meyve yemek istiyorsan kahvaltıdan sonra yada öğle ye canım akşama bırakma...Siz aksamlari ogunler bittikten sonra meyve yiyormusunuz? Bir elma yada bir avuc kiraz zarar verirmi acaba duzene
Peki aksam biseyler yemeyi tamamen birakmam lazim ozamanCanım , ben aralıklı oruç yapıyorum saat 5 ten sonra bişey yemiyorum... eğer meyve yemek istiyorsan kahvaltıdan sonra yada öğle ye canım akşama bırakma...
Eğer 17- 18 den sonra yemek yeme işini bırakırsan daha hızlı kilo veriyorsun.. tabii bu biraz bünye ile alakalı 7 gün deneyip görmek lazım... yarın başlangıç kilonu sabah yaz bakalım sana ne iyi gelir ne iyi gelmiyor birlikte bakarız.Peki aksam biseyler yemeyi tamamen birakmam lazim ozaman
Tamam aksam yemeginden sonra agzima bisey koymamaya calisicam. Bu hafta kilo verip vermedigimiz sayilmayacaksa yarin tartilayim yoksa cuma tartilirip atayim?Eğer 17- 18 den sonra yemek yeme işini bırakırsan daha hızlı kilo veriyorsun.. tabii bu biraz bünye ile alakalı 7 gün deneyip görmek lazım... yarın başlangıç kilonu sabah yaz bakalım sana ne iyi gelir ne iyi gelmiyor birlikte bakarız.
Unutmadan sabah wc ye çıkıp ardından üstümüzde başımızda ne varsa hepsini çıkarıp hep öyle tartılıyoruz🖒🖒
Bırakma canım o eninde sonunda iner.Günaydın herkese
Canım regi olamıyorum tartı pek oynamıyor azcık sinir oluyorum ama devammmm 🖒🖒🖒
Geçmiş olsun adacım.Kızlar , yarın dişçiden randevu aldım diş etlerim şişiyordu... dişçim antakyada oraya gideceğiz 2 saat uzaklıkta buraya...yarın ben pek gelemem haberiniz olsun akşama iyi hissedersem kendimi yazarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?