Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aman kaptanım ne ettin.
Yatıp dinleneydin.

Sorma canım yaaaaa abla gitti ben arkadan bi daha sildim yerleri Bazen manyaklığım tutuyor. Daha valiz hazırlayacağım. Yarın sonuçlar açıklanıyor. Onun heyecanı var. Rota çiziyoruz bir yandan. Ayrıca yarın da çalışıyorum. Bakalım neler olacak

Kızlar maşallah çok kalabalıklaştık. Yarın sabah geçmişi okuyup tam bir liste çıkartacağım. Yarın akşamdan itibaren herkesten düzenli menü istiyorum. Bu aralar gezmekten buralara çok uğrayamaz oldum ama artık kendimize bir çeki düzen vermemiz lazım. Ben şimdilik kaçıyorum. Yarın sabah görüşmek üzere. İyi geeceler herkese

Kahvaltı: saat 10.00
2 dilim ekmek
11 adet zeytin
Bir kase patates salatası
Bir dilim beyaz peynir
Kayısı reçeli

Ara Öğün: saat 16.00 Meyve(Çilek ve vişne)

Akşam yemeği: 17.30
2 dilim ekmek
Ezogelin çorbası
Zeytinyağlı dolma
Cacık

Saat 22.00 Mısır, çekirdek

5 bardak su

Henüz sağlıklı beslenmeye başlayamadım fakat gayret ediyorum. Hayatımda ilk defa egzersiz yaptım(sabah ve akşam):)))
Sabah 10 dakikalık egzersiz
Akşam 45 dakika yürüyüş
Tekrar 10 dakikalık egzersiz

Merhaba canım, egzersizlerin çok güzel
Suyu az içmişsin, en az 2-2,5 litre içersen daha sağlıklı olur.
Gece ki mısır ve çekirdek olmasa daha iyi olurdu, günü ne kadar erken kapatırssk o kadar iyi
Dolma kaç tane idi, pirinçli miydi, bunları da belirtirsen daha iyi olur. Sade pirinçli dolmadansa bulgurlu yada karışık dolma daha sağlıklı oluyor.
Kahvaltın da güzel, ekmeğin cinsini, reçelin miktarını vs de belirtirsen diğer günlerde daha net olur canım.. Afiyet olsun

Bu konulara dikkat edeceğim:) Teşekkür ederim.

Heryerde öğle fiyatlar canım.
Ben de saçımı boyatıyordum en son 750 den bırsktım. Tek renge döndüm. Eşime boyatıyorum
15 gün önce aradım kaça olur dedim 1000 TL dedi. Soyuyorlar bizi resmen.
Ben kendim boyarım boyatıyosun 1 ay sonra beyazlar fışkırıyo zaten boşa gidiyo biz de kolay kazanmıyoruz parayı

Heryerde öğle fiyatlar canım.
Ben de saçımı boyatıyordum en son 750 den bırsktım. Tek renge döndüm. Eşime boyatıyorum
15 gün önce aradım kaça olur dedim 1000 TL dedi. Soyuyorlar bizi resmen.

O nasıl bir boyaymış öyle yaaaaaa boyatmayın kızlar o kadar para verilmez bi boyaya.

Ooo maşallah ben ip en fazla 100 atlıyorum
Dün halı yıkama günü yaptım 5 büyük halı yıkadım sol dizim problemli bugün işe gelirken biraz sızladı yavaştan başlayıp bir deniycem kaç atlayabiliyorum 5 yıl önceydi 3000 atladığım

Ayşegül'de söylemiş su meselesini. Zaten yaz mevsimindeyiz. Su vücudumuz için çok önemli. Menülerin zamanla düzelecektir. Çünkü hiç birimiz sağlıklı beslenmeye birden bire başlamadık zaten. Ama menü yazarken miktarlarını da mutlaka yazmalısın. Mesela ezogelin çorbası demişsin bir kaşık mı, bir kepçe mi, bir tabak mı, ne kadar olduğu önemli. Egzersiz ise ilk başta haftanın 3 günü 45 dk (yürüyüş) yeterli olur kilo verebilmek için. Ekstradan sıkılaşmak için başka egzersizler yapmak lazım.

Eşin için bir şeyler yapıyor musun peki? Kilo insan sağlığını kötü etkileyen bir durum. Sen işi çözmüşsün ama yakınında yardımın gereken biri var sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…