Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabah 9:00
Melemen
3 dilim ekmek
2 adet yeşil zeytin
İki parça çeçil peyniri
Semizotlu yoğurt
Çay

Öğle 14:30
Şehriye salatası

Akşam19:00
Akdeniz salatası
1 dilim karpuz

2 saat yürüyüş yaklaşık 3 litre su

Kahvaltıdaki 3 dilim ekmek çok olmuş bence ama, öğlen ve akşam az ve hafif yemişsin zaten. Su ve yürüyüşte çok süper

Nasılsınız kızlar 2 gündür menü yazamıyorum ama sağlıklı besleniyorum kaçamak yapmadım hiç sabahları işe gitmeden spor yapmaya başlıyım diyorum 15/20 dk.lık hitt kardiyo şeklinde, sabah ve aç karnına sporun daha etkili olduğuna dair bi kaç güncel yazı okudum, siz neler düşünüyosunuz bu konuda

Bence doğrudur, ben de diyetimin başlarında sabah aç karnına 1 saat yürüyüş yapardım, hem diğer zamanlara göre daha rahat hafif ve enerjik olurdum yürürken, hem de tartıya yansıması da sonrakilerden daha iyi olurdu. Malum koronadan sonra herkes evde olunca sabah yürüyüş yapamadım, öğlen kızı uyutunca yürüdüm ama sabahki yürüyüşlerime göre daha zorlandım ve tartıya etkiside azaldı sanki..

Ben de okumuştum bi kaç yerde

Bende bu hafta bi deniyim bakalım cnm yapabilcekmiyim

berceste_ kaçağı aşağıda ismini görüyorum anlat bakim neler yapıyorsun? İzne ayırdım seni ama umarım uzaklaşmazsın takımdan
sabah bir yere akşam başka yere davetliyim dün son anda aklıma geldi bildirim takımdan uzaklaşır miyim hiç sadece yazın bilditimde zorlanirim diye ayrıldım ben seviyorum grubunu

Bende ac ve tok karna yapilan egzersizle ilgili arastirma yaptim ve kahvaltidan bir saat sonra yada aksam yemeginden sonra yapiyorum bu kafama daha cok yatti her iki gorusude savunanlar var. Ama bende soyle dusunuyorum ac krna egzersiz yapacak enerjim hic olmuyor dogal olarak yapamiyorum ama tok karna yakacak enerji oluyor daha iyi yapabiliyorum :)

Evet cnm kimileride aç asla yapmayın diyor, bende hep akşam yemeğinden 2 saat sonra falan yapardım bide böyle deniyim dedim, bu sabah kahve içip yarım saat sonra sporumu yaptım zorlamadı beni ama bugün evdeydim işe gitmeden önce yapabilcekmiyim bilmiyorum

İyi akşamlar kızlar günü erken kapattım bugün, sabah 09.00 da şekersiz filtre kahve 10.30 da kahvaltı, 16.30 da akşam yemeğimi yedim, 14.30 da muzlu kavunlu süt içtim
Su şimdilik 1.5 litre, yatmadan 2 olur
Spor olarakta abah 30 dk. Akşam 25 dk. Hitt kardiyo yaptım

Eklentiler

• 20200725_162750.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 26
  • 20200725_103802.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 28
İse gitmedende zor cok erken kalkmak lazim :) ben yemekten sonra yapinca yediklerimi erittim oh be diyorum daha cok hosuma gidiyo

Selamlar bugunki menüm
Kahvalti 9.00
Bir parca peynir biraz domates salatalik birkac zeytin bir iki dilim yagda sucuk yarim haslanmis yumurta
Ogle yemegi 12.30
Bir dilim börek domates salatalık
Aksam yemegi 17.00
Bir kase corba
İki kasik pirinc pilavi ve bezelye yemegi

aksam hizli tempo 40 dk yuruyus
Yazliga kayinvalidemlerin yanina geldim menüm duzensiz oldu ara ogun yapamadigim icin cok aciktim zor gecti. Buranin avantaji her gun 1 saat ortalama yuruyus yapabilmem

En etkili sporun sabah aç karnına ve akşam yatmadan oldugunu okumuştum bende.Sabah yapınca gün boyu yatmadan yapınca da gece boyu metabolizma hızlı çalışıyormuş.

En etkili sporun sabah aç karnına ve akşam yatmadan oldugunu okumuştum bende.Sabah yapınca gün boyu yatmadan yapınca da gece boyu metabolizma hızlı çalışıyormuş.
Evet benim okuduğum yazılardada öyle yazıyodu bugünden başladım bakalım hafta içide yapabilirim inşallah

Çok abartmamışsın cnm, kaçamakları az tutmuşsun sporda var dengelemiştir

Bugünkü menümü de paylaşayım
Sabah 8.00: Geceden hazırlanmış biberiyeli su

Kahvaltı 9.00: Bir haşlanmış yumurta 5 zeytin bir dilim peynir domates salatalık yeşillik

Ara 12.00: Bir bardak yeşil cay + 8 badem

Öglen 14.00: Bol yeşillikli salata + haşlanmış tavuk

Ara 15.50:Bir bardak kefir + 5 adet karabugdaylı grissiniz
Akşam 19.00: Kabak yemeği + yoğurt

Ara 20.45: Bir küçük kutu sade aktıvıa

1.5 lt detoks suyu + 1 lt su
Bugün yürüyüş yok ama ev temizligi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…