Menün çok muntazam maşallahBugünkü menümü de paylaşayım
Sabah 8.00: Geceden hazırlanmış biberiyeli su
Kahvaltı 9.00: Bir haşlanmış yumurta 5 zeytin bir dilim peynir domates salatalık yeşillik
Ara 12.00: Bir bardak yeşil cay + 8 badem
Öglen 14.00: Bol yeşillikli salata + haşlanmış tavuk
Ara 15.50:Bir bardak kefir + 5 adet karabugdaylı grissiniz
Akşam 19.00: Kabak yemeği + yoğurt
Ara 20.45: Bir küçük kutu sade aktıvıa
1.5 lt detoks suyu + 1 lt su
Bugün yürüyüş yok ama ev temizligi var
Evet baktım yolum uzun tek başıma başarabilir miyim emin olamadım.Online diyetisyene başladım.Menün çok muntazam maşallah, diyetisyen desteğimi alıyosun cnm
İnsallah. Bu haftayi bos gecirmek istemiyorum insallah basaricam artik 62 rakamini gormek istiyorumÇok abartmamışsın cnm, kaçamakları az tutmuşsun sporda var dengelemiştir
Online diyette liste ne sıklıkla degisiyor? Diyet listesi bir kere bende aldim diyetisyenden ama ayni seyi uygulamak beni cok sıkıyorEvet baktım yolum uzun tek başıma başarabilir miyim emin olamadım.Online diyetisyene başladım.
Haftada bir listem değişiyor.Hatta bu hafta bir hafta içinde 2 liste verdi.3 gün başka 4 gün başka listeOnline diyette liste ne sıklıkla degisiyor? Diyet listesi bir kere bende aldim diyetisyenden ama ayni seyi uygulamak beni cok sıkıyor
Cok iyi ozaman ayni tariflerle sıkıcı bir diyet olmuyodurHaftada bir listem değişiyor.Hatta bu hafta bir hafta içinde 2 liste verdi.3 gün başka 4 gün başka liste
Aynen öyle hem listem değişiyor hem içtiğim sular.Cok iyi ozaman ayni tariflerle sıkıcı bir diyet olmuyodur
Menüm dünküyle aynı tek fark öğle yemeğinden sonra 3 kaşık dondurma yedimBugünkü menümü de paylaşayım
Sabah 8.00: Geceden hazırlanmış biberiyeli su
Kahvaltı 9.00: Bir haşlanmış yumurta 5 zeytin bir dilim peynir domates salatalık yeşillik
Ara 12.00: Bir bardak yeşil cay + 8 badem
Öglen 14.00: Bol yeşillikli salata + haşlanmış tavuk
Ara 15.50:Bir bardak kefir + 5 adet karabugdaylı grissiniz
Akşam 19.00: Kabak yemeği + yoğurt
Ara 20.45: Bir küçük kutu sade aktıvıa
1.5 lt detoks suyu + 1 lt su
Bugün yürüyüş yok ama ev temizligi var
Selam KK'nın güzel kadınları
geçen cuma kızımın doğumgünü ile başlayan kaçamaklar serüvenine hafta boyunca noktayı koyamadığım için ve kilomda 100'ün üstünde olduğu için akılalmaz bir artı gördüm bu hafta tam olarak +3,2
önüme gelen her şeyi yemekle kalmadım gelmeyeni de getirttim. her gün istisnasız diyete başlamak kalori azaltmak adına kahvaltısız işe geldim ve günü kahve ile açtım. Öğle arası hep dışarıda hep kalorili beslendim yediklerim arasında kokoreç, pizza, iskender, çıtır tavuk, adana kebap var bi tek burger yememişim yani.. haftanın ortasından sonra kilo vereceğimden umudu kesen ben bildirim yapmayı da bıraktım böyle işte bi battı balık modu oldu yani
çok şükür takımımın ve kaptanımın desteği ile dengeli bir hafta sonu geçirdim tüm sosyalliğine rağmen bugünden itibaren de temiz güzel bi beslenme ile artının çoğunu eriteceğim inşallah
ben ettim siz etmeyin diyerek sözlerime son veriyorum. kaçamağı kaçamak takip etmemeli, her zaman kaçamağı telafi edecek bir gün ve bir spor olmalı ardında.
kaçamaksız beslenmek maalesef mümkün olmuyor her zaman, ama kaçamakla zayıflamak pek tabi mümkün ayarını bilerek ve telafi ederek
bir tatlı bir ana yemek paylaşayım sizinle
ana yemek bu akşamda yemeğim olacak tost makinesinde ızgara sebzeler
püf noktası tost makinesinde sebzeleri yağlı kağıtla pişirmek
istediğiniz her türlü sebze olur benim kombinim: kabak, patlıcan, biber
sebzeleri uzun uzun veya halka halka doğradıktan sonra çok az zeytinyağı ve tuz ile harmanlayarak yağlı kağıt üzerine diziyoruz üzerine de yağlı kağıt koyduğumuz sebzeler 10 dk.da pişiyorlar. tabağa aldığımız sebzelerin üzerine domates ve sarımsaklı sos yapıp döküyoruz. yanında yoğurt ve bir dilim kızarmış ekmekle güzel bir öğün oluyor.
tatlı olarak da sürekli yaptığım fit cookie tarifi vericemadı her ne kadar fit de olsa tereyağ içeriğinden dolayı porsiyon kontrolü öneririm
125 gr kadar tereyağ
3 bardağ tb unu
hamur kabartma tozu
vanilya aroması (veya şekerli vanilin de olur)
1 çay bardağından biraz az keçiboynuzu özü (veya pişirilebilir farklı bir tatlandır4ıcı da olur)
1 yumurta
1 sb bitter damla çikolata
yumurta, tatlandırıcı ve tereyağı 2-3 dk çırpıyoruz. yağ oda sıcaklığında olacak. sonra unu elemeden ekliyoruz (tb olduğu için). hamur kabatma tozu ve vanilini de unutmayın :) bulamaç gibi olacak çok katı bi hamur olmuyor içine çikolataları ekleyip ıslak kaşıkla tepsiye porsiyonluyoruz tam 12 dk 170 C de pişirilecek hemen fırından alın. afiyet olsun
ahh canım tam toparlandım dedim sonra yine wc sıkıntısı oldu çok şükür artık daha iyiyimNasılsın, toparlanabildin mi?
Sağlıklı ol da, kilo alsan da sorun değilahh canım tam toparlandım dedim sonra yine wc sıkıntısı oldu çok şükür artık daha iyiyim)
bu aralar günlerim çok yoğun geçiyor ,aklım burada ama çok gelemiyorum inşallah bir düzene koyup tekrar menülerimi vermeye başlayacam....
cumaya tartı bakalım nediyecek ama aldım sankiiii
ahh canım tam toparlandım dedim sonra yine wc sıkıntısı oldu çok şükür artık daha iyiyim)
bu aralar günlerim çok yoğun geçiyor ,aklım burada ama çok gelemiyorum inşallah bir düzene koyup tekrar menülerimi vermeye başlayacam....
cumaya tartı bakalım nediyecek ama aldım sankiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?