Canım çok teşekkür ederimbenim de başkan yardımcılığı adayım sendin canım baya aktifsin düşünmez misin?
hiç yazan olmadı başka
Sağol canim bakalım cumaya neler olacak.. hava burada çok çok sıcak öyle herşeyi yemek istemiyorum sürekli protein böğğğ geldiSağlıklı ol da, kilo alsan da sorun değil
Afiyet olsun, arada olur öyleSelamlar bugun aksamdan sonra diyeti bozdum malesef. Yarin telafi gunu insallah
Kahvalti 10.00
3 kasik kadar menemen bir parca peynir bir ufak salatalik bir dilim tam bugday ekmegi
Oglen 13.00
Kasarli tost tam bugday ekmegine
Ara 16.00
Bir ufak kase domates corbasi
Aksam 19.30
Mangal yaptik ne sen sor ne ben soyleyeyim kadar yedim. Mangaldan sonra bir tane kozde pismis misir ve bir ufak domdurma kasesi tavuk göğsü
yarim saat tempolu yürüyüş aksam yemeginden sonra
Aynen oyle yarin telafisini yapicamAfiyet olsun, arada olur öyle
Yarın bol su, hafif bi menü ve sporla dengelersin canım
Menü su ve yürüyüş çok güzelİyi akşamlaaarrrr
Bugün benimde menüm karışık.Hastane doktor işleriyle uğraştım.Yarında ufak bi operasyon geçireceğim tedirginim.
Sabah 8.00: Biberiyeli su
Kahvaltı 08.40 : 1 haşlanmış yumurta peynir 5 zeytin domates - Yeşillik
Öğlen 14.20: 4 köfte - Salata
Ara: 17.00: Bir bardak kefir
Akşam 19.15: Bir kaç ufak dilim et + ayran
Ara 21.00: Aktıvıa
Şimdide sade sütlü türk kahvesi yapıyorum.Eşimi kıramadım.
Hastaneye yürüyerek gidip geldik.1 saat kadar.
3 lt su
Menü su ve spor hepsi çok güzelGünaydın kızlar
Kahvaltı saat 7:30
Haşlanmış yumurta
5 adet siyah zeytin
Yarım domates ve salatalık
1 dilim beyaz peynir
1 su bardağı çay
Gün içinde
10 adet siyah kuru üzüm
5 adet çiğ badem
2 adet ceviz
Laktozsuz kefir 1 su bardağı
Akşam saat 18:15
Ezogelin çorba
Çoban salatası
1 dilim karpuz
1 buçuk saat yürüyüş ve 3 litreyi geçkin su
Teşekkür ederimMenü su ve spor hepsi çok güzel
Sıfır ekmek yine, maşallah
Geçmiş olsun canım.İyi akşamlaaarrrr
Bugün benimde menüm karışık.Hastane doktor işleriyle uğraştım.Yarında ufak bi operasyon geçireceğim tedirginim.
Sabah 8.00: Biberiyeli su
Kahvaltı 08.40 : 1 haşlanmış yumurta peynir 5 zeytin domates - Yeşillik
Öğlen 14.20: 4 köfte - Salata
Ara: 17.00: Bir bardak kefir
Akşam 19.15: Bir kaç ufak dilim et + ayran
Ara 21.00: Aktıvıa
Şimdide sade sütlü türk kahvesi yapıyorum.Eşimi kıramadım.
Hastaneye yürüyerek gidip geldik.1 saat kadar.
3 lt su
Ayy hiç sorma bende bi kanama düzensizliği vardı.Neredeyse 1 aydır kesilmedi.Ultrasonda kan testinde bir şey bulamadılar.Küretaj yapıp bakalım dediler.Tam nasıl işlem bilmiyorum hastaneye geldim.Bekliyorum.Menü su ve yürüyüş çok güzel
Hayırdır canım, ne operasyonu geçireceksin?
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım.
Merhaba herkese
Nasılsınız ? Ben sıcaklarla boğuşuyorum ayyy çok sıcak çok... sürekli su içiyorum... bu sıcaklarda en zor yemek pişirmek
Kızıma sorsam hep mantı veya makarna yoğurtlaması istiyor başka bi yemek gitmiyor sıcakta...
Geçmiş olsun canım yaAyy hiç sorma bende bi kanama düzensizliği vardı.Neredeyse 1 aydır kesilmedi.Ultrasonda kan testinde bir şey bulamadılar.Küretaj yapıp bakalım dediler.Tam nasıl işlem bilmiyorum hastaneye geldim.Bekliyorum.
Teşekkür ederim
Düzelirsiniz merak etmeyin. Bende ilk defa diyet yapan biri olarak bazen çok abarttığımı düşünüyorum az yediğimin farkındayım ama fazla yemişim gibi hissediyorum. Sanırım psikolojik olarak çöküşlerdeyim bilemedim. Allah sonumuzu hayır etsin. Anoreksiya olacağım böyle giderse Allah korusunKızlar burda sizin menülerinizi okuyup yorum yazıyorum ama bi kaç gündür benim menü yazacak yüzüm yok, çok dengesiz besleniyorum bu aralar
Acilen eski düzenime dönmem lazım, sizin menülerinizi okudukça kendimden utanıyorum
Tam buğday ekmeğiyle gayet de güzel olurKızlar bu ara canım müthiş karışık tost çekiyor ama diyeti bozmak istemiyorum. Sabah kahvaltıda yesen mi yemesen mi siz ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?