bende hemen kilo veremeyenlerdenim aynen dediğin gibi 20-25 gün sonra kilo vermeye başlıyor benim vucud...Yaptığımız diyet ve spor hemen etki göstermez ama. Ben spora başladıktan 1 ay sonra kilo vermeye başladım. Antrenörümde başta uyarmıştı hemen veremezsin sakın motivasyonunu düşürme demişti. Ben kilo alırken de çok zorlandım verirken de öyle sayılır. Hedef kiloya yaklaştıkça kilo verme yavaşlar bu çok normaldir çünkü artık asıl yağlar gitmeye ve kaslar gelmeye başlar
canım , haklısın sanırım benim beklentim fazlaydı çünkü 3,5 saat spor yapıyorum ama giden kilo en fazla 1,5 olunca üstelik çok aç yatıp aç uyanınca biraz motivasyonum düştü.. çünkü okuyorum bakıyorum kimi hiç spor yapmadan 1 kilo veriyor yediklerine dikkat ederek.. eeeee ben kendimi paralıyorum aç yatıyorum deli spor yapıyorum 1,5 gidiyor buna kızıyorum... hiç paralamadan kendimi sırf diyet yapıp 1 kilo gitse inan bırakırım sporu o kadar heba etmem kendimi... ama benim vucud spora o kadar çooook alışmış ki artık spor yapmazsam hayatta kilo veremiyorum hatta artıya bile geçiyorum.....Canım niye öyle düşünüyorsun ki anlamadım, sen diyet ve spora asıldığında çok güzel kilolar verdin, haftada 1- 1,5 kilo, bazen fazlasını veriyordun yanlış mı hatırlıyorum?
E bu da çok normal, sağlıklı olanı 1 kilo civarı vermek zaten.. Sen dişe gidip ilaç kullanmak zorunda kaldığın için yeme düzenin bozuldu bence, yine eskisi gibi verirsin düzenine dönersen.
Diyetisyene devam ediyorsun değil mi?
dönsekte listeye seninle yarışsakMemleketten gelince benimde ev işim hiç bitmiyorAma o koşturmaca da bi hareket aslında, o da kilo verdirir, öyle düşün..
Geçenlerde + 2 kiloya çıkmıştım,o sinirle ertesi gün annemgilin tüm camlarını sildim, bi günde 700 Gr uçmuş
Aslında basit gördüğümüz ev süpürmek vs bile baya kalori yaktırıyor..
canım diyetisyene devam ediyormusun ? ben bıraktımGünaydınlar kaçak geldi desem yalan olur.
İnternetin yok bu ara.
1 ağustostan sonra internetim olacak.
Şöyle bir göz atıp çıkıcam.
Çok katı diyet yapamıyorum ama abartmıyorum da.
gün içindeki yediklerin kısım fazla canım , her ne kadar masum gibi görünsede hepsinden bir günde az az olsada tüketmek kalori oluyor aslında.... mesala kefir badem ikilisi süper olurduGünaydın
Sabah 7:30
Haşlanmış yumurta
1 dilim salam
1 dilim beyaz peynir
Yarım domates ve salatalık
5 adet siyah zeytin
1 karton bardak çay
Gün içinde
5-6 adet çiğ badem
10 adet siyah kuru üzüm
1 adet ceviz
1 havuç
Yarım muz
1 su bardağı laktozsuz kefir
Akşam 18:15
Şehriyeli tavuk çorbası
Köri soslu mantarlı tavuk sote yarım porsiyon
Çoban salata
Sade maden suyu, 1 saat yürüyüş,45dk leslie ve işin eğlencesi 5 dk mezdeke. 3 litre su tabii ki
Amin canım , çok geçmiş olsunKüretaj dediler ama kürtaj gibiymiş.Benim rahim temiz oldugundan sadece parça aldılar.Onu bulmakta zorlandılar .Diğer kadınlar işlemi anlattı oradan biliyorum.2 dk bişey sürdü ama zor.Allah herkesin yardımcısı olsun.
canım , haklısın sanırım benim beklentim fazlaydı çünkü 3,5 saat spor yapıyorum ama giden kilo en fazla 1,5 olunca üstelik çok aç yatıp aç uyanınca biraz motivasyonum düştü.. çünkü okuyorum bakıyorum kimi hiç spor yapmadan 1 kilo veriyor yediklerine dikkat ederek.. eeeee ben kendimi paralıyorum aç yatıyorum deli spor yapıyorum 1,5 gidiyor buna kızıyorum... hiç paralamadan kendimi sırf diyet yapıp 1 kilo gitse inan bırakırım sporu o kadar heba etmem kendimi... ama benim vucud spora o kadar çooook alışmış ki artık spor yapmazsam hayatta kilo veremiyorum hatta artıya bile geçiyorum.....
tekrardan menü düzeni kurmam gerek... hala günlük 2 saat yürüyüş yapıyorumçok sıkılaştım o bir gerçek insanlara kilomu söyleyince hayret ediyorlar... nasıl yani diyorlar ... ama kas ağırlığım fazla oda tartıda fazla gösteriyor... cumaya tartı ne diyecek bilmiyorum gerçi şu sıralar kısmadan yiyorum yalan değil
Bi uygulama indirdim telefonuma ve kalori hesabı yaparak yiyorum canım doğru hesaplıyorsa günlük 1350 kaloriden fazla almıyorum ki normalde bi kadının 2000 kalori alması gerekiyor bildiğim kadarıylagün içindeki yediklerin kısım fazla canım , her ne kadar masum gibi görünsede hepsinden bir günde az az olsada tüketmek kalori oluyor aslında.... mesala kefir badem ikilisi süper olurduyarım muz 2 ceviz sadece gibi
Uygulamanın adı YAZIO Ve kalori miktarını senin kilona ve vermek istediğin kilo miktarına göre ayarlıyor. Ben uygulamada yemeklerimi işaretlerken özellikle kalorisi en yüksek olan hangisiyse onu işaretliyorum ki fazla kalori alıp eksik kalori girişi yapmamış olayımgün içindeki yediklerin kısım fazla canım , her ne kadar masum gibi görünsede hepsinden bir günde az az olsada tüketmek kalori oluyor aslında.... mesala kefir badem ikilisi süper olurduyarım muz 2 ceviz sadece gibi
Selam kızlar.
İnternet paketi almayacaktım dayanamadım aldım.
Bu ara diyet modundan çıktım.
En azından menü paylaşıp diyet moduna dönmem lazım.
Kızlar bu hafta tartı var mı
Geçmiş olsun canım, inşallah hayırlı sonuçlar alırsın.Küretaj dediler ama kürtaj gibiymiş.Benim rahim temiz oldugundan sadece parça aldılar.Onu bulmakta zorlandılar .Diğer kadınlar işlemi anlattı oradan biliyorum.2 dk bişey sürdü ama zor.Allah herkesin yardımcısı olsun.
Canım sen sporu çok çok abartılı yapıyordun, bazen menünü de öyle.. Böyle olunca vucut o spora ve az kaloriye alışıyo, ve hem metabolizma hızımız düşüyor, hem motivasyonumuz.. en iyi spor hayat boyu devam edebileceğin spordur.. yine en iyi diyette öyle...Kilo verince de bırakmayacağın sporları abartmadan yapmak lazım..Sıkılaşma çok süpercanım , haklısın sanırım benim beklentim fazlaydı çünkü 3,5 saat spor yapıyorum ama giden kilo en fazla 1,5 olunca üstelik çok aç yatıp aç uyanınca biraz motivasyonum düştü.. çünkü okuyorum bakıyorum kimi hiç spor yapmadan 1 kilo veriyor yediklerine dikkat ederek.. eeeee ben kendimi paralıyorum aç yatıyorum deli spor yapıyorum 1,5 gidiyor buna kızıyorum... hiç paralamadan kendimi sırf diyet yapıp 1 kilo gitse inan bırakırım sporu o kadar heba etmem kendimi... ama benim vucud spora o kadar çooook alışmış ki artık spor yapmazsam hayatta kilo veremiyorum hatta artıya bile geçiyorum.....
tekrardan menü düzeni kurmam gerek... hala günlük 2 saat yürüyüş yapıyorumçok sıkılaştım o bir gerçek insanlara kilomu söyleyince hayret ediyorlar... nasıl yani diyorlar ... ama kas ağırlığım fazla oda tartıda fazla gösteriyor... cumaya tartı ne diyecek bilmiyorum gerçi şu sıralar kısmadan yiyorum yalan değil
Yarışacak kadar çok kilo verebileceğimi sanmıyorum, tatilde aldığım 1-2 kiloyu versem bana yeter..Benim diyette coştuğum zamanlara denk gelseydin ne güzel olurdu.. Gönülle marbling le kaptanımla, pessinusla çok çekişmeli kapıştık zamanındadönsekte listeye seninle yarışsakmotive oluruz belki
Aaa niye bıraktın, seviyordun canımcanım diyetisyene devam ediyormusun ? ben bıraktım
Boy ve kilona göre alman gereken kalori ihtiyacı değişiyor canım. Benimki ilk zamanlarda 2000 di, sonra 1700 e düştü, bunun 800-1000 kalori altında alıyordum.Bi uygulama indirdim telefonuma ve kalori hesabı yaparak yiyorum canım doğru hesaplıyorsa günlük 1350 kaloriden fazla almıyorum ki normalde bi kadının 2000 kalori alması gerekiyor bildiğim kadarıylaöğle yemeği yemediğim için böyle dengelemeyi düşündüm. Diyetisyen desteği almıyorum ama burada destek alan arkadaşların yediklerine bakarak düzenleme yapmaya çalışıyorum
Tartı her cuma var canım, bu hafta farklı bi durum olduysa ben duymadım.Selam kızlar.
İnternet paketi almayacaktım dayanamadım aldım.
Bu ara diyet modundan çıktım.
En azından menü paylaşıp diyet moduna dönmem lazım.
Kızlar bu hafta tartı var mı
Ben duymadım hiç öyle bi haberay ortim iyi yaptın dön artık sahalara sana özelden de yazdım cevap yazmadın burdan kopacaksın diye çok korkuyorum yaa
bu hafta etaplar birleşti tartı yok sanırım yine de kaptan gelince yanıtlasın etiketliyimLAydLiNe kendisi denize gitmiş de
Ben bu uygulamayi bir ara kullandim amaUygulamanın adı YAZIO Ve kalori miktarını senin kilona ve vermek istediğin kilo miktarına göre ayarlıyor. Ben uygulamada yemeklerimi işaretlerken özellikle kalorisi en yüksek olan hangisiyse onu işaretliyorum ki fazla kalori alıp eksik kalori girişi yapmamış olayımburadan diyetisyen yardımı alan arkadaşlarıda takip edip oan görede düzenleme yapıyorum kendi programımda
Menünüzü görünce yazmak istedim her gün mısır gevreği yiyorsunuz öğlen öğünlerinde. İşlenmiş ürün olmasını geçtim bol miktarda şeker içeriyor onun yerine farklı seçenekleri düşünebilirsiniz. Yulaf ya da kuru yemişlerle meyvelerle geçirebileceğiniz öğünler olabilir.Selamlar
Kahvalti 10.30
Bir ev yapimi pogaca az miktarda peynir domates salatalik birkac zeytin bir dilim tam bugday ekmegi
Oglen 14.00
Bir kase misir gevregi
Aksam yemegi 17.00
5 kasik etli taze fasulye 4 kasik bulgur pilavi iki kasik sebze bugulama
yatana kadar iki pogaca bir magnum mini bir avuc kuruyemis
sabah 45 dk karin ve basen antremani yaptim aksam 6da denize gittim iki saat orda yüzdük eve donunce asiri acikmistim kendimi durduramadim altta yazdiklarimi yatana kadar yedim. Bu hafta kilo falan veremiycem heralde
Normalde her gun salata yerdim su an yazliktayim cok useniyorum aslinda canim hicbisey yemek istemiyor sirf aksama aclik krizine girmiyim diye yiyorum. Ama evet farkindayim yerine baska bisey koymam lazimMenünüzü görünce yazmak istedim her gün mısır gevreği yiyorsunuz öğlen öğünlerinde. İşlenmiş ürün olmasını geçtim bol miktarda şeker içeriyor onun yerine farklı seçenekleri düşünebilirsiniz. Yulaf ya da kuru yemişlerle meyvelerle geçirebileceğiniz öğünler olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?