Sismaniye sen nerelerdesin bakim? Hangi takımda yarışıyorsun İşler yoğun olunca bakamıyorum hiç kim nerede ne yapıyor Takıma bile zor geliyorum bazen
tutunamadımHer yerde sensin minnoşum takip şeysi mi taktın kaçamıyorum uzaklaşamıyorum ensemde hep bi psikopat
Eşlerin iyi yönü zayıflamamız için gerekli moral motivasyon şeysi veriyorlarHem de ne topaç eşim kendi göbeğine bakmadan yokuş aşağı ne güzel yuvarlanırsın diyoduinşallah darısı herkese olsun
Bu duygu yüklü şarkına cevap vermek için kısa bekletiyorum lütfen hatta kalıncanim ben mezun olmustum 2.kez
her zaman oldugu gibi koruyamadim. gecen hafta 4. takima girdim henuz listede degilim.
allahin hakki uctur derler son kez bi mezun olayim bu sefer ise yarar belki
tutunamadım
tutunamadım
şiirlere şarkılara
izimi sürer sesin
ben nereye sen oraya
tutunamadım
tutunamadım
doğduğum şehirlere
önüme düşer gölgen
sen nereye ben oraya
Canım kalori sayımına hiç lafım yok ama makarna yememen senin için daha faydalı. Menülerimizi günlük olarak ve yanlarında saatleriyle birlikte yazıyoruz. Su ve sporu da eklemen lazım.
Menü yazımına örnek olarak benim menümü alabilirsin. Bu formatta yaz lütfen
Öğle (12:00)
1 servis kaşığı mercimekli bulgur pilavı
1 servis kaşığı sulu tavuk yemeğinin tavukları (patates de vardı içinde)
Küçük bir salkım üzüm
Akşam (17:00)
1 servis kaşığı fırında et yemeği (Birkaç tane patates vardı içinde)
3 yk yoğurt
5 tane yeşil zeytin
2,5 dilim tam buğday ekmeği
Suyu saymadım. Spor yok maalesef ama adım sayım normale göre fazla. Ve bugün sabah ödülünü altım tartıda. Düne göre 1,1 eksideyim
Günaydın hanımlar çıtırlar minnoşlar
Yeni takımıma geldim sevin beni, bağrınıza basın ilgilenin
Artık birlikte listede olacauuk güzel güzel eriyip kilo verelim inşallah
LAydLiNe
Hemmeennn zayıflayıp olmayan göbeğinle kovalıyosun felsefe meraklısı kocanı çok işe yarıyo içinin yağları eriyo vallaEşlerin iyi yönü zayıflamamız için gerekli moral motivasyon şeysi veriyorlar
Benim eşim de bu göbek senin mi sanki önceden böyle değildi neden böyle oldu demişti felsefik açılımlar yapmaya çalıştı kendince ama kovaladım onu ordan
Evet evet canım teşekkür ederim cuma okula yetişmeye çalışırken karambole gelmezse inşallah bu şekilde yapacağım:)
canim ben mezun olmustum 2.kez
her zaman oldugu gibi koruyamadim. gecen hafta 4. takima girdim henuz listede degilim.
tutunamadım
tutunamadım
şiirlere şarkılara
izimi sürer sesin
ben nereye sen oraya
tutunamadım
tutunamadım
doğduğum şehirlere
önüme düşer gölgen
sen nereye ben oraya
canim ben mezun olmustum 2.kez
tutunamadım
tutunamadım
şiirlere şarkılara
izimi sürer sesin
ben nereye sen oraya
tutunamadım
tutunamadım
doğduğum şehirlere
önüme düşer gölgen
sen nereye ben oraya
eskiden sismaniyeydim 3.takimdaydim canim. sen de bana tanidik geliyorsunsen bana bi tanıdık geliyorsun ama bilemedim
eskiden sismaniyeydim 3.takimdaydim canim. sen de bana tanidik geliyorsun
her zaman muhabbete gelirim canimEvet bildim yaaa sismaniye diyecektim ama gene de sorayim dedimsenin muhabbetin iyiydi yaa biz 4.takima birini gonderdiydik seni alalim buraya
her zaman muhabbete gelirim canimzaten eski arkadaslarin cogu burada baksana
hazir uyum sagladim oraya simdi degistirmeyeyim.
Ebrucum , ben ne zaman izine ayrılabiliyorum müsait olduğunda bakabilirmisin canımKızlar bu arada yarışmanın kuralları değişti. Artık cuma günleri fotoğraflı tartı bildirimi yapacağız. Fotoğraf eklemeyi bilmeyen var mı? Bugün herkes deneme yapsın mutlaka. Ve bu cuma lütfen bildirimlerimizi saati geçirmeden yapalım.
candy_candy @Restful ada81 @pessinus
yav arkadaş hemen de yakalandık yaaabiraz kaçamaklı ama çok değil yazayım hemen
kahvaltı(9.00):
1 dilim kakaolu kek
1 bardak kakaolu süt
ara:
1 kase çilek
1 avuç fındık
bitki çayı
öğlen(13.00):
adana dürüm
ayran
ara:
hindiba kahvesi (bundan sonra kahve yazacağım sadece reklam olmasın siz şekersiz hindiba kahvesi anlayın neskafe değil yani sağlıklı)
akşam(19.30):
1 karnıyarık
3 kaşık pilav
1 kase yoğurt
2 mini rulo börek (superfresh)
su 2 lt. spor hakgetire
Aa olur mu asıl akşam tadı çıkar buraların herkes kayfesini alsa gelse de herifleri birbirine vuruştursakYok valla cnm akşam herkes kaçıyo buralardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?