Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sismaniye sen nerelerdesin bakim? Hangi takımda yarışıyorsun İşler yoğun olunca bakamıyorum hiç kim nerede ne yapıyor Takıma bile zor geliyorum bazen

canim ben mezun olmustum 2.kez
her zaman oldugu gibi koruyamadim. gecen hafta 4. takima girdim henuz listede degilim.
allahin hakki uctur derler son kez bi mezun olayim bu sefer ise yarar belki
Her yerde sensin minnoşum takip şeysi mi taktın kaçamıyorum uzaklaşamıyorum ensemde hep bi psikopat
tutunamadım
tutunamadım
şiirlere şarkılara
izimi sürer sesin
ben nereye sen oraya
tutunamadım
tutunamadım
doğduğum şehirlere
önüme düşer gölgen
sen nereye ben oraya

Hem de ne topaç eşim kendi göbeğine bakmadan yokuş aşağı ne güzel yuvarlanırsın diyodu inşallah darısı herkese olsun
Eşlerin iyi yönü zayıflamamız için gerekli moral motivasyon şeysi veriyorlar
Benim eşim de bu göbek senin mi sanki önceden böyle değildi neden böyle oldu demişti felsefik açılımlar yapmaya çalıştı kendince ama kovaladım onu ordan

Bu duygu yüklü şarkına cevap vermek için kısa bekletiyorum lütfen hatta kalın

ay kızlar evet nooolur kaptanın menü bildirimini örnek alın suyunuzu sporunuzu saatlerinizi mutlaka yazın vew kendi bildiriminizi yorumlayın yani kaçamak yaptım iyi beslendim falan gibi daha önce de yazmıştım tekrar yazıyorum

Kızlar menü bildirimi yaparken şunlara dikkat edelim biraz tabloyu açıkliyim size:

Menü, su ve spor için bildirimi içeriyor. Bildirim yapıldığında karşısına + koyuyorum.

Mesela menüde kaçamak varsa zemin kırmızı yapıyorum (bunu bildirim yaparken siz yazıyorsunuz tabi çünkü herkesin diyeti farklı) diyetime çok uymadım ama kaçamak da yapmadım diyorsanız sarı diyetinize uygun bir menü bildiriyorsanız ya da hafif sağlıklı bir gün geçirdiyseniz de yeşil oluyor zemin rengi

Mesela spor yapmadıysanız kırmızı, spor yaptım ama daha iyisini yapabilirdim az oldu diyorsanız ya da spor yapmamışsanız ama çok hareketli bir gün geçirdiyseniz sarı, sizi tatmin eden bir spor yaptıysanız yeşil oluyor zemin

Su için 2lt geçen herkesi yeşil yapıyorum 1,5 lt sarı onun altındaki tüm miktarlar kırmızı

şu şekilde tablomuz.. bir düzene oturunca her gün akşam kaptanla, her cuma akşam da takımla (haftalık toplam) tabloyu paylaşıcam. aslında bir düzene girsek güzel takımız

Hemmeennn zayıflayıp olmayan göbeğinle kovalıyosun felsefe meraklısı kocanı çok işe yarıyo içinin yağları eriyo valla

Merak etme ben de öyleyim. Mezun olursam sanırım bu 4. mezuniyetim olacak.

candy_candy dünkü menünü göremedim. Gözümden kaçmadı sanma

yav arkadaş hemen de yakalandık yaaa biraz kaçamaklı ama çok değil yazayım hemen

kahvaltı(9.00):
1 dilim kakaolu kek
1 bardak kakaolu süt

ara:
1 kase çilek
1 avuç fındık
bitki çayı

öğlen(13.00):
adana dürüm
ayran

ara:
hindiba kahvesi (bundan sonra kahve yazacağım sadece reklam olmasın siz şekersiz hindiba kahvesi anlayın neskafe değil yani sağlıklı )

akşam(19.30):
1 karnıyarık
3 kaşık pilav
1 kase yoğurt

2 mini rulo börek (superfresh)

su 2 lt. spor hakgetire

sen bana bi tanıdık geliyorsun ama bilemedim

Ebrucum , ben ne zaman izine ayrılabiliyorum müsait olduğunda bakabilirmisin canım

yetişemiyorum hiçbir şeye ara vermem lazım toparlayıp tekrar gelirim inşallah

Hataları biliyorsun zaten. Akşamki börekler dışında kilona uygun bir menü. Ama tabii kek ve dürüm olmamalı. Adana kebap yiyebilirsin ama pidesiz şekilde aklında olsun. Ama spor yaparsan eğer bu menü bile kabülüm benim. Çünkü senin şu an verecek kilon oldukça çok. Sadece sağlıklı beslenmeye çalış lütfen. Saatlerin gayet iyi. Gece yemelerin ne durumda? Eskisinden daha iyisin di mi şimdi?

Hellööö hanımlar nasılsınız akşam sohbeti gece gıybeti var mı takımda en sevdiğim şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…