- 28 Mart 2013
- 12.864
- 17.425
- 498
Ne kadar gecikirsem o kadar istahim aciliyor benim :)Aksami erken bitirebilenlere hayranim. Tebrike ederim. Esim gec geliyor ayri yemek yiyemiyoruz. 20de biterse şükrediyorum.
4 gundur yeni bir liste yapiyorum onda aksam yemeginden sonra 1 taze meyve ve cok az kuruyemis hakkı var
Dere billah taze bismillah diye bi hikaye var duydunuz mu hicNe kadar gecikirsem o kadar istahim aciliyor benim :)
Erken yiyip kahveyle suyla dolduruyorum karnimi, erken yiyip esinizle sadece atistirsaniz olmaz mi ? 1 kase yogurt ya da 1 kase çorba yersiniz esinizle boylece gece çok aç yatmamis olursunuz.
Hayatta en kiskandigim insanlar yiyip yiyip kilo almayanlar sanırımdüşünsene canın ne çekse yiyorsun çöp gibisin
O dediğin bendim işte evlenmeden önce. Yatmadan önce bir tam ekmeğe Nutella yiyip yatardım göbeğim 1 cm ileri gelmezdine güzel günlerdi çok özlüyorum
ne olduysa kızım doğduktan sonra oldu ama yine hakkını yemeyeyim metabolizmam iyi çalışır yani ağzımı tutunca kilo veririm her zaman. Sonra da geri almam istediğimi yesemde. Burda bütün mesele ağzımı tutmamda bitiyor
Benide listeye ekleyecek mısınız acaba?
08.30
1 yumurta omlet
1 domates
Peynir
7 zeytin
14.30
Elma ve üzüm
16.45
1 kase domates çorbası
Yeşil fasulye
Bulgur pilavı
18.30 Multimalt içecek
2 litre su
Dere billah taze bismillah diye bi hikaye var duydunuz mu hicaksam 6da kendim yedim diyelim. 8de eşimle sıfırdan yerim pis boğazlıkta sınır tanımıyorum malesef
Diyetten ziyade, genel beslenme düzenimi değiştirmeyi hedefliyorum bu sefer.
Hic birsey yasak değil ama dogru saatte, doğru miktarda yemek şartıyla.
Cok sıkı diyet zaten yapamıyorum. Kendimi 1 2 hafta cenderede hissedip hemen birakiyorum bu sefer özlemle abur cubur zararli herşeye saldiriyorum.
Bu defa kaçamak olsa da,o günkü diger ogunleri hafifletmeyi, 1 2 gun yürüyüşle telafi etmeyi planlıyorum. Insallah umdugum gibi olur.
Mesela yarın ogluma dogumgunu yapacağım 3 kişi ile. 3 de olsa, 13 de olsa bir sürü çeşit olacakustelik akşam. Bakalim ne olacak
İyi akşamlar kizlar
12.00; 2 dilim kadar peynir
Domates,salatalık,biber
5 tane zeytin
1 h.yumurta
1 avuç çiğ fındık
Akşam 17.30; 7 tane lahana sarması
1 kase yoğurt
1.5 litre su
Merak etme yalnız değilsin. Ben de aynen senin gibiydim. Evlendikten sonra yavaş yavaş almaya başladım. Sanırım hormonlarla alakalı bir şey. Doğumdan sonra da aldıklarımı verdim ama vücut bir kere al-ver olayına alıştı galiba. Sonra da yaş ilerliyor, almak kolaylaşıyor vermek biraz daha zor oluyor. Ama çözümü var şükür, sağlıklı beslendiğin zaman şakır şakır gidiyor kilolar.
Sabah kahvaltı yapıldıktan sonra , Türk kahvesi daha sonra ev toplama yemek ve arkasından bir saat tempolu yürüyüş 20 dk eliptik bisiklet. Akşam yemeği: karnıbahar yemeği ve 2 adet z.biber dolması sonrasında Türk kahvesi...
Arkadaslar buraya günlük 5 mesaj mı yazmamız mı gerekiyor
Sabah 9 - 6 zeytin
2 dilim peynir
Haslanmıs yumurta
2 dilim ekmeğin üzerine kaymak
saat 3
Yarım ekmek arasına kaşar domates tost
Aksam 7 ekmeksiz bir tabak kereviz yemeği
2lt su
Evet malesef :)))Ekmekler beyaz ekmek miydi?
Ya hepsine baktim da ekmegi nasil kestiniz ya... ben hic olmazsa bile kepekli ekmek yiyorummmİyi akşamlar kizlar
12.00; 2 dilim kadar peynir
Domates,salatalık,biber
5 tane zeytin
1 h.yumurta
1 avuç çiğ fındık
Akşam 17.30; 7 tane lahana sarması
1 kase yoğurt
1.5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?