- 28 Mart 2013
- 12.864
- 17.425
- 498
Benimde düşük yıllardır, kuru üzüm yiyorum devamli. Yanimda tasiyorum bir kutuyla, cayin yanina kahvenin yanina hatta çorbayla bile yiyecegim artik :))Bu arada kan tahlili demişken hafta içi tahlil yaptırmıştım ferritinim 4 çıktı alt sınır 10 göründüğü kadarıyla. Kan değerim ve demirim iyi durumda ama ferritini yükseltmek için ne yapabilirim. Aile hekimim pekmez iç ilaç niyetine dedi. Bir de suyu bol iç dedi üre az mı çıkmıştı çok mu hatırlayamadım şimdi. Dedim ki ben üç lt altında içmiyorum:) 4 lt üstüne çıkıyorum zaten her gün herhalde damacanayla içeceğim
Aksami erken bitirebilenlere hayranim. Tebrike ederim. Esim gec geliyor ayri yemek yiyemiyoruz. 20de biterse şükrediyorum.Bugünkü yediklerimi yazayım.
Kahvaltıda 2 dilim ekmek, kıymalı yumurta, domates, peynir.
Ara öğün olarak kinder sut dilimi ve kahve
Akşam yemeği 1 büyük kase çorba.
2 litre kadar su ictim aksama 3 e tamamlayacagim.
1 2 saate yogurt yiyip gunu bitirecegim.
Ben akşamı geç yiyince hiç kilo veremiyorum erken yatiyodum çünkü vucudun sindirmeye vakti olmuyordu yediklerimiAksami erken bitirebilenlere hayranim. Tebrike ederim. Esim gec geliyor ayri yemek yiyemiyoruz. 20de biterse şükrediyorum.
4 gundur yeni bir liste yapiyorum onda aksam yemeginden sonra 1 taze meyve ve cok az kuruyemis hakkı var
Mor buğday ununu geçen gün bimde gördüm kararsız kaldım alsammi diyeHazır oturmuşken bende bugünün menüsünü yazayım
sabah 4 tane incecik krep (mor buğday unu ve buğday ruşeymi ile yaptım kızım için)
Bir parmak kadar kaşar peyniri azıcık bal
günlük folik asit ve koenzim q10 ve ALA içiyorum bir de D vitamini
öğlende limonlu yeşil çay
akşam bir büyük kase haşlanmış brokoli limon soslu yanında 250ml ev yoğurdundan ayran
bir de 1 elma ve mandalina yiyip bugünü tamamlayacağım inşallah
Bir de 2 litre su
düşük kalorili beslendiğim için Leslie yapmadım yapınca aşırı enerjim düşüyor başım dönüyor tecrübeyle sabit maalesef
Hafif bı menü olmuş cnm, 2 ogunmu besleniyosun sende yoksa bugunlukmu böyle olduBen tam bir ay önce 70 kiloyu görünce diyete karar verdim. Kendi kendime beş kilo verdim ama kilo vermem durdu. Açıkçası ilk baştaki gibi dikkat etmiyorum. Böyle bi moral motivasyon grubuna ihtiyacım vardı. Herkese merhaba.
Kahvaltı: haşlanmış yumurta zeytin domates salatalık peynir
akşam yemeği: küçük bi kase yayla çorbası ve salata
Aralıklı oruç yapıyorum. kahvaltım masa başında çalışırken biraz uzun sürdüğü için çok acıkmıyorumHafif bı menü olmuş cnm, 2 ogunmu besleniyosun sende yoksa bugunlukmu böyle oldu
Eveet ta kendisi. Antioksidan değeri oldukça yüksek hatta en yüksek unlardan birisi. Benim minnoş kızım tam bir krep ve pancake delisi (anasının kızı)Mor buğday ununu geçen gün bimde gördüm kararsız kaldım alsammi diyetam bugday unu gibi biseymi oda cnm merak ettim bu arada akşam çok hafif olmuş acikmazmisin sonradan
Ay bide tabi ki acıkırım. Ben anamdan aç doğmuşum zatenMor buğday ununu geçen gün bimde gördüm kararsız kaldım alsammi diyetam bugday unu gibi biseymi oda cnm merak ettim bu arada akşam çok hafif olmuş acikmazmisin sonradan
Bende krep ve pankek manyagiyimEveet ta kendisi. Antioksidan değeri oldukça yüksek hatta en yüksek unlardan birisi. Benim minnoş kızım tam bir krep ve pancake delisi (anasının kızı)Bende sağlıklı hale getirmek için 2 yumurtayla birlikte buğday ruşeymi de eklerek yapıyorum balla pekmezle deli dehşet bişey oluyo denk gelirsen mutlaka al kek yaparken de kullandım gayet güzel oluyo
Hayatta en kiskandigim insanlar yiyip yiyip kilo almayanlar sanırımAy bide tabi ki acıkırım. Ben anamdan aç doğmuşum zatenelma ve mandalina belki nar ile idare edicem artık el mahkum. Bide hastaneye gidicez eşimle acil servise arada kaynar açlığım aç yatarım diye düşünüyorum
Beni doğumdan sonra kilo vermek için motive eden iki şey vardı. Birisi çok sevdiğim kıyafetlerimin artık olmaması, ikincisi de hareket kabiliyetimin azalması. Bunlar beni aşırı rahatsız ediyordu. Mesela merdiven çıkarken nefes nefese kalıyordum. Yolda yürürken göğsüm acıyordu sıkışıyordu. Ayaklarım büyümüştü çok sevdiğim ayakkabılarım ayağımı sıkıyordu. Pijama giydiğimde yanlarım taşıyordu. Öyle çok rahatsız oluyordum ki hepsinden bu mutsuzluğu haketmiyorum dedim kendime. Ben bu değilim böyle yaşayamam. Emziriyordum ve bebeğim 6 aylıktı. Günlük öğünlerimden sadece ekmek ve makarnayı çıkardım. Sadece bunu yaparak 6-7 kilo verdim 2 ay gibi bir sürede.Ben de bugün tartıldım ama başlayamıyorum motive olamıyorum giydiğim kıyafetler iyice darlaştı çok mutsuzum
Hayatta en kiskandigim insanlar yiyip yiyip kilo almayanlar sanırımdüşünsene canın ne çekse yiyorsun çöp gibisin
Bende emziriyorum canım bende dün katıldım aralarınaMerhaba gruptan bahseder misiniz , yalnız emziren bir anneyim hedefim bi 15 kilo vermek, ben de katılabilir miyim
Benide listeye ekleyecek mısınız acaba?*** 13. Takım 699. Etap ***
candy_candy (125.3///%) Bildirim yapmadı
Restful (81.3/79.7/0.6/%0.738)
pessinus (67.5/66.6/0.9/%1.333)
Lusi (64.2/64.9/-0.7/%-1.090)
LAydLiNe (72.2/72.6/-0.4/%-0.554)
13. Takım ortalaması: % 0.085
*** 13. Takım 699. Etap Free listesi ***
krtp86 (53.9///%) 682. Etapta 51.7 kilo ile mezun olan üye
asliogretmen (83.5/82.6/0.9/%1.078) Yeni üye Baş. Tarihi : 23.10.2020 Baş. Kilosu : 84.5 Hedef:70
filmgibi (64.5/67.7//%) Yeni üye Baş.Tarihi: 19.09.2019 Baş. Kilosu: 66 Hedef:62
CennetBahcesi53 (61.6///%) Yeni Üye Baş. Tarihi: 06.11.2020 Baş. Kilosu: 61.6 Hedef:
Ceylinimdeceylinim (71.3///%) Yeni Üye Baş. Tarihi: 06.11.2020 Baş. Kilosu: 71.3 Hedef:
-Aykiz- (58.3///%) Yeni Üye Baş. Tarihi: 06.11.2020 Baş. Kilosu: 58.3 Hedef:
Ak-ana (81///%) Yeni Üye Baş. Tarihi: 06.11.2020 Baş. Kilosu: 81 Hedef:
lalegul52 (83.9///%)Yeni Üye Baş. Tarihi: 06.11.2020 Baş. Kilosu: 83.9 Hedef:
13. Takım Free liste ortalaması : %
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?