Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba canlar , benim de ailem memleketten geldi , bir kaç gün bendeler . Umarım bu süreçte bende almam .
Kahvaltı 10.30
Klasik : 2 yumurta , bir domates , peynir , 7 zeytin , beş ceviz , iki mandalina

Akşam 18.30
1 tabak et kavurma, 1 kase yoğurt, 2 küçük hamur kızartması, bir küçük dilim kek yaklaşık bir haftadır karbonhidrattan uzak duruyordum.

Su ortalama 2,5 litre
Spor yapamadım , adım 6509

Hayirli aksamlar
Bende sabah 10 da kahavlti yaptim

5 zeytin
2 haslanmis yumurta
Domates
Maydonoz
Salatalik
Ve iki kücük parca kepekli ekmek üzerine füme et

Ve muhtesem olan büyük kupa bardakta cay ictim.... ama saaaaadece 1 küp seker atip. Normalde üc tane atardim

13:50 de ögle yemegi
Üc kücük boy kuru biber dolmasi
1 yemek kasigi kavurma et

Aksam 18:00 de
Malesef yarim tabak makarna yedim ...

daha hafif birsey yeseymisim de olurmus
Ama bi saat yürüyüs sonrasi önüme ilk geleni yedim

bunu disinda spor yapmadim sadece 1 saat yürüyüs.
Karnim asiri sis adet günüm geliyor.
Bunu önlemek icin tavsiyeleriniz varmi?

2 litre kadar su ictim:) baya susadim

simdide abur cubur yemeden ins günü bitirmek nasip olur

Yinede güzel beslenmissin bence:)
Kahvaltida ekmek yememeyi nasil önlüyorsun? Ben sahsen doymayacakmisim gibi oluyor

Ekmekler beyaz ekmek miydi?
Cok gecmis olsun önceden olsada.
Insan niye evlendikten sonra aliyor ki? Rahata mi kavustuk diye? Veya ne bileyim... aslinda hep derdim bekarken asla öyle olmam diye almam kilo diye ama.... hahaha simdi hic de öyle fit bir görüntüm yok.. bu evlilik piskolojiyi anlamadim gittim:) ins vermek nasip olur

Haberim yoktu daha yeni olduğum için haftaya paylaşmam gerektiğini düşünmüştüm sabah tartıldım ama yarın sabah tekrar tartılır atarım güncel kilomu
Peynir 25 gr kadardı ,bulgur 70 gr ölçüp pişirdim fasulye 150 gr di pişmiş hali kaşık hesabı saymıyorum ben hassas terazimde tartıp kalori hesaplıyorum gr gr da yazmak istemedim o yüzden , suya gelince o ana kadar 2 litre içtim ki sabaha kadar üstüne 1 litre bazen fazlasını da içiyorum daha akşam 7 ye geliyordu paylaşım yaptigimda zaten içmediğim suyu yazmak istemedim

Yinede güzel beslenmissin bence:)
Kahvaltida ekmek yememeyi nasil önlüyorsun? Ben sahsen doymayacakmisim gibi oluyor
Canım inan ekmek hiç aramıyorum . Kuruyemişle destekle . Ceviz yiyorum ben arada beyaz leblebi, badem vs onları yedikçe canım istemiyor ki . Çünkü doyuyorum. Ah o bizim sarsılmaz sabit düşüncelerimiz. Ekmeksiz de doyulacağını hatta çok daha sağlıklı olacağını beynine söyle. O seni dinler . Ama inanarak söyle e mi ? Bak her şey nasıl da değişiyor

Bu sözlerin cok iyi geldi Uygulayacagim

Ya hepsine baktim da ekmegi nasil kestiniz ya... ben hic olmazsa bile kepekli ekmek yiyorummm
Ben kuruyemiş yiyorum ekmek yerine artık cnm, aslında kesme sebebim tam buğday ekmeği bile yesem beni çabuk aciktirdigini farkettim, sonrasında yerine wasayi koydum 2 tanesi 1 dilim ekmeğin kalorisine eşit üstüne surulebir lor tarzi peynirlerle hindi füme koyup yiyodum hala arada yerim hatta sanırım bizim milletçe alışkanlığımız ekmek biseylere ekmek bankadan doymucaz gibi geliyo ama bı kere bırakıp iradeli olunca aramiyosun hiç

Anlaştık

Kullanıcı Adı : IchHabeVerstanden
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Turizm
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : -
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz : 1,65
Kilonuz: 57,5
Hedef kilonuz : 52
Kilo alma hikayeniz : Virüs sebebiyle çalışamadım bu yıl. Hareketsizlik+yemek sonucu biraz kilo aldım..
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Daha iyi hissetmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Günaydın Dün pazar-market alışverişi yaptım, arada yürüyüşü de çıkardım. Pazar biraz uzak kalıyor, yürüye yürüye gittim geldim, bi de elimde yükler. Resmen spor oldu Ama çok yoruldum, hala heryerim ağrıyor Bugün güne limonlu ılık suyla başladım, daha kahvaltı yapmadım bakalım, bugün sağlıklı besleneceğim inşallah

Evlenmeden önce ben de diyete girmiştim, zaten çok fazlalılığım yoktu ama işte.. İnsan öyle bir psikolojiye giriyor neden anlamadım Cipse, abur cubura nasıl düşkünüm normalde. Bir paket asla yetmez, çok severim çok. O dönem kestim hepsini. Bir de o koşturmadan da kilo verdim. Dedim evleneyim nasıl yicem var ya.. Ve yedim de.. Sonuç olarak nurtopu gibi bir göbek, bebek olsa iyi de..bildiğin göbek

Kızlar 18 kg kadar fazlam var. Ama diyet yapacak motivasyon yok,oldukça stresli bir hayatım var. Bana da bi el atsanız? Kurtarsanız beni bu kilolardan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…