- 11 Şubat 2016
- 4.023
- 18.721
- 208
Yinede güzel beslenmissin bence:)Merhaba canlar , benim de ailem memleketten geldi , bir kaç gün bendeler . Umarım bu süreçte bende almam .
Kahvaltı 10.30
Klasik : 2 yumurta , bir domates , peynir , 7 zeytin , beş ceviz , iki mandalina
Akşam 18.30
1 tabak et kavurma, 1 kase yoğurt, 2 küçük hamur kızartması, bir küçük dilim kekyaklaşık bir haftadır karbonhidrattan uzak duruyordum.
Su ortalama 2,5 litre
Spor yapamadım , adım 6509
Ekmekler beyaz ekmek miydi?
Cok gecmis olsun önceden olsada.evet vücut değişikliği öyle bişey ki ben kendimi tanıyamaz oldum evlendikten sonra. Daha önce idrar yolu enfeksiyonu nedir bilmeyen ben 6-7 ay sistitle uğraştım kaç doktora gittiysem geçiremedik. Sonra çocuk oldu hamileyken karın duvarım yırtıldı göbek fıtığı oldum. Doğumdan sonra rahmimde polip oluştu. Sezaryen yüzünden istmosel olmuşum (sezaryen kesisinin rahimde cep oluşturarak iyileşmesi). Önce fıtık ondan bir sene sonra da polip ameliyatı oldum. Yazarken yoruldum valla. Yine de çok şükür bugünümüze diyorum Rabbim dermansız dert vermesin.
ama aramızda bekar olanlar yine de evlenmeden önce iki üç kere daha düşünsün yani
Haberim yoktu daha yeni olduğum için haftaya paylaşmam gerektiğini düşünmüştüm sabah tartıldım ama yarın sabah tekrar tartılır atarım güncel kilomuAlacağım tabii ki ama bugün kilo bildirim günümüzdü. Bildirim yapanları ekledim listeye. Yarın sabah aç karnına tartılıp, fotoğraflı bir bildirim yapabilirsen eklerim listeye kilonuzu. Bir kağıda kullanıcı adını ve tarihini de yazıp tartının yanına koyup, fotoğrafı öyle çekmek gerekiyor.
Peynir 25 gr kadardı ,bulgur 70 gr ölçüp pişirdim fasulye 150 gr di pişmiş hali kaşık hesabı saymıyorum ben hassas terazimde tartıp kalori hesaplıyorum gr gr da yazmak istemedim o yüzden , suya gelince o ana kadar 2 litre içtim ki sabaha kadar üstüne 1 litre bazen fazlasını da içiyorum daha akşam 7 ye geliyordu paylaşım yaptigimda zaten içmediğim suyu yazmak istemedimMenü çok güzel. Öğün saatleri de öyle. Bundan sonraki menülerde tek dikkat etmeniz gereken şey miktar yazmak. Mesela peynir ne kadardı? Bulgur pilavı ne kadardı? Yediklerimizin cinsi kadar miktarı da çok önemli. Su emziren bir anneye göre biraz az olmuş. 2,5 lt bu mevsimde daha iyi olur bence
Canım inan ekmek hiç aramıyorum . Kuruyemişle destekle . Ceviz yiyorum ben arada beyaz leblebi, badem vs onları yedikçe canım istemiyor ki . Çünkü doyuyorum. Ah o bizim sarsılmaz sabit düşüncelerimiz. Ekmeksiz de doyulacağını hatta çok daha sağlıklı olacağını beynine söyle. O seni dinler . Ama inanarak söyle e mi ? Bak her şey nasıl da değişiyorYinede güzel beslenmissin bence:)
Kahvaltida ekmek yememeyi nasil önlüyorsun? Ben sahsen doymayacakmisim gibi oluyor
Bu sözlerin cok iyi geldiCanım inan ekmek hiç aramıyorum . Kuruyemişle destekle . Ceviz yiyorum ben arada beyaz leblebi, badem vs onları yedikçe canım istemiyor ki . Çünkü doyuyorum. Ah o bizim sarsılmaz sabit düşüncelerimiz. Ekmeksiz de doyulacağını hatta çok daha sağlıklı olacağını beynine söyle. O seni dinler . Ama inanarak söyle e mi ? Bak her şey nasıl da değişiyor
Ben kuruyemiş yiyorum ekmek yerine artık cnm, aslında kesme sebebim tam buğday ekmeği bile yesem beni çabuk aciktirdigini farkettim, sonrasında yerine wasayi koydum 2 tanesi 1 dilim ekmeğin kalorisine eşit üstüne surulebir lor tarzi peynirlerle hindi füme koyup yiyodum hala arada yerim hattaYa hepsine baktim da ekmegi nasil kestiniz ya... ben hic olmazsa bile kepekli ekmek yiyorummm
AnlaştıkAmacımız her zaman sağlıklı beslenmek olmuştur takımcaÇok katı değiliz bu konuda. Zamanla ne demek istediğimi daha iyi anlayacağına inanıyorum. Ayrıca sadece bir zayıflama yarışması takımı da değiliz. Aile gibiyiz. Umarım anlatabilmişimdir ne demek istediğimi
Evlenmeden önce ben de diyete girmiştim, zaten çok fazlalılığım yoktu ama işte.. İnsan öyle bir psikolojiye giriyor neden anlamadımCok gecmis olsun önceden olsada.
Insan niye evlendikten sonra aliyor ki? Rahata mi kavustuk diye? Veya ne bileyim... aslinda hep derdim bekarken asla öyle olmam diye almam kilo diye ama.... hahaha simdi hic de öyle fit bir görüntüm yok.. bu evlilik piskolojiyi anlamadim gittim:) ins vermek nasip olur
İsteyip çaba harcadıktan sonra neden olmasın. Yeter ki iste ve çaba harca.Bu arada eşim veremezsin diyor dalga geçiyor benimle bende veririm görürsün dedim idaaya girdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?