- 19 Ekim 2020
- 55
- 42
- 3
- 30
Slm herkese benim ulan kilo problemim yok evet ama aşırı kilo aldığım yıllar oldu tabi hamilelik evresi ve sonrası gibi ama kolay aştım çok şükürKızlar takıma yeni üye gelmesi için bir duyuru yapılacak. Geleni karşılayalım olur mu kim denk gelirse
Ayy canım, iyiyim, koşturuyorum yineAlıntı yapmışım mesajını kalmış bu pc' de. Silmeye de kıyamadım. Arada uğrarım demiştin gittin tam gittin. Nasılsın? Nasıl gidiyor? İnşallah verdiklerini almıyorsundur.
Aynisi bizdede...Bu arada eşim veremezsin diyor dalga geçiyor benimle bende veririm görürsün dedim idaaya girdik
Ta basta aralarinda varMerhaba arkadaşlar bende katılmak istiyorum nasıl katılacağım Bilgi verin form Doldurun demişsin sayfanın basında ama bulamadım
Bence gayet iyi. Hele lahmacunu tekte bıraktıysanız çok iyi, genelde yetmiyorSabah 1 yumurtadan omlet, yarım domates, bir dilim kaşar peyniri
akşam bir tane lahmacun bol salata :)
ara öğün yok. masa başı çalışıyorum. Hareketsizim
Nasıl o kadar su içebiliyorsunuz valla tebrikler. Benim hiç aklıma gelmiyor, anca çok susarsamIyi aksamlarr
Gun icinde toplam 3 litre su ictim
Kahvaltida
2 kasik sucuklu yumurta
2 dilim peynir
3 dilim ekmek
Aksam yemegi
3 kasik patates puresi
3 kasik tavuk
1 kasik kadar da koz patlican salatasi
45 dakika leslie yaptim
Şiseyi yanimdan ayirmiyorum cok etkili oluyor, ben de eskiden az icerdim boyle yapinca alisiliyor :)Nasıl o kadar su içebiliyorsunuz valla tebrikler. Benim hiç aklıma gelmiyor, anca çok susarsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?