- 5 Nisan 2020
- 706
- 344
- 53
Türk kahvesi miGünde 7 8 fincan kahve iciyorum. Yarindan itibaren onu dusurmeye calisacagim. Uyku duzenim mahvoldu, işe baslayinca çok yoracak beni bu uyku duzeni.
Merhaba kızlaar sizinle kilo verme serüvenimi paylaşmak istiyorum şu an 21 yaşındayım 1.60 boy ve 50 kiloyum. 2 sene önce yani 19 yaşındayken çalışıyordum ve tam olarak 85 kilo olarak işe başlamıştım. İşyerinin verdiği formalar diğer çalışanlarda durduğu gibi bende durmuyordu haliyle ama ben kendimi zayıf gibi hissediyordum aynaya bakınca resmen göremiyordum kilomun fazla olduğunu. Sadece sabah kahvaltımı çok güzel yapıyordum ki daha sonrasında çabuk acıkmayayım. İşim gereği hareket etmem ve ayakta durmam gerekiyordu bu yüzden hiç spor yapmadım. Öğle aralarında biraz yemek yedim öyle özel şeyler de değildi ne bulduysam onu yedim benim en çok zorlandığım şey diyet listelerinde ki balık et tavuk gibi hemen elimin altında olmayan şeylerdi. Bazen makarna bazen tavul bazen de sulu yemek yedim. Akşamları yorulduğum için yemek yemeye bile halim kalmamıştı hep kendimi yemek düşündürücü şeylerden uzak tuttum ki kendimi diyet psikolojisine sormayayım eğer öyle olsaydı hep aç olurdum. Bu şekilde yaklaşık 7 ayda 50 kiloya kadar düştüm. O zamanlar herkes geri alırsın çabuk vermişsin işte sağlıksız ya da kan değerlerin bozulmuştur dedi. Ama ne geri kilo aldım ne de sağlığım bozuldu. Şu an istesem de yiyemiyorum. İnşallah faydalı olmuştur.
3 4 fincan Türk kahvesi 3 4 fincan filtre kahveTürk kahvesi mi
Ya ben de öyleyim ama fazla kahvenin kısırlık gibi de zararlarını okuyunca 2'ye düşürdüm. İlk başta 4 tane içmeyince elim ayağım titriyodu başım çatlıyodu şimdi alıştım3 4 fincan Türk kahvesi 3 4 fincan filtre kahve
Su içer gibi kahve içiyorum son 1 senedir
mil arttırabilirsin ya da yine leslie gibi farklı aeorobik videoları var youtubeda ben de cloe ting denedim inanılmaz bi şey45 dakika leslie yaptim bugun ve hiç terlemedim bile. Normal spor rutinine donmem gerekli sanirim.
Cok gecmis olsun önceden olsada.
Insan niye evlendikten sonra aliyor ki? Rahata mi kavustuk diye? Veya ne bileyim... aslinda hep derdim bekarken asla öyle olmam diye almam kilo diye ama.... hahaha simdi hic de öyle fit bir görüntüm yok.. bu evlilik piskolojiyi anlamadim gittim:) ins vermek nasip olur
Ayy canım, iyiyim, koşturuyorum yinehep aklımdasınız, ama uğrayamıyorum bi türlü
Ne yazıkki 69,5 kiloya çıktım burdan uzak kalınca
12.30
3 yk yulaf
1 çk bal
1 sb süt
1 muz
16.00
1 elma
17.00
Kabak sote (250 gr kabak)
Bulgur pilavı (70 gr bulgur)
20.00
Multimalt içecek
2 buçuk litre su (sabaha kadar 1 litre daha içerim)
8 geç bence akşam yemeyi bırakmak için. IF mi yapacaksın?Günaydın, 07:30'da türk kahvesi öğleye kadar sadece su. Öğlen yulaf lapası düşünüyorum. Akşama allah kerim8'de yemeyi bırakıyorum günde 3 litre su :)
Umarım azaltabilirim, içmeyince seme gibi oluyorumYa ben de öyleyim ama fazla kahvenin kısırlık gibi de zararlarını okuyunca 2'ye düşürdüm. İlk başta 4 tane içmeyince elim ayağım titriyodu başım çatlıyodu şimdi alıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?