Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba kızlaar sizinle kilo verme serüvenimi paylaşmak istiyorum şu an 21 yaşındayım 1.60 boy ve 50 kiloyum. 2 sene önce yani 19 yaşındayken çalışıyordum ve tam olarak 85 kilo olarak işe başlamıştım. İşyerinin verdiği formalar diğer çalışanlarda durduğu gibi bende durmuyordu haliyle ama ben kendimi zayıf gibi hissediyordum aynaya bakınca resmen göremiyordum kilomun fazla olduğunu. Sadece sabah kahvaltımı çok güzel yapıyordum ki daha sonrasında çabuk acıkmayayım. İşim gereği hareket etmem ve ayakta durmam gerekiyordu bu yüzden hiç spor yapmadım. Öğle aralarında biraz yemek yedim öyle özel şeyler de değildi ne bulduysam onu yedim benim en çok zorlandığım şey diyet listelerinde ki balık et tavuk gibi hemen elimin altında olmayan şeylerdi. Bazen makarna bazen tavul bazen de sulu yemek yedim. Akşamları yorulduğum için yemek yemeye bile halim kalmamıştı hep kendimi yemek düşündürücü şeylerden uzak tuttum ki kendimi diyet psikolojisine sormayayım eğer öyle olsaydı hep aç olurdum. Bu şekilde yaklaşık 7 ayda 50 kiloya kadar düştüm. O zamanlar herkes geri alırsın çabuk vermişsin işte sağlıksız ya da kan değerlerin bozulmuştur dedi. Ama ne geri kilo aldım ne de sağlığım bozuldu. Şu an istesem de yiyemiyorum. İnşallah faydalı olmuştur.

Merhabalarr
Yarından itibaren karbonhidrat diyetine giriyorum, 3 gundur cok kacirdim cunku. Belim biraz kendine geldi ve artik spora da donebilirim sanirim.
Kahvaltida
2 kasik kiymali yumurta
4 5 dilim domates
Peynir
Hindi füme
2 dilim ekmek.

Aksam yemegi
Firinda tavuk patates yaptim
Yaninda 3 kasik pilav

2 litre kadar su ictim aksama kadar 4 e tamamlarim saniyorum.
Spor yapinca yazarim hamgi sporlari yaptigimi

İyi akşamlar
10.00 kahvaltı
2 dilim yumurtalı ekmek
Şekersiz çay
Akşam yemeği 19.00
Sütlü mantar çorbası
Portakallı pırasa yemeği
2 dilim beyaz ekmek
3-4 bardak kadar da su.
Bütün gün dip köşe, camlar, kapılar bütüüün evi temizledim. Bu spor sayılır. Hatta akşam yarım saat yürüyüş de yaptım

Günde 7 8 fincan kahve iciyorum. Yarindan itibaren onu dusurmeye calisacagim. Uyku duzenim mahvoldu, işe baslayinca çok yoracak beni bu uyku duzeni.

Çok gençsiniz maşallah güzel kilolar da vermişsiniz tebrik ederim

Oglum yine sabah 6da uyandi, 9da geri uyuduk
Kahvaltı 13te biberli 2 yumurta, beyaz peynir, 5 zeytin, 1 ceri domates, 1 dilim incecik pastırma

16da 1 mandalina

19da 1 kase yayla corbasi, 4 kaşık susuz zeytinyağlı taze fasulye, 1 bardak yoğurt, 3 lokma tam buğday ekmeği

Su 2 litre
40 dk yürüyüş

Bugun yesil cay aldim yarın hemen başlıyorum

45 dakika leslie yaptim bugun ve hiç terlemedim bile. Normal spor rutinine donmem gerekli sanirim.

Günaydın, 07:30'da türk kahvesi öğleye kadar sadece su. Öğlen yulaf lapası düşünüyorum. Akşama allah kerim 8'de yemeyi bırakıyorum günde 3 litre su :)

3 4 fincan Türk kahvesi 3 4 fincan filtre kahve
Su içer gibi kahve içiyorum son 1 senedir
Ya ben de öyleyim ama fazla kahvenin kısırlık gibi de zararlarını okuyunca 2'ye düşürdüm. İlk başta 4 tane içmeyince elim ayağım titriyodu başım çatlıyodu şimdi alıştım

45 dakika leslie yaptim bugun ve hiç terlemedim bile. Normal spor rutinine donmem gerekli sanirim.
mil arttırabilirsin ya da yine leslie gibi farklı aeorobik videoları var youtubeda ben de cloe ting denedim inanılmaz bi şey 15 dakikada su gibi terletiyo ama üç gün yerimden kalkamadım

Ben hormonların sebep olduğunu düşünüyorum. Ya da evlenmeden önce çok hareketli yaşıyordum. Evlendikten sonra hareketim azaldı. Belki o yüzdendir. Ama yiyip yiyip kilo almayanlardandım.

Ayy canım, iyiyim, koşturuyorum yine hep aklımdasınız, ama uğrayamıyorum bi türlü
Ne yazıkki 69,5 kiloya çıktım burdan uzak kalınca

Gelemezsen de dikkat et canım. Lütfen yeniden alma verdiğin kiloları. Biliyorsun ki vermek zor, almak kolay

12.30
3 yk yulaf
1 çk bal
1 sb süt
1 muz

16.00
1 elma

17.00
Kabak sote (250 gr kabak)
Bulgur pilavı (70 gr bulgur)

20.00
Multimalt içecek

2 buçuk litre su (sabaha kadar 1 litre daha içerim)

Çok sağlıklı ve güzel bir menü. Sütün nasıl herhangi bir azalma yok di mi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…