- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
Günaydın kızlar
Artık yeterince kalabalıklaştık. Bunu olumlu anlamda kullanmamız gerektiğine inanıyorum. Hep birlikte bir düzen oturtmamız lazım.
Farkındayım ki uzun zamandır çok motivasyonsuzum ve bu motivasyonsuzluk takımı da etkiliyor. Hiçbir zaman çok hırslı olmadım kilo konusunda. Biliyorum ki önemli olan sağlıklı olarak zayıflamak. Son bir yıldır bu ikisini dengeleyemiyorum hem kendi adıma hem de takım adına. Kendime son bir şans vermek istiyorum bu konuda. Sizlerde bana yardımcı olun lütfen.
Sizce daha iyi nasıl olabiliriz?
Sorun ne biliyor musun Seval'cim? Senin vazgeçemediklerin. Mesela Starbucks gibi. Filtre kahve içebilirdin mesela. Tamamen tercihlerini değiştirmen gerekiyor. Yürüyüşün çok iyi bu arada
İnşallah caaanımm kaptanım:) ya ellerim ayaklarım öyle çok sızlıyor ki ister istemez üzülüp takılıyorum. Spor da yapamıyorum bu hafta. Oğlum sağolsun emmeyi bırakmadı ama son bir aydır tüketti artık sinirlerim bozuk sürekli. Bir buçuk saat meme ağızda dursun istiyor ne evde herhangi bir iş yapabiliyorum ne kızıma ve kendime zaman ayırabiliyorum. Diplerdeyimkısmetse yarından itibaren emmeyi bıraktırma çalışmalarına başlıyoruz eşim evdeyken desteğini alacağım kısmetse. Emzirmek işkence halini aldı
Canım maalesef zorlu bir dönemdeyiz iki yaş sendromlar sendromlar... 25 aylık şu an geç bile kaldığımı düşünüyorum ama şu koronavirüs belası işte acaba biraz daha mı emse derken derken bugünlere geldik. Tabi sendromlar gelince laf anlatamıyorum her gün söylüyorum oğlum süt az kaldı artık bitecek diye az kalmadı deyip emiyor ve artırdı son bir aydır. İkimiz için de sağlıklı bir halde değilizBence disiplinli ve kurallı olursak daha iyi olur sistematik bir şekilde mesela nasıl kilo bildiriminin saati var menü bildirimini de böyle bi sisteme oturtmalıyız. mutlaka gün bitiminde paylaşılsa ertesi güne kalmasa iyi olur bence (hep ertesi gün bildiren ben söylüyorum bunlara ayağıma mı sıkıyorum nedir) mesela akşam 22-23 saatleri arası menü bildirim saati olsa en azından takım olarak aynı saatlerde grupta olurduk. herkes her kurala uyamayabilir ama çoğunluk bile uysa iletişim artar
bir de menüye kimse yorum yapmıyor bence insanlar birbirlerinden çekindiği için menülerine yorum yapmıyor olabilir bildirilen menüleri takım arkadaşları yorumlamalı
Çok haklısın kaptanım aslında filtre kahveye para vermek zoruma gidiyor olabilirbir sonrakinde yağsız sütlü americano içicem
canım benim büyük kızım emmeyi çok severdi birden bıraktırma istersen ama kurallar saatler koyabilirsin. ben sadece gece yatmadan önce emzirdim son bir ay sonra da bardakta süt verdim yatarken öyle bıraktı. hep anlattım konuştum ama.. senin çocuk kaç aylık 24 ay doldu mu
Ben yeniyim buralarda, pek menü yorumlamadım.. sizinki şahane görünüyor! Ne zamandır bu şekilde besleniyorsunuz ve çok işe yarıyor olmalı?Iyi aksamlar
Kahvaltı 13.30
2 servis kaşığı kıymalı yumurta
1 kibrit kutusu kadar olgunlaşmış beyaz peynir
5 adet siyah zeytin
6 dilim domates
Akşam yemeği 17.30
1 büyük kase mercimek çorbası
1 kase narlı yeşil salata
Aralarda 3 kere kahve içtim saatleri tam bilmiyorum
Toplam 3 litre su
Evet kaptanim gelemedim evden çalışmaya geçtim pazartesi ve.o günden beri hastayım yatak doşşek yatıyorum
Tesekkur ederim, ben de yeniyim 1 hafta oldu henüz :) yarın sabah belli olacak tartıda.Ben yeniyim buralarda, pek menü yorumlamadım.. sizinki şahane görünüyor! Ne zamandır bu şekilde besleniyorsunuz ve çok işe yarıyor olmalı?
Ben çayı, kahveyi hep şekersiz içerim. Size de tavsiye ederim 1 2 haftaya alışırsınız.kahve sade mi içiyorsunuz
bende orta veya şekerli içersem ödem yapıyor ve kilo vermemı engelliyor
Spor sekli veya ne yaptigimiz belli mi? Yoksa herkes istedigi bir seyi yapabilirmiKaptanım bu harika fikir, zamanla süreleri de artırırsak daha iyi olur.
Karnibahar ve brokolliyi nasil hazirladin? Yani sadce haslayip mi tükettin yoksa baska islemde mi yaptin? Bende almistim bozulmadan ikisini de tüketeyim diyorum da.:)Selam,
09:00 maydanoz, tere
7 tane zeytin
Kk beyaz peynir
Yarım dilim beyaz ekmek
1 yumurta
13:00
1 porsyon köfte
Salata
19:00
Haşlama karnabahar brokoli karışık
Yeşil salata
3 kaşık mercimek yemeği
2 litre su
1 kahve 1 yeşil çay 1 form çayı çeşitli aralarda
sabah 30 dk yürüyüş
Kac aylik biraktirdin? Benimki 27 aylik..Bence disiplinli ve kurallı olursak daha iyi olur sistematik bir şekilde mesela nasıl kilo bildiriminin saati var menü bildirimini de böyle bi sisteme oturtmalıyız. mutlaka gün bitiminde paylaşılsa ertesi güne kalmasa iyi olur bence (hep ertesi gün bildiren ben söylüyorum bunlara ayağıma mı sıkıyorum nedir) mesela akşam 22-23 saatleri arası menü bildirim saati olsa en azından takım olarak aynı saatlerde grupta olurduk. herkes her kurala uyamayabilir ama çoğunluk bile uysa iletişim artar
bir de menüye kimse yorum yapmıyor bence insanlar birbirlerinden çekindiği için menülerine yorum yapmıyor olabilir bildirilen menüleri takım arkadaşları yorumlamalı
Çok haklısın kaptanım aslında filtre kahveye para vermek zoruma gidiyor olabilirbir sonrakinde yağsız sütlü americano içicem
canım benim büyük kızım emmeyi çok severdi birden bıraktırma istersen ama kurallar saatler koyabilirsin. ben sadece gece yatmadan önce emzirdim son bir ay sonra da bardakta süt verdim yatarken öyle bıraktı. hep anlattım konuştum ama.. senin çocuk kaç aylık 24 ay doldu mu
Yaa saat belirlemeyinBence disiplinli ve kurallı olursak daha iyi olur sistematik bir şekilde mesela nasıl kilo bildiriminin saati var menü bildirimini de böyle bi sisteme oturtmalıyız. mutlaka gün bitiminde paylaşılsa ertesi güne kalmasa iyi olur bence (hep ertesi gün bildiren ben söylüyorum bunlara ayağıma mı sıkıyorum nedir) mesela akşam 22-23 saatleri arası menü bildirim saati olsa en azından takım olarak aynı saatlerde grupta olurduk. herkes her kurala uyamayabilir ama çoğunluk bile uysa iletişim artar
Haşladım süzdüm limon tuz ve az zeytinyağı ile sosladım tavsiye ederim.. fırına da verilebilir ama un ve yağ bol ister sanırım..Karnibahar ve brokolliyi nasil hazirladin? Yani sadce haslayip mi tükettin yoksa baska islemde mi yaptin? Bende almistim bozulmadan ikisini de tüketeyim diyorum da.:)
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı :
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?