- 28 Mart 2013
- 12.870
- 17.466
- 498
En az bir ay canım ucu açıkiki çocupum var 2 ve 5 yaşlarındalar. Oğlum sağolsun 2 yaş sendromunda fenalardayız üstüne yalnız olacağım sağlıcakla geçer inşallah zaman
Yok canım kalacak kimsem memlekete yakın değiliz maalesefseni çok iyi anlıyorum inan benim ikizler 3 büyük 6 yaşında bir gün boyunca yalnız kalmaya tahammülüm yok.. yakınlarda yok mu senin yanında kalacak yardımcı olacak biri veya sen ailenin yanına gitsen tek başına çok zor 1 ay az bir zaman değil
Neresi deli gibi gayet iyi benceDun gece 1 gibi yiyip yattım orucluyum
1 haslanmis yumurta, 1 salatalik, 3 siyah 3 yesil zeytin, 2 kk beyaz peynir, 1 ceviz, 1 bardak yoğurt, tam buğday ekmekten tost
Deli gibi mi demişimNeresi deli gibi gayet iyi bence
Elmayi rendeleyip cok az pişirin. Uzerine biraz ceviz. Biraz tarcın.Ya ben regl olucam ve tatlı krizinden ölmek üzereyimböylw gözümün önünde aburcubur incir tatlısı, kemalpaşa tatlısı uçuşup duruyor napsam da geçse (süt içemiyorum bebeğimin alerjisi var tarçınlı süt düşündüm ama)
Ek olarak 40 dk yürüyüşSahur gece 1de
1 haslanmis yumurta, 1 salatalik, 3 siyah 3 yesil zeytin, 2 kk beyaz peynir, 1 ceviz, 1 bardak yoğurt, tam buğday ekmekten tost
Iftar 17.45te şehriye corbasi, havuç ve turp salatası, yoğurtlu mor lahana, yesil cay
19da eşimle 1 kaşık pilav, 1 kaşık salata, 3 yemek kaşığı sütlaç
Su henuz 1 litre oldu. Yatana kadar mutlaka 2 yaparım. Orucluydum cok hareketli bir gun değildi 3300 adım. Gece yuruyuse çıkarsam yazarım
Deli gibi mi demişimhani nerede? Dediysem de unutmuşum. Neye dedim acaba
Ayy evet evet bu elmalı tarifi kesin yapıcam yarın bugün geç oldu. Ama ben tatlı delisiyim öyle şeyler bastırmıyo valla şöyle yarım kg fıstıklı sarma direkt gömerim yaniElmayi rendeleyip cok az pişirin. Uzerine biraz ceviz. Biraz tarcın.
Bence pisirmeden de olur. Nasil seviyorsaniz.
Kendinizi şekere cok ac bırakmayın. Sabah 1 tatli kaşığı tahin pekmez yiyin mesela. Haftada 2 kere yiyebilirsiniz.
Gun icinde kuru kayisi, hurma, dut, kuru uzum,kuru incir yiyebilirsiniz. Avuç avuç degil tabii ki ölçülü
Nasil bu kadar uzun saatler aç kalabiliyorsunuzIyi aksamlar kızlar.
kahvalti 8.30
yulaf lapası üzerine muz böğürtlen frambuaz
akşam yemeği 19.00
Tavuk çorbası
yeşil salata
1 lahmacun
2 litre su
spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?