Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Iyi aksamlar çok yoğun bir gün geçirdim is yerinde baya yogun zamanlar yaşıyoruz.
Kahvaltı 9.30
Muz
1 bardak protein süt

Öğle yemeği 12.30
1 fincan filtre kahve
1 muz

Akşam yemeği 19.30
2 parca kuzu pirzola
3 4 kaşık patates püresi
Maden suyu

Toplam su 3 litre
Spor 15 dk leslie
15 dakika cagdio
15 dk karin

En az bir ay canım ucu açık iki çocupum var 2 ve 5 yaşlarındalar. Oğlum sağolsun 2 yaş sendromunda fenalardayız üstüne yalnız olacağım sağlıcakla geçer inşallah zaman

seni çok iyi anlıyorum inan benim ikizler 3 büyük 6 yaşında bir gün boyunca yalnız kalmaya tahammülüm yok.. yakınlarda yok mu senin yanında kalacak yardımcı olacak biri veya sen ailenin yanına gitsen tek başına çok zor 1 ay az bir zaman değil

Yok canım kalacak kimsem memlekete yakın değiliz maalesef ayrıca haftanın bir günü de olsa okula gidiyorum burada kalmam gerek. Neyse sağlık olsun bugünden itibaren yalnızım Allah güç kuvvet versin de halledeceğim inşallah

Merhaba kızlar. Geçen hafta uğradım ama aktif olamadım. Cumartesi eniştem vefat etti. Teyzem de karantina dan dolayı çıkamıyor. Onun ihtiyaçlarını gider. Annemlere derslere derken bunaldım vallahi. Bitsin bu virüs artık.

Ya ben regl olucam ve tatlı krizinden ölmek üzereyim böylw gözümün önünde aburcubur incir tatlısı, kemalpaşa tatlısı uçuşup duruyor napsam da geçse (süt içemiyorum bebeğimin alerjisi var tarçınlı süt düşündüm ama)

Elmayi rendeleyip cok az pişirin. Uzerine biraz ceviz. Biraz tarcın.
Bence pisirmeden de olur. Nasil seviyorsaniz.
Kendinizi şekere cok ac bırakmayın. Sabah 1 tatli kaşığı tahin pekmez yiyin mesela. Haftada 2 kere yiyebilirsiniz.
Gun icinde kuru kayisi, hurma, dut, kuru uzum,kuru incir yiyebilirsiniz. Avuç avuç degil tabii ki ölçülü

Sahur gece 1de
1 haslanmis yumurta, 1 salatalik, 3 siyah 3 yesil zeytin, 2 kk beyaz peynir, 1 ceviz, 1 bardak yoğurt, tam buğday ekmekten tost

Iftar 17.45te şehriye corbasi, havuç ve turp salatası, yoğurtlu mor lahana, yesil cay

19da eşimle 1 kaşık pilav, 1 kaşık salata, 3 yemek kaşığı sütlaç

Su henuz 1 litre oldu. Yatana kadar mutlaka 2 yaparım. Orucluydum cok hareketli bir gun değildi 3300 adım. Gece yuruyuse çıkarsam yazarım

Ek olarak 40 dk yürüyüş

Ayy evet evet bu elmalı tarifi kesin yapıcam yarın bugün geç oldu. Ama ben tatlı delisiyim öyle şeyler bastırmıyo valla şöyle yarım kg fıstıklı sarma direkt gömerim yani

Menüm

Kahvaltı 8.30
Bir dilim beyaz ekmek
Yeşil zeytin
Kk beyaz ve kaşar peynir
1lokma tahin pehmek

Öğle14.30
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
1kaşık kavurma
1 kase yoğurt

Akşam 18.00
2yemek kaşığı bulgur pilavı
1kaşık kavurma

2,5su
2 mandalina

Iyi aksamlar kızlar.
kahvalti 8.30
yulaf lapası üzerine muz böğürtlen frambuaz

akşam yemeği 19.00
Tavuk çorbası
yeşil salata
1 lahmacun

2 litre su
spor yok

Iyi aksamlar kızlar.
kahvalti 8.30
yulaf lapası üzerine muz böğürtlen frambuaz

akşam yemeği 19.00
Tavuk çorbası
yeşil salata
1 lahmacun

2 litre su
spor yok
Nasil bu kadar uzun saatler aç kalabiliyorsunuz protein yok denecek kadar az. Ben olsam kesin düşüp bayılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…