Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar bugün yine unutmuşum tartilmayi tam kapıdan çıkınca farkettim geri girdim tartildim ama maalesef kıyafetlerimle tartilmak zorunda kaldım

geçen hafta: 125,6
bu hafta: 125,4
fark: 0,2
yüzde: 0,16

Yeni gördüm canım mesajını. Çok çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsınız? İnşallah düzelmiştir her şey. Biz iyiyiz şimdi çok şükür. Benim testim de negatif çıktı. Eşim ve kızım da iyi çok şükür. Haberini bekliyorum inşallah görürsün mesajı.

Gunaydin tekrar merhaba

Hayirli tartilar. Misafirimi gönderdim anca gelebildim. Misafir cumartesi gitti motivasyonumu toparlayamadim. Allahtan burasi var dönüp dolaşıp geliyorum
İzninizle paylaşayım tartımı, baslayayim artik

Eklentiler

• IMG_20201127_104846.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 25
Kilo vermem o kadar yavaşladı ki anlam veremiyorum. Biraz sasirtmamgerekiyor metabolizmayı sanırım.Eki Görüntüle 2728900

Konuşalım canım bu konuyu. Ben maalesef uzak kaldım biraz sizlerden. Menülerinizi de kontrol edemedim. Artık buralardayım inşallah. Yavaşladı diye düşünme. Aynı düzenini koru mutlaka. Birden gidecektir.

Bence kitliga girmis olabilir. Az kilo kalinca ara öğünlü beslenmek daha sağlıklı. Hic olmazsa 1 elma, 1 ayran, kahvenin yanina biraz kuru kayısı
Normalde hep ara öğün yapıyorum aslında ama eksi göremiyorum diye 2 öğün yaptim yine yok maalesef

Konuşalım canım bu konuyu. Ben maalesef uzak kaldım biraz sizlerden. Menülerinizi de kontrol edemedim. Artık buralardayım inşallah. Yavaşladı diye düşünme. Aynı düzenini koru mutlaka. Birden gidecektir.
Insallah kaptanım. Ben her diyete girdiğimde spor yapmadigim halde haftada 2 kilo eksi görürdüm en az. Anlamadim neden boyle. Suyu daha artırıp yeşilçay ve beyazçay ile destek vermeyi düşünüyorum. Umarim etki eder.

Gunaydin kizlar bugun daha iyiyim 1 haftadir iyilesemedim resmen. Sabah tartilirken kagit koymayi unuttum ama aceleye.
Gefen hafta 68.9
Bu hafta 68.2

Eklentiler

• CollageMaker_20201127_095334767.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…