Çok geçmiş olsun kaptanım kızınıda hiç belirti göstermeden atlatır inşallahGünaydın
Güzel haberlerle gelsin inşallah bugün herkes
Benim test negatif çıktı ama kızım pozitif olduğu için iznim devam ediyormuş. Evdeyim o yüzden.
Ayy senin tarihi gorunce ben tatihleri karistirdim sandım.Sen karistirmissin canım
Sabah kalkar kalkmaz 1 dilim limon atılmış su,Insallah kaptanım. Ben her diyete girdiğimde spor yapmadigim halde haftada 2 kilo eksi görürdüm en az. Anlamadim neden boyle. Suyu daha artırıp yeşilçay ve beyazçay ile destek vermeyi düşünüyorum. Umarim etki eder.
Geçen haftaki fotoğrafı atmışım canım ya iyiki dedinAyy senin tarihi gorunce ben tatihleri karistirdim sandım.Sen karistirmissin canım
Sahurdan 12 saat geçince tartıldım 69.1
Birakin vermeyi, alıyorum.
Bu hafta 4 kere yuruyuse ciktim. Çoğunlukla kucucuk cocukla elimde bebek arabasıyla.
Hergun istisnasiz yesil cay içtim. Bu hafta 2 kere form cayi içtim.
Tek sorun kahvaltiyi gec yapmak mi yani
Cok cok cok da zorlasam 11den erkene çekemiyorum malesef
Kaptanım seni görmüşken sorayım aklıma takılan bir durum var. Şimdi çoğumuzun tartısı dijital yani gram olarak artış ve düşüşleri görebiliyoruz ama analog tartıyla ilgili bir kural falan var mı? Onda gram üzerinden göremiyoruz ya kaybıSen henüz listede değildin dimi? Ben bir daha düşünsem mi acaba liste işini
Çabuk gelen kilolar çabucak gider canım merak etme biraz dikkat edersen eski haline döneceksin inanıyorum. Ben bu sıralar hiç iyi değilim valla. Son bir aydır ciddi bir ödem sorunu yaşıyorum sabah bir kalkıyorum ellerim şişmiş nasıl sızlıyor bazen de geceleri başlıyor şişmeye. Turşu yemiyorum tuzlu yemiyorum her zaman yediğim şeylerden yemeye devam ediyorum böyle.stres zaten hiç iyi gelmiyor hemen sindirim duruyor ne olacak bu halim bilmiyorumSelamlar herkese sabah 55 kiloyu gördümbinbir emekle verdiğim kiloyu geri aldığıma inanamıyorum bugün itibariyle geri başladım düzenli beslenmeye, 3 gün midemi küçültmek düzene girmek için sabah akşam kahvaltı yapcam normalde böyle detoxlar yapmam ama yemek yedimmi durduramıyorum kendimi
9 10 arasi uyanıyoruz. 3 yasinda oglum var. Onun onune kahvalti veya meyve kuruyemiş vs koyuyorum. Yaninda yatıyorum uyukluyorum 1 saat kadar. O da kafamin uzerinde araba sürüyorBana günlük hayatını ayrıntılarıyla saatiyle yazabilir misin canım? Bir sorun var ve bizim bu sorunu çözmemiz lazım.
Boyunuz kaçSelamlar herkese sabah 55 kiloyu gördümbinbir emekle verdiğim kiloyu geri aldığıma inanamıyorum bugün itibariyle geri başladım düzenli beslenmeye, 3 gün midemi küçültmek düzene girmek için sabah akşam kahvaltı yapcam normalde böyle detoxlar yapmam ama yemek yedimmi durduramıyorum kendimi
Kaptanım seni görmüşken sorayım aklıma takılan bir durum var. Şimdi çoğumuzun tartısı dijital yani gram olarak artış ve düşüşleri görebiliyoruz ama analog tartıyla ilgili bir kural falan var mı? Onda gram üzerinden göremiyoruz ya kaybı
Hareketsizlikte yapıyo olabilir ödemi cnmÇabuk gelen kilolar çabucak gider canım merak etme biraz dikkat edersen eski haline döneceksin inanıyorum. Ben bu sıralar hiç iyi değilim valla. Son bir aydır ciddi bir ödem sorunu yaşıyorum sabah bir kalkıyorum ellerim şişmiş nasıl sızlıyor bazen de geceleri başlıyor şişmeye. Turşu yemiyorum tuzlu yemiyorum her zaman yediğim şeylerden yemeye devam ediyorum böyle.stres zaten hiç iyi gelmiyor hemen sindirim duruyor ne olacak bu halim bilmiyorum
1.57Boyunuz kaç
Canim cok geçmiş olsun görmemişim sabah.. çok üzüldüm, bununla gecmis gitmiş olsun İnşallahGünaydın
Güzel haberlerle gelsin inşallah bugün herkes
Benim test negatif çıktı ama kızım pozitif olduğu için iznim devam ediyormuş. Evdeyim o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?