Geçmiş olsun kaptanım hastalık konusunda hayırlısı olsun inşallah kısa sürede toparlarsın. Biz buralardayız merak etme. Akşama sonuç çıkınca haber ver meraktayızKızlar ben henüz iyileşemedim. Bugün 5. gün ve maalesef aynı şekilde devam ediyor hastalık. Bugün sabah hastaneye gidip test yaptırdım. Akşama çıkar sonucu. Ben gelemiyorum diye lütfen boşlamayın kendinizi, üzülüyorum ben bu duruma. Merak etmeyin diye yazayım dedim. Test sonucunu haber veririm mutlaka
Hoşgeldin canım umarım hedef kilona istikrarlı bir şekilde ulaşırsın bizimle:)13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :gngesad
İsim (İsteğe Bağlı ):aslı
Mesleginiz:memur
Yaşınız :39
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:izmir
Boyunuz :178 cm
Kilonuz:102
Hedef kilonuz :70
Kilo alma hikayeniz :çocukluğumdan beri hep tombiştim.Ancak doğum yaptıktan sonra hep alıp verdim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : tabiyki bir kadın olarak öncelikle fiziksel güzelliğim için ama elbette sağlığımda elden gidiyor.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
İnşallah bişe çıkmaz kaptan yine de moralini yüksek tut düşmesin modun. Allah acil şifalar versin canımKızlar ben henüz iyileşemedim. Bugün 5. gün ve maalesef aynı şekilde devam ediyor hastalık. Bugün sabah hastaneye gidip test yaptırdım. Akşama çıkar sonucu. Ben gelemiyorum diye lütfen boşlamayın kendinizi, üzülüyorum ben bu duruma. Merak etmeyin diye yazayım dedim. Test sonucunu haber veririm mutlaka
Şimdi hikayende gördüm kaptanım çok geçmiş olsun, umarım hafif atlatırsınKızlar ben henüz iyileşemedim. Bugün 5. gün ve maalesef aynı şekilde devam ediyor hastalık. Bugün sabah hastaneye gidip test yaptırdım. Akşama çıkar sonucu. Ben gelemiyorum diye lütfen boşlamayın kendinizi, üzülüyorum ben bu duruma. Merak etmeyin diye yazayım dedim. Test sonucunu haber veririm mutlaka
Çok teşekkür ederim... sizlerinde desteğiyle umarım hep birlikte veririzHoşgeldin canım umarım hedef kilona istikrarlı bir şekilde ulaşırsın bizimle:)
Çok geçmiş olsun umarım sonuçladınız negatiftirKızlar ben henüz iyileşemedim. Bugün 5. gün ve maalesef aynı şekilde devam ediyor hastalık. Bugün sabah hastaneye gidip test yaptırdım. Akşama çıkar sonucu. Ben gelemiyorum diye lütfen boşlamayın kendinizi, üzülüyorum ben bu duruma. Merak etmeyin diye yazayım dedim. Test sonucunu haber veririm mutlaka
Canım pozitif mi çıkmış sonuçları?Şimdi hikayende gördüm kaptanım çok geçmiş olsun, umarım hafif atlatırsın
Evet cnm pozitif çıkmış malesefCanım pozitif mi çıkmış sonuçları?
Yaa üzüldüm ciddenEvet cnm pozitif çıkmış malesef
Aynen cnm ya kaç kere test yaptırdı, en sonunda buldu onuda, hoş hastanede çalışıp da kapmamakta zorduYaa üzüldüm ciddenLAydLiNe canım kaptanım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Bu zamana kadar seni hep teğet geçmişti bu sefer yakaladı inşallah çabucak toparlanırsın
Aa bilmiyordumKızlar pazartesileri hala kilo bildirimi yapıyoruz değil mi?
Cuma 66.5
Pazartesi 66.4
Şükür çok uzun bir süreden sonra bir pazartesi eksideyim az da olsa
Hosgeldin canim.. hersey güzel olacak verecegiz ins. Hep birlikte13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :gngesad
İsim (İsteğe Bağlı ):aslı
Mesleginiz:memur
Yaşınız :39
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:izmir
Boyunuz :178 cm
Kilonuz:102
Hedef kilonuz :70
Kilo alma hikayeniz :çocukluğumdan beri hep tombiştim.Ancak doğum yaptıktan sonra hep alıp verdim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : tabiyki bir kadın olarak öncelikle fiziksel güzelliğim için ama elbette sağlığımda elden gidiyor.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Evet canim bende haber vereyim demistim K krtp86 nin da dedigi gibi pozitif cikmis. Gucludur bizim kaptanimiz biraz dinlenip hafif atlatip gelir nasılsaGeçmiş olsun kaptanım hastalık konusunda hayırlısı olsun inşallah kısa sürede toparlarsın. Biz buralardayız merak etme. Akşama sonuç çıkınca haber ver meraktayız
Sen menüde olmayanları biliyorsun aslında canım aburcubur yakışmamış oraya. Ayrıca keşke kahvaltıda yanına peynir zeytin yeşillik falan ekleseymişsin güzel olurmuşIyi akşamlar kızlar herkes nasıl
Sabah 9
2 haşlanmış yumurta 1 çeyrek ekmek
Saat 1 buçuk 1 lokum 1 küçük pop kek
Akşam 6 da
1 küçüktabak yeşil fasulye
2 bardak ayran çeyrek ekmek
Ogle yemegi yerine abur cubur yapmissin hadi gormedik ama biliyosun cissIyi akşamlar kızlar herkes nasıl
Sabah 9
2 haşlanmış yumurta 1 çeyrek ekmek
Saat 1 buçuk 1 lokum 1 küçük pop kek
Akşam 6 da
1 küçüktabak yeşil fasulye
2 bardak ayran çeyrek ekmek
Ogle yemegi yerine abur cubur yapmissin hadi gormedik ama biliyosun ciss
Ceyrek ekmekler
Canım bugün kahvaltıyi apar topar yaptım malesef amcamı kaybettik cenazeye gitmek için atistirdim sadece abur cuburlar da hem açıkmış hemde adetimin ilk günü diye tatlı krizim tuttuSen menüde olmayanları biliyorsun aslında canım aburcubur yakışmamış oraya. Ayrıca keşke kahvaltıda yanına peynir zeytin yeşillik falan ekleseymişsin güzel olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?