Çok az olmamış mı bu menü canım. Öğünlerin saatlerini yazmamışsın. O da önemliGünaydınn
Dunku menum
SABAH
1 havuc
1 yumurta
Avuç içi kadar tost
Ogle
Kolakas (belki bilen bilir güneyde ve Kıbrıs'ta olur patatesin küçüğü gibi bir sebze) kucuk 6-7 adet
2 lt su
8370 adim
Aynen canım görmedim çünkü senin bildirimi. Free listedesiniz ama bildirimleri ana liste gibi yapalım. Sadece fotoğraf zorunluluğunuz yok. Ama benim şahsi düşüncem fotoğraf çok motive ediyor. Bence sizlerde bizim gibi fotoğraflı bildirim yapın. Gerçi sen fotoğraflı mı yaptın bilmiyorum. Bilgisayara geçince bakacağım. Telefondan zor oluyor.Günaydın canım bende sana yazacaktım benim kilo bildirimleri etiket yapmayınca gözden kaçıyor herhalde
Bir dahaki haftaya etiketleyim seni bildirimi de gecen haftanın kilosu bu hafta kilosu şeklinde mi yapacağız
Ben sadece bu haftayı yazıyordum ama
Az oldu evetÇok az olmamış mı bu menü canım. Öğünlerin saatlerini yazmamışsın. O da önemli
Yok fotograf eklemedim ama eklerim haftayaAynen canım görmedim çünkü senin bildirimi. Free listedesiniz ama bildirimleri ana liste gibi yapalım. Sadece fotoğraf zorunluluğunuz yok. Ama benim şahsi düşüncem fotoğraf çok motive ediyor. Bence sizlerde bizim gibi fotoğraflı bildirim yapın. Gerçi sen fotoğraflı mı yaptın bilmiyorum. Bilgisayara geçince bakacağım. Telefondan zor oluyor.
Olur tabii ki ye. İki dilimden bişey olmaz. Geçmiş olsun canım yenidenYok fotograf eklemedim ama eklerim haftaya
Biz ailecek bu haftayı hasta geciedigimiz icin pek dikkat edemedim de
Simdi kahvalti hazırlıyorum canim inanılmaz sucuk istiyor 2 dilim yesem olur mu ki
Yumurta yemesem
Ben yatakta kitap keyfi yapıyorum. Erken uyandım ama evdekiler uyanmadı henüz. Bir tane gün kurusu ve kahve ile açtım günü. Şimdi kahvaltı hazırlayacağım. Güneş yok bizim buradaGunaydin kizlar.Ya güneş eve girdi.Isil ışıl içim açıldı bugün.Detoks suyum hazır.Temizlik beni bekler.Spor da yetistirebilirsem tamamdir.
Sizlerden ne haber bakalım?
Bizde gün erken başlıyor.Bizimki erkenci.Uyumayi ozledim ya.Ama napalim o ıyi olsunda.Kahvesiz bende kendime gelemiyorum.Suan elimde kahve.Ama kitap okumak için akşamı bekliyorum.O uyuyunca.Senin enerjin yeter kaptanım güneşe gerek var miBen yatakta kitap keyfi yapıyorum. Erken uyandım ama evdekiler uyanmadı henüz. Bir tane gün kurusu ve kahve ile açtım günü. Şimdi kahvaltı hazırlayacağım. Güneş yok bizim burada
Günaydın benimde suyum bitmiş damla yok evde su istedim ama 4 te teslim olabilecek dolu diğer saatler 4 e kadar musluk suyunu mu kaynatıp içsem diye düşünüyorum. Güneş bizde yok yağmurlu bulanık bir hava kızımşa evde tekiz kahvaltı yaptık yeşilçay keyfi yapıyorum tabi kaşla göz arasında bir minik gofret yedim 2 minik bisküviyleGunaydin kizlar.Ya güneş eve girdi.Isil ışıl içim açıldı bugün.Detoks suyum hazır.Temizlik beni bekler.Spor da yetistirebilirsem tamamdir.
Sizlerden ne haber bakalım?
Günaydın kaptanım ben kızımla ege ile gaga izliyorum spor iki gündür yapmıyorum bugün kesin yapmalıyım belki birazdan yaparım. Yatak keyfi yapmayı çok özledim kızım saolsun uyanır sabah ilk benim başıma gelir bide heyecanlıdırki genleşemeden esneyemeden yataktan fırlamış bulurum kendimi bırak keyif yapmayıBen yatakta kitap keyfi yapıyorum. Erken uyandım ama evdekiler uyanmadı henüz. Bir tane gün kurusu ve kahve ile açtım günü. Şimdi kahvaltı hazırlayacağım. Güneş yok bizim burada
Bazen bende öyle yapıyorum.Su bitince.Henuz bende kaçamak yok ama akşama sufle istedi eşim bundan kaçmam imkansizGünaydın benimde suyum bitmiş damla yok evde su istedim ama 4 te teslim olabilecek dolu diğer saatler 4 e kadar musluk suyunu mu kaynatıp içsem diye düşünüyorum. Güneş bizde yok yağmurlu bulanık bir hava kızımşa evde tekiz kahvaltı yaptık yeşilçay keyfi yapıyorum tabi kaşla göz arasında bir minik gofret yedim 2 minik bisküviyle
kaptanım cezama razıyım minnacıkta olsa her gördüğümden göz hakkı diye lüpletmeye başladımKızlar genelde kaçamaklar hafta sonu yapılıyor o yüzden bu iki gün herkesin menüsünü tek tek kontrol edeceğim. Spor yarışmasını da bugün konuşalım. Kaçamak yapana ekstra ceza vereceğim. Haberiniz olsun
Aynı şeyler bende de var kaptan haftaya bombayız inşallahhhDün akşam üzeri regl oldum. Tartının neden az oynadığı şimdi anlaşıldı dedim ama bugün sabah regl olmama rağmen tartıda müthiş güzel bir rakam gördüm. Haftaya cumaya bomba gibi geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?