Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

09:30
Türk kahvesi 1 tk Hindistan cevizi yağı ile

11:30
1,5 haşlanmış içli köfte
Yarım dilim tost ekmeği üzeri tereyağ ve kaşar
1 kivi

14:00
1 dilim kek

16:30
fırında tatlı patates
Turşu
2 ceviz

1,5 lt su
3 büyük bardak yeşil çay
Spor yok

Hindistan cevizi yağı zayıflatıyor diyorlar o yüzden mi kullanıyorsun canim

Gunaydin herkese.Sabah 400gr şartıyla uyandım.Aksam tutamadım kendimi sufle yedim ya.Yemekte öyle özendim ki yemeden olmazdı.Baya abarttım.

Hindistan cevizi yağı zayıflatıyor diyorlar o yüzden mi kullanıyorsun canim
Öyle diyorlar bilmem merak ettim aldım
Daha sık kullansam belki daha iyi olur kahveye katıyorum şimdilik başka şekilde kullanan varsa bilgilendirsin lütfen

İyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 09.00
1/2 katmer
1 yumurta ile sucuklu yumurta
1 kk ezine peyniri

Ara 15.30
2 küçük gofret
1 portakal

Akşam 18.00
1 kase sulu köfte
1 porsiyon ıspanak yemeği

Su 3lt
Spor yok

Sabah
1 dilim taze kaşar
2 ısırık kepekli tost ekmeği
1 yeşil elma
1 armut
1 kase yoğurt
2 haşlanmış yumurta
2 parmak havuç

Ara 4 kare fındıklı çikolata

Akşam
6 kaşık kıymalı patates

3 büyük bardak yeşil çay
1,5 lt su
Spor yapacağım

Kızlar birde demleme yeşil çay çok daha etkili
Evde bitti benim sallama var onu içiyorum hiç aroması yok en kısa zamanda temin edeceğimizi r limon ve maden suyu da ekleyince çok daha etkili oluyor

Kızlar birde demleme yeşil çay çok daha etkili
Evde bitti benim sallama var onu içiyorum hiç aroması yok en kısa zamanda temin edeceğimizi r limon ve maden suyu da ekleyince çok daha etkili oluyor
Bende bir türlü akıl edip alamıyorum olmayacak markette aklıma geliyor aktar yada büyük marketlerde aklıma gelmiyor. Sallama kullanıyorum tarçınlı zencefilli yeşilçay lezzetli ama o yeşil çay tadı yok

Yok ben her türlü yeşil çay içtim kesinlikle demleme çay öbür türlüsünü içip eziyet etmeyin kendinize ben hiç keyifle içmiyorum ama çok faydasını gördüm

Günaydınlar
Cuma 59.8
Pazartesi 60.1
Fark +300 gr
5 şubat cuma hedef 59.2

Mensturasyon dönemi son 2 gün kaldı sanırım onun etkisi aşırı tatlı yeme isteğim var iki gündür gofretleri yiyorum bugün inşallah yemeyeceğim hurma tarçınlı süt içmeyi düşnüyorum.

Tam da bu dönemde tutman lazım canım kendini. Hazır 5 li rakamları görmüşken yeniden 6 lara çıkmaya hiç gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…