Hindistan cevizi yağı zayıflatıyor diyorlar o yüzden mi kullanıyorsun canim09:30
Türk kahvesi 1 tk Hindistan cevizi yağı ile
11:30
1,5 haşlanmış içli köfte
Yarım dilim tost ekmeği üzeri tereyağ ve kaşar
1 kivi
14:00
1 dilim kek
16:30
fırında tatlı patates
Turşu
2 ceviz
1,5 lt su
3 büyük bardak yeşil çay
Spor yok
Öyle diyorlar bilmem merak ettim aldımHindistan cevizi yağı zayıflatıyor diyorlar o yüzden mi kullanıyorsun canim
Bende bir türlü akıl edip alamıyorum olmayacak markette aklıma geliyor aktar yada büyük marketlerde aklıma gelmiyor. Sallama kullanıyorum tarçınlı zencefilli yeşilçay lezzetli ama o yeşil çay tadı yokKızlar birde demleme yeşil çay çok daha etkili
Evde bitti benim sallama var onu içiyorum hiç aroması yok en kısa zamanda temin edeceğimizi r limon ve maden suyu da ekleyince çok daha etkili oluyor
Yok ben her türlü yeşil çay içtim kesinlikle demleme çay öbür türlüsünü içip eziyet etmeyin kendinize ben hiç keyifle içmiyorum ama çok faydasını gördümBende bir türlü akıl edip alamıyorum olmayacak markette aklıma geliyor aktar yada büyük marketlerde aklıma gelmiyor. Sallama kullanıyorum tarçınlı zencefilli yeşilçay lezzetli ama o yeşil çay tadı yok
Üzülme hemen. Cumaya daha çok var. Kontrol tartısını bilerek yapıyoruz ki cumaya kadar kendimizi toparlamamız için. Çok bi artın yok.selam kizlar
cuma 65.7
pazartesi 66.0
+300 guzel gidiyorum
Iyi günler kızlar
Cuma:59.4kg
Bugün :sabit
gr oynama yok.Ama dun 400gr artı vardı.
Günaydınlar
Cuma 59.8
Pazartesi 60.1
Fark +300 gr
5 şubat cuma hedef59.2
Mensturasyon dönemi son 2 gün kaldı sanırım onun etkisi aşırı tatlı yeme isteğim var iki gündür gofretleri yiyorum bugün inşallah yemeyeceğim hurma tarçınlı süt içmeyi düşnüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?