Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu dönemde canım çok tatlı istiyor kaptanım son 2 3 güne geçer diye düşünüyorum. Tatlı şeyler yemezsem başım ağrıyor cidden. Kızartma pilav işindede biçok öğünde yemiyorum ama bazende yiyiveriyorum. 3 tane 4 er cmlik dilimdi yedimd esayılmaz sanki
Yaaa kaptanım bunu görmek beni çok mutlu etti 65.5 ile başlamıştım aslında ödem 2 günde gitti 64 kilomla ödemsiz serüvenime devam ediyorum. Siz ve diğer arkadaşlarımada ayrıca teşekkür ederim sizler sayesinde verdim diyete başladığımda hep bırakan diyet yaptığını unutan birisiydim 13. Takım sayesinde ağzıma soktuğum lokmanın saati miktarı içtiğim su yaptığım spor olması gerektiği gibi oldu hepinize tekrar teşekkür ederim kalan kilolarımızıd abirlikte verip dal gibi kalmak ümidiyle Seviliyorsunuz

Kızlar yaaaaa motivasyonumuzu arttırmamız lazım. Kimseyi çok sıkmak, hırs yapmak istemiyorum ama sanki böyle de çok yavaş ilerliyoruz.
Kaptanım bence herkes günlük en az 30 dk spor yapsın ciddi incelme var bende tartıda 4. 2 gitmiş benden 1 beden ediyor ama incelme olarak 1.5 beden incelmişim m beden kıyafetleirmi rahatlıkla giymeye başladım 64 ken l bedene sığıyordum ama patlayacak gibi xl giysem yeriydi şuanda m yi rahatlıkla giyiyorum s ler sıkıyor 55 56 da tam s bedenide giyebilirim sporun verdiği incelmeyle. Bunu atlamayalım bence tek başına diyet başarılı olamıyor.

Kullanıcı Adı :bravequeen
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:öğrenci
Yaşınız: 18
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı : -
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz :168
Kilonuz:79.75
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : küçüklüğümden beri kiloluydum. Bunun sebebi psikolojik açlıktı bence...
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Daha sağlıklı olmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Biliyorsun ki tatlıyı yedikçe yiyesin geliyor. Maalesef bir çoğumuz öyleyiz ama bir süre sabretmemiz lazım. Bende de baş ağrısı yapıyor. Ben tatlı yemek yerine kuru meyve ile geçiştiriyorum tatlı isteğini. Geçen gün de diyetisyenin birisi bir tarif vermişti tatlı krizi için. Biraz sabredersek zaten geçiyor bir süre sonra.

Başarı konusu ise tamamen seninle alakalı bence. Çok sıkı bir takım olmadığımızın hepimiz farkındayız ama buna rağmen çok güzel ilerleme kaydettin. İnşallah bundan sonra her şey daha güzel olur hepimiz için

Hoş geldin canım yeniden aramıza Ebru ben. Takım kaptanıyım. Yarışmayla ilgili merak ettiğin her şeyi sorabilirsin.

Şöyle bir fikrim var canım. Kalori hesabına göre yapılan kaçamak kaç kalori değerindeyse o kadar spor cezası vereceğim

Cezaları da takip edeceğim.

Pazartesi, Çarşamba ve cuma günü ise takımın ortak spor günü olacak. O gün herkes en az 30 dk spor yapacak. Bence bunlar şimdilik işe yarar, biraz hareket gelir takıma

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : UcurtmaAvcisii
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Öğretmen
Yaşınız : 30
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : -
Yaşadığınız şehir: Van
Boyunuz : 170 cm
Kilonuz: 73,5
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz : Bilinçsiz beslenme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Aynadaki beni değiştirmek istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum

Aramıza hoşgeldiniz kızlar. Hep birlikte kilolarımızdan kurtulalım. Her istediğini yersen her istediğini giyemezsin sözü ilkemiz olsun.. Nediyor reklamlar en değerli giysimiz cildimiz sabredip eriyecez zamanla

Iyi aksamlar kızlar.
Kahvaltı 10.00
1peynirli tost tb ekmekten 1kozlenmis kapya biber salatalık maydanoz.

14.00 turk kahvesi şekersiz 2ceviz 1hurma
16.00 1dilim fiirnda kabak mücver

19.00 Akşam
2kasik çerkez pilavı.4kaisk tavuk sote.
1bardk ayran

2.5lt su
Spor yok ama 30dak yürüyüş yaptım.

İyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 10.00
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tb ekmeği
1 yemek kaşığı nuga çikolata

Ara 13.00
200 ml tarçınlı ballı süt

Akşam 16.30
20 25 tane mezgit tava
Az salata
200 ml şalgam suyu

Ara 18.00
2 tane hurma
3 tane eti burçak sütlü çikolatalı bisküvi
Dayanamadım çayın yanına bişeyler istedi canım gözüm dönmüştü 3 le kurtardım kendimi bir paket yiyebilirdim

Su 3 lt
Spor 30 dk yürüyüş

Afiywt olsun kuzum kaçamak yok böyle devam.. Peynirin neydi merak ettim kaşarın kalorisi çok yüksek inşallah beyaz pwynirdir

Iyi aksamlar
Kahvalti 10.
1 haslanmis yumurta peynir 3 4 ad patates kizartma
Gun icinde 1 kase kuruyemis kavrulmus
Aksam 17.30
4 kasik manti kereviz salatasi 2 kasik kabak sote 3 küçük firin kofte
30 dk spor

Selamm
Sabah
- kızarmış peynir
- zeytin
- 3 4 dilim beyaz ekmek
Ara : sade kahve
Öğle
-4 yk hacuç tarator
-3 yk arpa ş. Pilavı
Ara : 7 adet kayısı çekirdeği
Akşam : yulaf lapası + 2 yk yoğurt
Aramsı: muz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…