Bu dönemde canım çok tatlı istiyor kaptanım son 2 3 güne geçer diye düşünüyorum. Tatlı şeyler yemezsem başım ağrıyor cidden. Kızartma pilav işindede biçok öğünde yemiyorum ama bazende yiyiveriyorum. 3 tane 4 er cmlik dilimdi yedimd esayılmaz sankiÖdül günü felan mı yaptınKalori hesabının bu yönünü sevmiyorum işte. Alınan kalori miktarı az ama yenilenlerin içinde yenilmemesi gereken yiyecekler var. Gerçi su ve sporda güzel alma listede böyle kızartma, tatlı, pilav görünce listeyi beğenemiyorum.
Yaaa kaptanımBugün kim ne kadar ilerlemiş bir bakayım dedim. Geldiği günden bu güne disiplini hiç elden bırakmayanbi-zuzu ile başlamak istedim. Zaman buldukça herkesin değerlendirmesini yapacağım ki biraz daha kendimize çeki düzen verelim.
bi-zuzu 29 Aralık 2020 tarihinde 64 kilo ile takıma gelmiş. 708. Etapta 62.7 kilo ile ana listeye girmiş.
708. Etap 62.7 - 61.7 Fark : 1 kg
709. Etap 61.7 - 60.9 Fark : 0.8 kg
710. Etap 60.9 - 60.4 Fark : 0.5 kg
711. Etap 60.4 - 59.8 Fark : 0.6 kg
Toplam giden : 4.2 kg
Hedefe ulaşmak için kalan kilo : 4.8 kg
Kaptanım bence herkes günlük en az 30 dk spor yapsın ciddi incelme var bende tartıda 4. 2 gitmiş benden 1 beden ediyor ama incelme olarak 1.5 beden incelmişim m beden kıyafetleirmi rahatlıkla giymeye başladım 64 ken l bedene sığıyordum ama patlayacak gibi xl giysem yeriydi şuanda m yi rahatlıkla giyiyorum s ler sıkıyor 55 56 da tam s bedenide giyebilirim sporun verdiği incelmeyle. Bunu atlamayalım bence tek başına diyet başarılı olamıyor.Kızlar yaaaaa motivasyonumuzu arttırmamız lazım. Kimseyi çok sıkmak, hırs yapmak istemiyorum ama sanki böyle de çok yavaş ilerliyoruz.
Canım aynı anda çıktım 3 farklı sonuçumarım bozulmamıştir
Bu dönemde canım çok tatlı istiyor kaptanım son 2 3 güne geçer diye düşünüyorum. Tatlı şeyler yemezsem başım ağrıyor cidden. Kızartma pilav işindede biçok öğünde yemiyorum ama bazende yiyiveriyorum. 3 tane 4 er cmlik dilimdi yedimd esayılmaz sanki
Yaaa kaptanımbunu görmek beni çok mutlu etti 65.5 ile başlamıştım aslında ödem 2 günde gitti 64 kilomla ödemsiz serüvenime devam ediyorum. Siz ve diğer arkadaşlarımada ayrıca teşekkür ederim sizler sayesinde verdim diyete başladığımda hep bırakan diyet yaptığını unutan birisiydim 13. Takım sayesinde ağzıma soktuğum lokmanın saati miktarı içtiğim su yaptığım spor olması gerektiği gibi oldu hepinize tekrar teşekkür ederim kalan kilolarımızıd abirlikte verip dal gibi kalmak ümidiyle Seviliyorsunuz
Kullanıcı Adı :bravequeen
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:öğrenci
Yaşınız: 18
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı : -
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz :168
Kilonuz:79.75
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : küçüklüğümden beri kiloluydum. Bunun sebebi psikolojik açlıktı bence...
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Daha sağlıklı olmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Kaptanım bence herkes günlük en az 30 dk spor yapsın ciddi incelme var bende tartıda 4. 2 gitmiş benden 1 beden ediyor ama incelme olarak 1.5 beden incelmişim m beden kıyafetleirmi rahatlıkla giymeye başladım 64 ken l bedene sığıyordum ama patlayacak gibi xl giysem yeriydi şuanda m yi rahatlıkla giyiyorum s ler sıkıyor 55 56 da tam s bedenide giyebilirim sporun verdiği incelmeyle. Bunu atlamayalım bence tek başına diyet başarılı olamıyor.
Merhabalar
Kullanıcı Adı :bravequeen
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:öğrenci
Yaşınız: 18
Medeni Durumunuz :bekar
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz :168
Kilonuz:79.75
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : küçüklüğümden beri kiloluydum. Bunun sebebi psikolojik açlıktı bence...
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Daha sağlıklı olmak için
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Aramıza hoşgeldiniz kızlar. Hep birlikte kilolarımızdan kurtulalım. Her istediğini yersen her istediğini giyemezsin sözü ilkemiz olsun.. Nediyor reklamlar en değerli giysimiz cildimiz13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : UcurtmaAvcisii
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Öğretmen
Yaşınız : 30
Medeni Durumunuz : Evli
Yaşadığınız şehir: Van
Boyunuz : 170 cm
Kilonuz: 73,5
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz : Bilinçsiz beslenme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Aynadaki beni değiştirmek istiyorum.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum
Ne güzel dediniz öyle, inşallahAramıza hoşgeldiniz kızlar. Hep birlikte kilolarımızdan kurtulalım. Her istediğini yersen her istediğini giyemezsin sözü ilkemiz olsun.. Nediyor reklamlar en değerli giysimiz cildimizsabredip eriyecez zamanla
Afiywt olsun kuzum kaçamak yok böyle devam.. Peynirin neydi merak ettim kaşarın kalorisi çok yüksek inşallah beyaz pwynirdirIyi aksamlar kızlar.
Kahvaltı 10.00
1peynirli tost tb ekmekten 1kozlenmis kapya biber salatalık maydanoz.
14.00 turk kahvesi şekersiz 2ceviz 1hurma
16.00 1dilim fiirnda kabak mücver
19.00 Akşam
2kasik çerkez pilavı.4kaisk tavuk sote.
1bardk ayran
2.5lt su
Spor yok ama 30dak yürüyüş yaptım.
Evet canım beyaz peynirdi.Kasar pek yemiyorum.Malum çok yağlı.bugun pek iştahım yoktu.Hemde oğlumla baya yuruduk hava güzeldi.Afiywt olsun kuzum kaçamak yok böyle devam.. Peynirin neydi merak ettim kaşarın kalorisi çok yüksek inşallah beyaz pwynirdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?