- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 42
Sağolasın kaptanım, benim de aklım sizde, arada girip okuyorum ama yazacak yüzüm yoktu@pessinusAysegul 6666 kızlar tatildesiniz diye sakın bırakmayın kendinizi aklım sizde kaldı haberiniz olsun.
Moral oldu sozlerin bana kaptanim ama bi ara uzuntuden baya abartmistim.Artik daha cok dikkat ediyorum.Sen zaten ideal kilona çok yakınsın canım. Az az gitmesi ya da gitmemesi çok normal. Biraz daha sabır. Direnç kırılınca daha çabuk gidecek.
Bugün yediklerimi yazsam gerçekten roman olur
-sabah 2 poşe yumurta 10 zeytin 2 3 dilim beyaz ekmek
-biraz kayısı çekirdeği biraz antep fıstığı + kekik çayı
-3 4 halka soğan cipsi
-çok ucundan karam gurme
-akşam 3 kaşık etli arpa şehriye pilavı
Bugün baya abarttım yarından itibaren daha dikkatli....
Ara öğünde yediğin tatlılar sebep oldu senin bu doymama olayına. Maalesef şeker vücuda çok ama çok zarar veriyor ve biz bunun hiç farkında değiliz. Bir süre tatlıdan uzak durmaya çalış.Selam kizlar aşırı yorgunluk ve iştah patlaması yaşadım bugün doymak bilmedim
Kahvalti
9.30 1 haslanmis Yumurta 2 dilim kepekli ekmek et sote peynir
Ara öğün 2 parca kabak tatlisi 1 dilim cikolata 1 kalın dilim ekmek arası helva
Aksam 18.001 tabak karnabahar yemegi 1 kucuk kase sehriye corba
Yarim saat sonra 1 haslanmis yumurta helva 1 kase çekirdek
15 dk spor 1. 5lt su
Ödül günü felan mı yaptınKahvaltı 10.00
1 yumurta ile ıspanaklı yumurta
1/4 katmer
3 çubuk patetes kızartması
3 zeytin
Ara 14.00
1 tane 17 cm çapında krep
1 dilim kazandibi tatlısı
Akşam 18.00
2 kepçe tarhana çorbası
4 yemek kaşığı pirinç pilavı
2 yemek kaşığı et sote
Su. 3 lt
Spor 50 dk leslie 5 mil
Tahmini kalori 1100
Hiç öyle kekin yanına kalpli gözler koyunca fark etmeyeceğimi sanmaKahvaltı 9.00
Yarım litre limonlu su
1 sebzeli omlet
1kk peynir
Öğle14. 30
Filtre kahve
2 galeta
2 kuru incir
1 avuç badem
Akşam 18.00
1 porsiyon brokoli
1 kase yoğurt
1 dilim kakaolu kek küçük dilim
3 lt su
Yarım saat yürüyüş
Evde 5 litrelik damacana varsa ya da kilosundan emin olduğun başka bir şey dene bakalım tartı yanlış mı tartıyor. Geçenlerde ben de tartımın yanlış tarttığını düşünüp yenisini almıştım. Yeni aldığım tartı 150 gr fazla tartıyorIyi akşamlar hanımlar benim tartı ömrünü yedi gibi3 kez çıktım 3 kes farklı kilolar yazdı ilki 67 ikinci 67.800 üçüncü 68.500 bi daha da çıkmadım tutup kırasim geldi bununla nasıl ilerleyeceğim ki
Kesinlikle ne yapmak lazimKızlar yaaaaa motivasyonumuzu arttırmamız lazım. Kimseyi çok sıkmak, hırs yapmak istemiyorum ama sanki böyle de çok yavaş ilerliyoruz.
Arkadaşımızı tebrik ediyoruzBugün kim ne kadar ilerlemiş bir bakayım dedim. Geldiği günden bu güne disiplini hiç elden bırakmayanbi-zuzu ile başlamak istedim. Zaman buldukça herkesin değerlendirmesini yapacağım ki biraz daha kendimize çeki düzen verelim.
bi-zuzu 29 Aralık 2020 tarihinde 64 kilo ile takıma gelmiş. 708. Etapta 62.7 kilo ile ana listeye girmiş.
708. Etap 62.7 - 61.7 Fark : 1 kg
709. Etap 61.7 - 60.9 Fark : 0.8 kg
710. Etap 60.9 - 60.4 Fark : 0.5 kg
711. Etap 60.4 - 59.8 Fark : 0.6 kg
Toplam giden : 4.2 kg
Hedefe ulaşmak için kalan kilo : 4.8 kg
Canım aynı anda çıktım 3 farklı sonuçEvde 5 litrelik damacana varsa ya da kilosundan emin olduğun başka bir şey dene bakalım tartı yanlış mı tartıyor. Geçenlerde ben de tartımın yanlış tarttığını düşünüp yenisini almıştım. Yeni aldığım tartı 150 gr fazla tartıyorYani tartım bozulmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?