O da beni huzursuz etti ben ne edeyimTartının kafasını karıştırmışsın
Oh oh ohhh sefan olsunKahvaltı 10.00
1 yumurta ile ıspanaklı yumurta
1/4 katmer
3 çubuk patetes kızartması
3 zeytin
Ara 14.00
1 tane 17 cm çapında krep
1 dilim kazandibi tatlısı
Akşam 18.00
2 kepçe tarhana çorbası
4 yemek kaşığı pirinç pilavı
2 yemek kaşığı et sote
Su. 3 lt
Spor 50 dk leslie 5 mil
Tahmini kalori 1100
Yaaa evet valla ama nasıl dayanamadım anlatamamHiç öyle kekin yanına kalpli gözler koyunca fark etmeyeceğimi sanmaYani o keki yemesen nasıl güzel bir menü olmuş diyecektim.
Ben ne zaman böyle sevinsem akşamına kaçamak yapıyorum. Acaba farkında olmadan bilinçaltı mesaj mı gönderiyoruz kendimize. Anlayamadım gitti.Kaptanım bugün hiç kaçamak yapmadım tarçınlı ballı süt içtim canım tatlı isteyince geçmişti şimdi yine istiyor olmadı bi hurma yerim
Çok cama çok az olmuş bu menü. Güne çok geç başlamışsın. Ve su çok az olmuş. En az 2 lt su içmeye çalış canım. Fındıkları da bundan sonra kavrulmamış yemen lazım.13.30: 1 adet karışık tost
400 ml ayran
19.00: 10 tane kavrulmuş fındık
Şekersiz çay
1,5 lt su
Gayet güzel bir menü olmuş. 30 dk yürüyüşü spordan saymıyor musun?Iyi aksamlar kızlar.
Kahvaltı 10.00
1peynirli tost tb ekmekten 1kozlenmis kapya biber salatalık maydanoz.
14.00 turk kahvesi şekersiz 2ceviz 1hurma
16.00 1dilim fiirnda kabak mücver
19.00 Akşam
2kasik çerkez pilavı.4kaisk tavuk sote.
1bardk ayran
2.5lt su
Spor yok ama 30dak yürüyüş yaptım.
Acaba o sabah yediğin nuga çikolata mı akşama kadar canının tatlı istemesini sağladı? Menünde meyve de yok. Belki arada meyve ekleseydin tatlı krizine iyi gelebilirdi. Akşam 3 taneyle durabilmen de büyük başarı. Ben duramazdım.İyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 10.00
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tb ekmeği
1 yemek kaşığı nuga çikolata
Ara 13.00
200 ml tarçınlı ballı süt
Akşam 16.30
20 25 tane mezgit tava
Az salata
200 ml şalgam suyu
Ara 18.00
2 tane hurma
3 tane eti burçak sütlü çikolatalı bisküvi
Dayanamadım çayın yanına bişeyler istedi canım gözüm dönmüştü 3 le kurtardım kendimi bir paket yiyebilirdim
Su 3 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Canım menü yazarken öğün saatlerini ve yediklerimizin miktarlarını mutlaka yazıyoruz. Diğer menülere bakarsan eğer standardı görürsün.Selamm
Sabah
- kızarmış peynir
- zeytin
- 3 4 dilim beyaz ekmek
Ara : sade kahve
Öğle
-4 yk hacuç tarator
-3 yk arpa ş. Pilavı
Ara : 7 adet kayısı çekirdeği
Akşam : yulaf lapası + 2 yk yoğurt
Aramsı: muz
O da beni huzursuz etti ben ne edeyim
GünaydınnGünaydın kızlar
Bugün kendi açımdan yeni bir döneme giriş yapıyorum diyip saati 10.30'a kurmama rağmen erken kalkmışım bakınBen ne zaman böyle sevinsem akşamına kaçamak yapıyorum. Acaba farkında olmadan bilinçaltı mesaj mı gönderiyoruz kendimize. Anlayamadım gitti.
Çok cama çok az olmuş bu menü. Güne çok geç başlamışsın. Ve su çok az olmuş. En az 2 lt su içmeye çalış canım. Fındıkları da bundan sonra kavrulmamış yemen lazım.
Gayet güzel bir menü olmuş. 30 dk yürüyüşü spordan saymıyor musun?
Acaba o sabah yediğin nuga çikolata mı akşama kadar canının tatlı istemesini sağladı? Menünde meyve de yok. Belki arada meyve ekleseydin tatlı krizine iyi gelebilirdi. Akşam 3 taneyle durabilmen de büyük başarı. Ben duramazdım.
Canım menü yazarken öğün saatlerini ve yediklerimizin miktarlarını mutlaka yazıyoruz. Diğer menülere bakarsan eğer standardı görürsün.
Şimdi doğru tartıyor mu?
Battı balık yan gider psikolojisiDün diyet anlamında kötü bir gün geçirdim. İşe geç kalmamak için birazda canım hiçbir şey yemek istemediği için kahvaltı yapamadım. Tabii kahvaltı yapmayınca insan öğle yemeğine kurt gibi acıkıyor. Menüde pırasa, yoğurtlu makarna ve aşure vardı. Aşureyi çok severim ve biliyorsunuz ki evde yapmak biraz zor ve zahmetli. Zaten ayda yılda bir kez çıkıyor. Kendi kendimi kandırıp üçünden de aldım. Normalde sadece pırasa almam lazımdı. Tabii bu sadece öğle yemeğiyle kalmadı. Akşam eve gidince de karşıma çıkan her şeyden yedim. Allahtan öyle çok tehlikeli şeyler yoktu ama miktar olarak abarttım biraz. Kısacası güne sabah nasıl başlarsanız akşamı öyle kapatıyorsunuz. Sağlıksız yenilen bir lokma yiyecek zincirleme olarak devamını getiriyor.
Canım kalori hesabıyla sağlıklı beslenmek her zaman birbiriyle paralel olmuyor. Fındık, fıstık, badem gibi kuru yemişler yağlı tohum olarak adlandırılıyor ve çiğ yenmeleri vücut açısından daha sağlıklı.Bugün kendi açımdan yeni bir döneme giriş yapıyorum diyip saati 10.30'a kurmama rağmen erken kalkmışım bakın
Aa niye kavrulmuş fındık daha az kalorili imiş aslında çiğ fındığa göre
Battı balık yan gider psikolojisiçok tehlikeli
Günaydın canımGünaydın kızlar.
Bugün telafi edersiniz kaptanım benim tartımda bi anormallik var kızım 14.5 kilo onu 15.8 çıkardı beni 60.2 çıkardı yavaştan kafayı yiyor sanırım ben 58.9 olmuş olamam regli öncesi tatlı isteğimi bastıramıyorum hurma yetmedi dün 3 tane bisküvi yedim bu sabah mesajını geç gördüm nuga beni sürekli yemeye itiyor haklısın bu sabahta 1 yk kadar yedim öğle ve akşam menülerimi minimal tutmayı düşünüyorum birdaha da kahvaltıda nuga yemeyeceğime söz veriyorum 57 olana kadarDün diyet anlamında kötü bir gün geçirdim. İşe geç kalmamak için birazda canım hiçbir şey yemek istemediği için kahvaltı yapamadım. Tabii kahvaltı yapmayınca insan öğle yemeğine kurt gibi acıkıyor. Menüde pırasa, yoğurtlu makarna ve aşure vardı. Aşureyi çok severim ve biliyorsunuz ki evde yapmak biraz zor ve zahmetli. Zaten ayda yılda bir kez çıkıyor. Kendi kendimi kandırıp üçünden de aldım. Normalde sadece pırasa almam lazımdı. Tabii bu sadece öğle yemeğiyle kalmadı. Akşam eve gidince de karşıma çıkan her şeyden yedim. Allahtan öyle çok tehlikeli şeyler yoktu ama miktar olarak abarttım biraz. Kısacası güne sabah nasıl başlarsanız akşamı öyle kapatıyorsunuz. Sağlıksız yenilen bir lokma yiyecek zincirleme olarak devamını getiriyor.
Günaydın kızlar
2 gün boyunca normal kahvaltı yapıp öğle akşam hurma yoğurt yiyeceğim
Demleme yeşil çayımı aldım sonunda
Gerçekten benim yaptığım kürü yapın ben faydasını çok görüyorum
Demleme yeşil çay, limon, mineralli su 1 Lt kadar gün içinde bitirin
Listeye yeni girdiğin için ara verme gibi bir şansın yok canım maalesef. 2 ayın henüz dolmadı. O yüzden mümkün olduğunca dikkat et lütfen. Ayrıca ara verdiğin zaman bu seni çok zararlı çıkaracak. O yüzden şu andan itibaren tekrar dikkat etmeye başla lütfen. Zaten senin beslenme alışkanlığın çok sağlıklı değil. Her şeyi geçtim, sağlığın için beslenme şeklini değiştirmen gerekiyorgunaydin kizlar
bu hafta hic dikkat edemedim. bi yogunluk var bugunlerdeLAydLiNe kaptanim ben bi ara versem olur mu haftaya kadar. kendimi toparlarim belki
2 gün yapıp sonra normale dönmeyi planlıyorsunuzGünaydın kızlar
2 gün boyunca normal kahvaltı yapıp öğle akşam hurma yoğurt yiyeceğim
Demleme yeşil çayımı aldım sonunda
Gerçekten benim yaptığım kürü yapın ben faydasını çok görüyorum
Demleme yeşil çay, limon, mineralli su 1 Lt kadar gün içinde bitirin
Biliyorum daha önceden yapmıştım biraz etkisi olmuştu. Motivasyonumu zor topladım kaptancığım biraz fazla kilo versem bu aralar daha inançlı yol alacağım. Bu haftaya özel yapacağım sonra normal devam edeceğim. Kahvaltımı çok sağlam yaptım zatenGönül'cüm biliyorsun ki (çok iyi bildiğine eminim) bu tür diyetlere ben çok karşıyım. Sağlıklı beslenmek bunlardan çok daha kolay ama bu kadar acele etmene gerek yok. Sen daha önce çok güzel kilo vermiştin, yine verebileceğini biliyorsun. Bu tür diyetlerin tavsiye etmeni de hiç istemem
Biliyorum şuan kilo verdiğimi görmem lazım belki alırım geri belki almam bilemiyorum ama tartıda eksiyi görmem. Gerekiyor pamuk ipliğine bağlı motivasyonumu kaybetmemek adına2 gün yapıp sonra normale dönmeyi planlıyorsunuz
LAydLiNe Aslında Kaptanımız da haklı. Sağlıklı bir beslenme düzeni olmuyor böyle. Anlık kilo verimi oluyor sonra tekrar geri alınıyor. Kendimden biliyorum. Uzun süredir bir ileri bir geri sarıp durdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?