sanırım bu soruyada cevap vermiş oldum tekrar yazmasam olurmu hayatım.günaydın kaptancım
sağol
bu arada oğluş nasıl
nihancım vakti zamanında çok yaşadım açıkçası alışgınım.ama oğlum olduğundan beri olmamıştı,dün gece olması gayet normal,tedirgin yattığım için oldu.karabasanmı ay ben çok korkarım ondan :18: annemede olmuş bikere anlatmıştı da :18::18:
korkmadınmı ya kaptan
kayınvalinin sonuçlar iyi çıkar umarım menopozdan olabilr kalınlaşma
ay canım ya benimde öyle zoruma gidiyorki bugün eşimin hafta tatili ama ben burdayım
seninde oğlun evde ama sen yanında değilsin zor tabiki ama napalım hayat şartları işte
sanırım bu soruyada cevap vermiş oldum tekrar yazmasam olurmu hayatım.
nihancım vakti zamanında çok yaşadım açıkçası alışgınım.ama oğlum olduğundan beri olmamıştı,dün gece olması gayet normal,tedirgin yattığım için oldu.
kalınlaşma evet canım menapozdan oldu.
ben bu hayat şartlarından çok sıkıldım nihancım, inan o kadar sıkıntılar yaşadımki artık kaldıramıcak en ufak şeylerde patlayacak noktaya geldim.
diceksinki ne sıkıntılar,benimkiler hep psikolojik sıkıntılar oldu. çok ayrıntıcı bir insanım belki bu beni biraz daha anlatabilir. diyorum ki tamam kabulüm hep böyle sıkıntılar olsun.beterin beteri var biliyorum ve daha beter olmaltan korkarım.
şükürler olsun sağlıklıyım sevdiklerim,en önemlisi yavrum iyi ve yanımda şükrediyorum. bunları almaması için yalvarıyorum Rabbime.
sanırım bu soruyada cevap vermiş oldum tekrar yazmasam olurmu hayatım.
nihancım vakti zamanında çok yaşadım açıkçası alışgınım.ama oğlum olduğundan beri olmamıştı,dün gece olması gayet normal,tedirgin yattığım için oldu.
ben bu hayat şartlarından çok sıkıldım nihancım, inan o kadar sıkıntılar yaşadımki artık kaldıramıcak en ufak şeylerde patlayacak noktaya geldim.
diceksinki ne sıkıntılar,benimkiler hep psikolojik sıkıntılar oldu. çok ayrıntıcı bir insanım belki bu beni biraz daha anlatabilir. diyorum ki tamam kabulüm hep böyle sıkıntılar olsun.beterin beteri var biliyorum ve daha beter olmaltan korkarım.
şükürler olsun sağlıklıyım sevdiklerim,en önemlisi yavrum iyi ve yanımda şükrediyorum. bunları almaması için yalvarıyorum Rabbime.
slm canım,ben idare ediyorum işte sadece epey yorgunum.:))slm kızlar nasılsınız
evet yeni bir haftaya başladık umarım sağlıklı ve fazla kilolardan eksiltmiş olarak haftayı tamamlarız hadi hayırlısı
ben sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta ve 2 zeytin yedim
9 gibi 1 grisini yedim
biraz sonra da portakal yiyeceğim
sonra da 12,30 gibi öğle yemeğine gideceğim öğlen yemekte ne var bilmiyorum
afiyet olsun:)) tavsiyem akşam çok karnın acıkırsa ılık süt içersen tok tutacaktır.az yiyorsun çünkü.baştan toparlıyorum :)
Sabah : 1 yumurta domates 1 dilim çavdar
Ara : Yoğurt
Öğlen : karışık salata (havuç,kıvırcık,domates,kırmızı lahana) bol limonlu tuzsuz baharat soslu
Akşam (16:00 spora gitmeden ıkı saat önce) : haşlanmış tavuk
Spordan sonra : 1 maden suyu
geçmişolsun canım.bende çok uğraştım zamanında korkmamak lazım etkisizler onlar sadece korkuturlar böyle düşünerek atlattım
haklısın nihancım,ömür bitmesin sürünmeyelim,razıyım böylesine. ama yinede insanız,üzülmeden olmuyor.amin canım sağol.anladım asumancım. haklısın ama hangimiz çekmiyoruz ki sıkıntı hayat devam ettikçe sıkıntılarda bitmicek
dediğin gibi Allah yanında olanlara uzun ömür versin ve dermansız dert vermesin inş canım
1 dilim ekmek
1 yumurta
biraz peynir
öğlen yemeğim kaptan kahvaltımı yazdıydım ya diğer sayfalardaslm canım,ben idare ediyorum işte sadece epey yorgunum.:))
dileklerin için teşekkürederim, seninde haftan güzel geçsin dilerim.
canım başlangıç güzel olmuş,afiyet olsun. diğer öğünlerinde güzel olmasını dilerim.
afiyet olsun:)) tavsiyem akşam çok karnın acıkırsa ılık süt içersen tok tutacaktır.az yiyorsun çünkü.
geçmişolsun canım.
haklısın nihancım,ömür bitmesin sürünmeyelim,razıyım böylesine. ama yinede insanız,üzülmeden olmuyor.amin canım sağol.
sabah kahvaltımı,öğle yemeğimi. :44:
kızlar spordan sonra maden suyu için baya araştırdım maden suyu eksik mineralleri sağlıyor spordan sonra çokda etkili yağ yakımındada yararlı ama soda değil maden suyu sizinlede paylaşayım dedim bu bilgiyi birde spor yapmadan önce yeşil çay içerseniz oda yağ yakımını sağlıyor
ben de asuman gibi düşünüyorum nihancım. spor çok güzel yapmışsın.cumartesi akşam
1 kase çorba
1 küçük parça börek ve ayran
2 saat yürüyüş
eve gelince mekik
pazar sabahı
2 dilim ekmek
klasik kahvaltı
ıhlamur
öğlen alman pastası(yarım, küçük parça)
ıhlamur
akşam
1 kase çorba
2yk pilav
1 but 3-4 tane patates kızartması
40 dk yürüyüş
bu sabah 2 dilim ekmek
klasik kahvaltı çay
ben de senin spor salonunda ter attığını düşünüyordum. spor yaptın mı pazar günü?selam kızlar günaydın,
pazar günüm koşuşturmayla geçti köpeğim eğitimde onun yanına gittim giremedim
Sabah : 1 yumurta yarım domates 1 dilim çavdar
akşamı da şimdiden yazdın sanırım. spor öncesi protein iyi fikir bence. öğleyi biraz çorba ile zenginleştirebilirdin. metabolizmayı birden etkilememek adına. yalnız ben salata yediğimde çok doyuyorum, belki sende de öyle oluyordur. afiyet olsun. akşam biraz meyve yiyebilirsin bence. bugün hiç meyve yok çünkü.baştan toparlıyorum :)
Sabah : 1 yumurta domates 1 dilim çavdar
Ara : Yoğurt
Öğlen : karışık salata (havuç,kıvırcık,domates,kırmızı lahana) bol limonlu tuzsuz baharat soslu
Akşam (16:00 spora gitmeden ıkı saat önce) : haşlanmış tavuk
Spordan sonra : 1 maden suyu
öğlen mi yedin bunları nihancım:44:1 dilim ekmek
1 yumurta
biraz peynir
asumancım, pek dinlenememişsin haftasonu anlaşılan. oğluş da iyileşir inşallah azar azar ama öksürük pis bir illet. bir müddet sizinle kalabilir gibi geliyor. tabii ki temennim en kısa zamanda miniği rahat bırakması.slm kızlar hepinizin iyi olmasını diliyorum
ben idare ediyorum. oğlumun gece öksürük nöbetleri ve ateşi devam ediyor. o yüzden uykusuzluk sürecimde devam ediyor.
düngece babasıda yoktu gece vardiyasındaydı.
oğlumla beraber yattık. ateş öksürük sabaha kadar devam etti.
bana gece karabasan geldi,zor kurtuldum elinden.
bu sabah oğlum ateşliydi,işe gitmemi istemedi zor kaçtım elinden. çalışmak kesinlikle benim gibi bir insan için yanlış bir mesele. her kadın çalışmayı kaldıramaz bende öyle kaldıramıyorum. çünkü gamsız değilim çocuğumu çok özlüyorum,ama şuda var beni her anlamda tatmin eden bir işim olsa belkide fikrim değişirdi,yani tabi çocuğumu hala özler olurdum ama moralim bozuk sevdiğim işyerime gelince bazı şeyleri aşmam daha kolay olurdu kesinlikle.
eşim,bugün annesini araştırma hastanesine götürecek. rahimle ilgili sıkıntısı var,ileri tetkik yapılması gerekiyormuş o yüzden araştırmaya gidiyorlar. o kadar çok dr gittiki sıkıntılarının sebepleri belli illa bir yerinde birşey çıkaracak, kolestrol vardı beslenmeyi düzeltince geçti,tansiyon vardı ilaçları kullanınca geçti. boyun düzleşmesi ve fıtığı var,ki genelde kışın ortaya çıkıyor,egzersiz yapması gerekiyor. şimdi rahimde kalımlaşma varmış burdaki dr, hücreler var ama bir makine olmadığı için (cihazın adını bilmiyorum)yapamıyorlarmış o yüzden araştırmaya gittiler, birşey çıkmamasını diliyorum.
cumartesi akşamı kötü bir beslenme yaptım.
1 tabak lahana çorbası(kara lahana)
2 kaşık kadar karnabahar
2 tabak yani 4 servis kaşığı makarna hem kaşarlı hem cevizli
neden yedim makarnayı bilmiyorum ama yedikten sonra aklım başıma geldi kendi kendime söylendim ama olan olmuştu.
pazar sabah güzel bir kahvaltı etmeyi planlarken eşimle yapmış olduğumuz yersiz tartışma yüzünden bütün huzurumuz kaçtı. evlilik zor zanaat. çok sabır gerektiren bir iş ama malesef bende sabır kalmadı.
valla kızlar gün boyu ne yedim ne yaptım çok ayrıntı veremem yani istemiyerek, çünkü pek aklımda yok ama aklıma gelenler yani kaçamaklarımı yazabilirim,oğlum uyurken 250 ml kola içtim onu biliyorum, 1 kaseye yakın çerez yedim ve 1 dilim tatlı(malum tatlıdan)kaçamklar bu kadardı yanlış hatırlamıyorsam. ama diğerleri normaldi yani yemek olarak abartım yoktu çünkü sürekli açtım. gerçi ama daha ne olsunki.
melankoli sana güveniyoruz canım,sorun yok işini bilirsin.
uzaktan dünyalıda gelecekti ama teyzesi rahatsız hastanede yatıyor oda yanındaymış,ilk fırsatta aramıza katılacak.
eladan artık ses yok,umarım iyidir ve arada gelir yazar bize.
nurda epeydir yazmıyor bizi unuttularmı yoksa sağlık olsun.
çok duygusalsın canım sen, benim vardığım kanaat bu. ben balık burcuyum ve aşırı alınganımdır diye düşünüyordum:) sen benden daha öndesin. ince ince düşünüyorsun ve sonuçta kendini çok yıpratıyorsun sanırım. ama şükredilecek şeylerin de farkındasın ki bu çok güzel. gece oğlumu yatırırken aklıma ona bir şey olsa ne yaparım sorusu geliyor ve düşünmesi bile ürkütüyor beni. rabbime binlerce şükürler olsun sevdiklerimiz yanımızda.nihancım vakti zamanında çok yaşadım açıkçası alışgınım.ama oğlum olduğundan beri olmamıştı,dün gece olması gayet normal,tedirgin yattığım için oldu.
spordan hemen sonra içmek gerekiyormuş sanırım, değil mi? yani herhangi bir şey tüketmeden maden suyu içersen kasları rahatlıyormuş diye duymuştum. bir ara masal da bahsetmişti. trekking'de sadece maden suyu içtiklerinden.kızlar spordan sonra maden suyu için baya araştırdım maden suyu eksik mineralleri sağlıyor spordan sonra çokda etkili yağ yakımındada yararlı ama soda değil maden suyu sizinlede paylaşayım dedim bu bilgiyi birde spor yapmadan önce yeşil çay içerseniz oda yağ yakımını sağlıyor
benim önceki sayfadaki sorumu geçersiz sayabilirsin nihancım:) afiyet olsun o zaman. yumurta kırmayı ben de çok severim. mis gibi kokar.öğlen yemeğim kaptan kahvaltımı yazdıydım ya diğer sayfalarda
evde yemek yoktu akşam yapamdım
misafirliğe gittik geç geldik bende yumurta kırdım öğlene:97:
ben de asuman gibi düşünüyorum nihancım. spor çok güzel yapmışsın.ancak iki günde de ara ara kaçamaklar var. bir de cuma günü çeyrek ekmek vardı bence bu haftaiçi dikkatli olmalısın. beslenmeye dikkat edilmediği zaman sporun zayıflama anlamında çok etkisi olmuyor. bizzat tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum:) 1 yıl spora gittim hem de bazen haftada 3-4 kere ama zayıflatmadı
ben de senin spor salonunda ter attığını düşünüyordum. spor yaptın mı pazar günü?
akşamı da şimdiden yazdın sanırım. spor öncesi protein iyi fikir bence. öğleyi biraz çorba ile zenginleştirebilirdin. metabolizmayı birden etkilememek adına. yalnız ben salata yediğimde çok doyuyorum, belki sende de öyle oluyordur. afiyet olsun. akşam biraz meyve yiyebilirsin bence. bugün hiç meyve yok çünkü.
öğlen mi yedin bunları nihancım:44:
aslında haklı canım baban güzellik uğruna ne görürsek hemen deniyoruz .babanda senin için sölüyodur sağlığın için.zaten ben öyle her gördüğümü deneyen yapan biri değilim.bilmediğim şeyleri denemem kendimi riske atamam açıkcası.
yeşil çayın gerçektende hiç bir yan etkisi yok kalpten tut da hücreye kadar faydası var .onunda aşırısına kaçma canım .herşey dozunda güzel fazlası zarar :1hug:
hehe ben külyutmam tamam mıenaaamm unutmamışçeyrek ekmeği hala söliyii gacıya bak
evet kaçamaklarım varkardeşime alırkene onunkinden yidim özendim çünkü
evet canım öğlene yediklerim onlar açıklamsını yazdım yukarıda asumana
ben de asuman gibi düşünüyorum nihancım. spor çok güzel yapmışsın.ancak iki günde de ara ara kaçamaklar var. bir de cuma günü çeyrek ekmek vardı bence bu haftaiçi dikkatli olmalısın. beslenmeye dikkat edilmediği zaman sporun zayıflama anlamında çok etkisi olmuyor. bizzat tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum:) 1 yıl spora gittim hem de bazen haftada 3-4 kere ama zayıflatmadı
ben de senin spor salonunda ter attığını düşünüyordum. spor yaptın mı pazar günü?
akşamı da şimdiden yazdın sanırım. spor öncesi protein iyi fikir bence. öğleyi biraz çorba ile zenginleştirebilirdin. metabolizmayı birden etkilememek adına. yalnız ben salata yediğimde çok doyuyorum, belki sende de öyle oluyordur. afiyet olsun. akşam biraz meyve yiyebilirsin bence. bugün hiç meyve yok çünkü.
öğlen mi yedin bunları nihancım:44:
miden küçülmüştür o zaman canım. o da iyi bir şey.evet cnm salata çok tok tutuyor çok çok doydum :) zaten eskisi gibi yiyemiyorum şekerim pazar günü gidemedim köpeğimin yanına gittim zaten çok özlemişim görür görmez çantamı falan atıp koştum hehe bu kadarda özlediğimi tahmin etmemiştim canım kızım benim :) o yüzden kaldı spor kızmın canı sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?