Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kaptancım
sağol
bu arada oğluş nasıl
sanırım bu soruyada cevap vermiş oldum tekrar yazmasam olurmu hayatım.
nihancım vakti zamanında çok yaşadım açıkçası alışgınım.ama oğlum olduğundan beri olmamıştı,dün gece olması gayet normal,tedirgin yattığım için oldu.
kalınlaşma evet canım menapozdan oldu.
ben bu hayat şartlarından çok sıkıldım nihancım, inan o kadar sıkıntılar yaşadımki artık kaldıramıcak en ufak şeylerde patlayacak noktaya geldim.
diceksinki ne sıkıntılar,benimkiler hep psikolojik sıkıntılar oldu. çok ayrıntıcı bir insanım belki bu beni biraz daha anlatabilir. diyorum ki tamam kabulüm hep böyle sıkıntılar olsun.beterin beteri var biliyorum ve daha beter olmaltan korkarım.
şükürler olsun sağlıklıyım sevdiklerim,en önemlisi yavrum iyi ve yanımda şükrediyorum. bunları almaması için yalvarıyorum Rabbime.

baştan toparlıyorum :)

Sabah : 1 yumurta domates 1 dilim çavdar
Ara : Yoğurt
Öğlen : karışık salata (havuç,kıvırcık,domates,kırmızı lahana) bol limonlu tuzsuz baharat soslu
Akşam (16:00 spora gitmeden ıkı saat önce) : haşlanmış tavuk
Spordan sonra : 1 maden suyu

bende çok uğraştım zamanında korkmamak lazım etkisizler onlar sadece korkuturlar böyle düşünerek atlattım

anladım asumancım. haklısın ama hangimiz çekmiyoruz ki sıkıntı hayat devam ettikçe sıkıntılarda bitmicek
dediğin gibi Allah yanında olanlara uzun ömür versin ve dermansız dert vermesin inş canım

kızlar spordan sonra maden suyu için baya araştırdım maden suyu eksik mineralleri sağlıyor spordan sonra çokda etkili yağ yakımındada yararlı ama soda değil maden suyu sizinlede paylaşayım dedim bu bilgiyi birde spor yapmadan önce yeşil çay içerseniz oda yağ yakımını sağlıyor

slm canım,ben idare ediyorum işte sadece epey yorgunum.:))
dileklerin için teşekkürederim, seninde haftan güzel geçsin dilerim.
canım başlangıç güzel olmuş,afiyet olsun. diğer öğünlerinde güzel olmasını dilerim.
afiyet olsun:)) tavsiyem akşam çok karnın acıkırsa ılık süt içersen tok tutacaktır.az yiyorsun çünkü.
bende çok uğraştım zamanında korkmamak lazım etkisizler onlar sadece korkuturlar böyle düşünerek atlattım
geçmişolsun canım.
haklısın nihancım,ömür bitmesin sürünmeyelim,razıyım böylesine. ama yinede insanız,üzülmeden olmuyor.amin canım sağol.
1 dilim ekmek
1 yumurta
biraz peynir

sabah kahvaltımı,öğle yemeğimi. :44:

öğlen yemeğim kaptan kahvaltımı yazdıydım ya diğer sayfalarda
evde yemek yoktu akşam yapamdım
misafirliğe gittik geç geldik bende yumurta kırdım öğlene:97:

sağol paylaşımın için teşekkür ederim..

ben de asuman gibi düşünüyorum nihancım. spor çok güzel yapmışsın.ancak iki günde de ara ara kaçamaklar var. bir de cuma günü çeyrek ekmek vardı bence bu haftaiçi dikkatli olmalısın. beslenmeye dikkat edilmediği zaman sporun zayıflama anlamında çok etkisi olmuyor. bizzat tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum:) 1 yıl spora gittim hem de bazen haftada 3-4 kere ama zayıflatmadı

selam kızlar günaydın,

pazar günüm koşuşturmayla geçti köpeğim eğitimde onun yanına gittim giremedim

Sabah : 1 yumurta yarım domates 1 dilim çavdar
ben de senin spor salonunda ter attığını düşünüyordum. spor yaptın mı pazar günü?

akşamı da şimdiden yazdın sanırım. spor öncesi protein iyi fikir bence. öğleyi biraz çorba ile zenginleştirebilirdin. metabolizmayı birden etkilememek adına. yalnız ben salata yediğimde çok doyuyorum, belki sende de öyle oluyordur. afiyet olsun. akşam biraz meyve yiyebilirsin bence. bugün hiç meyve yok çünkü.

1 dilim ekmek
1 yumurta
biraz peynir
öğlen mi yedin bunları nihancım:44:

asumancım, pek dinlenememişsin haftasonu anlaşılan. oğluş da iyileşir inşallah azar azar ama öksürük pis bir illet. bir müddet sizinle kalabilir gibi geliyor. tabii ki temennim en kısa zamanda miniği rahat bırakması.
kayınvaliden doktora gidecekse oğlun nerde canım? akşam mı gidecekler yoksa?
asumancım, uykusuz gecelerin yorgunluğu da sebep oldu belki eşinle tartışmanıza. şimdi barıştınız mı?
yalnız biz kadınların kötü bir huyu var, eşinle tartıştın madem neden gelip acısını kendi vücudundan çıkardın canım? ben de aynen senin gibiyim ve sinir oluyorum bu huyuma. eşime kızarım gider çikolata yerim. sanki adamın çok umurunda sonra veremediğim kilolarıma yeni kilolar eklerim. artık geçmiş gitmiş ama bundan sonrası için tartışmaların acısını vücudundan çıkarma, eşinin sevdiği bir şeyinden çıkar:)) benim annem öyledir bak. babama mı kızdı gider adamın traş makinesini kırar

çok duygusalsın canım sen, benim vardığım kanaat bu. ben balık burcuyum ve aşırı alınganımdır diye düşünüyordum:) sen benden daha öndesin. ince ince düşünüyorsun ve sonuçta kendini çok yıpratıyorsun sanırım. ama şükredilecek şeylerin de farkındasın ki bu çok güzel. gece oğlumu yatırırken aklıma ona bir şey olsa ne yaparım sorusu geliyor ve düşünmesi bile ürkütüyor beni. rabbime binlerce şükürler olsun sevdiklerimiz yanımızda.

spordan hemen sonra içmek gerekiyormuş sanırım, değil mi? yani herhangi bir şey tüketmeden maden suyu içersen kasları rahatlıyormuş diye duymuştum. bir ara masal da bahsetmişti. trekking'de sadece maden suyu içtiklerinden.
benim yeşil çayım bitti bak bana onu hatırlattın:) bugün alabilirsem spordan önce içmeye çalışırım.

öğlen yemeğim kaptan kahvaltımı yazdıydım ya diğer sayfalarda
evde yemek yoktu akşam yapamdım
misafirliğe gittik geç geldik bende yumurta kırdım öğlene:97:
benim önceki sayfadaki sorumu geçersiz sayabilirsin nihancım:) afiyet olsun o zaman. yumurta kırmayı ben de çok severim. mis gibi kokar.

enaaamm unutmamış çeyrek ekmeği hala söliyii gacıya bak
evet kaçamaklarım var kardeşime alırkene onunkinden yidim özendim çünkü

evet canım öğlene yediklerim onlar açıklamsını yazdım yukarıda asumana

slm kızlar ben bugün üye oldum çok güzel bir site benimde kilo sorunlarım var ama ne yapsam zayıflamak şurda dursun aksine kilo alıyorum ne yapacam bilemiyorum sizin yorumlarınıza uyacağım artık inş olur zayıflerım belki

hehe ben külyutmam tamam mıunutacağımı sanmıştın amaa yanıldın
hadi alman pastasına özendin, diğerleri ne oluyorneyse, yaw yedikten sonra afiyet olsun denir bal, şeker olsun ama yağ olmasın:) zaten sporla yakmışsındır canım:13:

gördüm açıklamanı canım, bu aralar hep senin tepene biniyoruz gibi:))

evet cnm salata çok tok tutuyor çok çok doydum :) zaten eskisi gibi yiyemiyorum şekerim pazar günü gidemedim köpeğimin yanına gittim zaten çok özlemişim görür görmez çantamı falan atıp koştum hehe bu kadarda özlediğimi tahmin etmemiştim canım kızım benim :) o yüzden kaldı spor kızmın canı sağolsun

miden küçülmüştür o zaman canım. o da iyi bir şey.
nerde eğitiliyor canım köpeğin? çok uzun süre mi kalması gerekiyor?

ben dosba nerelerde diyecektim ki aşağıda ismini görüyorum:81: nerde kaldın dosbacım, bugün geç mi kalktın? seni erken görmeye alışmıştık.

slm kızlar ben geldiiiimmmm
nasılsınız??ben iiyim çok şükür
neysecim hemen sorna cevap vereyim canım enginarlar çanak halinde pişiriyorum
pazardakilerde valla yeşil yeşil tazeydi nerden getirmiş adam bende çok şaşırdım ama tanesine 4-5lira dedi almadım
konserve hiç kullanmadım ama kullananlar var...
yolun kızılaya düşerse orda bi adam satıyor...12 ay var demişti bana...istersen tarif ederim

slm kızlar nasılsınız birkaç gündür giremedimm evdeydikamafırsat olmadıkoşturuyorumm hastayken kalan işleri yapmayacalışıyorumm bakalımm
pazar günü apartman bana gelecek büyükler 12 cocuklarla 20kişi olcağız sanırım
yani anlaycağınız ağır misafirlerr sırayla alıyoduk ben almak istedimm
şimdiden ne yapcam telaşıbaşladıı çeşit biraz abartılıyoo
3tatlı 3tuzlu3 salata ceşiti düşünün yanii ve birazz değişik seyler arıyorumm varsaa bana söyleyin az cok bir menü cıkardımm
ne kadar doğru yazmamda sizlere sorayım dedimm
tuzlularr
3renkli börek(pastırma,havuç,ıspanak)
tavuklu börek
kırpıkk pohcaa
tatlılar
rulo pasta
ıspanaklı revani
çikolatalı toplarr
salatalar
mercimek köftesi
yalancı suşi
kereviz salatasıı
inş yetiştiririmmm
herkes iyidir inşş yeni arkdaşlar gelmiş sanırım gecmişe bakmadımm
ben fazla yemiyorumm spora devam etmeye calışıyorumm
bakalımm bu hafta sonunu atlatırsam haftaya bolbol gelirim buraya
buğünmutak dolaplarıını siliorum bitmicek sanırım yarında devamm
birde mutfak halımı silcemm yıkamaya versem mi diyorumda yetişmezsee bide akşamdan sileyim kurur sabahaa:)
hepiniz öpüyorum sizleri cok özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…