senin gittiğin salonda yok yok plastic yaw:) çok özeniyorum, ne güzel değişik bir sürü şey yapıyorsun.:97:
afiyet olsun canım. ben tavuğu tuzsuz yiyemeyenlerdenim ama seni tebrik ederim. baharatla tuz açığını kapatıyorsun sanırım. su çok güzel. yeşil çay da var.spora da iş çıkışı gideceksin sanırım. sana iyi ter atmalar diliyorum:)
günaydın plastic ve kilovi nasılsınız kızlargünaydın arkadaşlar ben de sabah her zamanki kahvaltımı yaptım biraz önce 1 brdk çay içtim öğlen de yoğurtlu ıspanak salata ve 2 dilim ekmek yiyeceğim aralarda bir tek yeşil çay içmeyi düşünüyorum
Kızlar bugün hiç yazma fırsatım olmadı her nekadarda telefondan takip etmeye çalışsamda yazamadim.. Ablamı hastaneye götürmem gerekiyordu sabah (bişeyi yok, sadece kontrol) ve is yerime telefon açtığımda gelmem gerektiğini söylediler bana izin yoktu anliyacaginiz gittim 2 saatligine ablam ile ve ordan çabucak hastaneye vardık, inanılmaz bi trafik vardı çok sınırımı bozdu.. Eve geç geldik annemi isten aldım, postaneye gittik islerimizi hallettik.. Uzun lafın kısası eve doğru dürüst varamadım yediklerimi ise aksam kustum.. Nedenini bilmiyorum ya yediğim bisey dokundu yada midemi üsüttüm, yediklerim ise sunlardi
- kahvaltı: 2 dilim kepek ekmegi, az yağlı kasar peyniri, 1 dilim kesilmiş tavuk göğsü
- ara: su (telaş icinde yiyemedim bisey)
- öğle: yumurtalı sandviç (hastanede yedim, ekmek beyaz undan yapılmamış, özel biseydi ama ne unundan bilmiorum)
- ara: 1 küçük dilim çilekli pasta (ama inceydi)
- aksam: tabaginin yarisi kadar makarna (az salçali)
Ondan sonra kustum hepsini
Kendimi pilatese verdim sinirden (bu sefer ebruyu seyretmedim kendim yaptım)
Suan yesil çayımı iciyorum, inşallah yarına daha iyi olurum
Benden bu kadar kızlar fazla yorum yazamam hemen uyumam lazım , hepinize iyi uykular diliyorum..
Bu arada dosba'cim hamile olduğunu okudum Allah hayırlı bi evlat nasip eder size, tüm kötülüklerden korur inşallahnazar değmesin tüh tüh tüh [/QUO
geçmiş olsuncanım muhtemelen yumurta bozmuştur mideni sinir sitres de eklenınce sonuç bu olmuştur.
günaydın plastic ve kilovi nasılsınız kızlar
kilovi sabah ne yedin canım kaç dilim ekmek
afiyet olsun
günaydın plastic ve kilovi nasılsınız kızlar
kilovi sabah ne yedin canım kaç dilim ekmek
afiyet olsun
çok güzel2 dilim ekmek ve acılı omlet az
iyiyim bende sağol canım:97:İyiyim şekerim sen nasılsın...
Dün salonda deli gibi çalışırken şöyle düşündüm :) burada böyle deli gibi çalışıyorum ölüyorum yorgunlukdan sonra yemek yiyerek bu kadar emeği boşa harcayamam :) çok spor yapanlaırn neden yeme isteklerinin gittiğini anladım :)
günaydın dosbacım naber2 dilim ekmek ve acılı omlet az
günaydın taze annegünaydıııııınnnnnn
hafif ve güzel bir yemek dilerim.:))arkadaşlar ben yemeğe gidiyorum
görüşürüz
sanırım yemeğe gittin.sanada hafif ve güzel bir yemek dilerim canım.ben acıktımsaat 11de 2 galeta yedim ve bi fincan şekersiz çay içtim. hatta bir buçuk galeta yedim birinin yerken yere düştü öğlen de çorba söylemeyi düşünüyorum şöyle 1 saat dayanabilsem harika olacak.
günaydın dosbacım.günaydıııııınnnnnn
salonda spor yapmak daha fazla isteklendiriyor insanı diye düşünüyorum bende,yani kendi açımdan konuşmak gerekirse eve spor aletide alsam yapmak için şevkim olmaz. ama salonda daha fazla isteğim olacaktır. ama tabi bir gidebilsem,sorun ortadan kalkacak.İyiyim şekerim sen nasılsın...
Dün salonda deli gibi çalışırken şöyle düşündüm :) burada böyle deli gibi çalışıyorum ölüyorum yorgunlukdan sonra yemek yiyerek bu kadar emeği boşa harcayamam :) çok spor yapanlaırn neden yeme isteklerinin gittiğini anladım :)
afiyet olsun canım.2 dilim ekmek ve acılı omlet az
yediklerine baktığımda sadece kadayıf göze batıyor diğerleri normal gibi ama pilav yerine 1 dilim ekmek tüketseydin,yemeğin sadece köftesinden alıp birde yanına salata ekleseydin,yakılması daha kolay bir yemek elde ederdin diye düşünüyorum.akşam öğünleri çok önemli hayatım,hafif beslenmenin faydalarını göreceksin kesinlikle.günaydın arkadaşlar dün diyetimin ilk gunuydu ve büroda işler inanlılmaz yoğundu. yoğunluktan acıktığımı da anlamadım :)
sabah yarım bardak süt ve biraz köy peyniri bir dilimden az ekmek yemiştim.
öğlen 12 buçukta bi çıktım dışarı kosturmaktan yemeği 2 de yedim dışarda ev yemekleri yapan bi lokantada. bi porsiyon tavuk sote ve bi kase cacık 1 dilim ekmek yedim. ama birodan çıkmadan önce de dünden kalan simitlerden atmıştım ağzıma bi parça.
akşam üstü 4 gibi bi parça cezerye yedim
akşam da yemeğe anneme davetliydik. yarım kepçe domates çorbası, bir büyük kaşık tavuklu pirinç pilavı bir köfte iki parça patates( fırında patatesli köfte vardı) 1 dilim ekmek yedim. arkasına da bir dilim kadayıf tatlısı yedim ama annem şerbetinin şekerini az koymuş babam bu tam lıght tatlı olmuş diye dalga geçiyordu annemle
dün yaptığım en kötü şey o cezeryeyi yemek ve az su içmek oldu sanırım sadece 6-7 bardak su içebildim
sabah da biraz peynir ve ekmek yedim geldim. bakalım ıkıncı gunum nasıl gececek. bide su egl sancılarım olmasa
canım ekmeğin 1 tanesini,öğle ve akşam arası olarak biraz peynir veya benzeri birşeyle tüketirsen,öğle yemeğinde mideni çok fazla şişirmemiş olursun,az ama sık yeme mantığını kullan derim.günaydın arkadaşlar ben de sabah her zamanki kahvaltımı yaptım biraz önce 1 brdk çay içtim öğlen de yoğurtlu ıspanak salata ve 2 dilim ekmek yiyeceğim aralarda bir tek yeşil çay içmeyi düşünüyorum
önceden tadına bakmadan yemeğe tuz koyanlardandım ama şimdi tuzu çok gerekmedikçe sofraya bile getirmiyorum. sende çok azimli çıktın hayatım,tebrik ederim gerçekten bu azimle yakında 13.takım birçok mezun vericek derim buda süper olurdu.bende tuzsuz hayatta bişey yiyemeyenlerdenim ama diyetisyenimde demişti sen beslenme şeklini çabuk değiştirirsin diye hayatımda bağımlılık derecesinde bişeyi sevmeye yer yok :) en korktuğum şeydir o yüzden herşey benim istediğim doğrultuda şekillenmeli patron benim tuz değil :)
evet şekerim herşey var daha kullanmadığım bir sürü şey var havuzada başlıycam biraz daha kg vereyimde
işe başlamadan önce bir ara sabah kahvaltısında yeşil çay tüketirdim,gerçekten vazgeçilmezim olmuştu ama şimdi evde kutular duruyor öyle tekrar düzeltmem lazım bu konuyu.Günaydın kızlar
Sabah : yağsız peynir + yeşil çay
Dünkü spor programım değişti : Spinning 2 kere girdim :) birde ağırlıklarımı yaptım
günaydın kızlar
akşam yemeğim
salata ve 3 parça kuşbaşından biraz büyük ((2 kuşbaşının birleşimi gibi bişey(rabia sormadan söliyim dedim)) et ekmek yok 4 tane ceviz
sabah 1,5 dililm ekmek klasik kahvltı 1 su bardağı şekersiz süt
spor olarak 60 mekik yarım saat yürüyüş
kendime mercimek çorbası söyledim gelmesi 15 20 dk yı bulur az önce de 1 tane daha galeta attım ağzıma . çorbamı hasretle bekliyorum
ay baya bir etkilemiş hastalık seni ya çok geçmiş olsun canımaslında tünaydın demem lazım ama ben henüz ayılamadığım için idare edin canlar.
bugün aslında daha iyiyim çok şükür biraz daha kemik ağrım var ama o geçince öksürüğe çevirecek biliyorum,genelde öyle oluyor ama bu sefer öksürük olmaması için epey dikkat ettim,bal yedim, boğazım için sprey kullandım, sigara içmedim genelde akşamları 1 yada 2 tane içiyorum. zaten gün boyu içtiğimde odur. ilaç kullanıyorum. yani inşallah olmıcak öksürük ama olursada kısa atlatırım dilerim.
bu arada oğlumuda dün akşam kendi dr na götürdük,yavrumun geniz akıntısı varmış,gece yattığında öksürüğün sebebi oymuş,bronşit başka bir hastalığa çevirmiş,ciğerlerden hala ses geliyor,birçok ilaç verdi, ama biraz olsun işe yaradı,çünkü dün gece öksürüğü çok olmadı.
dün akşam yemekte biraz menemen,1-2 çatal makarna ve 1 dilim ekmek yedim, fazla yiyemedim çünkü midem bulanıyor ve genelde akşam birşey yerken omuzlarım acıyor.
öyle birşeyki kızlar yani resmen hastalığın vücudumu sarmasını anı anına yaşadım, ciğerlerimin acıması, resmen etime içten vuruyorlardı ve sıcak birşey içtiğimde mideme gidesiye kadarki anını hissttim çünkü içim üşüyordu. ağrılarım acımalarım hala var ama ilk güne nazaran daha iyiyim çok şükür.
neyse bu sabah yine kötüü bir kahvaltı ettim 5 ad burçak yedim,az öncede yarım portakal yedim, yine yiyesim var aslında,saat 1 gibi öğle yemeğimi yesem iyi olur ama genelde 2 yi buluyor.
çok konuştum yine,buralarda olucam canlar. şimdilik hoşçakalın.
sağol kaptanhafif ve güzel bir yemek dilerim.:))
sanırım yemeğe gittin.sanada hafif ve güzel bir yemek dilerim canım.
günaydın dosbacım.
günaydın deyip kaybolduğuna göre sanırım uyuyorsun. :))
salonda spor yapmak daha fazla isteklendiriyor insanı diye düşünüyorum bende,yani kendi açımdan konuşmak gerekirse eve spor aletide alsam yapmak için şevkim olmaz. ama salonda daha fazla isteğim olacaktır. ama tabi bir gidebilsem,sorun ortadan kalkacak.
afiyet olsun canım.
yediklerine baktığımda sadece kadayıf göze batıyor diğerleri normal gibi ama pilav yerine 1 dilim ekmek tüketseydin,yemeğin sadece köftesinden alıp birde yanına salata ekleseydin,yakılması daha kolay bir yemek elde ederdin diye düşünüyorum.akşam öğünleri çok önemli hayatım,hafif beslenmenin faydalarını göreceksin kesinlikle.
canım ekmeğin 1 tanesini,öğle ve akşam arası olarak biraz peynir veya benzeri birşeyle tüketirsen,öğle yemeğinde mideni çok fazla şişirmemiş olursun,az ama sık yeme mantığını kullan derim.
önceden tadına bakmadan yemeğe tuz koyanlardandım ama şimdi tuzu çok gerekmedikçe sofraya bile getirmiyorum. sende çok azimli çıktın hayatım,tebrik ederim gerçekten bu azimle yakında 13.takım birçok mezun vericek derim buda süper olurdu.
işe başlamadan önce bir ara sabah kahvaltısında yeşil çay tüketirdim,gerçekten vazgeçilmezim olmuştu ama şimdi evde kutular duruyor öyle tekrar düzeltmem lazım bu konuyu.
bende hep önceden önceden diyorum,alışkanlıklarım ne kadar çabuk değişiyor benim yaa.
afiyet olsun nihancım güzel bir menüler olmuş,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?