Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhabalar ;
Bilgilendirme için teşekkür ederim.
Kuralları okudum ve kabul ettim .
Anladığım kadarıyla günlük yediklerimi ve aktivite durumumu bildireceğim.
Fakat ben bildirimleri akşamları yapabilirim.
Görüşmek üzere

neden aksamları yapıcaksın tatlımm..bol bol katılım beklioruuzz
regl oldumyarın dıyestısyend efazla cıkıcam ya of

nerelerdesin kız kac gündür kacak

dikkat ederm bi daakne canmm ama listemde ööle yazıorduu burcu bise sorcam bu isimlerimizin altında nilüfer lale papatya flan yazıo ya onu nası deistirebilirm baska bise yazmak istiorumm

eneeeeee kız ciddiye mi aldın. sen bir kere benim ekmeğime karışmıştın ondan bugün öyle diyesim geldi. zaten azıcık yemişsin hem listende varmış.

soruna gelince profil düzenlede kişisel rütbe diye bir bölüm var. istediğin yazıyı o kutucuya yaz. sıfırla kutucuğunda tik olmasın.

dilacım hoşgeldin. leslie ablayla spor yapmışsın, annende zayıf olduğu halde yapmış. tebrik ediyorum onu. sana güzel örnek oluyor.

yaptımm yok kız ne ciddiye alcamm seni ciddiye alıorumm o ayrı bebegmm

ben sözlüyüm biliosunuzz sevgilimi cok seviyorumm o da beni cok seviyo bundan hic ssüphem yokk askerliginin bitmesine 3 ay kaldı agıstosun basında gelio ona diyette oldugumu sölemedm süpriz olsun istiorumm ama o beni bu halimle cok sewio zayıflama dio bana böle yanlarımı sıkar burası olmadan yasayamam der ben zayıflayınca ya beni begenmezse ama bana o seni dıs görünüsüne göre mi sewio ööle sewcekse hic sewmesin gibisnden seyler sölemeyn ööle del tabiki bunu biiorum ama hepimiz kızız beni anlarsınız

kilo verince sen kendini çok iyi hissedeceksin, mutlu olacaksın, istediğini giyeceksin, daha az terleyeceksin, daha zarif görüneceksin. sözlünde senin bu mutlu halini görünce o da mutlu olacak ve eminim ki "çok güzel olmuşsun" dicek

inş burcummm inşş basarabilirim de her sey bööle güzel olur

inş burcummm inşş basarabilirim de her sey bööle güzel olur

başarırsınnnnnnn yeter ki iste canım. bak eşimi biliyorsun, en başta ne gerek var demişti diyete. oysa şimdi hergün bacaklarımı kontrol ediyor selülitlerim gitmiş mi diye. 57 olcam diyorum yok 55 ol diyor. erkeklerin fikirleri değişiyor sonuçları görünce. sözlün sen üzülme diye öyle söylemiştir belki. zayıf olmak gibisi var mı şekerim?

sözlünün seni her halinle seveceğini düşünüyorum ben. bu konuda, ona, senin zayıf mutlu olduğunu anlatman lazım. senin mutlu olman onun için önemliyse zayıflayınca da beğenir seni canım. ben doğum sonrası kilo alınca eşim bana çirkinsin falan demedi. o halimle de sevgisi aynıydı. yani önemli olan senin hangi halde mutlu olduğunu eşinin / sözlünün anlaması.. sen şimdi nişanlına yapacağın süprize odaklan.

senin esin pek alem yaaa inş benim de istedgm gibi gider her sey inş

ööle tabi rabiacım ama insan bazen duymak istiyor yine de bildgi seyleri ewet onun haberi yok en son 1 ay önce görüstük burdaydı agustosa kadar hedefime ulasıcam inşş ona ii ya da kötü ama cok büyük bi süpriz olcak ilk gördügnde beni tanıyamadabilir

hem zayıf hem sağlıklı diyorum ben. kilolu olup da sağlığını korumak çok zor.

tabii ki insan duymak ister canım. gayet doğal. sen canını sıkma, sözlün seni çok beğenecek bence:82:

kilo verince giyim tarzın da değişir. sen şöyle güneş gözlüklerini falan da çek bakalım nişanlın napcak

35 KİŞİMİ ALLAH yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…