Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ah canım benimde öyle 40 beden bir pantolonum var aynı durumdayız şuan 42 bedenim bende pantolonuma bakıp bakıp duruyorum bana olmayan bütün yazlık kıyafetlerimi çıkardım bu sene hepsini giyicem kaçarı yok hadi bakalım hep beraber bu sene yazı incecik bitiricez inşallah

tmm kaptanım uyarıların benim için bir emirdir elimden geldiğince dikkatliyim hem kendime karşı hemde tüm arkadaşlarıma karşı zaten asosyal biriyim burda olup şurda iki kelime yazıp sizlerle olmak hayatıma renk kattı

hoşgeldin canım bu arada başın sağolsun boyun maşşallah o kadar fazla bir kilonda yokmuş zaten ama az kilo zor verilir demi inşallah sende bizde en kısa zamanda hedeflerimize ulaşırız canım tekrar hoşgeldin

canım yazıcam yazıcam unutuyorum callan abla dediğin şu 10 günde 10 yaş gençleşme callanetics mi acaba tam olarak programın adı ne

ara ögün:
yarım muz 3 cewiz

ögle yemegi:
sehriyeli tawuk corbası,2 adet biber dolması,bir dilimden az ekmek

canım benim şehriye çorbasında ve biber dolmasında pirinç var üstüne ekmek fazla olmamışmı gerçi ekmeği bir dilimden az yemişsin:44:

Merhaba arkadaşlar ,
Dün yazdığım mesaja gelen cevaplarda 13. Gruba davet edildim.
13. Gruba katılmak istiyorum.
Fakat grup kuralları hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

hoşgeldin arkadaşım aramıza

bende sözlüyüm canım seneye kısmetse evlilik planlarımız var aynı durumdan dolayı şuanda aramız fena halde bozuk ve ona çok kızgınım 1 nisandan beri 3 kere görüştük daha önce telefonda göbüş napıo çok özledim derdi şimdi ben ben değilmişim çok değişmişim fazla süslenmeye başlamışım çok çirkinleşmişim daha neler neler bende en son senin bu güzel laflarından sonra bir süre görüşmeyelim dedim şimdi ne arıo ne soruo bende annesiyle ablasıyla görülşüom en son 23 nisanda bir araya geldik ailesiyle uzaktan beni izliodu anneside sen zayıflamaya başladın benim oğlum etli butlu sevio ondan morali bozuk dedi bende kıskançlığın bu kadarı olmaz dedim ben 10 kilo vereyim derken o 10 kilo alayım diye bakıyo ne yapacaksa top niyetine oynucak galiba ya diyorum gelinlik giyicem şişman gelin olmuyayım istiyorum benim boyum 1.58 onunki 1.85 zaten aramızda ciddi bir boy farkı var benim kilom 68 onunkide 72 o çok zayıf ne olucak böyle bilmiyorum ama kararımdan dönmücem hem gelinlik giyicem hem sağlığım için hemde bebek istiyoruz hemen ona hazırlık olması için zayıflamam lazım ne var bunda büyütücek anlamıyorum inşallah senin sözlünde benimkisi kadar takıntılı değildir yok yok değildir benimkinden bir tane var oda benim şansıma benim payıma düştü enterasan tip

kızlar sabah 9 da 1 kase special k 10 da 2 adet havuç saat 1 de 3kaşık ıspanak yemeği 2 kaşık yoğurt saat 3 te bir elma içecek olarak şimdilik 4 bardak su 2 adet maden suyu bir bardak form plus çay sabah sporu yok şimdi koşubandına çıkıcam hepinizi öpüyorum

teskeresini aldıgı gün ben gidicem oraya zaten günes gözlügü takım diodum icimi mi okudun yaw walla da tanıaz billa da tanımaz tabi bn ona hasretlikten sora boynuna atılmazsam cıkar cıkmaz
aynı benmkide bööle walla zayıfladıgnı duymıcam bana sakın kilo werdm die gelme dio ben diyete girdim deyince o bozduruo her gün yedklerini söliceksn dio karnıbahar diorum o yemek deil gec onu baska ne yedin dio ama bna cok begencek gibi de gelio bazen de hic begenmicek gibi de gelio ben de dengesizim iste bööle

ne cok maden suyu icion beebgmm miden delinir allah korusun cok icme

canım maden suyu meyveli olanları çok seviyordum ama onlar maden suyu değil sodaymış soda da doğal değilmiş içine karbondioksit gazı katılarak yapılan hazır bir içecekmiş ancak maden suyu tamamiyle doğal yeraltı zenginliklerimizden çıkan doğal bir içecek olduğunu öğrendim hatta çok iyi araştırdım mide rahatsızlığı olmayan herkes dilediği kadar içebilir ayrıca küçük bebeklere bile maden suyu içirilmeliymiş sudan bile faydalıymış bir araştır istersen maden suyunun faydaları diye o yüzden içebildiğim kadar çok içemeye çalışıyorum

katılmamak mümkün mü? öyle bedavaya konmak yok. Sende yaz hislerini, düşüncelerini.

Naptın bakim sen? Dün yorgun halsizdin. Spor yaptın mı bugün?
gerçekten hepinizi çok seviyorum,bazı sebeplerden dolayı çok kötü günler geçiyorum,sizlerle olunca biraz unutuyorum.spor 1 saat yaptım.

Sizler zayıflamaya çalışın,önemli olan sizin kendinizi sevmeniz.bi hayal edin beyaz gelinliğin içinde incecik olduğunuzu.

Son düzenleme:

canım callan abla aynen dediğin gibi 10 saat 10 yaş gençleş callanetics yani.

sözlün çocukluk etmiş. sen zayıflamak istiyorsun saygı duymalı. sevdiğinin dış görünüşü önemli tabi ama ya sağlık? bende çocukken babamın göbeğiyle o kadar çok oynardım ki hep derdim kocam göbekli olacak. gerçekten eşimi ilk gördüğümde göbeğine baktım ve dedim ki ben bu adamla evleneceğim. her ne kadar göbeğinden şikayet etsemde her zaman göbeğini severim ve bundan aşırı haz duyarım. sadece biraz küçük olsa sağlığı için daha iyi olur kanısındayım.

alışır zamanla. kaynana teesüf ederim. şimdiden oğlunu nasılda koruyor. kızım sağlığın önemli aferim dememiş ya sinir oldum.

gerçekten hepinizi çok seviyorum,bazı sebeplerden dolayı çok kötü günler geçiyorum,sizlerle olunca biraz unutuyorum.spor 1 saat yaptım..

bak şimdi. ne derdin var kuzum söyle lütfen. paylaş rahatlatalım seni. sen çok iyi bir insana benziyorsun. kimse seni üzmesin lütfen izin verme. yoksa dizini mi izletmedi kocan hııı?

günaydınn ortaakk

ayyy inş canmm inşş kac beden giyiodun sen
biraz geç gördüm ortim ..
ben 38 -4040 rahat oluyor..38 de bacaklr bol rahat göbiş sıkıyor..((
hoş geldin başın saolsun..burda herşey güzel oluyor..:))
bende 38 yaşındayım iki çocuğum var oğlum 1 yaşında kızım 8 yaşında ..
gece yaptığın egzersile yediklerini yakıyorsun.akşam yapılan egzerside sabah kadar yağ yakıyorsun..ama yinede normal saatte yemen daha iyi olur..sıkma canını kilo almaz ama korursun.yada bellide olmaz ..
hoş geldin..sporun etkisi işte ..
hım eşin meraktan katılır diyorsun..
aman yarabbi bebekli vede 35 kişi bak komşu olaydık yardım ederdim sana..
kaçamksız atlat sen..bol hareket olucak dikkat edersen sorunsuz atlatırsın bence..
ara ögün:
yarım muz 3 cewiz

ögle yemegi:
sehriyeli tawuk corbası,2 adet biber dolması,bir dilimden az ekmek
afiyet olsun..
Merhaba arkadaşlar ,
Dün yazdığım mesaja gelen cevaplarda 13. Gruba davet edildim.
13. Gruba katılmak istiyorum.
Fakat grup kuralları hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
Hoş geldin..
sever sever..seni mutlu görünce sever.hem sen onun için değil kendin için iyi birşey yapıyorsun önce sağlığın genç yaşta fazla kilo yazık bunları düşün o neder ne yaparı değil.erkekler çocuk gibi kendini böyle daha mutlu hissettiğini ona hissettir yeter..
evet zayıf ve sağlıklı olmak gibisi varmı..
oğlum çok seviyor vermezsek ağlıyor ..hemde şişesi,nden içecek yoksa başka türlüde almıyor..ama çay bardağından az veriyorum yinede..
yanlız çok terlediğind e2 şişe uygun yaızn birde şimdi 1 şişede yeter..

zayıfladıkça dahada güzelleşiyorsun ya onu kıskanıyor olablir incecik zarif bir gelin ol..oda bayılır bakma sen..hem daha ane olmadınız gerçketne yaş genç ilerde anne olunca ister istemez kilo alınıyor geleceği düşünerek hareket etmek mantıklı..

elif ne derdin var paylaşmak istersen burdayız..dertlerine 3 gün tanı sonra unut gitsin..hem hayat öyle kafaya birşeyler takarak yaşanacak kadar uzun değil..

hayırdır canım ne derdin var hiç bişi yapamasakta derdine ortak olalım:26:

eğer aynı callaneticsten bahsediyorsak o çok zor ya parmaklarını ucunda yapıyor bazı hareketleri bende indirmiştim onu geçen sene hala duruyor pcmde 2 kere denedim bıraktım bale hareketleri gibi bşi sen callen ablayla yürüyorum falan diyorsun ya bendekinde yürüyüş yok acaba aynı kadının başka cd si falanmı bu arada kaynanam şaka yapıyor ya o oğlunu biliyor her zaman yanımdadır canım benim çok seviyorum onu bi nevi arkadaş gibiyiz

haklısın canım bir an önce ideal kiloma gelmem lazım sıkıldım artık sırf popomu göbeğimi kapatmak için uzun uzun tunikler giymeye

amanınnnnnnnnnn nasıl acıkmışım. etifomla peynir yiyom. yanında yeşil çay

hehe bende yeşil mercimek pişiricem şimdi acıktım sanki

içime su serptin valla. araya gülümseme koymayınca ben ciddi söylüyorsun sandım. ee o zaman zayıflamaya devam

canım callan ablayla değil leslie ablayla yürüyorum. aynen dediğin gibi hareketler bale tarzı. aşırı yorucu ve zor. bugün 6. günümü yapıcam. eskisi kadar zor değil benim için. tüm hareketleri yapabiliyorum sadece yerde bacaklar yanlara açılıyor ya, hani o şekilde oturuluyor, orda başımı yere değilde sadece diz mesafesine kadar indirebiliyorum. çarbamba ara perşembe devam edeceğim.

canmm benmm teskkü edermmm de ne derdin war bitanem anlat bize biz yabancımıyız senin arkadaslarınız bizimle paylas üzülme lütfenn her mn yanındayız biz de sen cok sewioruzz
kıyamammmmmmmmmmmmm

canım burcu callanla egzersiz yapıor leslie ablasıyla kosuyor callanı bende denicem bugn bakalım inş yapabiilirim

bebekleeeer bende bugün aksam yemegnde salata we yogurt yiceemm ben kosuorum hayde bakalım 6 dan nce yemem gerek dün de 6 dan sora yemedm bise bugn de ööle yapıcam bundan sora bööle bebekleeeeeeeeeeeeer

bebekleeeer bende bugün aksam yemegnde salata we yogurt yiceemm ben kosuorum hayde bakalım 6 dan nce yemem gerek dün de 6 dan sora yemedm bise bugn de ööle yapıcam bundan sora bööle bebekleeeeeeeeeeeeer

afferim valla kızzzzz.

dün ameliyat olan görümcemi çok merak ediyorum, onu bu akşamda görmek istiyorum ama kayınvalide de yemek yemek istemiyorum. kafamda şöyle bir çözüm var. eve gideyim eşim gelsin yemek yesin (ben yemicem) sonra hadi burak annenlerde çay içelim ablan nasıl bi bakalım dicem. biz gidene kadar onlarda yemek yemiş olur. böylece kurtulacam onlarda yemek yemektennnnnnnn nasıl?

ben çıkıyorum arkadaşlar. (elif aklım sende kaldı) herkes kendine iyi baksın. bebeklerinizi öpün benim için. byeeeeeeeeee

cok iiiiiii fikir beybiiiiiiiiiiiii aksam gircen mi kız özletmeeee hadi basarılaaaarr

kaptanım ben bi kisyi daha dawet ettm aslında 2 kisi wardı dawet edlcek ama yerimiz war mı die sana danısmadan dawet etmek stemedm sdc bir kisiyi dawet ettimm

Evet bugün hava çok güzeldi burda da İnş. cnm hep birlikte ulaşırız istediğimiz kilolara ... spor olmadan olmuyor.

oh ne güzel yaaa. bak benim de canım gezmeye gitmek istedi şimdi. ama okuldayım dersteyim ve sınav yapıyorum şu an. sana iyi gezmeler akşam görüşürüz girebilirsem nete.

Allah kolaylık versin cnm. Teşkr ederim gezdim geldim evime Görüşürüz

98 kilo ve44 bedel sporun mucizesi.benim kankim kanki olalım mı ?

Olalım canm nasıl istersen

menün güzel olmus canm ara ögün de ne yapacaksın hadi iyi gezmeleeeeer

Gezdik gördük eğlendik kaynanama uğradım. orda bir tane kurabiye yedim. aradan 1 saat geçti bir kase mercimek çorbası içtim. bi barnak mınnacık kepekli ekmek yedim
iki üç kaşık pilav yedim. sonra bir fincan açık çay ve şekersiz olarak içtim ve yine bitane kurabiye. bol su aralarda. demin geldim eve epeyce dolaştım yoruldum. ama bakim gücüm olursa azcık yürürüm hiç yoktan iyidir

arkadaşlar önceden bu gruptaydım ve netimin iptali sonucu ayrılmak zorunda kalmıştım grupta yer varsa tekrar sizlerle beraber olmak istiyorum.bugün diyetisyene gittim.kilolarımı sizinle vermek istiyorum...

güzel gezmişsin kanki
bak şimdi. ne derdin var kuzum söyle lütfen. paylaş rahatlatalım seni. sen çok iyi bir insana benziyorsun. kimse seni üzmesin lütfen izin verme. yoksa dizini mi izletmedi kocan hııı?

elif ne derdin var paylaşmak istersen burdayız..dertlerine 3 gün tanı sonra unut gitsin..hem hayat öyle kafaya birşeyler takarak yaşanacak kadar uzun değil..
anlatması çok uzun eşimle sorunlarımız var ama ginede halime şükrediyorum,neler neler görüyoruz ,duyuyoruz.inşallah allahın izniyle her şey düzelecek.
afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…