çok sevdiğim bir kot eteğim var dogumdan sonra hiç giyemedim,az önce giydim baya sıktı zor kapattım.onu koşu bandımın tam karşısına astım ayın15de markete alışverişe gidince giyecem bana çok dua edin içene gireyim diye.
ah canım benimde öyle 40 beden bir pantolonum var aynı durumdayız şuan 42 bedenim bende pantolonuma bakıp bakıp duruyorum bana olmayan bütün yazlık kıyafetlerimi çıkardım
son günlerde paylaşımda azalma var gibi geldi bana canım. haftasonu ister istemez düşüyor zaten farkındayım. şimdi zaten geçmişe yönelik çok da bakmıyorum. ben listeye girebilmen için uğraşıyorum, bu yüzden uyarıyorum canım. bu hafta dikkat edelim diye öyle yazdım. cuma günü inşallah listede görebilmeyi ümit ediyorum.
su az oldu, evet. bu form çayı vs derken suyu unutuyorum.
tmm kaptanım uyarıların benim için bir emirdir
günaydın gençlik :80:
talebim olumlu karşılanmış öncelikle beni kabul ettiiiniz için teşekkürler
takımlarla iigili kuralları az çok biliyorum daha önceleri 6 takım ve 8 takımda deişik aralarda yarışmıştım
anlıyacaınız bu diyet topikleri beni iyi bilir
hedefime ulaşıp mezunda oldum :59
bu yıl kötü bir yıl kış geöirdim babamı kaybettim 4 ay oldu
babamın vefatıyla müthiş bir yeme ihtiyacı müthiş kilo alımı
stres ime ket vuramıyorum
bir dal bir umut buraya tutundum umarım muvaffak olurum
kişisel bilgilerime gelince 41 yasındayım uşaklıyım 22 ve 19 yaşında iki çocuk annesiyim boyum 170 kilom 80
yaklasık olarak 8 kilo verebilimek ilk hedefim budur umarım basarırım
hoşgeldin canım bu arada başın sağolsun boyun maşşallah o kadar fazla bir kilonda yokmuş zaten ama az kilo zor verilir demi inşallah sende bizde en kısa zamanda hedeflerimize ulaşırız canım tekrar hoşgeldin
selam kızlar
sabahtan işlerim vardı, şimdi müsait olabildim. dün görümcemin ameliyatı uzun sürdü. 10 gibi eve getirdik kendisini. durumu iyi Allahıma şükür. saat 10 da kayınvalidelerde yemek yedik2 kaşık bulgur pilavı, 2 kaşık yoğurt, yarım karnıyarık ve salata. eve geldik 11 gibi. callan ablayla çalıştık. sabahta kahvaltıya onlara gittim. 1 yumurta haşlanmış, 1 parça peynir yarım dilim ekmek yedim. çok yorgunum sabah sporumu yapamadım. akşamları yemeği kesmeyi istiyorum ama bu hafta kayınvalidelere sık gidersek ben bu hafta kilo alabilirim. çünkü ne kadar az yesemde geç yemek yiyoruz ve spor yapacak vaktim kalmıyor moralim çok bozuk.
geçmişe bir göz atayım.
canım yazıcam yazıcam unutuyorum callan abla dediğin şu 10 günde 10 yaş gençleşme callanetics mi acaba tam olarak programın adı ne
ara ögün:
yarım muz 3 cewiz
ögle yemegi:
sehriyeli tawuk corbası,2 adet biber dolması,bir dilimden az ekmek
canım benim şehriye çorbasında ve biber dolmasında pirinç var üstüne ekmek fazla olmamışmı gerçi ekmeği bir dilimden az yemişsin:44:
Merhaba arkadaşlar ,
Dün yazdığım mesaja gelen cevaplarda 13. Gruba davet edildim.
13. Gruba katılmak istiyorum.
Fakat grup kuralları hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
hoşgeldin arkadaşım aramıza
ben sözlüyüm biliosunuzz sevgilimi cok seviyorumm o da beni cok seviyo bundan hic ssüphem yokk askerliginin bitmesine 3 ay kaldı agıstosun basında gelio ona diyette oldugumu sölemedm süpriz olsun istiorumm ama o beni bu halimle cok sewio zayıflama dio bana böle yanlarımı sıkar burası olmadan yasayamam derben zayıflayınca ya beni begenmezse ama bana o seni dıs görünüsüne göre mi sewio ööle sewcekse hic sewmesin gibisnden seyler sölemeyn ööle del tabiki bunu biiorum ama hepimiz kızız beni anlarsınız