güzel gezmişsin kanki
anlatması çok uzun eşimle sorunlarımız var ama ginede halime şükrediyorum,neler neler görüyoruz ,duyuyoruz.inşallah allahın izniyle her şey düzelecek.
afiyet olsun.
bu gün çok kötü bir gündü,mahallede küçük bir bakkalı olan teyze vardı oğlu dün gece soba zehirlenmesinden vefat etmiş.tek oğluydu buranın bir köyünde öğretmenlik yapıyormuş 26 yaşinda.
canmm benmm teskkü edermmm de ne derdin war bitanem anlat bize biz yabancımıyız senin arkadaslarınız bizimle paylas üzülme lütfenn her mn yanındayız biz de sen cok sewioruzz
kıyamammmmmmmmmmmmm
canım burcu callanla egzersiz yapıor leslie ablasıyla kosuyorcallanı bende denicem bugn bakalım inş yapabiilirim
bebekleeeer bende bugün aksam yemegnde salata we yogurt yiceemm ben kosuorum hayde bakalım 6 dan nce yemem gerek dün de 6 dan sora yemedm bise bugn de ööle yapıcam bundan sora bööle bebekleeeeeeeeeeeeer
arkadaşlar önceden bu gruptaydım ve netimin iptali sonucu ayrılmak zorunda kalmıştım grupta yer varsa tekrar sizlerle beraber olmak istiyorum.bugün diyetisyene gittim.kilolarımı sizinle vermek istiyorum...
bu gün çok kötü bir gündü,mahallede küçük bir bakkalı olan teyze vardı oğlu dün gece soba zehirlenmesinden vefat etmiş.tek oğluydu buranın bir köyünde öğretmenlik yapıyormuş 26 yaşinda.
bu gün
kahvaltı kendime acı sos yapmıştım 2dilim ekmeye sürdüm yedim.1ri spordan önce1rini sonra yedim.
gün içinde çorbamı içtim.
aralarda elma ve 1avuç tuzsuz leblebi yedim
3.5 litre su içtim
sabah öğlen akşam toplam 90dk koşu bandında yürüdümle koşma arası oldu.
cumaya kadar menüm böyle sanırım
evet canım alıyorum ocakta başlamıştım 2 ay daha kullanıcam ,demirde alıyorum ,cumartesi kontrole gidicem heyecanlıyım bakalım 56.5 ile hamile kaldım bakalım neler olacak.dün işte yarımşar saat toplamda 1 saat yürüdüm. bugün sabahda yine aç yarım saat yürüyüdüm ikindin yine yarım saat yürüdüm elimden geldiğince adımlıyorum koridorrda bol su içiyorum elimden geleni yapıyorum .tickerine maşallah..
folic asit alıyormusun..doktora ne zaman gideceksin hayırlı haberlerini bekliyoruz..
kendini iyi hissetitğin sürece yorucu olmadan yürüyüş yapablirsin..önce senin ve bebişin sağlığıkiloda sonra geliyor ..
heee oldu şimdi allahım ya karıştırmışım
ben akşam geç yatıom o yüzden 7.30 gibi 8 gibi yiyorum yemeyiğimi güzel yapıosun canım erken yemek lazım
hoşgeldin canım
çokta gençmiş ya allah rahmet eylesin:26:
az değilmi canım
evet canım alıyorum ocakta başlamıştım 2 ay daha kullanıcam ,demirde alıyorum ,cumartesi kontrole gidicem heyecanlıyım bakalım 56.5 ile hamile kaldım bakalım neler olacak.dün işte yarımşar saat toplamda 1 saat yürüdüm. bugün sabahda yine aç yarım saat yürüyüdüm ikindin yine yarım saat yürüdüm elimden geldiğince adımlıyorum koridorrda bol su içiyorum elimden geleni yapıyorum .
istanbulda çok canım sıkıldı enese zayıf falan dediler morelim bozuk
hiçbirşey yemiyo ya ona başladım biraz kilo alsın diye çok mu az sence canım 3 yaş 4 aylık 14.5 kilo boyu 95 normal değerlerde işte bugün dr balık yağı verdi ,keçiboynuzu pekmezine başladım.kreşe başlarken 15 kg idi kendi yesin diye ellemedim ,zorlamadım yarım kg kaybetmiş. bilmiyorum ki napıcam boyuda uzatıcı ne varki aslında doğdu doğalı normal seyrediyor ne alt ne üstteydik ama bu 2 aya kadar boy ve kiloda normal seviyeden aşağı düşücek diye korktuğumdan tekrar elimle bebek gibi beslemeye başladım.tam manasıyla adam gibi yemek yediriyorum az kızıyom ama yiyo bakalım şimdilik ,senin kuzular nasıl kiloları .tavsiyelerin var mı valla akıl verin bana .napcam kapıya mı sallandırım napim enesi yoksa elinden kolundan sündürelim mi
anaaaam hic bise yememissn kız ha sen detoks yapıorsun deil mi tamam canmm hadi bakalım yarın son günün mübu gün
kahvaltı kendime acı sos yapmıştım 2dilim ekmeye sürdüm yedim.1ri spordan önce1rini sonra yedim.
gün içinde çorbamı içtim.
aralarda elma ve 1avuç tuzsuz leblebi yedim
3.5 litre su içtim
sabah öğlen akşam toplam 90dk koşu bandında yürüdümle koşma arası oldu.
cumaya kadar menüm böyle sanırım
ilk defa senden duydum bi bakayımmkızlar koşubandından vazgeçtim billy balnk's la tai bo yaptım youtobe den bulabilirsiniz çok eğlenceli bişi
canm kilo cizelgesinin anlatıldıgı topicte nasıl deistirecegnde anlaatılıor sifreni girerek yapıorsun ordan takip edebilirsinkızlar kilo çizelgesi nasıl deşiyor?
kızlar akşam menüm semizotu salatası arpa şehriyeli bulgur pilavı ve yeşil mercimek yemeği yedim şimdi çıkmam lazım markete gidicem
seninki kaç yaşında gülüm boyu falan nasıl ben iyice psikopata bağladım.kaçtane arkadaşım varsa hamişlikten bu yana forum arkadaşlarımın aynı yaşlarda en zayıf ve kısası benim ki .benim oğlumda öyle neredeyse aç duruyor,yemek yesin diye yapmadığım şebeklik kalmıyor.meyveye düşkün gün boyu meyve versem yok demez.
seninki kaç yaşında gülüm boyu falan nasıl ben iyice psikopata bağladım.kaçtane arkadaşım varsa hamişlikten bu yana forum arkadaşlarımın aynı yaşlarda en zayıf ve kısası benim ki .
onların bebeleri 1 metreyi geçmiş en düşüğü 18 kg yav
balık yağını çok metetti doktor işe yarasın sende dene canım.norveçteki balıkların yağıymış bakalım .işe yarıcakmı gidim süt içirim gelim.
eneeeeee kız ciddiye mi aldın. sen bir kere benim ekmeğime karışmıştın ondan bugün öyle diyesim geldi. zaten azıcık yemişsin hem listende varmış.
soruna gelince profil düzenlede kişisel rütbe diye bir bölüm var. istediğin yazıyı o kutucuya yaz. sıfırla kutucuğunda tik olmasın.
dilacım hoşgeldin. leslie ablayla spor yapmışsın, annende zayıf olduğu halde yapmış. tebrik ediyorum onu. sana güzel örnek oluyor.
2008 temmuz doğumlu
boy92
kolo 15
Akşam tekrar dışarı çıktık eşim gelince oğlum durmadı hava güzel dışarı alıştı
nerdeyse 1 saat yürüdük dolandık bide eve dönüş :)
eve geldim bugün çok düzensizdim kahvaltım hariç. suyumu tam içtim bide.
dışarı çıkınca yemek yemedim. eve geldik epeyce acıkmıştım.
-bir tutam dereotu
-kk'dan daha küçük yağsız light peynir
-4-5 tane roka
-2 dilim kepekli ekmek.
saat: 9 duumarım çok dokunmaz. sizce çokmu yediklerim saate göre. bu yediklerim akşam yemeğimdi
bence çok hafif ve güzel yemişsin.amin onlar bizim her şeyimiz.benim oğlumda 4.4.2008 doğumlu.
boyu :102 cm
kilosu: 17kg
ben elimden geldiğince aylık sağlık ocağına gelişimi için kontrole götürüyorum. yaşıtlarına göre gelişimi çok iyi dedi doktor.
Allah'ım hepimizin evlatlarına sağlık sıhat versin
içime su serptin valla. araya gülümseme koymayınca ben ciddi söylüyorsun sandım. ee o zaman zayıflamaya devam
canım callan ablayla değil leslie ablayla yürüyorum. aynen dediğin gibi hareketler bale tarzı. aşırı yorucu ve zor. bugün 6. günümü yapıcam. eskisi kadar zor değil benim için. tüm hareketleri yapabiliyorum sadece yerde bacaklar yanlara açılıyor ya, hani o şekilde oturuluyor, orda başımı yere değilde sadece diz mesafesine kadar indirebiliyorum. çarbamba ara perşembe devam edeceğim.
Evet cnm onlar bizim herşeyimizbence çok hafif ve güzel yemişsin.amin onlar bizim her şeyimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?