Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar ben 3 gündür diyetisyenin bana werdgi listeye göre yatmadan önce 1 bardak süt iciorum we her sabah wc ye gidiorum inanın büyük rahatlık tawsiye edermm

demam kaptan..
kara yağlar gitmesin onlar hızlı zayıflamamız ayardımcı beyaz yağlar başbelası onlar erisin gitsin..
saol canım..dilkkatli yapıyorum..
günaydınnnnnnnnnnnnnn bebekleeeeeeeeeeer gününüz ii olsunnnn

günaydın..orti seninde günün iyi olsun..

sorma ben sizi savundum ama hiç merak etmeyin. ben sizden gördüğüm desteği ondan görmüyorum şu ara. o anca köstek olsun. neyse boşwer.

maşallah ne güzel cümleler bunlar. bu hazzı hiç bir yemekte bulamayız. inşallah istediğin kıyafetlerin içine girdiğinde daha sağlıklı ve ince olduğunda yaşadığın hazzı hep korursun arkadaşım. spor çok ii yapıyorsun tebrikjler

günaydın canım senin ve tüm arkadaşlarıma mükemmel bir gün diliyorum kaçamaksız.

dün gece sekiz gibi çay içmiştim. 11 gibi süt ısıttım içine bir tatlı kaşığı bal bir tatlı kaşığı da toz zencefil kattım içtim. biraz iyi geldi.
şimdi yine başım ağrıyor burnum akıyorrrrr:2:
kızlar siz dikkat edin hasta olmayın bebişlerinize de dikkat edin.

rabia canım senin hedefine ulaşmana hiç bir şey kalmamış,şimdi sen mezun olacakmısın,boş ver gel bu hedefi 55 yapalım nedersin.

geçmiş olsun,banada sanırım ufaklıktan geçiyor sabahdan beri hapşırıp duruyorum.

çok sevdiğim bir kot eteğim var dogumdan sonra hiç giyemedim,az önce giydim baya sıktı zor kapattım.onu koşu bandımın tam karşısına astım ayın15de markete alışverişe gidince giyecem bana çok dua edin içene gireyim diye.

su çok az rabia...spor ve menü gayet güzel..

geçmiş olsun..havalar düzlemedi gitti..((

geçmiş olsun,banada sanırım ufaklıktan geçiyor sabahdan beri hapşırıp duruyorum.
aman dikkat et kendine elifcim

işte süper bir hedef. yakında tüm istediğin kıyafetlerin olacak .

sporun güzel olmuş, maşallah
su ise çok içip wc'ye çıkmıyorsan ödem toplama da olabilir, ona dikkat et. yeşilçay güzel ödem söktürür, onu deneyebilirsin veya yeşil elma, maydanoz vs. bir de tabi bol spor yaptığın için içtiğin su ter yoluyla da atılıyor olabilir. ayrıca diş macunu beni çok susatıyor, belki öyle bir şeydir.
mutluluğun devamlı olsun inşallah canım. zayıfladıkça içine girebildiğin kıyafetler seni 1 dilim pastadan daha fazla mutlu edecek inşallah.

takimda yer varsa sizlerle birlikte olmak yarişmak isterimmm
cevabınızı bekliyorummm
takımımızda yer var. gelebilirsin tabi ama takıma katılma isteğini buraya değil, aşağıdaki başlığa yazman lazım:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasina-katilmak-isteyenler-116.html
daha sonra seni davet edebiliriz. kurallar böyle.:97:

son günlerde paylaşımda azalma var gibi geldi bana canım. haftasonu ister istemez düşüyor zaten farkındayım. şimdi zaten geçmişe yönelik çok da bakmıyorum. ben listeye girebilmen için uğraşıyorum, bu yüzden uyarıyorum canım. bu hafta dikkat edelim diye öyle yazdım. cuma günü inşallah listede görebilmeyi ümit ediyorum.
su az oldu, evet. bu form çayı vs derken suyu unutuyorum.

günaydın şeker

cok güzel menü kaptann bu wasa nedir yaw sorim sorim diorum unuturum kalorili bise mi
tabi gelebilrsnn paylasımlarını beklioruzz hosgeldnn
wasa bol kalorili değil canım. 2 tane wasa 1 dilim ekmeğe eş. ekmekten daha katı, bol lifli bir şey. ekmek niyetine yeniyor
bu arada cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler öncelikle ilgili başlığa yazmak durumundalar. buraya gelip aranıza katılabilir miyim diyenleri o şekilde yönlendirelim canım.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasina-katilmak-isteyenler-116.html
bu başlığa yazsınlar, yerimiz varsa ordan çağıralım.

günaydın......:79:
günaydın deryacım

demam kaptan..
kara yağlar gitmesin onlar hızlı zayıflamamız ayardımcı beyaz yağlar başbelası onlar erisin gitsin..
tamam karalar kalsın beyazlar gitsin
zencefil çok iyi geliyor gerçekten. şifa olur inşalah.

rabia canım senin hedefine ulaşmana hiç bir şey kalmamış,şimdi sen mezun olacakmısın,boş ver gel bu hedefi 55 yapalım nedersin.

yok şeker. 60 olduğum gün mezuniyetimi istiycem:) kilo koruma programı dahilinde yine aranızda olurum ama hedefimi küçültmek istemiyorum. şu an yeterince zayıfım, 60 bile çok şart değilmiş aslında ama bir kere 60 yazdım diye değiştirmedim. açıkçası çok zayıf olmak istemiyorum. etekler üzerimde iyi durmuyor gibi geliyor sadece sıklaşmaya ihtiyacım var. onu da regl sonrası ya callan ya da slim in 6 ile halletmeyi düşünüyorum, inşallah.:97:

gayet güzel yapmışsın. hem motivasyonunu da artırırsın böylece.

su çok az rabia...spor ve menü gayet güzel..

geçmiş olsun..havalar düzlemedi gitti..((
su az oldu deryacım. hem uykudan hem de meyve çayı, yeşilçay derken su unutuldu. bugün telafi edicem inşallah canım.

günaydın gençlik :80:
talebim olumlu karşılanmış öncelikle beni kabul ettiiiniz için teşekkürler
takımlarla iigili kuralları az çok biliyorum daha önceleri 6 takım ve 8 takımda deişik aralarda yarışmıştım
anlıyacaınız bu diyet topikleri beni iyi bilir

hedefime ulaşıp mezunda oldum :59
bu yıl kötü bir yıl kış geöirdim babamı kaybettim 4 ay oldu
babamın vefatıyla müthiş bir yeme ihtiyacı müthiş kilo alımı
stres ime ket vuramıyorum
bir dal bir umut buraya tutundum umarım muvaffak olurum

kişisel bilgilerime gelince 41 yasındayım uşaklıyım 22 ve 19 yaşında iki çocuk annesiyim boyum 170 kilom 80

yaklasık olarak 8 kilo verebilimek ilk hedefim budur umarım basarırım

selam kızlar

sabahtan işlerim vardı, şimdi müsait olabildim. dün görümcemin ameliyatı uzun sürdü. 10 gibi eve getirdik kendisini. durumu iyi Allahıma şükür. saat 10 da kayınvalidelerde yemek yedik 2 kaşık bulgur pilavı, 2 kaşık yoğurt, yarım karnıyarık ve salata. eve geldik 11 gibi. callan ablayla çalıştık. sabahta kahvaltıya onlara gittim. 1 yumurta haşlanmış, 1 parça peynir yarım dilim ekmek yedim. çok yorgunum sabah sporumu yapamadım. akşamları yemeği kesmeyi istiyorum ama bu hafta kayınvalidelere sık gidersek ben bu hafta kilo alabilirim. çünkü ne kadar az yesemde geç yemek yiyoruz ve spor yapacak vaktim kalmıyor moralim çok bozuk.

geçmişe bir göz atayım.

memnun oldum canm melike benn hosgeldnnn

slm canm kendni üme stres yapma sakın daha her sey yeni basladıı

Günaydın canlarrrr

başkanım wc ye dkk başı çıkıyorum :) çıkmaz olurmuyum
evet sporu düzenli yaptığım için epeyce incelme oldu. 98 kiloada 44 beden giyorum
benim msjıma karşılık veren herkese teşkr ederim ilgilerinden dolayı

bu sabah 4 siyah zeytin, 3 fincan şekersiz açık çay, 1 lt su bitti. az yağsız peynir. ve bi dilim kepek ekmek ve iki salatalık doğramıştım onları ham yaptım şimdi evimi temizliyip çarşı pazar gezmeyi düşünüyorum bebekimle akşama görüşürüz kızlar hoşçakalın

canım geçmiş olsun, yaptıklarına bakılırsa şu an rahatsız olmaman imkansız. umarım tam hastalanmadan iyileşirsin.

senle kocalarımız gerçekten benziyor. benimkide benzer bişi demişti ilk başlarda bende demiştim bu kadar erken önlem aldığım için tebrik ediyorlar. hem onların sayesinde bu kadar azimli olabiliyorum. onunda hoşuna gitmişti ve bir daha benzer bişi demedi. eşim bendeki değişimlerden o kadar memnun ki her an siteye üye olup aramızda yarışabilir. kaçamak, çekingen yazışan biri görürseniz bilin o benim eşim.

kaptanım, canım sağol tüm iyi dileklerin için. callan baya etkili. artık hareketler eskisi gibi zor gelmiyor. 6 gün yapıp 1 gün ara verin diyorlar.

S.a Arkadaşlar. bende katıldım aranıza. yardımcı olurmusunuz?

linki geç gördüm kusura bakmayın hemen yazıyorum

hoşgeldiniz arkadaşlar. umarım tez zamanda hedeflerinize ulaşırsınız. lilyum arkadaşım başın sağolsun. sen kilo verme konusunda tecrübeliymişsin zaten. kısa zamanda vereceğini umuyorum.

canım bozma moralını. vermiş olacaksın inşallah. görümcene tekrar geçmiş olsun. bu hafta yorucu geçecek senin için ama olsun. bu tempo da kılo verdirebilir.

hoşgewldin, başın sağolsun. inşallah hedefine en yakın zamanda ulaşırsın.

oh ne güzel yaaa. bak benim de canım gezmeye gitmek istedi şimdi. ama okuldayım dersteyim ve sınav yapıyorum şu an. sana iyi gezmeler akşam görüşürüz girebilirsem nete.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…