Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kendini iyi hissettiğin sürece sporunu yap..maşallah güzel hareket etmişsin.
enes paşa hangi balık yağını verdi bi yazıver ..benim oğlan 21.5 aylık hep en üst presentilde gittik 13.900 92 cm..ama çok iştahsızlaştı..marnys junıor diye arı sütlü vitamin var oda çok iyi iştah açıyor yeni ona başladık..kilomuz daha iyidi ama 6 aydır kilo almamış vede vermiş görünüyor..bakalım bende dertliyim sorun kilosu değil maşallah iyi ama yemek yemiyor ne oyunla ne başka birşeyle elime vurup kaşığı döküyor..(52:
neymiş kine norveçli balık yağı ..
maşallah kuzuya..
2008 temmuz doğumlu
boy92
kolo 15

oy oy maşallah tosuncuklara..

ne güzel özetlemişsin takımımızın halini.

Allah kolaylık versin iyi cesaret 35 kişi ağırlamak. ben 10 kişiyi geçince ne yapacağımı bilemiyorum. oğlun da inşallah senin işin olduğu zamanlar daha sakin olur. iyice üst üste olmasın die dedim. yoksa çocuk bu ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. hadi kolay gele

bugünkü menüm.
sabah aynı
krom hapı 2 kayısı kurusu ve su..
kahvaltı
aynı
1yumurta
1 dilim ekmek
az 1 parmak kadar peynir..
ara
2 ceviz
2 kayısı kurusu
öğlen
2 tane salçalı köfte
3 kaşık yoğurt
2 dilimde patates..
ara
dondurma in love yedim..:78:
akşam
1 tane salçalı köfte
1 dilim ekmek
3 parça kadarda damak çiko yedim..saat 6 da yeme işi bitti..
şimdi 2 tane kayısı kurusu yedim yatıcam.
spro yok..dışarda çocuklarla dolaştım ama çiko ve dondoya sayın..
2.5 litre su
1 litre tarçınlı
1 litre normal
yarım litre karbonatlı su..

alıntı yapacaktımki kuzuuck ağlıyor..
bu arada kızım yine hasta ama nednenini bulduk en sonunda..

aynen bende aliyi öldürmek istiyorum

Afiyet olsun cnm

bende ayran çorbasına bu gün başladım,çorba beni tok tutuyor açıkmadım.
canım bende öne eğilemeyenlerdenim ayaktayken hani şu hip hopçular ters takla atıyor ya yere değiyor bak ondan milyontane yapabiliyorum ama öne kesinlikle eğilemiyorum ya bende bir terlik var

merek ettim sizin bu ablalarınızı yarın bi bakayım.

burcunun bütün sözlerine katılıyorum.

canım sözlün seni her halinle sever. rabiaya katılıyorum. ben de doğumdan sonra 1 sene kilolu dolaştım ama eşim rahatsız olmadı. kilolu da sever zayıf da sever. o senin gönlünü sever önce . hem sen kendini mutlu hissettiçe bu ona da yansıyacak. senin gözlerindeki ışıltı onun da dünyasını aydınlatır. merak etme.

senin esin pek alem yaaa inş benim de istedgm gibi gider her sey inş
inşallah canım. herşey güzel olacak. hayata pozitif bak pozitif gör.

canım sana da kolay gelsin. ne bu erkeklerrden çektiğiniz yaaaa. sen kendini nasıl iyi hissedeceksen o kiloda ol yaw. yağmurcinine söylediklerim senin için de geçerli. inşallah çok çok çok mutlu olursunuz.

iyi geceler kılzar benide aranıza aldığnız için teşekküür ederimm

ksaca kendimden bahsedeyim.27 yaşındayım 1.63 boy 78 kilo.mayısta 90 kilo ile başladım 74e kadar düştüm eylülde bıraktım bidaha başlayamadım 1 hafta öncesine kadar.65 gün sonra düğünüm var en kötü ihtimalle 70 olmak istiorum yardımlarınızla olucam inşallaaahh

ALLAH mesut etsin,inşallah istediğin gibi olursun.önünde daha 2 ay var bence başarırsın.

elif ne derdin var paylaşmak istersen burdayız..dertlerine 3 gün tanı sonra unut gitsin..hem hayat öyle kafaya birşeyler takarak yaşanacak kadar uzun değil..
ne güzel bir söz. 3 gün tanı derdine sonra unut gitsin. denemek lazım

akıllıca inşallah kaçamaksız atlatırsın. görümcenin durumunu da merakla bekliyoru z umarım iyidir

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. hayat çok kısa ve değerli. işte bunu sadece böyle zamanlarda anlıyoruz oysa hiç aklımızdan çıkmamalı.

canım seninkinden daha kötü olanlar da var. benim oğlum kreşin ennnnnnnnnn zayıff ve ennnnnnnn kısa çocuğu ben ne yapayım?
gerçi seninkinden daha küçük ama olsun yazayım sen de kıyasla geçen seneki hali ile enesin. şimdi yusuf emir 83 cm ve 11 kılo. yusuf gibiler kreşte yaş olarak yani 13-14 kılo byu da geçtim zaten. bu arada 29 aylık oldu. işte mayısın 24.de 2.5. yaş olcak tam. hiç skma canını. oğluşunu da zorlama bence.

Merhabalar ;
Gruba yeni katılan biri olarak kendimi tanıtayım :
Adım Jale . 34 yaşındayım. 1,52 cm boyunda 61 kilodayım. Evliyim .
Beden kitle indeksim : 26,40 . Yani Gürbüz - Kilolu kategorisindeyim.
Hemşireyim , Girne / Kıbrıs'ta çalışıyorum. Memleketim Ankara - Polatlı .
Yaklaşık bir yıldır spor salonuna gidiyorum. Başlarda haftada 4 kez falan giderken şimdilerde haftada 2kere gidiyorum. Sanırım biraz sıkıldım . O yüzden antremanları biraz savsatıyorum artık.
Diyet yapmadığım için kilo vermiyorum. 4 aydır 61 - 60 kilo civarında geziniyorum.
Ama 55 kilonun altında olmak istiyorum.
Kilo vermek konusunda motivasyonum eksik . Çabuk sıkılıyorum.
Belki başkalarının denetimi beni kaçamak yapmaktan alıkoyar diye düşündüm. Birde umarım dikkatimi toplamamda yardımcı olur. Yardımlarınızı bekliyorum.
Gündüz hastanede mesaide olduğumdan paylaşımlarımı akşam yazabilirim.
Başlangıç yapmak için Cuma sabahı tartılıp bildirmek istiyorum. Uygun mu sizce?
Görüşmek üzere....

Son düzenleme:
amin tüm bebişlere

marketten geldim kızlar daldım öyle bir geçer zamankiye sodamı içtim şimdide form plus çayımı yudumluyorum
yaaa ben de sorma. soluksuz izledim diziyi. bu akşam da ölemedi gitti ali. verseler elime ben öldürcem nerdeyse. çok dizi tiryakisi diilimdir ama bu dizi ilgimi çekiyor. cemilenin yerinde ben olcaktım diyorum bazen ahh( Allah korusun tabi)

neden hasta oluyormuş?

arkadaşlar tüm yazdıklarınzı okudum elimden geldiği kadar cevap yazdım çok şükür. şimdi gelelim benim derdime. dünden beri sinüzitim başlamıştı ve gittikçe kötü oldu. bugün dayanamadım 3.5.ta aile hekimine gittim durumu anlattım ve antibiyotik verdi. mide problemin var mı dedi gastritim var dedim tamam dedi. eczaneden ilacı aldım eczacı 1 seferde 2 hap kullanacaksın günde bir kez dedi. tamam dedim veee eve gelir gelmez 2 hapı yuttum. ve sanırım zehirlendim. o zamandan bu zamana kötüyüm. 3 defa afedersiniz istifra etmeyi denedim başaramadım. eşim de evde yoktu acile gitmedik. midem çok kötü şu anda. inşallah geçer. ve bu nedenle yatamıyorum şimdi. :2:
ah doktor ah benim akılsız kafam. sen niye 2 tane ilacı bi kerede içersin?
bundan sonra o ilacı kullanmayacağım ama ne fayda . olan oldu
menüm de kötü bu gün 2 tane kaçamak var ama yazmıcam. yarın paylaşırım menümü. herkese iyi geceler tatlışlar.

hoşgeldin jale. kendini tanıtmana sevindim. çok memnun olduk. burada motivasyonun yükselecek. arkadaşlar çok ilgili ve motive ediciler merak etme sen
kadınlar birlik oldu mu başaramayacakları şey yoktur.

neskar JALEHEM dryrgp file76
size iyi geceler kızlar. ben gideyim biraz da yatakta debeleneyim
belki uyurum da çabuk sabah olur:44:

yediklerin cok deil hayatım sdc saat gec olmus ben artık 6 dan sora yememeye calısıorum
masallah bebegine allah size bagıslasın herkesnkine saglık wersn aminn
kimin dügünüydü kız unuttum gitti ne kadar kaldıı
marketten geldim kızlar daldım öyle bir geçer zamankiye sodamı içtim şimdide form plus çayımı yudumluyorum
afiyet olsun bebekk
ortiiii ortiiiiiiii ortiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii oluo mu hic ama cok da büyük deill bi kerelik olsun bakalım ama bidaa yapmak yok tmm mıı
noldu bitanem kötü bise dildir inşş ya meraklandm smdi uyan da cwp wer kız bana
meraba jale.kaptanımız rabia ben de yardımcısı melike hosgeldnn burda cok motiwe olcaksınn biz seni kontrol edicez ama senin de bizi kontrol etmen gerekir kuralları göndermisitm sana okuyup kabul ettm demismiydn hatırlayamadmm canmm 2 hafta deneme süren olcak kilonu bildirebilirsn ama listeye girmen icin cok cabalamalısınn hayırlı olsunn

allah aallah nie böle olduki canım ya bak üzüldüm smdi walla son durumun nedir merakta bırakma bizi cok gecmis olsun gülümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…