gunaydın
kılom 69.5
günaydddddddddddddddnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnncoooooooooooooooooook mutluyummm cooooooooooooooooooooooook 86 cıktım tartıdaaa 85 e 1 kaldııı yihhhhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Beraber girdik bu takıma
Ugra yine gel ara sıra
Ramak kala cumaya
Cok kacamak yapma
Ucalım yarın hep beraber havaya
süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeersin,bide gideyim diyorya
kız açlık size yarıyor,güzel atışıyorsunuz. birerde saz verelim size.
burcu çok guldurdun benıı
valla bu aralar bole
hafta sonuda dahıl pazar sabahı donerım
yogunum ısın kotusu kılo alıyorum sanırım
moralımde bozuk
ınsanlar çok haın bugun dombılı cok uzgun
:2::2::2::2::2::2:
hoşgeldin diyen tüm arkadaşlara hoşşş bulldduukkk
günaydddddddddddddddnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnncoooooooooooooooooook mutluyummm cooooooooooooooooooooooook 86 cıktım tartıdaaa 85 e 1 kaldııı yihhhhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Kilom 76.8inşallah Haziran sonuna kada 6 li rakamları gorurum:26:
anam kiloyu yazmadım. evettt biliyorsunuz ki geçen cuma 60,4 tüm. çarşamba sabahı 61 dim. çarşambadan cumaya yaptığım sıkı diyet ve spor sonrası bugün 60 ım.2 günde 1 kg vermişim. ben bile inanamıyorum. demekki tüm hafta yapsam 3 kg giderdi. ama ben yavaş ve kalıcı olmasını istiyorum. hedefim haftada 1 kg.
bu sabah yine show zamanıydı. evlenmeden önce bana dar gelen içene giremediğim bir pantolonu denedim. çok sıkı bir şekilde oldu. henüz 3 kg fazlam olmasına rağmen o pantolonun olması inceldiğimin kanıtı. oda sporla oldu tabiki. callan ablaya çok teşekkür ederim.
bu arada bu sabah eşim benden heyecanlıydı. tartıldıktan sonra kaç çıktın kaç çıktın deyişi vardı ya öldüm gülmekten
tebrikler burcuxx spor spor spor diye burdan çığlık atıyorum ya ..kendim yapamıyorum ama durum belli.zamanında sporumu aksatmaığım için etkilerini çok iyi biliyorum..kilo vermenin yanında sağlıklı vede sıkı bir vücuda sahip olmanın verdiği mutluluk başka değilmi..
eşinle muhabbetin çok güzel MAŞALLAH RABBİM MUTLULUĞUNUZU DAİM ETSİN..
iki gün önce 63.9 düm aslında ..600 grda bendne gitmiş..ah hastalıklar bu ayımı yediler ya neyse vardır bundada bir hayır..
RABBİM ACİL SIHHATİMİ GERİ VER YAVRULARIMI BENİ SAĞLIĞIMIZA KAVUŞTUR..NEYİN DİYETİYSE BİNLERCE KERE TÖVBE YARABBİ..cumanın yüzü gözü hürmetine duamı duy ve kabul et ALLAH'ım..
tebrik canım 100 gr bile değerli kız değilki 600 gr maşallaaaah98.00 olmuşum valla 500 gramda 500 gramdır
sevindirik oldum
AMİİN canm..ne güsel içten dua etmişsin bende tam 1 ay önce 76 kiloydum hastalık benmde 1 ayımı yedi ama ben kilo aldım 79-80 oldum çok şükür şimdi herkes iyi..
tebrik canım 100 gr bile değerli kız değilki 600 gr maşallaaaah
haftaya veririz inşallahgünaydın herkese:79:
bu hafta aynıyım 68. bugün evde olmucam pek canlarım işlerim var dışarıda akşama girebilirim
canım o iki hafta önceseydi,geçen hafta 82 oldum ya.sen 84 deil mydn canım en son:44:
günaydın canım ben de dısarda olucam bgün
tebrikler:81::81::81::81::81::81::81:günaydddddddddddddddnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnncoooooooooooooooooook mutluyummm cooooooooooooooooooooooook 86 cıktım tartıdaaa 85 e 1 kaldııı yihhhhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Kilom 76.8inşallah Haziran sonuna kada 6 li rakamları gorurum:26:[/QUOTE:81:]
inşallah canım,senide tebrik ederim
anam kiloyu yazmadım. evettt biliyorsunuz ki geçen cuma 60,4 tüm. çarşamba sabahı 61 dim. çarşambadan cumaya yaptığım sıkı diyet ve spor sonrası bugün 60 ım.2 günde 1 kg vermişim. ben bile inanamıyorum. demekki tüm hafta yapsam 3 kg giderdi. ama ben yavaş ve kalıcı olmasını istiyorum. hedefim haftada 1 kg.
bu sabah yine show zamanıydı. evlenmeden önce bana dar gelen içene giremediğim bir pantolonu denedim. çok sıkı bir şekilde oldu. henüz 3 kg fazlam olmasına rağmen o pantolonun olması inceldiğimin kanıtı. oda sporla oldu tabiki. callan ablaya çok teşekkür ederim.
bu arada bu sabah eşim benden heyecanlıydı. tartıldıktan sonra kaç çıktın kaç çıktın deyişi vardı ya öldüm gülmekten
ALLAH sizi hep böyle mesut etsin,osevinç ve huzur hiç bir zaman eksilmesin(amin)hasta hasta geldim kilo bildirimimi yaptı nerdesin ya..
daha kahvaltı yapmadım..iştahım sıfır ama gidip iki lokma yiyip ilaç almam gerek şimdilik byby bayanlar..
Rabbim bu mübarek günde duanı kabul eylesin.(amin)iki gün önce 63.9 düm aslında ..600 grda bendne gitmiş..ah hastalıklar bu ayımı yediler ya neyse vardır bundada bir hayır..
RABBİM ACİL SIHHATİMİ GERİ VER YAVRULARIMI BENİ SAĞLIĞIMIZA KAVUŞTUR..NEYİN DİYETİYSE BİNLERCE KERE TÖVBE YARABBİ..cumanın yüzü gözü hürmetine duamı duy ve kabul et ALLAH'ım..
orti tebrik ederim.98.00 olmuşum valla 500 gramda 500 gramdır
sevindirik oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?