tabiki hedef belirledim cnm. ben diyete başladığımda her pazar tartılıyordum. ve 4 haftada toplam kiloma bakıyrdum. şimdi gruba dahil olduğumdan beri zaten bu ilk haftam. cuma tartılmaya başladım. hergün tartılmıyorum tabiki bir kere dayanamadım tartıldım hafta içionun dışında haftada bir tartılıyorum cnm. mayıs 6 da iki ay olacak diyete başlıyalı. 7 kilo verdim. 2 aylık gayet düşük bir bir okadarda benim için sağlıklı bir rakam cnm. sencede öyle değilmi
kilo bildirimim 51.600 hiç bi değişiklik yokkkkkkkkkkkkkkkkk
2 aylık sürede çok güzel bir kilo bence..diyetisyenler aylık minumum 1.5 kilo maksimum 4-6 kilo diyor ki sen çok ideal aralıkta kilo vermişsin.. :13:amaç verilen kiloyu tekrar almamak sağlıklı bir kilo aralığında hayatımızın geri kalan kısmındada devam etmek değilmi?bunu ne yaz için nede bir kaç ay için yapmıyoruz..hedefimiizn temelinide bu oluşturmalı..
ahh kızlar dün akşam ne sınavlardan geçtim bilseniz. akşam eşime kardeşimi alıp dışarı çıkalım dedim. siz fast food yiyin ben yemicem. dedim. çok güldü. neyse aldık kardeşimi gittik mc e. bunlar hayvan gibi menü söylediler. anam o patates kızartmaları ne kadar çoktu ne kadar güzeldi. yerken onları seyrettim. patatesleri altına benzettim. gözüm döndü. eşim uzattı bir tane minicik. yok yemem dedim. kardeşim soğan halkası uzattı yok dedim. eşim hamburgerinden minik bir parça kopardı yok dedim. onlar yerken bir ayran içtim. sonra annemlere çay içmeye gidelim dedik. onlar yemekteydi biz gittiğimizde. oooyyy çok güzel kokuyordu. karnıyarık yapmış fırında. gittim baktım tabakları seyrettim. herkes otur dedi yok dedim. ardından çay yapıldı. sağolsun anam kurabiyeler koymuş tabağa. herkeste bana uzatıyor ye diye yine yemedim. abim diyor ne diyetmiş bu böyle
ya kızlar ben diyetteyken kendimi oruç gibi hissediyorum. elim bişiye gidiyor hemen çekiyorum. bazen suya uzanınca bile tereddüt ediyorum
ay canımya eziyet etme kendine bukadar
kız bak o an eziyet çekiyorsun ama o iradenin kuvvetini görüyorsun ya o kadar mutlu oluyorsun ki. kız bu diyet değil, hayat dersi. ha gayret
ayyy kızlar iş yerinde acayip stres altındayım. bir kişi hariç, kimse çıkmamı istemiyor. herkes sevdiği için değil tabi. çok değişik dengeler var. bir sevdikleri için çıkmamı istemeyenler var, birde ben gidince işler onlara kalacak diye korkup istemeyenler var. (o bir kişiden bahsetmiyim. sonra sinirlenip saçlarını yolarım felan gider ayak tatsızlık olmasın.) patronum beni çok seviyor biliyorum, kalmam için çok ısrar etti hatta maaşıma astronomik bir zam bile yapmayı önerdi. ama derdim para değil. mesleğimi tam anlamıyla yapmak istiyorum. önerisini kabul etmediğim için bana küstü. soğuk davranıyor. inşallah benden daha iyi birisini bulurlarda beni unuturlar
hayırlısı olsun cnm benim...
kızlar mrb.arada kaynayıp gitmeyim diye yeniden yazıyorum kilomu:)92,300
sabah kalhvaltımıda yazayım:
1 dilim ekmek.1 yumurta.biraz peynir ve çay hepsi bukadar.
bu arada kocamla iddaya giriştim ya zayıflıcam diye.mutfaktaydım içeri girdim bi baktım burada yazılanları okuyor.:)şimdi siz berabermi vereceksiniz bu kiloları dedi.evet dedim.ama hile yapıyosun dedi:)allah allah dedim.bende diyorumki bu kız napıyo böyle sabah sabah kalktı netin başına mesajlaşıp duruyor diyorum dedi.mrk etmiş.neyse içi rahatlamış:)hade bakem hade dedi:)böyle kızlar işte .ben şimdi okula gidcem.çıkışta kızlarla alışverişe gidcez.görüşürüzzz.beni biraz tanıyın diye yazıyorum.uzattıysam sorryyy:)
evet ama küçük hedefler öyle uçuk hedefler değil.azim ve sabırla kilo vereceksin.kendinize zaman tanımayı öğrenmelisiniz..hergün tartılarak moralinizi bozarsınız hergüne değil ay sonuna odaklanmalısın..bir ay sonraki halini düşün ..yarınıkini değil..kendine bir süre belirlemişmiydin şu kadar zamanda şu kadar kilo vereceğim gibi ..bu daha kolay kilo vermeni sağlar..ve hedefe kilitler seni..
canım yumurta çekince 1tatlı kaşığı zeytin yağı ile yapıp yiyebilirsin, ben arada yapıyorum.bu arada sabah kahvaltım:
1 bardak 5'i bir yerde çayım (sıcak)
10 dkk sonra:
-kk yağsız peynir.
-6 siyah zeytin.
-iki çay kaşığı vişne reçeli.
-bi çatal yumurta ( oğluma sucuklu yumurta yapmıştım. çok canım çekti bi çatal tırtıklarım (sucum değil sadece yumurta) )
-3 fincan şekersiz açık çay.
-2 salatalık dilimledim ham yaptım
Menüye baktım da kahvaltım çok zenginmiş
Hava bozuk bugün çarşı pazar gezememBugün yürüyüş yapamam belki inanılmaz dizim ağrıyo (romatizma ağrısı) egzersizler yaparım akşamada 20 dkk yürüyüş ve koşu yaparım
500 gram vermişimya ben bu gazla hiç durmam
güzel gitmiş kilolar.tabiki hedef belirledim cnm. Ben diyete başladığımda her pazar tartılıyordum. Ve 4 haftada toplam kiloma bakıyrdum. şimdi gruba dahil olduğumdan beri zaten bu ilk haftam. Cuma tartılmaya başladım. Hergün tartılmıyorum tabiki bir kere dayanamadım tartıldım hafta içiOnun dışında haftada bir tartılıyorum cnm. Mayıs 6 da iki ay olacak diyete başlıyalı. 7 kilo verdim. 2 aylık gayet düşük bir bir okadarda benim için sağlıklı bir rakam cnm. Sencede öyle değilmi
seni unutmakmı................ayyy kızlar iş yerinde acayip stres altındayım. Bir kişi hariç, kimse çıkmamı istemiyor. Herkes sevdiği için değil tabi. çok değişik dengeler var. Bir sevdikleri için çıkmamı istemeyenler var, birde ben gidince işler onlara kalacak diye korkup istemeyenler var. (o bir kişiden bahsetmiyim. Sonra sinirlenip saçlarını yolarım felan gider ayak tatsızlık olmasın.) patronum beni çok seviyor biliyorum, kalmam için çok ısrar etti hatta maaşıma astronomik bir zam bile yapmayı önerdi. Ama derdim para değil. Mesleğimi tam anlamıyla yapmak istiyorum. önerisini kabul etmediğim için bana küstü. Soğuk davranıyor. Inşallah benden daha iyi birisini bulurlarda beni unuturlar
kızlar mrb.arada kaynayıp gitmeyim diye yeniden yazıyorum kilomu:)92,300
sabah kalhvaltımıda yazayım:
1 dilim ekmek.1 yumurta.biraz peynir ve çay hepsi bukadar.
Bu arada kocamla iddaya giriştim ya zayıflıcam diye.mutfaktaydım içeri girdim bi baktım burada yazılanları okuyor.:)şimdi siz berabermi vereceksiniz bu kiloları dedi.evet dedim.ama hile yapıyosun dedi:)allah allah dedim.bende diyorumki bu kız napıyo böyle sabah sabah kalktı netin başına mesajlaşıp duruyor diyorum dedi.mrk etmiş.neyse içi rahatlamış:)hade bakem hade dedi:)böyle kızlar işte .ben şimdi okula gidcem.çıkışta kızlarla alışverişe gidcez.görüşürüzzz.beni biraz tanıyın diye yazıyorum.uzattıysam sorryyy:)
çok mersi.
bu kocalar yok mu. kocalarımız pek meraklı oluyor benimkide merak ediyor yazdıklarımıda söylemiyorum hangi site diye, bilirse onu rahat eleştiremem. eleştiriye hiç gelemez benimki offf hemen kavga çıkarır valla.eşin sendeki değişimi görünce inan destek vemeye başlayacak sana. burda birkaç koca aynı tepkiyi gösterdi. ayrıca şekerim sen yazabildiğin kadar uzun yaz, eşini anlat hayatını anlat. biz okuruz yorum yaparız.
canım geldim. dün çok kötü bir gece ve gün geçirdim dünyadan koptuk. oğlum rahatsızlandı. yarım saatte bir kustu tüm gece ve bi yandan da ishal. allahım ne geceydi sabah 10da biraz sakinleşti ve uyudu. midesini üşütmüş. bağırsak enfeksiyonu başlamış. dün doktora götürdüm dolayısıyla okula da gidemedimn size de vakit ayıramadım. bugün kreşe gönderdim ama aklım onda. yavrum anne ben hasta oldun diyo hemen gözleri kapanıyodu. resmen uykuda kusuyordu yaaa. çok kötüydü. tam geçiş mevsimi bizi de mahvetti.Kayıp aranıyor görenlerin,dikkatine emva,fedicii.
Görenler allah rızası için 13. Takıma haber versin.
ben de isimleri hatırlamakta zorlanıyorum aynen.Isimlerinizi zor aklımda tutuyordum zaten kalabalaştıkça hepten unuttum..
canım şiirini okdum mükemmelsin. tabi senin gibi neşeli enerjik dünya tatlısı bir insanı kimse kaybetmek istemez. tabii iş gücünden yararlanmak isteyen bir grup da varmış. inşallah kararın senin için hayırlı ve güzel olur.ayyy kızlar iş yerinde acayip stres altındayım. bir kişi hariç, kimse çıkmamı istemiyor. herkes sevdiği için değil tabi. çok değişik dengeler var. bir sevdikleri için çıkmamı istemeyenler var, birde ben gidince işler onlara kalacak diye korkup istemeyenler var. (o bir kişiden bahsetmiyim. sonra sinirlenip saçlarını yolarım felan gider ayak tatsızlık olmasın.) patronum beni çok seviyor biliyorum, kalmam için çok ısrar etti hatta maaşıma astronomik bir zam bile yapmayı önerdi. ama derdim para değil. mesleğimi tam anlamıyla yapmak istiyorum. önerisini kabul etmediğim için bana küstü. soğuk davranıyor. inşallah benden daha iyi birisini bulurlarda beni unuturlar
aynen ya bağımlılık yaptı bende de sabah uyanır uyanmaz bakıyorum siteye. ya sen ne yazıyosun şu siteye çok merak ediyorum diyosabah sabah
birlikte kilo veriyoruz dedim. oda bendeki değişimi tam gördü artık. yaptığım diyet yemeklerinden yiyo bunların tadı daha güzel diyoronunda az göbüşü var bu ara birlikte beslenelim dedi bu sabah
Nisan 29 kilo 90
mayıs 29 kilo 82 nasıl
çok güzel tebrik ederim canım 8 kılo nazar değmesinNisan 29 kilo 90
mayıs 29 kilo 82 nasıl
aynen ya bağımlılık yaptı bende de sabah uyanır uyanmaz bakıyorum siteye. ya sen ne yazıyosun şu siteye çok merak ediyorum diyosabah sabah
birlikte kilo veriyoruz dedim. oda bendeki değişimi tam gördü artık. yaptığım diyet yemeklerinden yiyo bunların tadı daha güzel diyoronunda az göbüşü var bu ara birlikte beslenelim dedi bu sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?