Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

herkese hayırlı cumalar.ALLAH HEPİNİZİN DUALARINI KABUL EYLESİN.

AMİN canım sanada hayırlı cumalaaar..

kızlaar 5i bi yerde çayını içen deneyen varmı kesin vardır dün dağadankini aldım sallama poşet çay içimi çok hoşuma gitti ama bazı yerlerde olumsuz şeyler yazılmş sizce nasıl yada kilo vermek için hızlandırıcı başka çay önerinizz varmı??

Merhabalar ;
Öncelikle belirtmeliyim siteye üç gündür giremedim. Sayfa hep hata verdi.
Bugün tartıldım sabah aç karnına. Sonuç : 60,6 kg.
Bugünden itibaren yarışmaya başlıyorum değil mi ?
Fakat inşallah evde akşam siteye girmemde sorun çıkmaz.
Artık hergün akşam menülerimi bildirmek için yazmalıyım sanırım .
Tekrar teşekkür ederim gruba katıldığım için.
Şimdiden heyecanladım bakalım ne olacak gidişat.
Bazen diyorum benden adam olmaz diye .
Ama şimdi yeni bir soluk var , bakalım kendime verdiğim sözü tutabilecek miyim.
Görüşmek üzere. :2:

Son düzenleme:
hoşgeldin diyen tüm arkadaşlara hoşşş bulldduukkk
hoş geldin..
herkese günaydıınlar,namazdan sonra uyumayacam 3 tane halım var onları yıkıcam.
bu hafta kilo veremedim
kilom aynı 82
kilo tickerine göre kilo vermişsin ama..
gunaydın
kılom 69.5

günaydın herkese:79:

bu hafta aynıyım 68. bugün evde olmucam pek canlarım işlerim var dışarıda akşama girebilirim
kilo vermediğini görünce moral bozmak yok..spor yapıyorsun çok aktifsin karşılığı yakında gelmeye başlar..
su nedne yok olmadı şimdi.

bugün bol bol spor yaptım hiç çalışamayan kaslarım varmış omuzlarım ağrıyor sanırım birazda zorladım kendimi sırt kemiiklerimin olduğu aralarda şişlik oluştu
aman n eyapğıyorsun canım ya şişiklte ne spor sağlık için yapılıyor değilmi..kilo veririsin ama sağlığını bozmadan kendini hırpalamadna yapmalsısın değilmi...

miğden kazınsa bile o saate sadece tarçınlı süt içip yatmanı öneririm.sabahda çok aç kalkamzsın...meyvede şeker var ve o satte ne yersen ye bu meyvede olsa vücudun direk depoya gönderir.
sporun yeterli bir daha neden yapmak isitiyorsunki..birde su miktarını 3 litreden yukarı çıkartmamanı öneririm..fazla su içersen vücudundan gerekli mineralleri atarsın buda sağlığın için zararlı..sporda çok yapıyorsun..hafdada 4-5 gün 45 dk 5.5 te yürü bu yeterli..bölgesel çalışmayapabilirsin ama sporunu abartma. 1 saat üstü sporda vücud direk yağ yakımını durduruyor ve kendini koruma altın alıyor 1 saat üstü sporda sadece kendini yormuş olursun daha fazla yağ yakmazsın..
insanları hıc anlamıyorum nıe bu kaar kotu ve acımazsız oluyorlar
bugun cok kırıldım
esım eve gelısede dertlessem

kim üzdü seni boşver densiz dengsiz insanları..
spor yaparken 15 dk dan sonra yağ yakımı başlıyor ve 35 dk yeterli..1.5 saat ne yaptın kız..kendinizi bu kadar yormayın.spronuzu devamlı hale getirin ve dengeli beselnin yeter..bu kilolar 1 ayda gelmediki 1 aydada gitsin değilmi..
Beraber girdik bu takıma
Ugra yine gel ara sıra
Ramak kala cumaya
Cok kacamak yapma
Ucalım yarın hep beraber havaya
VAY ORTİME bak..
tek kelimeyle harikasın burcuxxx.
dualrınıza ihtiyacım var gerçekten..
.ok güzel dua gerçekten..
ayrılmayalım değilmi..katılımında azalmada olsa sen gel..
duygular karşılıklı..
amin tez zamanda iyileşirsiniz inşallah.
bende hava güzel bundum hemen sobayı çıkardık,inşallah havalar soğumaz.
hemen temizliğe başlamam lazım,ama nerden nasıl başlıyacam bilmiyorum.
AMİN canım saol.. Havalar ısınamadı zaten sobayı erkenmiki az daha dursaymış ..
aç durmak yok..az az sık sık yiyeceğiz..suyumuzu aksatöayacağız..sprodada abartıya gerek yok..

çok saol canım düşündüğün ve dua ettiğin için teşekkür ederim..gerçekten yanlız olsam yatarım ama olsun Rabbim kuzucuklarımı korusun başımdan eksik etmesin..
aman dikkat et kendine..

teşkr ederim cnm. Hepbirlike
Bu hafta ayran çorbası ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum. Bakalım yine yediklerimi içtiklerimi paylaşıcam
bende pek işe yaramadı ayran çorbası,güzel tok tutuyordu,ama klo veremedim

5i bi yerdeyi bende içiyordum bitti.şimdi from plusa başlamak istiyorum.

kızlar,
listeyi bildirim yapanlara göre aşağıdaki gibi ekliyorum. bundan sonra gelen arkadaşlar da ilgili boşlukları doldursunlar.

melikecim,
hesaplamaları yapamayanlara sen yardımcı olursun. liste tamamlanınca kardeş takımımız 5. takıma kontrol etmeleri için iletirsin. ben spordan dönünce de beraber paylaşıma ekleriz.
ferdiciyi bu hafta aynı geçelim. haftaya gelmezse bakıcaz.

** 13 .TAKIM 204. ETAP **

_ferdici_ ( 66.8 / / / %)
neyneyse ( 61.6 / 61,6 / 0,0 / 0,00%)
sakaleynmaster ( 62.5 / 63.3 / -0.8 / -1.28%)
burcuxxx (60.4 / 60.0 / 0.4 / 0.66%)
emvacilbihar (51.6 / / / %)
yagmurcini3 (88.0 / 86.0 / 2.0 / 2,27%)
dombili85 ( 68.2 / 69,5 / -1,3 / -1,91%)
file76 (82 / 82 / 0,0 / 0,00%)
roseking35 (70 / 68 / 1,0 / 1,43%) Yeni üye. 12.04.2011 tarihinde takıma katıldı.
13.TAKIM TOPLAM KİLO (611,1 / / / %

Son düzenleme:

rahat batıyo canım napim ya zayıflamak istiyorum

deneme süresinde olduğum için mi beni listeye almadınız

canım mrb .bende varım .ben saat 11.30 a kadar diye biliyorum son bildirim saatini .yanlış bilmiyorum inşallahneyse bende bildireyimde kilomu geç olmadan:)çünkü ben biraz geç kalkıyorumda ondan.bugün sabah wc den sonra iççamaşırlarıyla tartıldım ve kilom 92.300 işte böyle kızlar.bir günde bile vermişim:)öptm kocaman.bugün diyet 2.gün.

bu arada sabah kahvaltım:

1 bardak 5'i bir yerde çayım (sıcak)
10 dkk sonra:

-kk yağsız peynir.
-6 siyah zeytin.
-iki çay kaşığı vişne reçeli.
-bi çatal yumurta ( oğluma sucuklu yumurta yapmıştım. çok canım çekti bi çatal tırtıklarım (sucum değil sadece yumurta) )
-3 fincan şekersiz açık çay.
-2 salatalık dilimledim ham yaptım

Menüye baktım da kahvaltım çok zenginmiş

hava bozuk bugün çarşı pazar gezemem bugün yürüyüş yapamam belki inanılmaz dizim ağrıyo (romatizma ağrısı) egzersizler yaparım akşamada 20 dkk yürüyüş ve koşu yaparım

500 gram vermişimya ben bu gazla hiç durmam

rahat batıyo canım napim ya zayıflamak istiyorum

azim ve sabırla kilo vereceksin.kendinize zaman tanımayı öğrenmelisiniz..hergün tartılarak moralinizi bozarsınız hergüne değil ay sonuna odaklanmalısın..bir ay sonraki halini düşün ..yarınıkini değil..kendine bir süre belirlemişmiydin şu kadar zamanda şu kadar kilo vereceğim gibi ..bu daha kolay kilo vermeni sağlar..ve hedefe kilitler seni..

Rabiacım canım amonra 195,etapta 79,1 olarak ayrılmıştı bu hafta geri döndü 85,2 olarak..hesaplamasını nasıl yapıcam onun

tabiki hedef belirledim cnm. ben diyete başladığımda her pazar tartılıyordum. ve 4 haftada toplam kiloma bakıyrdum. şimdi gruba dahil olduğumdan beri zaten bu ilk haftam. cuma tartılmaya başladım. hergün tartılmıyorum tabiki bir kere dayanamadım tartıldım hafta içi onun dışında haftada bir tartılıyorum cnm. mayıs 6 da iki ay olacak diyete başlıyalı. 7 kilo verdim. 2 aylık gayet düşük bir bir okadarda benim için sağlıklı bir rakam cnm. sencede öyle değilmi

biraz evi toplayayım dedim ama yok hala gücüm yok..olan enerjimi kuzucuklara ayıracğım..
BU arada karbonatlı suyu denemenizi tavsiy ederim..1.5 litre suya 1 tatlı kaşığı çok güzel tuvalete çıkartıyor..şişkinliğe süper etki..

98.00 olmuşum valla 500 gramda 500 gramdır

sevindirik oldum

tebriklerrrrr az kilo verenler için bir sözümüz var : az olsun, kalıcı olsun

herkese hayırlı cumalar.ALLAH HEPİNİZİN DUALARINI KABUL EYLESİN.

aminnnnnnnnnnnn

teşekkür ederim sende harikasın. tam bir anasın, savaşçı. evet ayrılmayalım, ya ben kimsenin hakkını yemek istemedim. olur listeye girmek isteyen biri ben az yazıyorum ayıp olmasın dedim.

kilo bildirimim 51.600 hiç bi değişiklik yokkkkkkkkkkkkkkkkk

kız gel buraya saçlarını yolacam. nerdesin kaç gündür hıııııııııııııı? herkes çifter çifter turladı topikte ben yalnız :85: . anla işte özledim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…