HoşbuldukHoşgeldin cnm
Sende Hoşgeldin cnm
keşke zayıf olsaymışım dedin ya off off o psikoloji içerisindeyim ve artık cidden zayıf olmak istiyorum.25'den sonrasına daha bakacağız ya.İnsanlar beni ciddiye almıyormuş gibime geliyor aynen dediğiniz gibi.Ve ben de kendimi umursamıyorum çoğu zaman.Bakım yapmanın gereksizliğine inandırdım kendimi.Kilolu olunca hoş gözükmüyor yüzümde daha yaşlı görünüyorum :Sevet canım 2006 mezunuyum.ama özlüyor insan doya doya yaşa,çok dert etme hayatı.ama sana birşey itiraf edeyimmi,keşke zayıf olsaymışım üniversitedeyken.kendime kızıyorum hep,tutamadın şuuu boğazınııı diye.ne bileyim kilo insanın çevredeki otoritesinide değiştiriyor.sanki kilolu olunca daha bir umursamaz oluyorlar seni.tabi bu dediklerim 25 den önce.sonrası biraz kilo olsun artık:)
evet diyet yapmak öğrenciye göre değil ama katlanacağım ya.Azim ve istek doluyum:87:Eşinizi Üniversitede tanımışsınız çok güzel yaaahhhhh canımmm kıyamam ya.bende btün öğrencilik hayatım boyunca tombiştim(gerçi hala öyleyimde:) ama hiç veremedim öğrenciyken.napalım yemek yok,şimdi kim hazırlıcak diyet yemeği falan.salçalı ekmek,yumurtalı patates devam:)birde kocamla çıkıyorduk ozaman ,eşimin ozamanlar bana gelirken aldığı tavuk ekmekler:)ne günlerdi ahhh ahhh:89:
misafir olursan iş değişir gittiğin yerin aile hekimi bakar.ya aile hekiminin baktığını biliyorum da oturduğum yerde aile hekimim ama işyerinden gidince başka yere gitmek zorunda oluyoruz ama mantıksız ya demekki bi yere misafirliğe gitsek aile sağlığı merkezine gitsek ilgilenmicekler özele gidicez yada devlet hastanesine ee ne anladım aile hekimliğinden ben?
ygsden 196 aldım rabişş lysye girmicem ben açık öğretim tercih etcem ya onun için...sen kaç aldın kuzumm
hoş geldin canım.Arkadaşlar Merhaba; 13.takım dediler geldiknapacam bilmiyorum ama giriş olarak bugün yediklerimi yazacağım.
sabah:
2 kase salçalı tuzsuz makarna
Öğle:
Külahta 1 top kakaolu dondurma
Ara:
2 elma
Akşam:
4 küçük sote dilimi kırmızı et(haşlanmış) 6 kaşık bulgur pilavı
Ara:
2 bardak yeşil çay
gün boyunca 1 litre su anca içtim.:44:
gün içinde Alışveriş merkezinde mağaza gezdim spordan sayılır heraldebu günü böyle kapatıyorum.
En büyük problemim tartı yok.Taa havaalanına gidecem galiba tartılmak için.Bi de spora yazılmayı düşünüyorum Gym'e.Yürüyüşe başlasam aynı olacak gibime geliyor siz ne düşünüyorsunuz?
herkese iyi gecelerr tatlı uykular kızlarrr
Hoşbulduk
keşke zayıf olsaymışım dedin ya off off o psikoloji içerisindeyim ve artık cidden zayıf olmak istiyorum.25'den sonrasına daha bakacağız ya.İnsanlar beni ciddiye almıyormuş gibime geliyor aynen dediğiniz gibi.Ve ben de kendimi umursamıyorum çoğu zaman.Bakım yapmanın gereksizliğine inandırdım kendimi.Kilolu olunca hoş gözükmüyor yüzümde daha yaşlı görünüyorum :S
evet diyet yapmak öğrenciye göre değil ama katlanacağım ya.Azim ve istek doluyum:87:Eşinizi Üniversitede tanımışsınız çok güzel yaaAllah mutluluğunuzu bi ömür daim ettirsin inşallah
hoşbuldukhoş geldin canım.
canım herşey seninde gönlünce olsun hade bakalım,yılmadan vereceğiz bu kiloları.ama öyle hemen ha deyince gitmiyor ne yazıkki haftada en fazla 1 kilo canım ona göre,istesende fazlasını veremiyorsun zaten:)
ortim çok yoğunsun maşallah yürüyüşte yapıyormuşsun hadi yarın güzel bildirim yap..kaçamak yok değilmi..menü canıda ekleseydin kız yorum yaprdık..günaydın kızlar nasılsınız bakalım gecmisi okduum yeni gelen arkadslar hosgelmisler ben ise gidicem birazdan artık hemen hemen her gün ya da haftada en az 2 3 gün en az 1 saat yürüyorum bebekleeer inceldgmi hissediorumm inş daha cok wericemm sizleri seviyorum umarım bana kızmıosunuzdur p.tesi bombaq gibi dönücem tekrar hayde bakalım cumaya az kaldı
GÜNAYDIN CANLARIM.
büyük yazmışım neyse silip düzeltemicem, bunları yazana kadar düzeltirdim aslında üfff neyse işte.
canlarım dün giremedim ya aklım sizde kaldı. akşam girecektim uyuykalmışım. dün sabah 8 den akşam 8 e kadar dışardaydım ve hep ayaktaydım. sürekli yürüdüm. işlerimin bir kısmını hallettim bir kısmı kaldı. birazdan yine çıkıcam bu akşam kesin girerim. hepinizi çok özledim ve seviyorum.
hıııı diyet mi? o da ne dermişim. tüm gün yediklerim çok azdı. yarım paket form bisküvi, 1 haşlanmış yumurta, 1 elma, 3 yk yoğurt, 1 salatalık, 1 domat, azıcık peynir.
size gaz vereyim azcık. dün kendime pantolon aldım. 38 beden çok rahat oldu.
inşallah herkes iyidir. geçmişe bu akşam bakıcam. ne olur hiçbişi üzmesin sizi, izin vermeyin.bye şimdilik.
sağlıklı kilo vermek istiyorsanız kahvaltıyı mutlaka yapmalısnız..selamlar..cok gec oldu ama anca gunu kapatabiliyorum..dersim vardi gec geldim..
bugun sabah,sabah deil hatta ögle saat 12 bucuk 1 e geliyodu..tost beyaz peynirli,haslanmis yumurta 1 fincan yesil cay
saat 5 en son 1 tabak türlü yemegi 2 dilim ekmekle beraber.. baska yemedim disardaydim zaten gec geldim cok aciktim dayanamadimtuzlu badem yedim.. yesil cay ictim az önce..yaticam yorucu bi gundu benim icin..
sahi bugun egzersizlere basladim sabah kalkinca;
düz,capraz olmak uzere 60 mekik,
top,x,bacak toplam 60 ic bacak hareketleri
geri tekme,duvardan geri tekme top.40 kalca hareketleri
1,5 lt.su sisesiyle 2 yana egilme,ve kollar acik yanlara esneme 40
ne komik anlattim isimlerini tam bilmeyince böyle oluyo yanliz bi sorunum var cok su icemiyom..bakam nolcak.. pazartesi tartildigimda 77.7 dü..görüsürüz bayanlar..
günaydın canım:79:günaydın kızlarrr
süpersin canım, demek terzinin başında bekledinslm kızlar sabahtan beri evde değildim demin geldim. geçmişi okudum
terziye gitmiştim elbisem için cepken diktirmek için. uyuz adam hala dikmemiş
ben beklerim siz dikin dedim
2.5 saat terzide bekledim. oğlumla ilgilendim falan. neyse cepken bitti çok şükür eve geldim bişiler atıştırdım çok acıkmıştım. şimdi eşimi bekliyorum. dışarı çıkıcaz ayakabı bakmaya eşime bana ve oğluşumabugün yaptığım tek spor sabah kaltım evi baştan aşşağı temizledim. 25 dkk terziye yürümek oldu. ve dayım kızına uğradım bi emaneti vardı onu bıraktım. 7. katta oturuyor merdivenleri çıktım ve indim indiğimde bacaklarım titriyordu
bide eve dönüş yolu var.
kahvaltım:
- 1 salatalık
- yarım domates
- kk peynir
- bir haşlanmış yumurta
- bi dilim ekmek
- 3 bardak şekersiz çay.
öğlen dışardaydım. saat 4 dü eve geldiğimde.
- 4 tane biber dolması
- bir dilim ekmek
- bi kaç fincan şekersiz çay
şimdiye kadar bir litre su içtim. akşam yemiycem artık. iki elma yerim. dışarı çıkıp dolaşıcaz zaten. akşam fırsatım olursa yürüyüş yapıcam yine. şimdilik benden bu kadar.
kepeklenme var bende maalesef. bıldırcın yumurtası alınca deneyim bu maskeyi..bıldırcını evde yumurta olmayınca keşfettim normal yumurta gerçekten çok kokuyor..ama bıldırcını koyunca hiç kokmadı..1 tane yeter birde hint yağı susam buğday ve kepeklenme varsa +parlaklık için çam terebentin ekleyerek yapın bu maskeyi süper oluyor saçlarda çok güzel uzuyor..
gerçektne insan merak ed,yor en azından uğrayıp şudur budur denilse iyi olur ..
sınavlar kalkmaz canım. bunu kabullenmek zorundayız. 1.7 milyon öğrenci var ve 100 küsür ancak üniversite, o da bir kısmı özel. amerikada dahi sınav var. sınavın olmaması mümkün değil. bizde hayat memat meselesi yapılıyor sorun orda.ben eşimin bu güne kadar ağadığını görmemiştim,ben evden gittiğim zaman,ev sahiplerim gelip onla konuşmak istamişler oğlumun adı geçinçe çocuklar gibi ağlamış.
şu sınavları artık kaldırsalar artık,bu hafta burda 18 yaşındaki kız asmış kendisini neymiş sınavdan çok düşük puan almış.cenazesini trapzona otopsiye götürdüklerinde bu 14cü intahar eden öğrenci demişler.hepsi aynı sebepden sınav.
anladım anladım..ne sapığı beğeni rabişşşşim..
resim çok özendirici olmuşdolma dediğime bakma cnm. kuru sebze dolması minnacık kuru biber içinde bi kaşık malzeme ağzı kapatılıyor. normal taze biber olması değil. öle kocaman değil yani ...
resim koyucam bizim yaptıklarımız daha küçük bunlardan.
çok güzel canımbu günkü menüm.
sabah aynı
1 kayısı kurusu
krom hapı
kahvaltı
aynı
1 yumurta
azcık peynir
çeyrek ekmek
ara
1 ceviz
2 badem
1 kayısı kurusu
öğle
yine karnı yarık içi
yoğurt yedim
1 dilim beyaz ekmek
ara
1 kayısı kurusu
akşam
kellogs yiyeceğim.canım birşey istemiyor..
leslie hatunla 3 milde buluşacağım hemde birazdan..,
su 2 litre oldu yatana kadarda içerim..
ben hastasın diye ses etmiyorum yoksa menü paylaşımı zorunlu biliyorsun. kaçamak yapsan da paylaşacaksın. paylaşacaksın ki duyacağın sözlerden sonra kaçırdığına pişman olacaksınmenülerin çok güzel.
bilmem fakındamısınız temizlik hastalık derken ben menü yazmıyorum doğusu yazmaya utanıyorum.
ayy evet akşam birden yağmur bastırdı. ben de markete gidecektim, gidemedim.spor yapamdım çünkü gökgürültülü yağmur yağıyor ışıklar gidebilir diye yapamdım..eşim görevde çocuklar korkar diye riske girmedim..
ama çocuklarla az tepindik zıpladık..yatmadanda mekik yaparım..
gayet güzel canım, gelişmeler varkızlar selam birazdan hürremin yeni bölümü başlıcak.hemen menümü yazıp çıkacam:)
sabahh:
1 bardak şekersiz çay,
biraz peynir,biraz yumurta,domates salatalık,bir dilim ekmek,
ara:1 bardak yeşil çay ve 1 ssat sonra 1 ayran
öğlenim yok tabi direk akşam:
4 köfte,biraz turşu 2 dilim ekmek(kepek tabi)ayran.
hepsi bu birazdanda meyve yiyeceğim kızlar sonra çayla günü kapatırım:)öptm herkezi.
çok güzel yürüyüş yapmışsınakşam yemek yemedim saat 4'de yemiştim. bir elma yiycem şimdi.
en son yazdığımda eşim geldi dışarı çıktık 1.5 2 saattir geziyoruz nerdeyse.
şimdi bi yorgunluk çöktü üstüme. bi soda içip uzanıcam
Hoş geldin canım.merhaba arkadaşlar
bu topiğe yeni geldim pazartesi başladım 93 kiloyum 65 olmak istiyorum bugünkü menümü vereyim
sabah: 2 dilim ekmek, peynri domates salatalık şekersiz çay
ara: 1sb süt, 4tane diyet bsk, yarım elma
öğle:1 tbk köfteli patlıcanlı yemek,yoğurt ekmek,2 dilim ekmek
ara: 1 elma
akşam:1 tbk köfteli patlıcanlı yemek,yoğurt ekmek,2 dilim ekmek
ara: çağla
2lt su bugünlük bu kadar umarım burda birbirimize destek olabiliriz, bildirimleri ne zaman veriyoruz
Ben lys’ye gireceğim canım. Olursa dil düşünüyorum. 300 civarı bir puanım var. yalnız dil benim için alan dışı oluyor. Bakalım.ygsden 196 aldım rabişş lysye girmicem ben açık öğretim tercih etcem ya onun için...sen kaç aldın kuzumm
Canım, kuralları sana yazdım. Sen de kuralları “okudum ve anladım” dedin değil mi?ben geçen cumada söylemiştim kilomu falan ama listede mistede göremedim ben kendiminasıl olcak şimdi?
Çok güzel yazmışsın canım.Ben 20 yaşında üniversite 2.sınıf öğrencisiyim.Bu yılı erasmus öğrencisi olarak geçiriyorum.En son tartıldığımda 74 kiloydum.Hedef kilom 59.Bu kiloya Türkiye'ye dönüş tarihim olan 29 hazirana kadar ulaşmak istiyorum.Malum buraya(Polonya-Krakow) 80 kilo ile Eylül'de geldim.Beni iradesiz,tombalak ve boğazını tutamayan olarak bilen sevgili aileme Nasıl kilo verilir göstereceğim.Geçen Ay haftada 2 kez pilates yaptım,günde en az 2 saat spor salonunda dambıl olsun,ağırlık olsun,koşu,bisiklet falan çalıştım.Pazar günleri hariç.Aslında çok güzel kilo verebilirdim ama ah benim gofret merakım.:78: bi gün yemediysem ertesi gün 200 gram o kakao aromalı gofretlerden yedim ve Bi diyetisyenden aldığım bilgiye göre spor yaptıktan sonra tatlı yersen o spor boşa gidermiş.Bunu öğrendiğimde çoktaan 1 ay geçmişti.Tatlıya benim gibi dayanamayan arkadaşlara önerim 1 bardak süt ve tarçın.Bu tatlı isteğimizi dengelermiş.Yalnız tartılamıyorum ya :S o yüzden geçen ay kilo verdim mi aldım mı bilmiyorum.İnşallah tartı bulurum yoksa taa baliceye havaalanına gideceğim tartılmaya bu cumaŞu nisanın son haftası iyice dozuttum.Habire makarna yedim her öğün Olmuyo böyle.hele alışveriş merkezinde arkadaşlarım falan ''that's nice'' deyip kısacık elbiselere yönelmiyor mu sinir oluyorum.Yau diyorum kesin zayıflamam lazım.Zaten dün bi arkadaşım gelip yanaklarımı sıktı uyuz oldum.Evet tombişim tatlıyım falan da 20 yaşında kızım yani.
zaten insan sağlıklıyken mutlu olur.Allah'a çok şükür sağlıklıyız da Daha iyisini neden yapmayalım.Neden kilo vermeyip zinde bi yaşamı kenara itelim? Daha kaliteli bi yaşam için kilo vermeye karar verdim.Kadınlar klübüne de bi süredir üyeydim de inceleme aşamasındaydım ve cesaretim yoktu.Şimdi aranızda olmaktan memnunum.Umarım güzel sohbet ortamlarımız olur,birbirimize destek çıkarız :)
Hoş geldin canım. Beslenmen biraz az duruyor, biraz da öğrencilikten düzensiz oluyor sanırım.selamlar..cok gec oldu ama anca gunu kapatabiliyorum..dersim vardi gec geldim..
bugun sabah,sabah deil hatta ögle saat 12 bucuk 1 e geliyodu..tost beyaz peynirli,haslanmis yumurta 1 fincan yesil cay
saat 5 en son 1 tabak türlü yemegi 2 dilim ekmekle beraber.. baska yemedim disardaydim zaten gec geldim cok aciktim dayanamadimtuzlu badem yedim.. yesil cay ictim az önce..yaticam yorucu bi gundu benim icin..
sahi bugun egzersizlere basladim sabah kalkinca;
düz,capraz olmak uzere 60 mekik,
top,x,bacak toplam 60 ic bacak hareketleri
geri tekme,duvardan geri tekme top.40 kalca hareketleri
1,5 lt.su sisesiyle 2 yana egilme,ve kollar acik yanlara esneme 40
ne komik anlattim isimlerini tam bilmeyince böyle oluyo yanliz bi sorunum var cok su icemiyom..bakam nolcak.. pazartesi tartildigimda 77.7 dü..görüsürüz bayanlar..
Günaydın burcum.GÜNAYDIN CANLARIM.
büyük yazmışım neyse silip düzeltemicem, bunları yazana kadar düzeltirdim aslında üfff neyse işte.
canlarım dün giremedim ya aklım sizde kaldı. akşam girecektim uyuykalmışım. dün sabah 8 den akşam 8 e kadar dışardaydım ve hep ayaktaydım. sürekli yürüdüm. işlerimin bir kısmını hallettim bir kısmı kaldı. birazdan yine çıkıcam bu akşam kesin girerim. hepinizi çok özledim ve seviyorum.
hıııı diyet mi? o da ne dermişim. tüm gün yediklerim çok azdı. yarım paket form bisküvi, 1 haşlanmış yumurta, 1 elma, 3 yk yoğurt, 1 salatalık, 1 domat, azıcık peynir.
size gaz vereyim azcık. dün kendime pantolon aldım. 38 beden çok rahat oldu.
inşallah herkes iyidir. geçmişe bu akşam bakıcam. ne olur hiçbişi üzmesin sizi, izin vermeyin.bye şimdilik.
Yok hayatım niye kızalım? Sonuçta işin var. hem de haber verince kızmıyoruz:)günaydın kızlar nasılsınız bakalım gecmisi okduum yeni gelen arkadslar hosgelmisler ben ise gidicem birazdan artık hemen hemen her gün ya da haftada en az 2 3 gün en az 1 saat yürüyorum bebekleeer inceldgmi hissediorumm inş daha cok wericemm sizleri seviyorum umarım bana kızmıosunuzdur p.tesi bombaq gibi dönücem tekrar hayde bakalım cumaya az kaldı
6’da mı kalkıyor seninkiler, erkenmiş yaw.GÜNAYDIN..
günler uzun ve biz saat 6 da kalkmaya devam ediyoruzevde akşamıda edemiyorum :84:şöle 8 e kadar yatmayı özledim..daha fazla uyuyamam zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?