Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aynen tepeye biniyolar ablacım ya ya neler diyom banamısın demiyolar arsızlar ya insan kovarr çıkcam diyorum ciddiye almıyolar

tşk ederim bacım inş daha iyi bi iş bulurum 10,aya kadar çalışim diyorum 10.ayda zam yapmaları lazım sırf kabul etmesinler diye fazla isticemo 5 aydada bfite üye olam diyorum işyerime yakın ama fiyat listesi belli de kadınla tam konuşmadım sonrada bi anaokulunda çalışim diyorum

kızlar bu arada 1haftadır doymak bilmeyen yedikçe yiyesi gelen iştahım

iştahın çok açısa belki regl dönemin yaklaşıyordur. bulabilirsen kuru kayısı, kuru incir ye canım, bastırır.
bu arada dersden geç geldim deyince direk öğrenci yaftasını yapıştırmışım. ama senin geç kalma sebebin daha renkliymiş

çok kalmsa bari..vay be evdeki misafirede karıştık..:37
karışın canım nolacak geçen hafta pazar günü gelmişti. gözlük ona da aldık, onu da bekliyor sanırım.

şimdi kendime bakım yapacağım cilt bakımı ..peling maske..hoşçakal canlar..kimsede yok ya neyse..
benim bu aralar hiç enerjim yok. biraz sinirli dönemlerimdeyim, ondan sanırım. ne güzel sen bakım modundasın

canım, midende yanma varsa sirkeye devam etme. muhtemelen midendeki bir rahatsızlığı tetikliyordur, ondan yanar.
bugün de hafif beslenmişsin, maşallah.

rabiacım şu bıldırcın yumurtasını deneyim bende daha faydalı demek kokusuda yoksa ne güzel haftaya birde onu deneyeyim
ben de deneyeceğim inşallah canım, sen benden önce denersen deneyimlerini yazarsın.

ağrının nedenini anlamış olman beni bir nebze rahatlattı. hamile olunca her türlü ağrı önemli oluyor canım.

ben bütün evi bitirdim,2gündür dinleniyorum ama bu yıkamacılar daha halıları getirmediler sinir ettiler.
hadi hayırlı olsun, güle güle kirlet

canım, bence arada yeni iş bakmaya başla sen. daha düzgün bir iş bulduğun anda da çık burdan. biraz arsız tipler bunlar anladığım kadarıyla. çıkacağım dediğin hald seni ciddiye almıyorlar.
canım, takımdan uzak kalma. bak yoksa iştahınla baş başa kalıyorsun.

kızlar bir şey diyecem ama gülmeyin ben bu kilo çizelgesini değiştirmeyi başarmışım farkında olmadan,daha yeni fark ettim

yaw kızlar,
dün sporda hoca sırta fazla yüklenmiş sanırım. bugün sırtımdaki kürek kemiklerimin olduğu yer feci ağrıyor. sanki ordaki kemikler dışarı çıkacak gibi bir ağrı.. bu durum için bir öneriniz var mı?

aynen ablacım ya patronun biri iyi biri kötü elimde olsa bi kaşık suda boğcam diğeri de kızı gibi seviyo kıyamıyo ....iştahıma gelince bi haftadırr doymuyodumm nedeni belli olduuuhasta oldumm canım hiçbişi istemiyooo ohhh çok şükürrrr

geçmiş olsun rabişim yanapsak ki bilemedim şimdi((

regl olabilir diye tahmin etmiştim zaten, artık rahatlamışsındır:)

napsak ben de bilemedim yaw. hiç böyle olmamıştı.

Spor yapmışsın süper

biyerim spordan sonra ağırınca el kremiyle masaj yapıyorum ulaşamadığım yerlere de boş bulduğumun eline krem sürdürüp masaj yaptırıyorum.

evet rahatladım şükür yaa :) rabişim acep sıcak havlu falan işe yarar mı ...aslında masaj yapılsa iyi gelir hafiften...enişteyi çağarmak lazımm
eniştene sinirliyim. zaten bugün ildışında, akşama gelir inşallah.

Spor yapmışsın süper

biyerim spordan sonra ağırınca el kremiyle masaj yapıyorum ulaşamadığım yerlere de boş bulduğumun eline krem sürdürüp masaj yaptırıyorum.
spor haftada 3 gün yapıyorum canım 2-3 yıldır yapıyorum ama hala bir tarafımı ağrıtmayı nasıl başarıyorum anlamıyorum:44:

bildiğim kadarıyla bir problemim yoktu bu arada diyet yapıyormusun canım sen hamilesin

slm kuzucuklar

sabahtan beri elektrikler yoktu giremedim. gerçi dışardaydım hep yine.

sabah:
5'i bir yerde çayım.

Kahvaltı:
-kk yağsız peynir
-1 domates
-5 siyah zeytin
-2 bardak şekersiz çay
-bir dilim ekmek.

öğlen yanıma görümcemle dışarı çıktık düğün yaklaştı bişiler baktık ona. yanıma bir yeşil elma aldım dışarı çıkarken. ve çıkmadan bir bardak bitki çayımı içtim yine.

saat 4.30'da evdeydim.

iki servis kaşığı ile etli, mantarlı sebze yemeği (az yağ ile pişirdim) (susuz kısmından yedim)
yanında roka ve dere otu yedim.
ve bir dilim ekmek.

belki acıkırsam saat 6 gibi bir kase yoğurda dere otu ve taze nane doğrar yerim.

şimdiye kadar 2 litre su içtim. spor olarakta 12 den 4.30'a kadar dışardaydım sürekli hareket halindeydim.

kızlar birşey sorucam:
4 gündür inanılmaz gerginim, sinirliyim, huysuzum, agresifim. tam psikopata bağlamış durumdayım. nedenini anlamadım. ama yeme şeklimi etkilio. ya canım hiç bişi istemior yada çok yemek istiyorum huzursuzum

maşallah diyelim.

gülün dikeni gibi bişey.Geçer umarım
teşekkür ederim canım

markette oluyor bıldırcın yumurtası canım. yumurtaların yanına koyuyorlar genelde.
anladım ki bu ağrının masajdan başka çaresi yok.:97:

iyi koşturuyorsun 1-2 gündür canım.
regl olmuş muydun? olmak üzere misin? ben regl yakalşınca sinirli oluyorum.
bir de dönemli oluyor sanırım agresiflik. o duyguya yenilmemeye çalış. şu anki beslenmen çok güzel.

aynen öyle cnm. düğüne kadar da böle koşturmaca olucak.
yok cnm reglye daha var. bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…