bende yarın söylicem kesin net kilomu:)canım tebrikler bende bir gelebilsem 82 lere onun peşindeyim.inşallah en kısa sürede geliriz istediğimiz kilolara:)dayanamıyacam söylüyecem sonunda 82den kurtuldum.
valla listeye girebilmek için elimden geleni yapıyorum:)bilmiyoru artıkilahi canım yahaşarı öğrenciler gibi bir cevap olmuş bu hafa listede sana yer verebiliriz.
sabah bayağı lezzetli bir şey yemişe benziyorsun
akşamları makarnadan kaçınmaya çalış canım. daha hifif bir şeyler iyi olur
inşallah.tebrikler canım nice 82 72 aşmalara inş.
canım sen kaç kiloydun?bende yarın söylicem kesin net kilomu:)canım tebrikler bende bir gelebilsem 82 lere onun peşindeyim.inşallah en kısa sürede geliriz istediğimiz kilolara:)
valla listeye girebilmek için elimden geleni yapıyorum:)bilmiyoru artıkgirdik bir yarışa bikere,dönmek yok:)
valla ya çok hoşuma gitti.birden aklıma geldi,valla günlerde bile yapılıp verilebilir.üstüne iki tanede sosis doğrarsın oldu bitti:)
evet.Öğrenecem ben de inş.En önemlisi irademe sahip olmayı öğrenecem ve gofretlere saldırmamayı.
vuhhuuuuuuu süperrr tebrikleerrrrböyle devam bırakmak yok
Ya o nesfiti her markette gördüğümde ölçüyü kaçırıp fazla yerim diye almaktan korkuyorum.Ölçü olarak kaç kaşık koyup bi öğün yapıyorsunuz?
inşallah.
canım sen kaç kiloydun?
5yk nesfit yarım bardak süt yazıyodu canım
kahvaltı: yumurta, 1 kk'dan fazla peynir, 4 zeytin, domates - salatalık ve 1 wasa
ara: 1 kupa ısırganotu çayı, 1 karper, 1 galeta
öğle: 1 tabak erişteli yeşil mercimek yemeği ve sarımsaklı yoğurt ve 2 yk kadar dünden kalmış makarna
ara: 2 kupa yeşilçay ve 2 ceviz, kuru üzüm ve dut kurusu biraz
ara: 1 kase çilek ve 1 elma
ara: 1 sütlü şekersiz neskafe ve 1 kuru incir, 1 günkurusu
akşam: haşlanmış kuru fasülyeyle piyazımsı salata
su: 2 lt
spor: yok
ara günü gibi olmuş farkındayım:96:
5yk nesfit yarım bardak süt yazıyodu canım
canım ya ne sorcam sana ,şu yazılarının altındaki kilo cetvelini nasıl yapıyorsun.çok hoş bende yapsam:)
kahvaltı: yumurta, 1 kk'dan fazla peynir, 4 zeytin, domates - salatalık ve 1 wasa
ara: 1 kupa ısırganotu çayı, 1 karper, 1 galeta
öğle: 1 tabak erişteli yeşil mercimek yemeği ve sarımsaklı yoğurt ve 2 yk kadar dünden kalmış makarna
ara: 2 kupa yeşilçay ve 2 ceviz, kuru üzüm ve dut kurusu biraz
ara: 1 kase çilek ve 1 elma
ara: 1 sütlü şekersiz neskafe ve 1 kuru incir, 1 günkurusu
akşam: haşlanmış kuru fasülyeyle piyazımsı salata
su: 2 lt
spor: yok
ara günü gibi olmuş farkındayım:96:
bulamadım canım kızlarr bi bakın burayaa
benim menüm
kahvaltı 2küçük dilim k.ekmekle 1domates,1salatalık şekersiz çay
ara elma
öğlen.1kase mercimek çorbası,1dilim k.ekmek
ara.yeşil çay
akşam.cacık,domates,1dilim k.ekmek
su1.5 litre
ayyy biri yardım etsede söylese şu cetveli nasıl yapcam:)
ayyy biri yardım etsede söylese şu cetveli nasıl yapcam:)
valla canım geçen salı günü tartıya çıktığımda tartının üstünde kalakaldım.oda neeeeee 94diyordu.inanamadım,hayatımda aldığım en yüksek değer.sonra ogünün sabahı aç karnına sadece iç çamaşırlarıyla tartıldım 93,5 falandı.sonra nasıl zayıflıcam diye araştırırken burda buldum kendimi:)sonra 3 gün önce falan 92,200 dü son kilomu yarın söylüyeceğim.başladığımdan beri baya kilo verdim yani,8 gün falan oldu yarın sabah tartılayım bakayım kaç kilo olmuşum
maşallah ya nasıl doyuyorsun canım bu kadar az yemekle
başlarda zordu ama şimdi alıştım.
selam kızlar
tüm gün dışardaydım. ayaklarım ağrıyor.sabah 1 bardak süt, 2 kremalı eti form bisküvi, öğlen: 2 yk makarna, 3 yk yoğurt, 1 domates, akşam 1 bardak ayran.
yorgunluktan ölüyorum. hepinizi öpüyorum. yarın erken girerim. iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?