Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dayanamıyacam söylüyecem sonunda 82den kurtuldum.
bende yarın söylicem kesin net kilomu:)canım tebrikler bende bir gelebilsem 82 lere onun peşindeyim.inşallah en kısa sürede geliriz istediğimiz kilolara:)
ilahi canım yahaşarı öğrenciler gibi bir cevap olmuş bu hafa listede sana yer verebiliriz.
valla listeye girebilmek için elimden geleni yapıyorum:)bilmiyoru artıkgirdik bir yarışa bikere,dönmek yok:)
sabah bayağı lezzetli bir şey yemişe benziyorsun
akşamları makarnadan kaçınmaya çalış canım. daha hifif bir şeyler iyi olur

valla ya çok hoşuma gitti.birden aklıma geldi,valla günlerde bile yapılıp verilebilir.üstüne iki tanede sosis doğrarsın oldu bitti:)

tebrikler canım nice 82 72 aşmalara inş.
inşallah.
canım sen kaç kiloydun?

5yk nesfit yarım bardak süt yazıyodu canım

Son düzenleme:
inşallah.

canım sen kaç kiloydun?

valla canım geçen salı günü tartıya çıktığımda tartının üstünde kalakaldım.oda neeeeee 94 diyordu.inanamadım,hayatımda aldığım en yüksek değer.sonra ogünün sabahı aç karnına sadece iç çamaşırlarıyla tartıldım 93,5 falandı.sonra nasıl zayıflıcam diye araştırırken burda buldum kendimi:)sonra 3 gün önce falan 92,200 dü son kilomu yarın söylüyeceğim.başladığımdan beri baya kilo verdim yani,8 gün falan oldu yarın sabah tartılayım bakayım kaç kilo olmuşum

kahvaltı: yumurta, 1 kk'dan fazla peynir, 4 zeytin, domates - salatalık ve 1 wasa
ara: 1 kupa ısırganotu çayı, 1 karper, 1 galeta
öğle: 1 tabak erişteli yeşil mercimek yemeği ve sarımsaklı yoğurt ve 2 yk kadar dünden kalmış makarna
ara: 2 kupa yeşilçay ve 2 ceviz, kuru üzüm ve dut kurusu biraz
ara: 1 kase çilek ve 1 elma
ara: 1 sütlü şekersiz neskafe ve 1 kuru incir, 1 günkurusu
akşam: haşlanmış kuru fasülyeyle piyazımsı salata

su: 2 lt
spor: yok

ara günü gibi olmuş farkındayım:96:

yooo hiç öyle değil,zaten bol bol yemişsin aç kalmamışsın ve kilo aldırmayacak şeyler yemişsin.keşke bende bukadar ara yapabilsem.canım ya bide şu alttaki kilo cetvelini nasıl yapcam biri cvp verse?

güzel liste bence

canım seninle aynı kilolardayız sanırım bende pazar akşamı 93 ü gördüm daha önce hiç bu kadar olmamıştım sen kaç kilo olmak istiyordun?

selam kızlar

tüm gün dışardaydım. ayaklarım ağrıyor. sabah 1 bardak süt, 2 kremalı eti form bisküvi, öğlen: 2 yk makarna, 3 yk yoğurt, 1 domates, akşam 1 bardak ayran.

yorgunluktan ölüyorum. hepinizi öpüyorum. yarın erken girerim. iyi geceler

iyi geceler sabaha hafifleyerek uyan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…