Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

şimdiye kadar ne yedim? Bu sorunun cevabıı

sabah:10.30 gibi yaptım kahvaltımı
1 bardak %1.5 yağ oranlı süt şöyle 40 dk sonra.1 tabak yağsız tuzsuz haşlama makarna.(Aslında tercihim salçalı oluyo ama baktım tencereye attığım makarna haşlanırkene yapışmış tencereye üstünü aldım altını da suya bıraktım.Vaktim yoktu temizlemeye başka tencerem de yoktu salça kavurmaya ondan yedim.)
Ara:
yarım tabak(3 yemek kaşığı falan) Arap yemeği Bariani.(Tavuk+Pirinç+Badem+Kuru üzüm+çeşitli baharatlarla yapılmış bişi.)
30 dk sonra şekersiz çay
1 saat sonra:
küçük birer kereviz ve havuç haşlama
Yarım porsiyon balıklı salata(Balıklar çok kötü olmuştu salatanın içinde Balıklardan çok az yedim.Gitti paracıklarım)
2 kaşık yoğurt
1 bardak yeşil çay.
1 litre su içtim.
Akşama kadar 1,5 litre olur.Acıkırsam yoğurt yerim biraz.

Spor bırrr hava o kadar soğuktu ki 10 dk ders verdiğim yere gidip gelme dışında hiç bişi yapmadım.

ilginç bir menü olmuş

evet canım biliyorum öyle olduğunu aslında bir şansımı deneyim dedim:)neden öyle yazdığımı bende bilmiyorum aslında valla açıklaması yok,yazdım işte

kızlar menümü bildiriyorum:

sabah:

biraz peynir ve yumurtayı çırpıyorsunuz ,maydanozda atıyorsunuz içine ,sonra karışımı kepek ekmeklerinin üstüne yayıp fırına veriyorsunuz.harika bişe oluyıor.tavsiye ederim.2,5 dilim yedim:)

ara:yeşilçay(faydasını görmeye başladım:)

akşam:1 tabak makarna yağsız sadece biraz peynir attım içine ve arkasına soda.

gecede meyve yerim ve çay tabiiki.

sabah bayağı lezzetli bir şey yemişe benziyorsun
akşamları makarnadan kaçınmaya çalış canım. daha hifif bir şeyler iyi olur

bir ara ms22 diye bir arkadaş vardı, amerikada öğrenciydi. onun menülerinde de sürekli makarna görürdük, bana onu hatırlatıyorsun bir ara kahvaltılık alışverişi yapmalısın canım. biryani de afiyet olsun.

benim menüm
kahvaltı 2küçük dilim k.ekmekle 1domates,1salatalık şekersiz çay
ara elma
öğlen.1kase mercimek çorbası,1dilim k.ekmek
ara.yeşil çay
akşam.cacık,domates,1dilim k.ekmek
su1.5 litre

teşekkürler canım şimdi okudum,kuralları bu şekilde açıkça yazman çok iyi olmuş, topikte ordan oraya sallanmıcaz,

ilginç bir menü olmuş

Grubun en dengesiz yarışmacısıyım galiba

Öğrenci milleti olunca ucuz ne varsa onu yiyoruz. Bariani denediğim değişik yemeklerden en lezzetlisiydi.Yarım tamakta nasıl bıraktım hayret ettim

Haklısın bi ara markete gitmem lazım.En ucuz markete bu haftasonu çıkartma yapmayı düşünüyorum.

Son düzenleme:

yok o kadarda değil bizde zamanla alıştık,herkesten bir şeyler öğrendik.

meraba cicişlerrr napıyosunuz bakayımmmm gittim marketten kendime sütle nesfit aldım hazır iştahım da kesilmişken iyi gelirr

GÜNAYDIN CANLARIM.

hıııı diyet mi? o da ne dermişim. tüm gün yediklerim çok azdı. yarım paket form bisküvi, 1 haşlanmış yumurta, 1 elma, 3 yk yoğurt, 1 salatalık, 1 domat, azıcık peynir.

Kahvaltı menüsü gibi.Vay be nasıl idare ettiysen
helal

yok o kadarda değil bizde zamanla alıştık,herkesten bir şeyler öğrendik.

evet.Öğrenecem ben de inş.En önemlisi irademe sahip olmayı öğrenecem ve gofretlere saldırmamayı.

dayanamıyacam söylüyecem sonunda 82den kurtuldum.
vuhhuuuuuuu süperrr tebrikleerrrr böyle devam bırakmak yok
meraba cicişlerrr napıyosunuz bakayımmmm gittim marketten kendime sütle nesfit aldım hazır iştahım da kesilmişken iyi gelirr
Ya o nesfiti her markette gördüğümde ölçüyü kaçırıp fazla yerim diye almaktan korkuyorum.Ölçü olarak kaç kaşık koyup bi öğün yapıyorsunuz?

tbr ediyorummm fıstığımm
saol tatlım.

devam daha çok var çünkü.bende yiyemedim o tarz şeyleri hem karnım aç oluyordu hem gözüm.

selam kızlar, nete anca girdim, bugünkü listemi vereyim
sabah:iki dilim ekmek,peynir,domates, salatalık,zeytin
ara:yarım portakal
öğleatlıcanlı köfte,yoğurt,iki dlim ekmek
ara:1pkt diyet bisk.
akşam:4 köfte, yeşillik,2 dilim ekmek,yoğurt
ara:1 elma,

2 lt kadar da su içtim,
bir de dün eşofman aldım yarın denicem bakalım nasıl olucak,pazar akşam yatarken tartılmıştım,93tüm yarın sabahı iple çekiyorum sabah ilk haber vereceklerden biri benimdir sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…