- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
9 mayıs menü..
sabah
2 kuru kayısı krom hapı su
kahvaltı aynı
1 yumurta
çeyrek ekmek
çay bardağı süt
ara
1kuru incir..
öğle
sebzeli tavuk baget.derisiz..
3 kaşık yoğurt
ara
2 ceviz
4 badem
ara
balık yağ hapı
2 kaşık kellogs 1 çay bardağı süt.
akşam
5 kaşık su süzülmüş etli taze fasulye
yarm dilim ekmek
3 kaşık yoğurt pul biberli ikiside.
su şu anda 2.5 litre
spor sabah ender amcamla sıkılaşmak için spor ve akşam üzeri yemek öncesi 45 dk dışarda full tempo yürüyüş ..
file76
Sakaleynmaster : 57
ebruli_hayat : 65
sementa33 : 60
neyneyse : 60
dryrgp : 65-70 arası
yagmurcini3 : 65
roseking35 : 50
anofel20 : 65
moonros : 59
elif'cim hedef kilon nedir canım?
tamam canım, hedef kilonu not aldım. mezuniyet hakkınız bu bildirdiğiniz kilolara göre olacak kızlar. rakamlara dikkat edelim.
gülşahcım, senin sevgili dengeni bozdu sanırım. isteksizliğin o meselenin bir etkisi bence. duygusal olarak karmaşık olunca fiziksel de bir şey yapmak istemiyorsun. ama sana şunu söyleyim ben spor yaparken inanılmaz stres atıyorum. kendini zorlayarak da olsa koşu bandına çık, gerekirse sürünerek. hızını bir alınca dert, sıkıntı kalmayacak kafanda. bir de giden kiloları düşün:97:
9 mayıs menü..
sabah
2 kuru kayısı krom hapı su
kahvaltı aynı
1 yumurta
çeyrek ekmek
çay bardağı süt
ara
1kuru incir..
öğle
sebzeli tavuk baget.derisiz..
3 kaşık yoğurt
ara
2 ceviz
4 badem
ara
balık yağ hapı
2 kaşık kellogs 1 çay bardağı süt.
akşam
5 kaşık su süzülmüş etli taze fasulye
yarm dilim ekmek
3 kaşık yoğurt pul biberli ikiside.
su şu anda 2.5 litre
spor sabah ender amcamla sıkılaşmak için spor ve akşam üzeri yemek öncesi 45 dk dışarda full tempo yürüyüş ..
k.öncesi: 2 günkurusu
kahvaltı: biraz yumurta, 1 kk peynir, 5 zeytin, 1 wasa + 1 form plus
ara: 1 bardak ayran, maalesef oğlumun cipsinden 3-5 tane ve 1 lokum:78:
öğle: tavuklu patates ve 2 lokma simit
ara: 2 kupa yeşilçay ve çilek
akşam: salata + köfte
su: şimdilik 1 lt, yatmadan artırıcam inş.
spor: 1 saat aerobik
selam fıstıklarımm sizleri özledim yaa bu haftada izinliyim ama kendimi toplamaya çalışıyorum nesfite de başladım iştahım normale döndü adet te bitmek üzeree çok şükürr geçen hafta patronla konuşmuştum ya çıkıcam diye çok şey yapıyorum dedim bugün tanıdıklardan birini almış işeeşok oldum oturdu pcnin başına hiçbişi yaptığı yok bana zararıda yokta ben ne anladım bu işten
sabah ve akşam 4 er yk nesfit yarım1 bardak süt
öğlendede 1.5 kase mercimek çorbası 4yk yoğurtlu makarna
akşam eve gelincede 3 yaprak sarması
sürekli elimde bi fincan yeşilçayy 4 bardaK içmişimdirsu fazla yok
bfitle de konuştum 6 aylık üyeliğe aylık 65 e falan geliyo üye olcam karar verdim ama abiden izin çıkmıyoo napsam ki ya dedim yoksa gece vakti yürüyüşe çıkarızzonuda kabul etmiyoo ne emmeye geliyo ne gömmeyee böle işteee
hoşgeldin tatlım. abini ikna ederken sadece bayanlar gidiyo falan de maçoluk mu yapıyo kıskanıyo mu anlamadım ki?selam fıstıklarımm sizleri özledim yaa bu haftada izinliyim ama kendimi toplamaya çalışıyorum nesfite de başladım iştahım normale döndü adet te bitmek üzeree çok şükürr geçen hafta patronla konuşmuştum ya çıkıcam diye çok şey yapıyorum dedim bugün tanıdıklardan birini almış işeeşok oldum oturdu pcnin başına hiçbişi yaptığı yok bana zararıda yokta ben ne anladım bu işten
bfitle de konuştum 6 aylık üyeliğe aylık 65 e falan geliyo üye olcam karar verdim ama abiden izin çıkmıyoo napsam ki ya dedim yoksa gece vakti yürüyüşe çıkarızzonuda kabul etmiyoo ne emmeye geliyo ne gömmeyee böle işteee
artık toparlanma vakti güzelimmmmne yalan söylüyeyim çok haklısın malesef moral bozukluğum çok ne yediğimi ne içtiğimi anlamaz haldeyim bugün toparlanmak adına koşu bandına çıktım20 dakika koştum biraz fazla hız yapmışım koşmaktan kusucaktım biraz nefes alışım düzeldikten sonra 40 tanede mekik çektim hiç yoktan iyidir demi ama
güzel canım maşallah hem kahvaltı hem temiz havada yürüyüş bence harika
zaten kuş kadar menülerin var azıcık cipsten lokumdan zarar gelceğini sanmam takdir ediyorum seni gerçekten
hoşgeldin canım:80:
ara yokmenümü yazayım
sabah aynı special k
ara
yok
öğlen
haşlama tavuk göğsü
ara
yok
akşam
salata ve barbunya yemeği
spor: 20 dakika koşu
ve mekik
hoşgeldin tatlım. abini ikna ederken sadece bayanlar gidiyo falan de maçoluk mu yapıyo kıskanıyo mu anlamadım ki?
yürüyüş düzenli olmuyo ama para verince sıkıyorsun kendini:)
bugün menün de güzel olmuş bence. biraz da sebze ile desteklesen tam olcak gibi.
senin patron da bi alemmmm. aldığı eleman mı bilg başında oturuyor. o akraba kontenjanı ile işe girmiş de ondan. bu adam kayırmacılıktan nefret ediyorum ama ne yazık ki ülkemizde her geçen gün azalmakla birlikte hala var. türkiyede çok şey değişti daha da çok şey değişecek inşallah. gün gelecek osmanlıdaki gibi zekat verecek adam bulamayacağız öyle dürüst çalışkan ve refah içinde olacağız. bunlar size hayallerim gibi gelebilir aama görüyoruz ki orta doğu çökerken türkiye bir yıldız gibi parlamaya başladı. diğer ülkeler türkiyenin demokrasisini örnek almaya çalışıyor. aile yapısını inceliyor. fedakar anasını mercek altına alıyor. amaaaan coştum ben de. ferdici ya konuşturdun beni. inşallah iş yerinde sana destek birileri olur
kızlar selammmm ben geldim.biraz bugün yaşadıklarımdan ve menümden bahsedip sonraa geçmişi okuyup cvp yazcam.
şimdi kızlar bugün anneler günü programımız vardı.bir düğün salonu tuttuk okul olarak anneleri çağırdık.işte hediye çekilişleri,süpriz sanatçılar falan vardı:)bizde gittik velilerle bir döktürdük bir döktürdük valla 1 kilo vermişimdir:):122::124::124::124::124::124:
sonra eve geldim ölmüş bir vaziyette yemek yiyip alışverişe çıktık eşimle.ayy dedim hergün bir düğüne falanmı gitsem iyi spor oluyor yani:124::124:kızlarrrr çıkmaz olaydım alışverişe.ne yazıkki tatlı krizime yenildim.toktumda ama dayanamadım.ekler aldım yarım kilo eve geldim ve yalan söylemicem 10 tane yedimayyy sinirlerim bozuldu .demek çok oynamışım ve acıkmışım.işte böyle kızlar.buna göre menüm şöyle oldu:
sabah:1 dilim kepek ekmeği ve biraz yumurta.
ara: eğlencede döner pilav gelmişti valla birazcık dönerinden tırtıkladım ekmeksiz.
akşam:kıymalı patates yemeği vardı.susuz 5 kaşık kadar ondan 2 dilim kepek ekmeği ve 1 bardak ayran.
akşamdan sonra ki bu saat sekiz gibi:10 tane eklerayyy yazarken bile utanıyorum.okadar oynadııklarım boşa gitti beee
valla kaptan çıkarır sopasını bu sefer,hemde 10 tane hemde akşam.kızlar selammmm ben geldim.biraz bugün yaşadıklarımdan ve menümden bahsedip sonraa geçmişi okuyup cvp yazcam.
şimdi kızlar bugün anneler günü programımız vardı.bir düğün salonu tuttuk okul olarak anneleri çağırdık.işte hediye çekilişleri,süpriz sanatçılar falan vardı:)bizde gittik velilerle bir döktürdük bir döktürdük valla 1 kilo vermişimdir:):122::124::124::124::124::124:
sonra eve geldim ölmüş bir vaziyette yemek yiyip alışverişe çıktık eşimle.ayy dedim hergün bir düğüne falanmı gitsem iyi spor oluyor yani:124::124:kızlarrrr çıkmaz olaydım alışverişe.ne yazıkki tatlı krizime yenildim.toktumda ama dayanamadım.ekler aldım yarım kilo eve geldim ve yalan söylemicem 10 tane yedimayyy sinirlerim bozuldu .demek çok oynamışım ve acıkmışım.işte böyle kızlar.buna göre menüm şöyle oldu:
sabah:1 dilim kepek ekmeği ve biraz yumurta.
ara: eğlencede döner pilav gelmişti valla birazcık dönerinden tırtıkladım ekmeksiz.
akşam:kıymalı patates yemeği vardı.susuz 5 kaşık kadar ondan 2 dilim kepek ekmeği ve 1 bardak ayran.
akşamdan sonra ki bu saat sekiz gibi:10 tane eklerayyy yazarken bile utanıyorum.okadar oynadııklarım boşa gitti beee
senin abide benim abi gibi kız kardeşlerim ondan gizli gidiyorlar.ama benim abim evli evi ayrı.selam fıstıklarımm sizleri özledim yaa bu haftada izinliyim ama kendimi toplamaya çalışıyorum nesfite de başladım iştahım normale döndü adet te bitmek üzeree çok şükürr geçen hafta patronla konuşmuştum ya çıkıcam diye çok şey yapıyorum dedim bugün tanıdıklardan birini almış işeeşok oldum oturdu pcnin başına hiçbişi yaptığı yok bana zararıda yokta ben ne anladım bu işten
beni neden eklemediniz?
tubacığım senle kilolarda aynı durumlarda:)bende temmuzda eşimin memleketine gideceğim:)ve orda teyzeler hep kilolarıma takılıyo benimmerhaba canım adım tuba, ne güzel 5 ayda 20 kilo kulağa çok hoş geliyor umarım verebilirim, temmuzda eşimin memleketine gidicez o zaman inş ciddi bir kilo verebilirim çok istiyorum
ahhh canımmm ahhh bilmezmiyimmmm bu dertleri.hemde 90 kilo bi tombişim ben.sen yine 65 i görmüşsün ben onuda görmedim hiççç:)ve aynen şuan dolapta içine girmemi bekleyen kotlar dolu:)bak üzülüyormuyum ben hiç.olacak olacak sabret:)bu sabah o kadar mutsuz oldum o kadar mutsuz oldumki ben kendimi anlayamıorum anlayan varsa nolur bana anlatsın çünkü bunu neden yaptımı bulamıorum.... eger bulursam ve sorunun köküne inebilirsem bu sorunumu çözücem, beynimde gezintilere çıkıorum tam aşagılara indikçe sanki çelik bi kapı şah die kapanıveriyo suratıma problem şu ne zman kilo vercem die beynime yerleştirsem içimde inanılmaz bi yeme isteği doguyo bilirsiniz daracık bi kot giyinmek bi şişmanın en büyük hayalidir üzerinede bele oturan ceket ve platform topuk ayakkabılar bundan bi sene önceye kadar 65 kilo balıketli ama kötü durmayan bi kızdım kpss ye çalışırken tam 80 kilo oldum inanbiliomusunuz tam 80 kilo bunun bi genç kız için ne dmek oldunu anlayabiliosunuzdur umarım 65 kiloyken bi kotum vardı 80 oluncaya kadar onu giydim çünkü gidip bişe almak istemorum kendime bulamıorum canım sıkılıo param var ama alamıorum bunun ne acı bişe oldunu bilemezsiniz ama beynim kilolarını ver diyince beni madara edip yemek yeme isteği doguruyo bu sabah kotumu giymeye çalıştım içindde sanki bi füzeydim ve alttan bi ateş çaksalar marsa uçucaktım kotuma baktm hüzünle bacaklarının arası giymekten yırtılmış paçaları sökük sökük ağlamamk için kendimi zor tuttum pembe yagmurluğumu giydim önü kapanmıo acele işe yetişmek zorunda olmasaydım ağlıcaktım ama onu bile yapamadım ne hale getirmişim kendimi dedim her yerim bıldır bıldır napcam ben eylülde düğünüm var çok ümitsizim yani diyet kelimesi bile gçeio aklımdan sadece kilo vercem diince bile karnım gurulduo çok mutsuzum çok üzgünüm(((((
saol canım benim ama mideni çok yorma ya sirkeler ,elmalar,çok yeşilçayla beraber rahatsızlık vermesin sonra?tekrar selam bayanlar..
sabah sporumu yaptim.. ilik su+elma sirkesi+bal ictim.uzerine yesil cay.. ve simdi kahvalti anca iste biliyosunuz beni duzensiz gec yatip,gec kalkiyorum..
2 dilim kizarmis ekmek,üzerine az margarin,beyazpeynir,ve 2 ince dilim salam (fix kahvalti menum) yesil cayla birlikte..
aksam evde olmayacagim..bulgur pilavi yapicam ve cacik..en gec 3,5 ta cikmam lazim evden dolayisiyla 3 te yemek yicem 1 tabak bulgur pilaci ve cacikbaska bisey yemicem yesil cay icerim eve gelince yanima elma alicam..acikirsam sacmalamayim diye.. aksam geldigimde gecte olsa durumu yazarim yine..gününüz güzel gecsin..
bilmemki belki buraya girmediği sürece3 ayda ya kilo almaya başlarsa yine ne bileyim ki:?selamlar kızlar,
ben geldimhaftasonu eşim bilgisayar başındaydı, bir yazı yetiştiriyor. bugün de sabah spor vardı. öğlen de oğlumu uyuturken uyumuşum. kafam kazan gibi. siz neler yaptınız?
bu arada paylaşım alanında yeni bör öneriyi oyluyoruz:
Cuma Zayıflama Yarışması'ndan kendi isteğiyle ayrılan veya hedeflediği kiloya ulaşıp mezun olarak ayrılan yarışmacılar, ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay süre için tekrar yarışmacı olma hakkını kaybeder.
bunu onaylıyor musunuz? lütfen cevap verin.
canım hedef kilomuzu değiştirebilirmiyiz şimdilik ya ben 60 için çokk kiloluyum ya.önce bir 70 olsam diyorum bilmem yanlışmı düşünüyorum.?file76
Sakaleynmaster : 57
ebruli_hayat : 65
sementa33 : 60
neyneyse : 60
dryrgp : 65-70 arası
yagmurcini3 : 65
roseking35 : 50
anofel20 : 65
moonros : 59
elif'cim hedef kilon nedir canım?
sessiz ol canım,oluruna bırak bakalım...selam fıstıklarımm sizleri özledim yaa bu haftada izinliyim ama kendimi toplamaya çalışıyorum nesfite de başladım iştahım normale döndü adet te bitmek üzeree çok şükürr geçen hafta patronla konuşmuştum ya çıkıcam diye çok şey yapıyorum dedim bugün tanıdıklardan birini almış işeeşok oldum oturdu pcnin başına hiçbişi yaptığı yok bana zararıda yokta ben ne anladım bu işten
inşallah canım benimde tek umudum o oynadıklarım zaten,inşallah karşılamıştır birbirinide bende cuma sabahı tartıda üzülmemya nolcak bea semanta en kötü ihtimalle ne almışsındır ne vermişsindir :) oh afiyet olsun en azından gözün kalmamış oldu unut olmamış gibi davran boşver zaten oynamışsın yakmışsın :)
valla kaptan çıkarır sopasını bu sefer,hemde 10 tane hemde akşam.
inşallah faydam dokunur canm teşkr ederimÇ
Deryacım çok güzel yazmışsın canım. İnşallah yazdıkların takımdaki arkadaşlarımızı motive eder. Maşallah diyorum sana ayrıca azimli arkadaşım, nazar değmesin
Ballı limonlu suya başlamışsın, hayırlı olsun. Beslenmen de güzel olmuş.
bizim yerimize de oyna bol bol
senin de düzensiz oluyor menülerin. O konuyu nasıl çözücez bilmiyorum. Yalnız bu haliyle güzel bir menü. Margarini biraz kessek güzel olur, demeden geçemiycem
ahhh canımmm ahhh bilmezmiyimmmm bu dertleri.hemde 90 kilo bi tombişim ben.sen yine 65 i görmüşsün ben onuda görmedim hiççç:)ve aynen şuan dolapta içine girmemi bekleyen kotlar dolu:)bak üzülüyormuyum ben hiç.olacak olacak sabret:)
saol canım benim ama mideni çok yorma ya sirkeler ,elmalar,çok yeşilçayla beraber rahatsızlık vermesin sonra?
menülerin böyle devam ettiği sürece, bence, takımdan çıkmanı gerektirecek bir şey yok. hatta seni örnek göstermeyi düşünüyorum, "bakın hamile olduğu halde ne kadar dikkatli besleniyor" şeklinde.:81:hoşgeldin kaptanım. yaaa ben ne olacağım şimdi beni takımdan çıkarmayasnız ha. bak ben fahri olarak devam edeceğim. sizlerle kılo alacağım. fil diyeti yapıyorum da:)
beni de yaz fahri olarak. hedef kılom 60:)
9 ayda almayı planlıyorum :)
eşim ilk hamişlikte bak şu bayan da hamile ama ne kadar zayıf diyip diyip bana zayıf kadınları gösterirdi. onlar da nasıl kılo almadan 9 ayı geçirirler anlama. adamda zayıflık takıntısı var canım ben biliyom.:18:
rica ederim canım.3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
bende bu sebebi diğer takımda göremediğimden ayrılmak istemiştim..
sorun ve sorunları çözme yoluna gidilmiş topiğimizde bu yüzden eski gruba devam kararı aldım
ama yazmış olduğun bilgileri bilmiyodum çokkkkkk iyi oldu acemiyim henüz galiba
zamanınızı aldım çok teşekkür ederim
saati geç ama akşam yediklerin yine de masum. kaçamak yok en azından. bir de sana tavsiyem sen artık saate takılma. biz belki 6-7 gibi yemeyi kesmeliyiz ama sen dayanamazsın canım.sabah 7.30 2 kuru kayısı+ılık su
9.30 kahvaltı
1 gül böreği ev yapımı+ şekersiz çay
ara yok
öğle12.30
gül böreği 1 adet
1 şekersiz çay
13.30 4 kaşık pilav (arkadaşın bebiş mevlüdünden geldi)
16.00 leslie 40 dk 5 mil
17.00 ara
1 salatalık+ kesmedi de 1 minik domates+1 bardak ılık süt
kurtlar gibi açımmmm gözüm dönmüş bi şekilde yemek hazırladım. eşim ve oğlum ben yokken yemişler. bilgisayarı açtım ve sizin yazdıklarınızı okurken yedim.
20.00 akşam yemeği
1 kase cacık (masumdan başladım yazmaya)
1 dlm tam tahıllı ekmek
yarım tabak mantar sebzeli
2 kaşık sebzeli bulgur
1 bütün soğan taze
bu saatte yememeliydim bu kadar ama içimde aç bi bebek var. bi de midem bulanmaya başladı ve yiyerek bastırmak istiyorum hep.
su çok içiyorum
3 lt oldu.
hoşgeldin canım.selam fıstıklarımm sizleri özledim yaa bu haftada izinliyim ama kendimi toplamaya çalışıyorum nesfite de başladım iştahım normale döndü adet te bitmek üzeree çok şükürr geçen hafta patronla konuşmuştum ya çıkıcam diye çok şey yapıyorum dedim bugün tanıdıklardan birini almış işeeşok oldum oturdu pcnin başına hiçbişi yaptığı yok bana zararıda yokta ben ne anladım bu işten
sana daha önce sormuştum canım, defterimde yazılı hedef kilon. bir de tabi deneme süresi olayı var. gerçi moonros ve anofel de deneme süresindeler. ancak onları not almamışım.beni neden eklemediniz?
kesinlikle hiç yoktan iyi canım. en azından başlangıç yapmışsın. her gün bu miktarı yapsan cumaya inanılmaz farkeder. sporda en önemli noktalardan biri düzenli yapmak:97:ne yalan söylüyeyim çok haklısın malesef moral bozukluğum çok ne yediğimi ne içtiğimi anlamaz haldeyim bugün toparlanmak adına koşu bandına çıktım20 dakika koştum biraz fazla hız yapmışım koşmaktan kusucaktım biraz nefes alışım düzeldikten sonra 40 tanede mekik çektim hiç yoktan iyidir demi ama
kuş kadar yemişsin canım ya:96:menümü yazayım
sabah aynı special k
ara
yok
öğlen
haşlama tavuk göğsü
ara
yok
akşam
salata ve barbunya yemeği
spor: 20 dakika koşu
ve mekik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?