Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

başarılı bi menü:)

ne yalan söylüyeyim çok haklısın malesef moral bozukluğum çok ne yediğimi ne içtiğimi anlamaz haldeyim bugün toparlanmak adına koşu bandına çıktım 20 dakika koştum biraz fazla hız yapmışım koşmaktan kusucaktım biraz nefes alışım düzeldikten sonra 40 tanede mekik çektim hiç yoktan iyidir demi ama

güzel canım maşallah hem kahvaltı hem temiz havada yürüyüş bence harika

zaten kuş kadar menülerin var azıcık cipsten lokumdan zarar gelceğini sanmam takdir ediyorum seni gerçekten

hoşgeldin canım:80:

menümü yazayım

sabah aynı special k

ara
yok

öğlen
haşlama tavuk göğsü

ara
yok

akşam
salata ve barbunya yemeği

spor: 20 dakika koşu
ve mekik

hoşgeldin tatlım. abini ikna ederken sadece bayanlar gidiyo falan de maçoluk mu yapıyo kıskanıyo mu anlamadım ki?
yürüyüş düzenli olmuyo ama para verince sıkıyorsun kendini:)
bugün menün de güzel olmuş bence. biraz da sebze ile desteklesen tam olcak gibi.
senin patron da bi alemmmm. aldığı eleman mı bilg başında oturuyor. o akraba kontenjanı ile işe girmiş de ondan. bu adam kayırmacılıktan nefret ediyorum ama ne yazık ki ülkemizde her geçen gün azalmakla birlikte hala var. türkiyede çok şey değişti daha da çok şey değişecek inşallah. gün gelecek osmanlıdaki gibi zekat verecek adam bulamayacağız öyle dürüst çalışkan ve refah içinde olacağız. bunlar size hayallerim gibi gelebilir aama görüyoruz ki orta doğu çökerken türkiye bir yıldız gibi parlamaya başladı. diğer ülkeler türkiyenin demokrasisini örnek almaya çalışıyor. aile yapısını inceliyor. fedakar anasını mercek altına alıyor. amaaaan coştum ben de. ferdici ya konuşturdun beni. inşallah iş yerinde sana destek birileri olur

artık toparlanma vakti güzelimmmm

menümü yazayım

sabah aynı special k

ara
yok

öğlen
haşlama tavuk göğsü

ara
yok

akşam

ve mekik
ara yok
bundan sonra ara bekliyoruz senden. topla kendini ara ver moral bozukluğuna ara yap diyetine:)

kızlar bişe sorcam lessi nin 5 miline şöle bi göz attım nasıl buluosunuz?
hakkaten 8 kilometre yürümüş gibi oluomu?

kızlar selammmm ben geldim.biraz bugün yaşadıklarımdan ve menümden bahsedip sonraa geçmişi okuyup cvp yazcam.
şimdi kızlar bugün anneler günü programımız vardı.bir düğün salonu tuttuk okul olarak anneleri çağırdık.işte hediye çekilişleri,süpriz sanatçılar falan vardı:)bizde gittik velilerle bir döktürdük bir döktürdük valla 1 kilo vermişimdir:):122::124::124::124::124::124:

sonra eve geldim ölmüş bir vaziyette yemek yiyip alışverişe çıktık eşimle.ayy dedim hergün bir düğüne falanmı gitsem iyi spor oluyor yani:124::124:kızlarrrr çıkmaz olaydım alışverişe.ne yazıkki tatlı krizime yenildim.toktumda ama dayanamadım.ekler aldım yarım kilo eve geldim ve yalan söylemicem 10 tane yedimayyy sinirlerim bozuldu .demek çok oynamışım ve acıkmışım.işte böyle kızlar.buna göre menüm şöyle oldu:

sabah:1 dilim kepek ekmeği ve biraz yumurta.

ara: eğlencede döner pilav gelmişti valla birazcık dönerinden tırtıkladım ekmeksiz.

akşam:kıymalı patates yemeği vardı.susuz 5 kaşık kadar ondan 2 dilim kepek ekmeği ve 1 bardak ayran.

akşamdan sonra ki bu saat sekiz gibi:10 tane eklerayyy yazarken bile utanıyorum.okadar oynadııklarım boşa gitti beee

konuş bacım konuşşşşinş balım bakalımm nolcak pufff

ya nolcak bea semanta en kötü ihtimalle ne almışsındır ne vermişsindir :) oh afiyet olsun en azından gözün kalmamış oldu unut olmamış gibi davran boşver zaten oynamışsın yakmışsın :)

valla kaptan çıkarır sopasını bu sefer,hemde 10 tane hemde akşam.
senin abide benim abi gibi kız kardeşlerim ondan gizli gidiyorlar.ama benim abim evli evi ayrı.
beni neden eklemediniz?

canım herkes gibi sende deneme süresindesin

merhaba canım adım tuba, ne güzel 5 ayda 20 kilo kulağa çok hoş geliyor umarım verebilirim, temmuzda eşimin memleketine gidicez o zaman inş ciddi bir kilo verebilirim çok istiyorum
tubacığım senle kilolarda aynı durumlarda:)bende temmuzda eşimin memleketine gideceğim:)ve orda teyzeler hep kilolarıma takılıyo benim
ahhh canımmm ahhh bilmezmiyimmmm bu dertleri.hemde 90 kilo bi tombişim ben.sen yine 65 i görmüşsün ben onuda görmedim hiççç:)ve aynen şuan dolapta içine girmemi bekleyen kotlar dolu:)bak üzülüyormuyum ben hiç.olacak olacak sabret:)
saol canım benim ama mideni çok yorma ya sirkeler ,elmalar,çok yeşilçayla beraber rahatsızlık vermesin sonra?
bilmemki belki buraya girmediği sürece3 ayda ya kilo almaya başlarsa yine ne bileyim ki:?
file76
Sakaleynmaster : 57
ebruli_hayat : 65
sementa33 : 60
neyneyse : 60
dryrgp : 65-70 arası
yagmurcini3 : 65
roseking35 : 50
anofel20 : 65
moonros : 59

elif'cim hedef kilon nedir canım?
canım hedef kilomuzu değiştirebilirmiyiz şimdilik ya ben 60 için çokk kiloluyum ya.önce bir 70 olsam diyorum bilmem yanlışmı düşünüyorum.?
sessiz ol canım,oluruna bırak bakalım...
ya nolcak bea semanta en kötü ihtimalle ne almışsındır ne vermişsindir :) oh afiyet olsun en azından gözün kalmamış oldu unut olmamış gibi davran boşver zaten oynamışsın yakmışsın :)
inşallah canım benimde tek umudum o oynadıklarım zaten,inşallah karşılamıştır birbirinide bende cuma sabahı tartıda üzülmembu arada hoşgeldin canım benim.vereceğiz kiloları merakk etme.zaten benim önerim vardı haftanın birgünü serbest gün olsun diye:)oda bugün olsun işte.
valla kaptan çıkarır sopasını bu sefer,hemde 10 tane hemde akşam.

ayyyy suusss kızzzz yüzüme vurmaaa

inşallah faydam dokunur canm teşkr ederim
evet cnm ballı limonlu suuya başladım 3. günüm sanırım başlayalı. öğlen bişey yemedim. dışardaydım hep oğluma bir kot pantolon bulamadım. ama kendim için harika bi ayakabı aldım yani benim için harika yarın akşam kınaya gidicez. sabah gidip son bi mağaza kaldı ona bakıcam. biz dönene kadar kapanmıştı. 21:30 du saat. ama ayaklarım ölüyo yorgunluktan. valla öğlen yemediğim için ve dışarda yeme şansım yoktu tavuk döner yedim ama yemeden önce 2 tane pet su içtim az yemek için nihayetinde az yedim. 3 litre su içtim. 1 litre 5'i bir yerde çayım. bide sabah ballı limonlu su. sıvı tüketimi bu kadar. ha birde uyumadanda ballı limonlu su içmek istiyorum. beni rahatlatıyo. acaba bi sakıncası olurmu geç saatte
bol bol oynıycam

Son düzenleme:
herkese iyi gecelerr kızlarrrrr....

kaptanım şimdiden yazayım sabah giremeyebilirim. ama yarın akşam yatmadan mutlaka girerim. düğün bitene kadar idare edin beni. düzenli menü paylaşamayabilirim.

kendinize çoooooooook kocaman iyi bakın
Hepiniz Allah'a emanetsiniz
hayırlı geceler

selam kızlar nasılsınız bakalım
ben gündüz sürekli uyuduğumdan gece bakınıyorum kimseler yok
ne güzel vermişsiniz kilocukları valla tebrik ediyorum
40bin kere maşallah size

senin de düzensiz oluyor menülerin. O konuyu nasıl çözücez bilmiyorum. Yalnız bu haliyle güzel bir menü. Margarini biraz kessek güzel olur, demeden geçemiycem

bilmiyom nasil cözcez.. hayatim cok düzensiz su saat olmus yatmadim hala..sinir streste var,dersler disinda gece uyuyamiyorum sabah kalkamiyorum..kahvalti saatim 12-1 i buluyo.. az yiyiyorum ama bakalim cuma görücez.. haklisin yarindan itibaren margarini cikartiyorum kahvaltimdan..ben beni bildim bileli bayilirim ekmek,yag,beyaz peynir üclüsüne..yaninda herhangi bisey olsada olur olmasada..:78: spora devam evde egzersizlere devam ediyorum,bugunden itibarende bal,sirke,su ya basladim.. ama en önemlisi duzenli beslenme bende de o yok..

bugun bulgur pilavi yapicam demistim..vaz gectim..mercimek corbasi yaptim.gitmedende 1 tabak yedim 2 dilim ekmekle..eve gelincede yesil cay ictim..

sementa saol canim cok düsüncelisin.. sanmam.. mideme cok güveniyom hep derim tas yesem onu bile eritir.. bugun mesela rahatsiz olmadim hic eger ilerleyen dönemde rahatsizlanirsam keserim zaten..

yatayim artik,iyi geceler..

menülerin böyle devam ettiği sürece, bence, takımdan çıkmanı gerektirecek bir şey yok. hatta seni örnek göstermeyi düşünüyorum, "bakın hamile olduğu halde ne kadar dikkatli besleniyor" şeklinde.:81:
ayy hedef kilosunu sevsinler
imkan olucak, senin eşin hamile kalıcak ve görecek kolay mıymış incecik hamile olmak

rica ederim canım.
kendi takımınızda kalmanıza daha çok sevindim ben aslında. bir sorun olduğunda gitmek yerine kalarak çözemeye çalışmalı diye düşünüyorum.

saati geç ama akşam yediklerin yine de masum. kaçamak yok en azından. bir de sana tavsiyem sen artık saate takılma. biz belki 6-7 gibi yemeyi kesmeliyiz ama sen dayanamazsın canım.

hoşgeldin canım.
patronlarına hayran kaldım, sana yardımcı olacak birini almak yerine "konu mankeni" almışlar.
beslenmen de güzel. b-fit konusunda ısrarlarını sürdür. abin dayanamaz sana

beni neden eklemediniz?
sana daha önce sormuştum canım, defterimde yazılı hedef kilon. bir de tabi deneme süresi olayı var. gerçi moonros ve anofel de deneme süresindeler. ancak onları not almamışım.

kesinlikle hiç yoktan iyi canım. en azından başlangıç yapmışsın. her gün bu miktarı yapsan cumaya inanılmaz farkeder. sporda en önemli noktalardan biri düzenli yapmak:97:

menümü yazayım

sabah aynı special k

ara
yok

öğlen
haşlama tavuk göğsü

ara
yok

akşam

ve mekik
kuş kadar yemişsin canım ya:96:
tabi sebebini tahmin ediyorum. inşallah bu günleri de aşarsın canım.

bu defa geçmişte kaybolmadan menümü yazayım önce

sabah: 2dilim ekmek, peynir zeytin, bildiğiniz şeyler
ara: yarım ekmek, süt
öğle:köfteli patlıcan, 3 dilim ekmek, yoğurtlu salata
ara:1 portakal,1 pkt çubuk kraker(çok aç hissettim kendimi, biskv den tam kurtulamadım)
akşam:köfteli patlıcan 1,5 dilim ekmek, cacık
ara: 1 elma

vermiyormuşum gibi geliyor tartıdan uzak duruyorum cuma sabahını iple çekiyorum:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…