günaydın ...
ortim bak hala gelmemiş..meraktan saat 6'da kalktık yine. .bak senin için yoksa biz hiç 6 da kalkarmıyız hiç huyumuz değil..
bu oğlanla kız ömrümü yedi yav..niye yatmaz bu bebeler..gerçi analrıd auymayı sevmezya..çeke çeke bu yanımamı çekmişler..
gece rüyamda kaynanayı görümceyi gördüm..yorum belliydi ama bir umut bakıyım dedim..sonuç aynı çıktı d-e-d-i-k-o-d-u..kaynana beni almayı hiç istememiştide 9 yıl oldu hala istemez..delü karı..hasedinde ölücek oğlu yüzüne der deryayla evlenmesem berduş olur içkici olur eve bile gelmezdim öbür dünyadada eşim olsun der..kaynana kararır kalır 14 yıllık sigarasını bırkatırdım evlendiğimizde bir kere ağzına alkol sürmüştür kaç yıldır töbe içmez..şükür yarabbim...ay bak sabah sabah bende dedikodu yaptım:78:.aslında canım sıkkın ne yazacağımıda şaşırdım kusura bakmayın...........sabah sabah gözünüz gönlünüğz açılsın..
bende rabia nerede diye düşündüm..bekledim gelen giden olmadı yattım..günaydın kızlar:79:
akşam gezmeye gittik. oldukça da geç kalktık. gelemedim. neler yaptınız bakalım?
günaydın..canımı sıkan kişi belli sabah sabah anlattığım kişi..rüyama girince bile cinim çıkıyor..kaynanası8nı sevmeyen gelin değilimde gelini sevmeyen kaynanaya sahibim..eşimden ayırmak için yaptıklarını yazsam dudağınız uçuklar.artık onun bana yaptıklarını rabbime havale ettim..vekilim ALLAHTIR...günaydın deryacım:79:
kim sıktı senin canını bakayım?
amaan kaynanan da hasedinden çatlasın. zaten çatlayacağı da var benceeşin hangi memleketten canım?
günaydın kızlar
özledim sizleri
dün saçma sapan bir gün geçirdim
gece geldiğimde yazıp anlatıcaktım ama kimse cvp vermez diye yazmadım saat 1'e geliyordu çünkü
dün sabah kalktım ballı limonlu suyumu içtim. yatağımı falan topladım annem geldi. bir salatalık kemirdimsonra hemen çıkalım dedim geç kalmayalım ben üzerimi giyinirken annemde oğlana kahvaltı yedirdi. neyse çıktık oğluma ayakabı ve pantolon buldum o son mağazada doğru kayınvalidemin evine. gelen giden oluyo diye erken gittik. kına akşam 7'deydi. neyse biz görümcemle evde hazırlancaktık kuaföre falan gitmiyoduk. kaynım aramış görümcemi hadi kuaföre gelin hanım çağırmış ama sadece GÖRÜMCEMİ. mesele kuaföre gitmek değildi kızlar beni yanlış anlamayın kendi kendimi hazırlamayacak kadar beceriksiz biri değilim. dışlanmış gibi hissettim kendimi. çok moralim bozuldu. neyse bende saçlarıma fön falan çektim hafif makyajda yaptım üzerimide giyindim. sözüm ona kuaföre gidenlerden iyiydim ve oraya gidince gelini öptüm o gayet sıcak ben gayet soğuk hoşgeldin cnm dedi bende sadece öpüp hoşbulduk dedim odadan çıktım. dumur oldu çünkü suratının şekli değişti. sonra neyse kına evde oldu bu arada. orda ayaktaydık çoğumuz şarkı falan söylüyolar. yanımda değişik bi tip bana bakıp konuşuyo aynen kurduğu cümleleri aktarıyorum:
değişik bi tip: - eltisi bu mu?
kadın : - evet!
değişik bi tip: - güzelmiş ama fazlalığı var. diyip salakça güldü.
bende kıza dedimki pardon bişeymi dediniz?
yoo ne diycem gelinin eltisi çok güzelmiş dedim, dedi.
bende başka bişey daha dediniz?
-biraz fazlalığı var kilolu dedim, dedi.
bende hımmm anladım ama bence sen hiç aynaya bakmıyosun. lütfen lafını ve haddini bil dedim. konu kapandı.
eşime anlattım iştebide size canım çok sıkıldı. gece geldik diyorumki ya ben sözde okadar kilo verdim o salak niye böyle bişey dedi üstündekiler bol ondan sanırım dedi yoksa çok inceldin falan dedi. bilmiyorum artık ne kadarı doğru
Kuaför meselesi içinde eşimin yorumu: kız söylemiyosada benim kardeşimin söylemesi lazımdı. yarın çağırsalarda kuaföre gitme. bugün çok güzeldi saçların yine kendin yap. boşwer dedi.
bu arada kaynanamda 4 tane aralıklarla 1,1,1,1 biber dolması yedim. bütün gün yemeğim oydu. akşam 7.30 da kınaya gittik 10 da geldik. dahada bişi yemedim zaten. kayın validemden de eve gelene kadar saat 1 'i buldu.
Sizce napayım ben
oy rabişim 2 hafta önce istanbuldan geldikten sonra benim bulantılarım çoğaldı gündüz paso uyuyorum gülüm çok nadir giriyorum ama duramıyom çıkıyorum ancak gece midem rahatlıyo ondan giriyorum ,hiç sorma enes gibi değil bu bebiş sabahtan saat 4 e kadar sadece 1 saat enes geliyo yemek yediirp onla geri yatıyorum düşün çok kötü midem bulanıyor.üstelik yemek istediğim şeyleri yedirmiyo bana bu bıdık
en sevdiğim tatlıları getir yok tık yok 57 kiloyum biliyon kilo kaybediyorum üstüne :84: işte ikindi diyince yiyorum bir kase çorba zoraki hemen folik asit demir alıyorum yemek yapmak için mutfağa giriyorum zor dayanıyorumeşim allahtan şikayet etmiyo çok yapıp iki gün üstüste yediriyorum zavallıya ama kokuyo dayanamıyorum .ilaç doktorumda vermedi bende açıkcası istemedim çünkü akşam gözümü açabliyom o zamanda faydalı ne olursa yiyorum sütüde ancak gece bu saatte içiyorum .çok özledim sizi valla.şu bulantılarım gitsin seni bıktırcam bu arada valla benim dönemden sakalaynmaster ve sen varsın ferdici bıraktımı göremedim ama sizi tebrk ediyom 60 olmuşun 57 ile de sakalaynmasterim olmuş balım çok mutlu oldum sanki ben veriyorum gibi .
nişanlın geldiiiii ya da 85 oldun.
ney yaz kız ortim oğlum ağlıyor uykusu gelmiş..tahmini bekleyemem....
evet ya neymiş bu süpriz 5 kilo birden mi verdi yoksa acaba?
arabaşının hamurunu yemedin değilmisalam niye yedin dışarda olacağın günler çğlen tam dolu dolu ye ama ne bulursan değil çorbası olsun salatası olsun ekmeği 1 dilm mutlaka olsun bird eyoğurt ekle akşama istesende saldıramazsın..
orti heyecan olsun diye yazıp kaçmış. .ORTİİMMMMM bel altı oluyo bak bu hareket gel yaz sabaha kadar meraktan 5 kiloda ben vermeyeyim ...yazık bana gece boyu bebe sallıyom bak..
valla yalama odumsana gitme nolur dicektim,tekrar baslarsin diyecektim..yarindan itibaren tekrar dikkat edecegini görünce cok sevindim..
.. i
olsun kıskanıoogünaydın ...
ortim bak hala gelmemiş..meraktan saat 6'da kalktık yine. .bak senin için yoksa biz hiç 6 da kalkarmıyız hiç huyumuz değil..
bu oğlanla kız ömrümü yedi yav..niye yatmaz bu bebeler..gerçi analrıd auymayı sevmezya..çeke çeke bu yanımamı çekmişler..
gece rüyamda kaynanayı görümceyi gördüm..yorum belliydi ama bir umut bakıyım dedim..sonuç aynı çıktı d-e-d-i-k-o-d-u..kaynana beni almayı hiç istememiştide 9 yıl oldu hala istemez..delü karı..hasedinde ölücek oğlu yüzüne der deryayla evlenmesem berduş olur içkici olur eve bile gelmezdim öbür dünyadada eşim olsun der..kaynana kararır kalır 14 yıllık sigarasını bırkatırdım evlendiğimizde bir kere ağzına alkol sürmüştür kaç yıldır töbe içmez..şükür yarabbim...ay bak sabah sabah bende dedikodu yaptım:78:.aslında canım sıkkın ne yazacağımıda şaşırdım kusura bakmayın...........sabah sabah gözünüz gönlünüğz açılsın..
ben geldımmmmgünaydın kızlar:79:
akşam gezmeye gittik. oldukça da geç kalktık. gelemedim. neler yaptınız bakalım?
slm senınle tanısmadık hosgeldıngünaydın kızlar
özledim sizleri
gece geldiğimde yazıp anlatıcaktım ama kimse cvp vermez diye yazmadım saat 1'e geliyordu çünkü
dün sabah kalktım ballı limonlu suyumu içtim. yatağımı falan topladım annem geldi. bir salatalık kemirdimsonra hemen çıkalım dedim geç kalmayalım ben üzerimi giyinirken annemde oğlana kahvaltı yedirdi. neyse çıktık oğluma ayakabı ve pantolon buldum o son mağazada doğru kayınvalidemin evine. gelen giden oluyo diye erken gittik. kına akşam 7'deydi. neyse biz görümcemle evde hazırlancaktık kuaföre falan gitmiyoduk. kaynım aramış görümcemi hadi kuaföre gelin hanım çağırmış ama sadece GÖRÜMCEMİ. mesele kuaföre gitmek değildi kızlar beni yanlış anlamayın kendi kendimi hazırlamayacak kadar beceriksiz biri değilim. dışlanmış gibi hissettim kendimi. çok moralim bozuldu. neyse bende saçlarıma fön falan çektim hafif makyajda yaptım üzerimide giyindim. sözüm ona kuaföre gidenlerden iyiydim ve oraya gidince gelini öptüm o gayet sıcak ben gayet soğuk hoşgeldin cnm dedi bende sadece öpüp hoşbulduk dedim odadan çıktım. dumur oldu çünkü suratının şekli değişti. sonra neyse kına evde oldu bu arada. orda ayaktaydık çoğumuz şarkı falan söylüyolar. yanımda değişik bi tip bana bakıp konuşuyo aynen kurduğu cümleleri aktarıyorum:
bende hımmm anladım ama bence sen hiç aynaya bakmıyosun. lütfen lafını ve haddini bil dedim. konu kapandı.
eşime anlattım iştebide size canım çok sıkıldı. gece geldik diyorumki ya ben sözde okadar kilo verdim o salak niye böyle bişey dedi üstündekiler bol ondan sanırım dedi yoksa çok inceldin falan dedi. bilmiyorum artık ne kadarı doğru
Kuaför meselesi içinde eşimin yorumu: kız söylemiyosada benim kardeşimin söylemesi lazımdı. yarın çağırsalarda kuaföre gitme. bugün çok güzeldi saçların yine kendin yap. boşwer dedi.
bu arada kaynanamda 4 tane aralıklarla 1,1,1,1 biber dolması yedim. bütün gün yemeğim oydu. akşam 7.30 da kınaya gittik 10 da geldik. dahada bişi yemedim zaten. kayın validemden de eve gelene kadar saat 1 'i buldu.
Sizce napayım ben
demı kızzzbizim takıma ne oldu ya..hiç can yok..huhu kızlar..BURCUXXXXX neredsin ya arada baksan bu hatunlar aktif değil hem şiirsizde kaldık bak..gel bi selam ver..yeni işin nasıl ne yaptın az yaz..
KAPTAN yaz gelmedi daha ama topik çok cansız ..( 43:
günaydın kızlar
özledim sizleri
Sizce napayım ben
eweeeeeeeeeeeet süprizim acıklıorummmmmmmmm KAVİTASYONa basladımmmmmmmm
kızlar 8 haftalık bi program yaptım kendme her haftasını sizinle paylasıcamm spor diyet güzellik we kavitasyonn..hepsini anlatıcam yaptıklarımı tek tek yazıcam merak etmeyin suan 44 beden giyiorum 8 hafta sonunda 38 40 giyicem ben buna cok inandım we ben bu yola bas koydum canlarımm yaz geldi ama daha yeni baslıo yaz we her sey cok güzel olucak her hafta kavitasyon sonrası we öncesi ölcülüorum size de yazıcam bunları seansı 100 lira 1 bucuk 2 saate yakın kalıorum bendeki yıllardır gitmeyen yagları yakmama yardımcı oluo param olup da istedgmi alamıcaksam parayı yine kebndi mutlulugum icn yine hayallaerm icn kullanıorum 8 hafta sonunda 2 beden incelmis olucam we her hafta yazıcam ilk hafta bunları yapıorum 2.hafta bunları flan die sabah klasik kahwaltımı yaotım bi saat sora sodamı ictim smdi de yesil cayımı iciorum
slm cnm. derya benim adım :) memnun oldum. yorumun için teşkr ederimslm senınle tanısmadık hosgeldın
bırak osuursuz nezaketsın ınsan musveddelerını
ohhhh ortime bak senboş ver eminin kıskanmıştır seniii,takma onları sen fotarafları at buraya biz beğensek yeterli,sen git eğlenmene bak,sendeki okaşlar ogözler yeter be
hiç kafana takma..aynısı hata beterini bende ocak ayında yaşadım..küçük baş belasi görümcem ocak ayınd avelendi..ve kendi görümcesi onun kuaförüne geliyor diye herkesten habersiz kuaförünü değimiş. gizlice sadece ablasını alıp hem kınada hem düğünde damat ahriç kişmsenin nerde oldukalrını bilemdiğimiz bir kuaföre gittler...moralim çok bozuldu ama işte kendim için eşim için alemin içine çıkıyoruz diye hazırlandım yoksa ne kınaya ne düğüne adımımı atmamalıydım benim eşimde nednenini anlayamdı..ki tutmasam ortalığı karşıtıracaktı....adilik hat safhadaydı..senin yapacağın hiç takmamak..git kendin için eşin için süslen giyin oyna eğlen gerisini boşver..
valla ımrendımm sana kızzzkızlar 8 haftalık bi program yaptım kendme her haftasını sizinle paylasıcamm spor diyet güzellik we kavitasyonn..hepsini anlatıcam yaptıklarımı tek tek yazıcam merak etmeyin suan 44 beden giyiorum 8 hafta sonunda 38 40 giyicem ben buna cok inandım we ben bu yola bas koydum canlarımm yaz geldi ama daha yeni baslıo yaz we her sey cok güzel olucak her hafta kavitasyon sonrası we öncesi ölcülüorum size de yazıcam bunları seansı 100 lira 1 bucuk 2 saate yakın kalıorum bendeki yıllardır gitmeyen yagları yakmama yardımcı oluo param olup da istedgmi alamıcaksam parayı yine kebndi mutlulugum icn yine hayallaerm icn kullanıorum 8 hafta sonunda 2 beden incelmis olucam we her hafta yazıcam ilk hafta bunları yapıorum 2.hafta bunları flan die sabah klasik kahwaltımı yaotım bi saat sora sodamı ictim smdi de yesil cayımı iciorum
valla bacım yaaaaçok sevindim senin adına canımm hadi hayırlsııı bakalımmm
dombilimmm tbr ederim kuzumm doğru karardasın
kız senle bana noldu bi alıyoz bi veriyozz istikrar yokkkkhaydii bismillahhhh
tebrıkler ne guzel 7 kg cok guzelslm cnm. derya benim adım :) memnun oldum. yorumun için teşkr ederim
ohhhh ortime bak senteşkr ederim cnm. çok az kaldı finalime. 7 kg verdim 17 kg daha veririm. bize gereken tek şey SABIR!
..
galiba hazırdı çünkü ders verdiğim kız koydu ben de susamıştım vallacanım meyve suyu hazır değildir inşallahhazır meyve sularından uzak dur bol miktarda glikoz içeriyor. öğlen akşam menün nerde böyle kilo veremezsin allah korusun hem sağlığını bozarsın hemde az yediğin için metabolizman yavaşlar kendimden biliyorum 3 ana 3 ara öğün yememiz lazım bende bir düzene oturtamadım biraz moral bozukluğu birazda dışarıda işlerim olduğu için bu aralar hep öğün atlıyorum yada az yemek zorunda kalıyorum yada hiç yememem gerekn bişi yiyorum mecburen
bence ayıp etmiş kim söylediyse.Bazı insanlar diğer insanları oldukları gibi kabullenmek ya da yardımcı olmak yerine böyle saçma yorumlar yapıp hayattan soğutuyorlar.Sen en iyi cevabı vermiş oturtmuşsun.Utandığını sanmıyorum o kişinin.Utansaydı zaten o tarz yorum yapmazdı.Annemle düğüne gittiğimde ilk aldığım yorum salatalık ye kilo ver artık.Annen gibi görünüyorsun olurdu.Yani bu gibi yorumlar sinir ediyor insanı ama o durumlarda burayı hatırla.Seni anlayabilme kapasitesine sahip insanları hatırla.Asla moral bozmak ve karamsar olmak yok.günaydın kızlar
özledim sizleri
Sizce napayım ben
hayırlı olsuuuuun.eweeeeeeeeeeeet süprizim acıklıorummmmmmmmm KAVİTASYONa basladımmmmmmmm
gunaydın
bugun kahvaltı 1 dlm ekm
1 kk peynır 1 domates 1 salatalık
ve soğan suyu
canım yok ole pıs degıl ıcılebılıo dene derım bende bugn basladımsoğan suyu kokmuyo mu canım ? nasıl tüketiyorsun?
canlarım gece giremeyebilirim. yarın sabah ölmez sağ kalırsam mutlaka giricem dedi kodu yaparız
kendinize çok iyi bakın. birbirimizi anlayabildiğimiz için ve desteklediğin(m)iz için çok teşekkr ederim.
çok öptüm hepinizi çıkıyorum ben. hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?